بله صدای فرید بود ، از صدای خندش فهمیدم :31:نقل قول:
Printable View
بله صدای فرید بود ، از صدای خندش فهمیدم :31:نقل قول:
این منشور هم که پدرشون رو در آورده بود و حتی به کوفته خوردنشون هم گیر داده بود ، استعاره از منشور اخلاقی فدراسیون فوتبال بود ! :دی
اونجا که فرخ گفت کتاب مرشد و مارگاریتا رو گذاشته زیر یخچال باحال بود!:دی(فرید چه ذوقی کرده بود، می گفت خوندیش؟!:دی)
راستش من سریال مسافران رو دنبال میکردم,ولی از وقتیکه دیدم اینقدر وقیحانه از روی the hangover دوقسمتشو کپی مسخره ای کرد واقعا حالت تهوع عجیبی گرفتم.
جالبه خودشون توی یکی از قسمتاشون در رابطه با پیام بازرگانی که یه نفر ادای بهرام رو درمیاره تیکه انداختن که اینجا هر کی دلش بخواد بدون اجازه ایده های مارو استفاده میکنه و ما حتی نمیتونیم ازشون شکایت کنیم!در حالی که خودسریال مسافران با گستاخی هر چه تمام تر به طرز کثیفی سریعاً و بدون فوت وقت یه کپی ناقص از روی یه ایده ی دیگه میزنن.واقعاً برای عوامل مجموعه اش متاسفم.
نقل قول:
اون صدای طرف از کنفدراسیون صدای رامبد جوان نبود اون طوریش کردن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تابلو بود خود مسخرشــه با اون خنده هاي بي مزش
قسمتی که رامبد عطسه کرد به نظر میومد باید کات بده اما جالب شد که کات نداد .من کلی خندیدم
بعدش هم دیالوگ رو قاطی کردن درمورد پسته حرف زدن
رامبدمسخره به كلش رنگ ماليده بـــــود :27:
دوستان من امشب ندیدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی موضوعش و یا خلاصشو بگه...
راستی فردا تکرارش 13:45؟
یه چیزی... چند روز پیش هنگاور رو دیدم... عجب فیلم باحالی بود!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pcforlife جان ، فردا تکرارش 12:10 هست ، از دستت نره...(هر چند این قسمتش فوق العاده نبود...)
امشب چنتا تیکه انداختن به دولت.
ناهید : ما که دیگه اینقدر تورم زیاد شده حساب کتاب خرج و مخارجمون رو نمی کنیم..
منم یه پست بیربط بنویسم آرزو به دل نمونم ! ببین عزیز نظر شما در مورد شعر سعدی درسته اما بعضی وقتا با توجه به شرایط اجتماعی و خلاصه تیکه انداختن به عرف جامعه با بعضی از شعرهایی که حتی گاهی به عنوان ضرب المثل هم استفاده میشه اونقدر همه گیر هست شوخی میشه ! من چند سال پیش هم این شعر رو به این تغییر شنیدم : اصل شعر : نه همین لباس زیباست نشان آدمیت ( ظاهر فاخر ( لباس مثالی کلی از ظاهر فرد هست ) نشان انسان بودن فرد نیست ) . اما با توجه به عرف این دوره زمونه این شعر رو به شوخی و کنایه تغییر دادن که : نه ... همین لباس زیباست نشان آدمیت . ( یعنی نه ! اشتباه نکنین این دوره زمونه همین لباس زیبا ( اشاره به پول و مادیات ) نشان آدمیت هست !نقل قول:
+البته مردم این تغییر رو به کنایه دادن توی گفتگوهاشون و تاریخچه دقیق اینکه چه کسی این طور ظریف با این شعر بازی کرده موجود نیست . خبرها حاکی از اونه که سعدی ( خدایش بیامرزاد ) تا کنون در جریان نبوده مگر اینکه خب این تاپیک رو بخونه :D
اما هرچقدر هم بگیم سریال بدیه ، پیامهایی که آخرش میدن (بهرام مینویسه) خیلی ارزشمنده
آره مخصوصا اون قسمتي كه ستاره ميخواست تقلب كنه بهرام اخرش پيام هاي قشنگي داد
آخر هم نشد تکرارش رو ببینم... این قسمت، قسمت چندمش بود؟
چیز خاصی نداشت...موضوع راجع به شبکه های هرمی و ... بود
یه سوتی بزرگ گذاشتن هرم به جای منشور بود، در حالی که منشور صداش میزدن.
خصوصیت هرم ها تو کهکشان خودشون خیلی بانمک بود، زود صمیمی میشن و یه جک بعد از 20 بار تعریف کردن باز هم میخندونتت.
یه جا هم که ستاره داشت از دروس عمومی رشته ش حرف میزد، دقت کردین هیچ اشاره ای به درسای گروه معارف نکرد، چون نمیتونست بگه،فقط گفت: تاریخ و ادبیات و زبان و تربیت بدنی؛ در حالی که حداقل 70 درصد درسای عمومی که اتفاقا خیلی هم یکنواخت هستن مال همین گروهه.
بازاریاب؛- کسی که میره بازارو به دیگران نشون میده.
-پس اینا کاری براشون نمیمونه،خب اینجوری که یه بار بازارو نشون بدن دیگه خودشون یاد میگیرن
-احتمالا حافظه شون ضعیفه
واااي بهارم چه قدر بامزس
گفتش : " هركي اول مي خنده == سيبيل باباش مي چرخه "
بابا این فرید دیگه حالمو داره به هم میزنه :دی
اصلا این فرید هست یا فریده ؟ خیلی شبیه زناست !:دی
این فرخ چه تیکه هایی امروز به این فرید بد بخت انداخت
مثلا یجا گفت:"ببین زن خوب به مادر فرهاد میگنا.....بدو برو ضرفارو بشور مونده"
خیلی توپ بود مخصوصا گزارش بهرام + تیکه های فرخ
اونجا که میگفت ولم کن گوششو گاز بگیرم End خنده بود :دی
خیلی باحال بود امشب ..
اونجا که فرید اسم همه رو میگفت بعد فرخ میگفت زیر مجموعه بهرامه ...بعد فرید گفت عمه فرخنده فرخ گفت اونم زیر مجموعه بهرامه بعد خیلی باحال بود فرید گفت بهرام عمه فرخنده رو از کجا میشناسه :16::39:
بازم یه اشتباه دیگه ایندفعه از بهرام: "منشور قاعده نداره!!!" هندسه راهنمایی رو بلد نیستن:2:
قسمت اول این ماجرا قشنگتر بود.
این قسمتش باحال بود...
ولی یه نکته ای که احساس می کنم توی چند قسمت اخیر اصلا رعایت نمیشه، بحث قابل پیش بینی بودنشه... یعنی یه نمونه معلومه که آخرش چی میشه... موضوعاتش کلیشه ای شده... ولی خوب... باید از حق نگذریم که هنوز طنز و خنده شو داره... بعضی تیکه هاش واقعا باحالن!!!:دی
" اقتصاد کشورت مهمتره ؟ با اینکه بدبختی شریفی رو ببینی ؟"
یاد تفکرات بعضی ها افتادم " دی:
خیلی این دو قسمت رو خوب کار کردن فکر کنم این نویسنده هاش هر هفته پرزنت میشن ! یا یه مدتی تو همین کارا بودند !
نه بابا اینا هر چیزی رو فضایی می گن نمی شه گفت سوتی یا اشتباه....نقل قول:
امشب فرخ یه جورایی فرید رو به #$%^ داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بازم یه اشتباه دیگه ایندفعه از بهرام: "منشور قاعده نداره!!!" هندسه راهنمایی رو بلد نیستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت اول این ماجرا قشنگتر بود.
یعنی واقعا متوجه نشدید منظورش از منشور چیه؟؟؟ کدوم منشور قاعده نداره معلومه دیگه منشور اخلاقی:27:نقل قول:
نه بابا اینا هر چیزی رو فضایی می گن نمی شه گفت سوتی یا اشتباه....
آخرش ما از حرفای شما سردرنیاوردیم، یه پست به زبان اصلی مینویسید لااقل یه پست هم زیرنویس فارسیشو بفرستید:27:نقل قول:
حالا یعنی چه؟
نه واقعا اون قسمت سانسور شده رو نفهمیدی ؟نقل قول:
F*UCK
من که امروز ندیدم ولی منظورم همین بود فضایی ها هر چیزی رو از دید دیگه ای می بینند و شاید بهتره بگم خنده ی تلخ طنز رو می شه تو دید فضایی ها دید!!نقل قول:
قسمت دیشبش یه دیالوگ داشت که خیلی باهاش حال کردم...:
ناهید: اون شغلی که فرید می گفت چطوره؟
بهرام: فکر کنم شغل خوبیه... چون فرید میگفت به درد نمی خوره!!:27:
ضرغامی از «مسافران» تقدير كرد
ایسنا: رئيس سازمان صداوسيما در نامهاي به مدير شبكه سوم سيما، از توجه سريال «مسافران» به انتقاد از شركتهاي هرمي قدرداني كرد.
ضرغامي در اين نامه نوشته است:
جناب آقاي پورمحمدي، مدير محترم شبكه سه سيما، سلام عليكم؛
قسمتهاي 59 ـ 58 مجموعه طنز «مسافران» در مورد شركتهاي هرمي،از مصاديق طنز متعهد و آگاهيبخش بود.
هزينههاي فراوان اقتصادي و اجتماعي جامعه در طول سالهاي اخير به دليل رشد قارچ گونه اين شركتها و هشدارهاي مكرر مقامات مسئول كشور از جمله دستگاه قضائي در اين خصوص، حاكي از اهميت روشنگري در اين زمينه است.
در ادامه اين نامه به امضاي «سيدعزتالله ضرغامي» آمده است: عوامل پرتلاش اين مجموعه به ويژه كارگردان و نويسنده محترم بخوبي توانستهاند در قالب طنزي مفرح و باورپذير گام ارزشمندي براي آگاهسازي جامعه و خانوادههاي عزيز ايراني بردارند. مراتب تشكر اينجانب را ابلاغ نمائيد.
واقعا جای تقدیر داشت !!
حالا مگـه سوژه جديد بوده كه قدرداني كرده يا عمل خطيري انجام دادند .
سه - چهار سال پيش هم ظنز "زندگي به شرط خنده" هم به اين موضوع اشاره كرده بــ ــود ، تازه بامزه ترهم بودش .
با بازي : حميدلولايي در نقش خشايارمستوفي ، يوسف تيموري در نقش جهان و ...
اگه يادتون رفته يا نميديدش ، الان هرشب از ساعت 12:40 تا 1:20 نصفه شب نشونش ميده .
نمی شد از اون قسمت آمارگیریش تقدیر کنند....؟؟
با این تقدیر من آینده ی خوبی برا مسافران نمی بینم...
اینده ای نداره دیگه بیشتر از 10قسمت نمونده!
اين چند قسمت ديگه بايد جامعه رو بكوبه !نقل قول:
واقعا ؟نقل قول:
چه حیف میشه
حتما از این به بعد باز مجبوریم به زمین خوردن ها و فحش دادن ها و مسخره کردن ها و یکیه کلام های مسخره بخندیم.
ولی چه باحال شده دیگه تبلیغ پارسیان رو نمیذاره :دی
فیلمش کی شروع میشه امشب ؟
شروع شده ؟ :31: