وقتی به اینا زنگ میزنی میگن موجود نداریم خود اینا قیمتها رو از چند جا میگیرن بعد میگن به خریدار اگه هارد 1 ترا بلک اینه فیمتش من 10 تا میخرم تازه مهمتر از فیمت گارانتیه هارده
Printable View
وقتی به اینا زنگ میزنی میگن موجود نداریم خود اینا قیمتها رو از چند جا میگیرن بعد میگن به خریدار اگه هارد 1 ترا بلک اینه فیمتش من 10 تا میخرم تازه مهمتر از فیمت گارانتیه هارده
هارد Seagate 1TB با گارانتی 2 ساله سازگار ارقام 161.000 :20:
کد:http://digionline.ir/Product.aspx?p=14153
WD Green 2TB دورش چنده؟ 5900؟ 7200؟
تو سایتش نوشته IntelliPower RPM . یعنی چی؟
jumper هم داره؟کد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=120
سلامنقل قول:
از اونجایی که خود وسترن در این زمینه توضیحات دقیقی نداده در نتیجه ابهامات زیادی وجود دارد . یعضی ها معتقدند که دور آن متغیر یعنی بین 5400 الی 7200 هست ، بعبارت دیگه RPM آن dynamic هست .
ولي يكي از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باsound spectrum هارد وسترن سري گرين 750 گيگ رو آناليز كردن كه RPM آن 5400 بوده .
احتمالاً در مدلهاي مختلف سري گرين RPM مختلف ولي ثابت هست ، يعني RPM آن dynamic نيست . مثلا هاردهاي 320 و 500 گيگ RPM آن 7200 باشه و حجمهاي بالاتر 5400 باشه .
این هارد سیگیت 2 ترابایتی اینترنال که تو بازار هست 5900 دور هست یا 7200 دور ( قیمتش هم لیون می گفت 220 )
روش که فقط نوشته بود باراکدا ...کسی اطلاعی داره ؟
راستی این هارد اینترنال وسترن بلک 2 ترابایتیش برسه قیمتش حدودی چند در میاد با توجه به اینکه هارد افت قیمت داشته ؟
می ارزه واستم اون رو بگیرم یا برم یک سیگیت بگیرم و اضافه پول ندم؟
تو بازار باید ببینید چنده تو این سایتا اکثرا موجود ندارننقل قول:
سلام هادرهای جامد SSD از سریsata III Dominator Gt Corsair خوبن ؟ من ۹۰ گیگش رو ۴۶۰ تومن قیمت دارم .بدون گارانتی . تو این رده قیمت با هین حجم ۹۰ تا ۱۲۰ گیگ چیز بهتری هم گیر میاد ؟ میخوام پر سرعت ترین و با دوام ترین باشه
سلام
در حال حاضر تو بازار هارد اینترنال مکستور 500 - 1 یا 2 ترا داریم؟ حدود قیمتشون چقدره؟
نقل قول:
خیر. مدتهاست که سیگیت ، مکستور رو خریده .
از دوستان کسی هارد sh14 یا sh12 adata رو داره ؟
نظرتون نسبت به این هارد چیه ؟
تو سایت سازنده که زده ضدضربه و ضدآب هستش ؛
سرعت انتقال اطلاعاتشم ( 109MB/s و 116MB/s)بالاست ؛ با توجه به اینکه اختلاف قیمت 30 هزار تومانی با وسترن یه ترا داره و وسترن خودش کیف محافظ نداره ؛آیا انتخاب خوبی هستش ؟
قیمت کیف محافظ برای وسترن چنده ؟
با سلام خدمت دوستان.
میخواستم بدونم الان هاردهای 4 ترابایتی اینترنال که بعضی از شرکتها ساختن توی بازار ایران اومده؟ پیدا میشه؟ قیمت حدودا چنده؟
1 سوال دیگه هم دارم. کسی قیمت دقیق هارد 3 ترابایتی اینترنال وسترن از سری سبز رو داره؟
میخوام هارد بخرم واسه ارشیو کردن 3 به بالا میخوام باشه اینترنال.
قیمت ها پایین میاد دیرتر بخرم یکم یا نه فرقی نداره؟
ممنون از همتون
سلام
می خوام یک دونه هارد 1 ترا بگیرم هم برای ویندوز هم برای اطلاعاتم .خیلی از صفحه های انجمن رو هم خوندم منتها به نتیجه نرسیدم .اگر که ممکنه به سوالام جواب بدید چون می خوام امروز بگیرم .
1. به صورت کلی وسترن بهتره یا سیگیت ؟
2. سیگیت هم مثل وسترن مدل های مختلف داره . اگه داره چه مدلی خوبه ؟
3. وسترن گرین بهتره یا بلو ؟
4. مشکل هارد های سیگیت چیه که باید فریمور (امیدوارم کلمه درست باشه) عوض بشه ؟
5. سرعت دیتا توی 5900 با 7200 چقدر فرق می کنه ؟
6. موقع خرید هارد باید پک شده باشه یعنی جعبه اینا داره ؟ (چون من دیروز چند جا که رفتم هارد رو که نشون داد فقط تو یه کیسه انتی استاتیک بود در کیسه هم باز بود)
ممنون
سلامنقل قول:
هر كدوم مزاياي خاص خودشو داره و بطور قطعي نميشه گفت كدام بهتر هست . تنوع هاردهاي سيگيت بالاست بطوريكه كاربر معمولي سردرگم ميشه ، سيگيت به خاطر فراواني و همچنين سهولت تعمير براي تعميركاران هارد جذابيت بيشتري دارد ولي به نظرم وسترن كيفيت بهتري دارد (در حال حاضر البته) .نقل قول:
1. به صورت کلی وسترن بهتره یا سیگیت ؟
همانطوريكه قبلا هم گفتم تنوع مدلهاي سيگيت زياد هست . بايد ببينيد كاربردتون چي هست .نقل قول:
2. سیگیت هم مثل وسترن مدل های مختلف داره . اگه داره چه مدلی خوبه ؟
green بهتر هست ولي سرعت آن از blue كمتر هست .نقل قول:
3. وسترن گرین بهتره یا بلو ؟
بعضي از هاردهاي سيگيت و مكستور بودند كه به خاطر مشكل frimware يا در بايوس شناخته نميشدند يا اگر شناخته ميشدند ظرفيت آن صفر بود . اگر احياناً چنين هاردي به دست شما رسيد در درجه اول بايد frimware رو آپديت كنيد قبل از اينكه به مشكل بر بخوريد ، درصورتيكه چنين كاري انجام نشد و هارد به مشكل بر بخورد ميتوان با دستگاههاي خاص اين مشكل رو فيكس كرد (pc-3000). لازم به ذكر هست كه نه فقط هاردهاي سيگيت بلكه هر هاردي از هر برندي ممكنه به خاطر frimware به مشكل بر بخورد و با نامهاي عجيب غريب در بايوس شناسايي شود .نقل قول:
4. مشکل هارد های سیگیت چیه که باید فریمور (امیدوارم کلمه درست باشه) عوض بشه ؟
معمولا چند تا هارد در داخل يه جعبه بزرگ وارد كشور و توزيع ميكنند در نتيجه هر هارد (تكي) جعبه نداره با توجه به عدم وجود محافظ براي هارد پس از خارج كردن از جعبه ، پيشنهاد ميدم در حضور فروشنده هارد رو نصب و تست كنيد .نقل قول:
6. موقع خرید هارد باید پک شده باشه یعنی جعبه اینا داره ؟ (چون من دیروز چند جا که رفتم هارد رو که نشون داد فقط تو یه کیسه انتی استاتیک بود در کیسه هم باز بود)
چطوری هارد رو پیش فروشنده تست کنیم؟
بذاريد خودش هارد رو نصب كنه و اگر بعتوان هارد اصلي سيستم هست كه اجباراً بايد ويندوز نصب كنيد (در حضور فروشنده) سپس نرم افزار HD tune رو نصب كنيد و به قسمت health مراجعه كنيد .نقل قول:
البته نميدونم فروشنده اعصاب اين كارها رو داره يا نه ولي با توجه به قيمتهاي غير منطقي هاردها كار درستي بنظر ميرسه .
سلام
عمر هارد 250 گیگ مکستور 7200 دور در بهترین شرایط استفاده با روزانه حدود 4 ساعت کار با کامپیوتر چقدر میتونه باشه ؟
(بیشترین استفاده اینترنت و تقریبا نصف ظرفیت هارد استفاده شده).
سلامنقل قول:
دقيق نميتوان گفت عمر مفيد هارد چقدر هست . اين بستگي به عوامل زيادي دارد مثل .
1. دماي مكاني كه هارد در آن قرار گرفته و همچنين نحوه تهويه ...
2. نوع كار و ميزان فعاليت . مثلاً اگر دائماً در حال فرمت كردن و نصب ويندوز باشيد يا بطور دائم در حال دفرگمنت كردن باشيد در مقايشه با زماني كه از هارد استفاده چنداني نميشه ...
3. پاور استاندارد نقش بسيار مهمي تامين سلامت هارد دارد .
4. حتي برخي از ويروسها نيز ميتوانند به هارد آسيب برسانند .
و خيلي از موارد ديگه هستند كه به هارد آسيب وارد ميكنند مثل ضربه به هارد .
MTBF هاردها متغير هست بطوريكه بعضي ها از مدلها هستند كه MTBF بيش از يك ميليون ساعت دارند ...
سپاس دوست عزیزنقل قول:
دمای هارد تا چقدر میتونه بالا بره و آسیب نبینه ؟ دمای فعلی حدود 35 درجه و نهایت به 40 میرسه به نظر شما مناسبه ؟
اين نرم افزارها عمدتاً دماي بيروني هارد رو اعلام ميكنند و قطعاً دماي داخل هارد خيلي بيشتر از اين هست . ولي به نظرم اين دما مناسب هست و حتي ميتونيد با استفاده از فنهاي مناسب دماي آنرا نيز بيشتر كاهش بديد . در صورتي كه از فن براي خنك كردن هارد استفاده ميكنيد بايد هرچند وقت يكبار با احتياط فراوان گردگيري كنيد وگرنه همان گرد و خاك بعنوان عايق حرارت عمل خواهد كرد ...نقل قول:
معمولاً دماي مجاز محيطي كه بايد رعايت بشه توسط سازنده اعلام ميشه مثلاً براي سيگيت باراكودا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
با توجه به تجربه شما بیشترین عمری که از یک هارد سراغ دارید چند ساله ؟
البته با توجه به عمر یک میلیون ساعت که گفتید حتی اگه نصف این مدت یعنی 500 هزار ساعت درنظر بگیریم و روزانه حدود 8 ساعت کامپیوتر استفاده بشه و شرایط دما و همه چیز مناسب باشه عمر هارد 171 سال میشه:20::18:
خودم هاردهايي داشتم كه همون لحظه اول خراب از آب دراومد (شانس زياد !!!) . يه مكستور 40 گيگ داشتم 5 سال كار كرد كه فروختمش كاملاً سالم بود !!! :31:نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم پرسرعت ترین هارد 500 تو بازار چیه
و مهمتر از اون بهترین گارانتی چیه؟
ممنون
هارد مکستور دارم 10 سال هست کار کرده بازم داره کار میکنهنقل قول:
سلام . با توجه به این اوضاع درهم بازار آیا امیدی به پایین اومدن قیمت هارد 2 ترا هست؟؟؟
یک سوال داشتم در مورد خرید هارد اینترنال.
دفعه قبلی که هارد اینترنال خریدم، اصلا تستش نکردیم و همینطوری آوردم و روی کامپیوتر نصب کردم.
الان که دوستان میگویند که حتما در مغازه تست کنیم، میشه از این رابطهای SATA به USB برد و هارد را با usb به کامپیوتر وصل کرد و با برنامه هایی که در مورد سلامت هارد هست، تستشون کرد.
آخه بعید میدونم مغازه داری بیاد و سیستمش را باز کنه تا بخواد هارد را داخلش بذاره و ... .
والا اون موقعي كه از كامپيوتر هيچي حاليمون نبود سيستم رو كول ميكرديم تا برامون ويندوز نصب كنند !!! ميدونم اينكار دردسر داره اما با توجه به قيمتهاي غير منطقي هاردها و بامبول درآوردن گارانتي ها به نظرم اينكار منطقيه .نقل قول:
اون موقع يه هارد 500 گيگ سيگيت حدود 50 هزارتومن بود ، اگر خراب از آب درميومد ميفرستاديد گارانتي و اگر گارانتي هم قبول نميكرد خيلي دلتون نميسوخت !!!
نكته : بعضي از رابط ها آداپتور استانداردي ندارن . خودم يدونه از اين رابطها داشتم كه آداپتور برقش قادر به راه اندازي هارد نبود و صداي خفيف قطع و وصل شدن ميداد در نتيجه از پاور كيس استفاده كردم (از قبل اضافه داشتم) .
سلام.
یه هارد کم حجم و پر سرعت اینترنال میخوام فقط برای ویندوز.
نمیگم چه قدر بودجه دارم.چون میخوام بدونم چه قدر باید کنار بزارم.
64 گیگ ssd رو دیدم قیمت 180 خیلی بالاست.خیلی تفاوت داره ssd با هارد معمولی؟؟؟
خوب حالا کم حجم ترین هارد خیلی پر سرعتی که میتونم بگیرم چیه؟چه قدر قیمت؟
ssd اگه واقعا ارزش داره بگیرم.ولی کار خاصی (حرفه ای) با سیستم ندارم و فقط میخوام نسبتا سریع تر بالا بیاد.
ممنون
'گارانتیه سازگار و آواژنگ خوبهنقل قول:
بهترین 500 هم وسترن بلک هستش که تو بازار موجود نیست
سی گیت هم خوبه
آیا هاردهای SATA 6 Gb/s به مادربردهایی که SATA 3 Gb/s هستن، وصل میشن؟
بلي ، وصل ميشوند .نقل قول:
ولي سرعت در حد SATA 3 Gb/s خواهد ماند .
سلام
دنبال یه هارد میگردم که از اطلاعاتم هر پنچ شش ماه یه بک اپ بگیرم و هارد رو بذارم یه گوشه ( زیاد قصد استفاده ندارم)
حالا میخواستم بدونم ارزونترین هاردی که تو بازار گیر میاد چیه؟
مثلا هارد اینترنال با ظرفیتهای 250 یا 320 هنوزم هست...
دست دو ارزش داره بگیرم؟
وصل کردن چند تا هارد روی سیستم باعث کند شدنش میشه؟
یعنی مثلا 3 تا هارد 2 ترابایتی روی سیستم باشه.
خصوصا اگر هاردها ساخت یک کمپانی نباشند؟
بستگی به نوع هارد و همچنین بستگی به این داره که ویندوز روی کدام هارد نصب شده باشه . مثلا اگر چندین هارد دارید بهتره که ویتدوز رو روی کم حجمترین و پرسرعت ترین هارد نصب کنید . همچنین بهتره که از پاورهای پرقدرت تر استفاده کنید .نقل قول:
خودم یه زمانی PC داشتم و چهارتا هارد (سه تا 1.5 ترا سیگیت و 320 گیگ مکستور) همزمان در حال کار بودند و مشکلی از بابت کاهش سرعت نداشتم .
هارد 2TB 7200 RPM 64MB CacheSeagate Barracuda قیمت 200 الی 210
و 2.5TB هم 250 هزار تومان.
من یه 2ترا میخوام از همین مدلی که خرید کردین..نقل قول:
از کجا میتونم تهیه کنم؟! تهران نیستم...
یکی پیدا میشه قیمت هارد اینترنال 3 ترا یا 4 ترا اگه تو بازار امده رو بده؟ممنون
من 2 تا هارد میخوام بخرم.یا 3 یا 4 ترا.اگه بگیرم 2 تا هارد 2ترا واسه فروش دارم.
مارک هم وسترن سبز هست.
راستی قیمت هارد پایین میاد یا نه؟
دلار رفت بالا دوباره هاردها رو گرون کردن. هارد سیگیت 2 ترا از 200 تومن سه روز پیش، امروز شد 245 تومن!
فقط خدا کنه مذاکرات بغداد جواب بده.
والا موج دوم گرونیها سر به فلک میزاره و دیگه پایین بیا نیست.
سلام
هاردهایی که کش 32 دارن ، عملکردشون تا چه حد بهتره ؟ در حد اون قیمت اضافی که می دیم ارزش دارن؟
بچه ها من یه sony 500 خریدم 170 تمن .نظرتون در بارش چیه؟گارانتی ایران رهجو
سلام
یک هارد 1ترا سیگیت اینترنال برای ویندوز میخام.یک 500 هم با همون مشخصات میخام
چه مدل و سریال نامبر رو بگیرم؟
دوستان یک فلش 4گیگ پرسرعت با قیمت مناسب هم معرفی کنید.