به نظره من اصلا کلاس wizard با psychic اضافین ;)
venom لول 39 اونوقت aeo گرفته! چه حالی میده البته aeo بربر ها چیزه دیگست!
Printable View
به نظره من اصلا کلاس wizard با psychic اضافین ;)
venom لول 39 اونوقت aeo گرفته! چه حالی میده البته aeo بربر ها چیزه دیگست!
البته همین wizard توی territory wars یکی از مهمترین کلاسهاست.چون aoe های خیلی قوی داره و برای حمله به گروه عالیه.توی جاهایی هم که aoe لازمه مثل rb مفید هست بخاطر dragon breath .در کل تنها نقطه مثبتش همینaoe های قویش هست.
میگن قراره یک اسلحه magic جدید اضافه بشه که قدرت حمله رو خیلی افزایش میده.در مقابل می خوان اثر aps رو تا حدی کاهش بدن تا بالانس تا حدودی برقرار بشه.البته باید تا 8 دسامبر صبر کنیم تا توی نسخه چینی expansion منتشر بشه و ببینیم چه تغییراتی انجام شده.
میگم چرا pw database باز نمیشه حتما باید با پرو**کسی بری البته وقتی از بازی و فروم بازی اومدی بیرون ;)
برای ایران فیلتره.البته از جانب اونا.همون فیلترینگ معکوس.
هر وقت ایران به تعطیلی میخوره پینگ من توی بازی میره روی 1000!!!!:41:
من نمیتونم به سرور وصل شم شما میتونید؟
امروز 10 مگ اپدیت کرد
خوب این عادیه روزای تعطیل کلا اینترنت داغون میشه بازی های انلاین دیگه بماند!
یه سوال شلوغ ترین شهر توی بازی کدومه؟؟؟
شلوغ ترین Archo هست. هر کی لول 20 بشه این شهر شیر تو شیر رو زیارت میکنه ;)
کسی راه حلی داره این quest step 2 رو انجام داد!
یه چیزایی میخواد پدیده مثلا شمشیر فلان 2 ستاره اخه2 ستارش دیگه چیه!! کلی باید ازش درست بشه تا شانسی 2 ستاره بشه راه حل ساده تری داره؟
یک راه حلش اینه که بخری.البته خرجش زیاده مخصوصا برای ایتمهای black smith .من کلی از این راه پول در اوردم.نقل قول:
راه حل دومش اینه که بسازی.نکته مثبتش اینه که شما اگه 10 تا ایتم بسازی اگه 7 تاش اونی که می خوای نشه اون سه تای اخر 2 ستاره در میاد.بنابراین اگه به اندازه 10 تا ایتم متریال جمع کنی می تونی ایتمها رو بسازی.
این سنگ هایی گه از ادم برفی ها میافته ارزشش چقدره ؟؟
ارزشی نداره فقط به درد این میخوره که بدی به genie .غیر از اون celestone ها که میشه باهاش mirage ساخت.نقل قول:
البته catshop ها برای فروش همین سنگها از 300 تا 500 تا سکه میگیرن شما یه سلاح که ارزشش 2500 هست رو وقتی decompose میکنی فقط 300 یا 600 تا mana به geniu میده تازه یه چیز خنده دار بعضیا firework رو به قیمت 500 سکه میفروشن!!!
راستی بیلد assassin اگه درست نوشته باشم چیه؟
و یه سوال دیگه میخوام اسکیل frost scarol رو ترین کنم نوشته نیاز هاست یک spark این spark چیه و کجا گیر میاد؟
لول 30 بشی spark میگیری
assassin جیگره منه!
کلاس assassin خوراک (TT,FC,NIRVANA ) هست یه لول 51 دارم عین هولو موب میکشه
چی میخوای ازش بدونی بپرس بگم
جونش کمه mana هم کمه miss بالا داره اتک بالا داره بیشتر روی dex کار میکنه stealth داره و.....
راستی من لول 30 شدم ولی هنوز اونspark گیرم نیومد و اینکه برای مونت کوئستی رو ندیدم مطمعا هستید برای لول 30 مونت میاد؟
اسم کاراکترت توی بازی چیه بده ادد کنم
تو pm برات میزارم
نگران نباش اول و اخرش spark رو میگیری;) لول 30 مونت نداره یه aerocraft مجانی میگیری
نقل قول:
پس این چیه دادا؟
برای spark باید spiritual cultivation رو انجام بدی.همون ماموریتی که نارنجی رنگ هست.نقل قول:
توی لول 59 دومین و در لول 89 هم سومین spark رو میگیری.برای اونها هم باید همین spiritual cultivation رو انجام بدی.
در واقع این ماموریتی هست که اجباری هست و برخلاف ماموریتهای دیگه نمیشه ازش گذشت.چون برای یاد گیری هر skill یک پیش نیاز cultivation وجود داره.یعنی باید ماموریت cultivation مربوطه رو انجام بدی تا بتونی اون skill رو یاد بگیری. بنابراین هروقت توی find quest دیدی این ماموریت نارنجی وجود داره حتما اونرو بگیر.
یک سری culti های دیگه هم هست که از لول 70 به بعد میتونی اونا رو بگیری که برای باز کردن نقشه های زمان گذشته هست.
البته اونا اجباری نیست ولی معمولا همه انجامش میدن.
fly mount هم یک ماموریتی بنام The Art of Flight هست که اونو انجام بدی fly mount میگیری.
برای mount زمینی باید لول 40 بشی تا بتونی استفاده کنی.البته مجانی نیست و باید بخری.البته اونایی که حداقل یک ساله دارند بازی میکنن می تونن یدونه مجانیش رو بگیرن+یک anniversary blessing
سعی کن اول spiritual cultivation رو اول انجام بدی بعد برو سراغ quest ها اینجوری با اسکیلهای جدید موبا رو میکشی ;)
خب دادا یه کمکی به ما بکن این کوئستش یه کمی سخته کشتن frang اگه درست گفته باشم فکر کنم 30000 هلث داره تکی نمیشه زدن اون موقع هم که درخواست دوستی کردم داشتم دنبال یه نفر میگشتم که بیاد کمک که پیدا نشد!
راهش اینه که بری توی یک faction و اونجا معمولا افرادی هستن که کمک کنن.نقل قول:
یا اینکه اونجا منتظر بمونی یک نفر دیگه که همون باس رو میخواد بکشه بیاد بعد با اون تشکیل squad بدی.
البته veno باید بتونه farng رو solo کنه.
لول 30 venom با pet خیلی راحت میکشش frang که کاری نداره من خودم تکی کشتمش اصلا عضو fac هستی یا نه
اره هستم zelanze اسمش هست
سلام من لول 9 هستم می خوام اسکیل هاشو وا کنم وا نمیشه.با اینکه اسپریت و پول به اندازه کافی دارم .assassin هم هستم.باید چیکار کنم؟(کامل توضیح بدین)
ببرین معموریت spiritual cultivation داری ؟؟ اگه داری اول اون رو باید انجام بدی
یک سوال chi چی هست؟ برای یکی از این skill هام که می خوام بزنم میگه 30 تا chi لازم داری
chi برای اجرای بعضی اسکیل ها لازمه
spiritual cultivation انجام بده
chi با حمله کردن به mob ها بدست میاد یا با انجام skill ها مثلا buff یا heal کردن یعنی مثل مانا نیست که خود به خود پر بشه.با هر حمله یک مقدار chi بدست میاری.در شروع ظرفیت chi برابر با 100 هست.ولی در لولهای بالاتر 29-59 و89 با انجام culti این ظرفیت افزایش پیدا میکنه.روی genie هم یک skill هست که chi رو افزایش میده.نقل قول:
در مورد skill ها بعضی skill ها محدودیت لول دارن و بعضی رو باید skill پیش نیازش رو یاد بگیری تا بتونی اون skill رو یاد بگیری.
همه skill ها هم یک cultivation خاصی رو نیاز دارن که تا به اون درجه cultivation نرسی نمیتونی اون skill رو یاد بگیری.
راستی mana جینی رو چطوری بالا ببرم ؟؟؟؟
راستی یه ماموریت گیرم اومده قرمز رنگه! و گفته باید بری به hall of deception
کجا هست این جا؟؟؟پیداش نکردم!
و انکه سلاح بنفش از کجا گیرم میاد؟
hall of deception توی secret passage هست در شمال archo .روی نقشه نگاه کنی یک dungeon در شمال archo میبینی.نقل قول:
سلاح بنفش همون سلاحهای سه ستاره هست که درخششون ابی یا تقریبا بنفش رنگ هست.ممکنه با ساختن در black smith به دست بیاد یا به عنوان جایزه از بعضی quest ها.از auction house هم می تونی بخری.ولی همون ماموریت weapon token رو که انجام بدی (همون ماموریت قرمز) یک سلاح legendary بهت میده (البته mold هست باید ساخته بشه) که خیلی از سلاح بنفش بهتره و درخشش زرد رنگ داره.
در مورد مانای genie یا همون stamina هم باید یک سری سنگ به خوردش بدی.مثل سنگهایی که از decompose کردن سلاحها و زره ها بدست میاد.با perfect stone هم میشه که از بعضی ماموریتها به عنوان جایزه میکیری یا توی catshop ها میفروشن.از اون ادم برفی ها هم سنگهایی drop میشه که همین خاصیت رو دارن.
نحوه لول اپ شدن مونت پروازی چطوریه؟
و سوال دوم اینکه برای ساخت یه زره leg یه ایتمی میخواد به نام sorcerevis robe flava اگه درست نوشته باشم. میخواستم بدونم کجا گیر میاد و قیمت حدودی خریدش از cat shop ها چقدره
یک ایتمی بنام wind widget هست که باید برای ارتقای سرعت اون رو داشته باشی.توی cat shop ها میتونی پیداشون کنی.نقل قول:
بسته به اینکه سرعت فعلی fly mount جقدر باشه برای افزایش سرعتش به اندازه 0.5 m/s باید تعدادی مشخصی از این ایتم رو داشته باشی. توی شهر thousand stream یک forge هست برای ارتقای fly mount که باید بری اونجا و ارتقا رو انجام بدی.هرچی سرعت فعلی flymount بیشتر باشه،تعداد بیشتری از این wind widget ها لازمه.
اسم ایتم فکر کنم اشتباه باشه چون سرچ میکنم هیچی پیدا نمیکنم.
اینا رو بهتره توی auction house توی قسمت mold دنبالش بگردی.چون بین اون همه catshop خیلی سخته دنبالش گشتن.
قیمتشو نمیدونم ولی خودت در نظر بگیر به نسبت کیفیتش چقدر می ارزه.توی همون auction house هم اگه چند تا از اون ایتم باشه میتونی قیمت تقریبیش رو بدست بیاری.
سلام
یک سوال
dragon quest چیه.آخه یک تعداد آیتم دارم نوشته required for dragon quest.
بعدش هم یک اسم نوشته و یک عدد تو پرانتز.
یک سوال دیگه هم دارم بخوام یک چیزی بخرم سوارش بشم لول پند می خواد کمترینش و اینکه باید از کجا بخرم.قیمت هاشم هم اگه می دونین بگین.
آخرین سوال هم اینکه بهتری راه برای لول گیری انجام دادن کوئست هاست؟
یک سوال دیگه هم یادم اومد بگم.شماها تو کدوم سرور بازی می کنین؟
dragon quest یک quest زنجیره ای هست که شما باید تعداد مشخصی از این ایتمها رو به یک npc بدین و بعد اونراهنماییتون میکنه به ماموریت بعدی.کلا ده مرحله داره.که در 5 مرحله باید تعدادی از این ایتمهای dragon quest رو به npc مربوطه بدین.در مرحله اخر هم باید یک باس رو بکشید.این ماموریت رو میتونید از لول 20 شروع کنید و هر چند بار بخواهید میتونید تکرارش کنید.بعد از اون هر 10 لول dq های جدید اضافه میشن که هر چه لول dq بالاتر باشه exp بیشتری میدi.اون عدد داخل پرانتز هم لول dq هست.با فروختن این ایتمها به npc هم میشه dragon point بدست اورد که با اون dragon point ها هم میشه جوایزی رو گرفت.با رفتن به لینک زیر میتونی ببینی که چقدر point داری و چه جوایزی میتونی دریافت کنی.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای mount زمینی لول 40 باید باشی و برای mount پرنده به 30 که برسی میتونی یکی مجانی بگیری.البته یک ایتمهایی توی بوتیک هست که لول مورد نیاز رو کاهش میده.
قیمت mount زمینی ارزونترینش حدود 1 mil هست.توی auction house یا cat shop ها میتونی پیداشون کنی.پرنده ها هم به همین شکل البته قیمتهاشون بالاتره.
توی لولهای پایین تا لول 40 اگه hyper stone داشته باشی میتونی خیلی سریع بیای بالا.فقط با کشتن mob و بدون انجام quest .
قیمت هر کدو هم حدود 80-90 هزار تاهست.برای اینکه با سرعت لول رو بیاری بالا باید 5 تا از این hyper ها داشته باشی که مدت زمانش هم یک ساعت هست.یعنی اگه فعالش کنی تا یک ساعت exp که میگیری 12 برابر حالت معمول هست.هر وقت هم که بخوای میتونی متوقفش کنی.اینجوری اگه مثلا لول 20 باشی میتونی تو یکی دو ساعت 6-7 لول بری بالا.توی لولهای بالاتر پیشرفت کندتر میشه.از لول 30 ماموریتی هست به اسم crazy stone که میتونی هر روز انجام بدی و exp خوبی میده.از لول 40 هم میتونی bh رو شروع کنی.از لول 50 تا 60 رو میشه با oracle ii سریع طی کرد.که البته oracle هم یک ماموریتی هست که با پول میشه خرید و هر چند بار بخوای میشه تکرارش کرد توی catshop ها اینو میفروشن.باید یک mob رو بکشی و exp15000 میگیری. از 60 تا 80 رو هم با bh و crazy stone باید طی کنی.که یک مقدار طول میکشه.بعد از 80 هم میتونی بری FF که بهترین راه برای لول اپ کردن هست.
اگه پول برای hyper نداری تنها راهش همون انجام quest ها هست تا لول 40 .بعد از40 فقط bh و crazy stone کافیه چون quest ها exp خوبی نمیدن.
من توی سرور heavens tear هستم و بقیه توی dream weaver.البته یک character هم توی raging tide دارم که مدتیه اونو بازی نمیکنم.در کل بهتره همه کاراکترها توی یک سرور باشن که بشه بینشون پول یا ایتم رد و بدل کرد.
راستی این ماموریت crazy stones سنگ ها رو باید بخری؟؟؟؟؟
و این ماموریت های call of duty که میگیریم دیروز من باAliROC و یه سری از هم تیمیهاش رفتیم زدیم چه فایده ای داره؟? نه Exp خوبی داد نه ایتم خوبی ، یکی دیگه هم دارم میگه باید سرپرست sq human باشه اگه لون سرپرست sq باشه چه نفعی برای من داره؟؟
بله باید بخری از merchant .البته ارزون هست. برای لول 30-40 حدود 5000 سکه میشه.نقل قول:
fb یا همون call to duty ها رو ملت بیشتر برای reputation میرن وگرنه exp خوبی نمیده.البته گاهی mold می اندازه.بستگی به شانس هم داره.
کی میگه باید squad leader حتما human باشه؟خود quest? کدوم quest? همون call to duty ?
البته توی fb که همه اعضا اون exp رو میگیرن.
تو fb بعضی وقتها Mold هایی به قیمت 400k از boss میافته یا مثلا 10 تا gear ازش میریزه البته برا لول شما
لول بالاتر مولد های خفنتر هست
reputation کم باشه quest هم نمیگیری لیدر quest هم اصلا مهم نیست چی باشه.
این قسمت های قرمز رو اگه توضیح بدین ممنون می شم.و اینکه دوستانی که تو سرور dream weaver هستن اگه تونستن و خواستن به من کمک کنن یک اسکواد درست کنین من هم باشم بریم creep لول 70-80 بزنیم من یکم سریع لولم بره بالا(تو اسکواد باشیم exp پخش می شه دیگه؟) البته من فقط می تونم نگاه کنم چون لول 15 هستم.نقل قول: