دفترچه ترمی کاردانی کی میاد ؟
و اینکه برای اون 4 تا درس عمومی که باید تو آزمون ترمی پاسخ داد کتاب جامعی چیزی هست بگیریم از الان بخونیم؟
Printable View
دفترچه ترمی کاردانی کی میاد ؟
و اینکه برای اون 4 تا درس عمومی که باید تو آزمون ترمی پاسخ داد کتاب جامعی چیزی هست بگیریم از الان بخونیم؟
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره تاريخ، نحوه پرينت كارت و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته وكارشناسي ناپيوسته دانشگاه علمي- كاربردي سال 1390
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي- كاربردي سال 1390ميرساند كه اطلاعيه اين سازمان درباره تاريخ، نحوه پرينت كارت و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون مقاطع مذكور از طريق پايگاه اينترنتي سازمان سنجش و در هفته نامه پيك سنجش مورخ 28/9/90 منتشر ميگردد.
ای بابا از روزی که کنکور ترمی رو دادیم شبی 1 برگ هم تصحیح می کردن تا الان دیگه تمام شده بود این نتایج ترمی انگار قرار نیست اعلام بشه :19:
تو کف این نتایج موندیم :45:
دفترچه کاردانی ترمی سال بعد مییاد فکر کنم آبان یا آذر 91 بیاد!نقل قول:
موفق یاشید:10:
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
انشاالله اواخر آذر نتایجش مییاد :46:نقل قول:
موفق باشید:10:
[QUOTE=Iranian boy10;6696270]دفترچه کاردانی ترمی سال بعد مییاد فکر کنم آبان یا آذر 91 بیاد!
موفق یاشید:10:[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
با سلام
یعنی اگر من بخوام سال 91 برای آزمون کاردانی علمی کاربردی ثبت نام کنم باید تا آبان آذر صبر کنم؟ :18:
پس ورودیش کی میشه؟؟؟
من شنیدم میگن که بعد از عید میاد دفترچش که :37:
بعد یه سوال دیگه : منابع آزمون رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
والا نمی دونم چرا اینقدر دیر اعلام می کنند؟مثل اینکه دلشون به حال ما نسوخته که با سرنوشتمون دارند بازی می کنند.:46:نقل قول:
یه چند تا سوال داشتم شایدم یکی.
می خواستم بدونم که ایا علمی کاربردی بدون کنکور هم ثبت نام می کنه؟(حالا یا با دفترچه یا بدونه ان)و اینکه ترمی هم بدون کنکوره یا فقط پودمانی؟
من خیلی پول تو بساطم نیست می خواستم بدونم میشه با حداکثر ترمی 350 هزارتومن برم دانشگاه علمی کاربردی یا بیشتره؟:2:
با ارزوی موفقیت برای تمام شماها
علمی کاربردی هر سال دو بار ثبت نام میکنه
امسال هم بهمن یا اسفند صد در صد ثبت نام داره.
بله بدونه کنکور هم داره كه همون پودمانی ها هستننقل قول:
نه بابا بيشتر از 350 دیگه نمیشه من که برای فناوری اطلاعات قبول شده بودم ترمی 320 بود که نرفتم :27: منتظر جواب ترمی موندم :21:
بدون کنکور چه جوریه؟! من می خوام گرافیک بخونم. تهران هستم. شهریه و هزینش هم اصلا برام مهم نیست. ثبت نامش کی هست؟نقل قول:
نقل قول:
پس من رفتم یه خانومه پشت میز نشسته بودم بهش میگم علمی کاربردی رشته نرم افزار ترمی چقدره ؟می گه فکر کنم حداقل 400 در بیاد.حداقلش تازه بعد به یکی از دوستان گفتم گفت 500 میشه .:41:متاسفانه درست راهنمایی نمی کنند.اما دیروز موتورمو برده بودم تعمیرگاه یکی از بچه ها را دیدم که می گت من میرم دانشگاه علمی کاربردی(بدون کنکور و پودمانی رشته it)گفتش شهریه ام 370 تومنه و فقط انتخاب واحدش کمتره.
اگه 370 باشه که بازم میشه یه کاریش کرد.:10:
منظور شما ثبت نام ترمی هست دوست عزیز؟؟؟؟؟نقل قول:
اگر اینطور باشه عالیه چون من سری اولی که ثبت نام بود خدمت بودم از دستم رفت :41:
بعد اگر بهمن ثبت نام کنه ورودیش کی میشه؟؟؟
ثبت نام علمی کاربردی بدون کنکور کی هستش؟! می خوام گرافیک بخونم! شرایطش چه جوریه؟! یعنی چه جوری باید وارد شد؟! امتحانی چیزی داره؟!
نه بابا 500 تومان :18:نقل قول:
اگر قرار بود اینقد پول بدیم که میرفتیم غیر دولتی
بخاطری که باورت بشه من الان از قبضی که دانشگاه صادر کرده بود که بریزم به حسابشون عکس میگیرم میزارم :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:10:
کاردانی ناپیوسته یعنی چی؟
از دی ثبت نامش شروع میشه.
اینم خبرشمنتهی پودمانیهکد:http://www.uast.ac.ir/DocLib5/%D9%85%D8%AA%D9%86%20%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1/%D9%85%D8%AA%D9%86%20%D8%AE%D8%A8%D8%B1.aspx?i=9009
بعد یه سوال...
اگه یکی بره پودمانی ، سال بعدش ترمی شرکت کنه و قبول بشه ، دروسی که پودمانی گذرونده رو ازش قبول میکنن که بخواد بره ترمی؟
کاردانی ناپیوسته یعنی اینکه شما دیپلمت رو گرفتی بعد چند سال میخوای بری دانشگاه در مقطع کاردانی
پیوسته هم مال بچه های هنرستان که مثلا دیپلمشون رو خرداد 90 میگیرن تابستون کنکور میدن و از مهر 90 میرن سر کلاس دانشگاه
اون پودمانی هم بگم که واحد هاش هر ترم 12 تا بیشتر نیست یعنی برای حدود 76 واحدی که کاردانی داره باید 6 ترم برید دانشگاه در حالی که نرمالش 4 ترم و یا نهایتا 5 ترمه و مشکل اصلیش اینه که تمام واحدها از طرف خود دانشگاه انتخاب میشه برای همین اگه میتونید حتما ترمی قبول بشین
خب واسه اینکه کارم سریعتر بشه و با توجه به اینکه دوره ترمی فقط 1 بار در سال ثبت نام دارن، میشه اول پودمانی برم سال بعد هم ترمی شرکت کنم آیا اینجوری واحدهای پودمانی رو برام تطبیق میدن؟نقل قول:
نمیدونم
باید حضوری بپرسید
ترجیحا از همون واحدی هم بپرسید که میخواین ثبت نام کنید چون تو بحث تطبیق واحد معمولا دانشگاهها زیاد گیر میدن
اینم میدونم که امکان جابجایی بین پودمانی و ترمی نیست ( البته مورد شما فرق داره :31:)
کاردانی پیوسته یعنی اینکه شما مستقیم تا لیسانس درس ادامه میدیدنقل قول:
نا پیوسته یعنی اینکه تا فوق دیپلم میخونید بعد دوباره امتحان می دید برای لیسانس :27:
کاردانی پیوسته علمی کاربردی فقط تا فوق دیپلمه. واسه لیسانس آزمون داره. مستقیم نیست.نقل قول:
پودمانی درسته 6 ترم هست ولی 2 سال طول میشکه چون سالی 3 ترم ارائه میشه و تابستون ها هم اجباریه و یک ترم حساب میشهنقل قول:
دوستان کلاس های ترمی که جوابش هوز نیومده از کی شروع میشه؟
تو بهمن شروع میشه
از کی تا حالا با کاردانی لیسانس میدن؟:13: ( اون وقت کارشناسی پیوسته چی هست؟)نقل قول:
کاردانی پیوسته بر میگرده به تفاوت هنرستانی هاو دبیرستانیها و همون سال چهارمی که دبیرستانی ها دارن
گویا در طرح تحول آموزشی:27: هم این تفاوت می خواد حذف بشه
و البته کسانی هم که بعد چند سال دوری از درس میخوان کاردانی بخونن باید ناپیوسته انتخاب کنن
سلامنقل قول:
مطمئن هستی که بهمن ماه شروع میشه کلاسها ؟!! فکر نکنم بهمن شروع بشه ! چون نتایج اواخر هفته اعلام میشه و خودم پرسیدم از روابط عمومی علمی کاربردی که شروع کلاسها چند رو بعد اعلام نتایج انجام میشه!
شروع کلاسها فکر کنم از دی ماه باشه!
انشاءالله که دی ماه بریم سر کلاس! :10:
نقل قول:
من الان دانشجوی دانشگاه ازاد هستم و دی ماه امتحانام هست .
چطوری میتونم واحدهامو تطبیق بزنم؟(ترم یک هستم)
رو این حساب گفتم بهمن چون شروع ترم زوج دانشگاهها بهمن ماه هست و اگه قرار باشه زودتر هم شروع بشه خوب نفعی نداره چون اگه از دی هم شروع بشه بازم نمیشه تا خرداد 2 ترم رو گذروند
حالا شما اگه پرسیدی که حتما همونه
گویا سالهای قبل امتحان زودتر گرفته میشده و نتایج هم زودتر میومده و کلاسا تو آذر شروع میشده و یه ترم عقب موندگی به وجود نمیومده!
نقل قول:
از آزاد به علمی کاربردی؟
از آموزش دو تا دانشگاه پرس و جو کنید و ببینین اصلا اجازش رو میدن یا نه
من واسه ترم بهمن دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کردم و کنکورش چند روز دیگه ست . نو دفترچه نوشته بود که کسانی که دانشگاه دیگه ای قبول شده باشند و انصراف داده باشند ، حق ثبت نام و شرکت در کنکور ندارند .
من مهر ماه یک موسسه غیرانتفاعی قبول شدم و رفتم ثبت نام کردم اما بعدش انصراف دادم . حالا راهی هست که بتونم برم علمی کاربردی ؟
واسه کاردانی یا کارشناسی میخواید کنکور بدید؟نقل قول:
فکر نکنم چنین قانونی صادق باشه.
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
کسی نمیدونه علمی کاربردی ، دروس عمومی دانشگاه آزاد رو با چه شرایطی تطبیق میده؟
دوستان کارت ورود به جلسه مگه قرار نبود امروز بیاد؟
چی شد پس کی میاد؟کسی میدونه؟
نقل قول:كارت شرکت در آزمون مقاطع كارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه جامع علمی كاربردی از 29 آذرماه توزیع می شود
توزیع كارت ورود به جلسه آزمون مقاطع كارشناسی پیوسته و كارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی كاربردی از روز سه شنبه 29 اذرماه آغاز می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، داوطلبان آزمون های كارشناسی پیوسته و كارشناسی ناپیوسته سال 1390 دانشگاه جامع علمی كاربردی می توانند از روز سه شنبه 29 آذر تا پنجشنبه اول دی ماه ، با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش به نشانیو با وارد كردن اطلاعات شخصی و یا نام و نام خانوادگی و كد رهگیری نسبت به مشاهده و گرفتن پرینت كارت ورود به جلسه آزمون خود اقدام كنند.کد:www.sanjesh.org
اطلاعیه راهنمای توزیع كارت و شركت در آزمون های كارشناسی پیوسته و كارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی كاربردی از روز دوشنبه 28 آذرماه بر روی پایگاه اینترنتی سازمان سنجش قرار می گیرد.
لازم به ذکر است آزمون مقاطع كارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه جامع علمی كاربردی روز جمعه دوم دی ماه بطور همزمان توسط سازمان سنجش در حوزه های امتحانی سراسر كشور برگزار می شود.
یادآوری : امروز دوشنبه 28 آذر 1390
سلام عزيزان..
يك سوال:
من ادبيات رو نزديك 40 تا50 درصد اگر بزنم.
انديشه اسلامي رو 50 درصد بزنم..
دروس تخصصي نزديك 20 الي 30 درصد بزنم.
ايا شهر خودم علمي كاربردي(ايلام)ميتونم قبول بشم؟
خيلي نگرانم قبول ميشم يا خير...
در كل سطح قبولي چطوره؟راحته؟يا نه؟
خيلي وقته ميخونم ميترسم قبول نشم...
ممنونم..
این درصد هایی که گفتید اگر بزنید 100% قبولید شک نکنیدنقل قول:
سلام دوستان
میشه الان حوزه آزمون روز جمعه رو تغییر داد ؟
حوزه برچه اساسی انتخاب میشه ؟
سلام دوستان
کارشناسی ترمی علمی کاربردی دوره بعد کی میاد دفترچه؟
رفت تا سال ديگه...نقل قول:
ولي دفترچه كارشناسي پودماني علمي كاربردي اواخر دي همين امسال مياد.
من داشتم تلویزون نگاه میکردم درباره مسابقات ماشین های هیدروبیلی یه همیچن چیزی بودش . که دانشگاه های معروفی مثل دانشگاه شریف . امیر کبیر. علم و صنعت. با جامع علمی کاربردی . شرکت داشتن. که از این همه دانشگاه معروف . دانشگاه علمی کاربردی مقام اول رو کسب کرد. و دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف بسیار عصبانی بودن و معترض :دی
هی ی وای ی ی من چرا نتایج ترمی اعلام نمی شه:17: تکلیفمون روشن بشه اخه مگه دارن چی کار میکنن
يكي مي گفت شايعه شده بخشي از انبار مخزن سازمان سنجش كه اتفاقا اونجا محل نگهداري پاسخنامه هاي داوطلباي ترمي بوده دچار آتش سوزي شده و براي همين حالا موندن چجوري اين خبر رو به ملت اعلام كنن و ...نقل قول:
فکر نکنم اینطوری باشه .نقل قول:
هفته قبل ثبت نام سراسری بود همینطوری سرور سایت روی فشار بود بعدش کارت علمی کاربردی اومد به نظرم هفته دیگه 100% نتیج رو اعلام میکنن.
نه بابا اینا آنقدر پرو هستن که اگر برگها رو هم گم کنن راحت میان میگن که دوباره بیاید واسه امتحان سوالات لوو رفته بوده:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
امیدواریم که همینطور باشه چون حالمون دیگه بهم خورد :2: درس خوندن از کلمون پرید :31:نقل قول:
سلام . نه بابا خیلی شایعه شده تو این روزا میگن سوالات لو رفته ، سنجش این آزمون رو کم لن یکن اعلام کرده :31:نقل قول:
این تاخیرها بخاطر اینه که چون برای اولین بار مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته با هم شرکت کردند و بعد شرکت فنی وحرفه ای ها آزاد شد که اینطوری شده ...:2:
بعضی ها همم میگن اوایل دی مییاد نتایج بعضی ها میگن اواخر دی :41: