در دفترچه ازاد pdf زدهنقل قول:
70 ها که نمیخواد
69
68
67
این ها هم اگر حضوری پیش را اتمام کردند لازم نیست. :10:
Printable View
در دفترچه ازاد pdf زدهنقل قول:
70 ها که نمیخواد
69
68
67
این ها هم اگر حضوری پیش را اتمام کردند لازم نیست. :10:
یه سوال من دانشگاه تهران مرکز قبول شدم نمیدونم کی باید ثبت نام کنم میشه یه توضیحی بدین ممنون
نقل قول:کد:http://azmoon.net/?app=news&user=&newsid=5
نمیدونم تاحالا ندیدم تخفیف بخوره اونم رتبه اولینقل قول:
سلام خدمت همه سروران
سوالی داشتم در باره تخفیف های دانشگاه آزاد.
من تو اون دانشگاهی که امتحان دادم .همون رشته اول رو آوردم و رتبه 1 شدم.رشته علوم اقتصادي-اقتصادپول وبانكداري / سنندج .با نمره کل 7394-میخواستم ببینم دانشگاه آزاد تخفیفی برا من قائل میشه یا نه؟؟
ممنون
حالا شاید ترم اول یه تخفیفی بهت بدن
البته من یکی از دوستام میگفت اگه رتبه خوب باشی میتونی تغییر رشته بدی تو اون دانشگاه
ولی اگه همه ترمایی که پاس میکنی اول باشی و معدلت بالا تخفیف میخوره بهت تو شهریه :دی
فک نمیکنم تو لیست باشی اونم مکانیک تهران مرکز!نقل قول:
سلام بچه ها جون مادرتون اگه کسی می دونه راهنمایی کنه0تراز آزادم شد 6300 رتبم 1200انتخاب اولم مکانیک تهران مرکز بود که آخرین نفر ترازش بود 6750 رتبشم 800 بود یعنی اختلاف تراز من با اون 450 اختلاف رتبمم 400 به نظرتون برم تو لیست رزرف یا انتخاب هفتمم که یزد افتادمو برم یعنی اگه ریسک کنم به نظرتون با این اختلاف رتبه تهران مرکز قبول می شم؟(انتخاب دومم هم اختلاف ترازم 300 و اختلاف رتبم 100 که دماوند انتخاب کرده بودم)
ربطی به رتبه نداره
تراز مهمه
400 تا زیاده اونم واسه همچین رشته ای
تیک تیک تیک...نقل قول:
کسی نیست سوال ما رو بجوابه>
من دیدم تخفیف کسی بخوره به ان صوت که اگه معدل هر ترمت بالای 18 باشه شهریه لازم نیست بدی فامیلمون اینجوری بود
نه اونجوری نیس که شهریه نده !
مثلا حدود 150 اینا بهش تخفیف میخوره
یکی از فامیلای ما هم یادم نیست چیکار کرده بود فک کنم یه جاییش اول شده بود...دقیقا نمیدونم کجا 30% تخفیف گرفته بود
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص تاثیر بومی گزینی کنکور سراسری در ظرفیت دانشگاه آزاد گفت: درصورت بومی گزینی کامل رشته ها نیز ظرفیت دانشگاه آزاد خالی نمی ماند.
دکتر سیدحسن یحیوی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به تعداد زیاد داوطلبان و درخواست برای تحصیل دانشگاهها درصورت بومی گزینی کامل رشته ها نیز ظرفیت دانشگاه آزاد خالی نمی ماند.
وی اضافه کرد: ظرفیت گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد به صورت درصدی که مورد تایید وزارت بهداشت باشد تغییر می کند و بر همین اساس به دلیل افزایش ظرفیت سال گذشته طبعاً ظرفیت سال جاری تعدیل شده است.
یحیوی یادآور شد: بر اساس ظرفیتی که اعلام شده سالانه 600 تا 700 نفر ظرفیت پذیرش رشته پزشکی در مقطع دکتری حرفه ای تعیین شده که امسال نیز حدوداً همین میزان است.
منبع:خبرگزاری مهر
من دفترچه امسال رو می خوام 88
گم کردم!
به صورت pdf یا هر چیزی
ای بابا!!!!!!!!!
مثل اینکه اینجا میاید کلاس بزارید که به دانشگاه آزاد میرید! نه! هیشکی نمیدونه نتیجه کارادانی ناپیوسته رو کی میدن؟
!!
من هیچ خبری فعلا پیدا نکردم برای اعلام نتایج کاردانی ناپیوسته
در ضمن اگه منظورتون من و چند نفری هست که پست میدیم باید بگم ما هیچ کدوم دانشجوی ازاد نیستیم!! کلاس گذاشتن هم نداره...
میگم این گواهی اصل اتمام پیش رو چرا همین الان نیمدن؟
گفت 1 سال دیگر بیا ! برای اصل!
برای همه این طوریه؟
!!!!!!!! یه سال دیگه چه خبره مگه اصل و فرع داره
خب اصلشو بی خیال یه چیزی بگی فعلا ببر دانشگاه گیر نمیدن بابا
:/
دوستان يه نگاه به كارنامه ي من بندازين. به نظر شما چرا تراز من پايينه ؟؟ يه تست طرح كردم جواب بدين :
1-درصدام در حد تراز بالاتر نبودن
2-معدلم تاثير منفي داشته ( معدلم 12 بود )
3-تاثير بومي گزيني بوده.
4- هر سه مورد.
کد:http://imagefruity.com/images/kxt8fyjha7nrpmy99bc7.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراز معماری سواد کوه چنده؟
سلام به همه
یه پرسش یکی از دوستای من می خواد انصراف بده از رشته ای که داره میخونه بره یه رشته ی دیگه یه دانشگاه دیگه زنگ زده به کارشناس رشتش ببینه چیکار باید بکنه طرف گفته باید با پدرت بیای یا بری زن بگیری!!!
بعد زنگ زد به اون دانشگاه طرف گفته نه با پدر چیکار داریم مگه مهد کودکه حالا یکی بیاد بگه مهد کودکه یا نیست خیلی فوریه
تمام مدارس همین جوریه . واسه هر نفر 2 تا گواهی صادر میشه .یکی گواهی دیپلم ، یکی هم گواهی پیش دانشگاهی . گواهی پیش دانشگاهی که کلا همینه ( اصلی یا غیر اصلی نداره ) ولی گواهی اصلی دیپلمت فکر نکنم حلا حالا ها بیاد ( شاید از یک سال هم بیشتر بشه ) باید وایسن تا آموزش و پرورش صادر کنه .نقل قول:
در ضمن همین 2 تا برای ثبت نام تو دانشگاه کافیه .
ای بابا !
یعنی الان من برم مدرسه گواهی دیپلم بخوام باید یه سال صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک نکنم اینطوری باشه خیلی از دوستای من که رفتن ثبت نام کردن چند هفته قبلش رفتن از مدرسه گرفتن
خودت داری میگی (( گواهی )) دیپلم ، این گواهی رو هر وقت که بری واست صادر می کنن و ازت یه تعهد می گیرن که واست این گواهی رو صادر کردن . ولی اصل دیپلم یه برگه ی گلاسه است که رنگی هم هست و معدل کتبی و معدل کل 3 سال توش درج شده و مهر آموزش و پرورش هم روش خورده و خیلی طول میکشه تا صادر شه . معمولا یه سال ، شاید هم بیشتر ...:31:نقل قول:
بلهنقل قول:
اون پارسالی هم خوده بنده بودم
پارسال چون رشته جدید بود ترازش 4200 بود من 5600 شدم و قبول الانم دارم میخونم ترم 3 هم کمکم شروع میشه
اما میخواستم تراز جدیدش رو بدونم
حالا من رفیقم عمران راه تهران مرکز زده ترازش شده 5200 تراز رشته هم شده 5600 امیدی واسه قبولی تو تکمیل ظرفیت اگه اعلام بشه هست یا بیاد کاردانی عمران تهران مرکز
کسی جواب من رو نمی دونه؟
پس چرا چک می گیرن؟نقل قول:
چه ربطی به دانشجو داره؟
راستی خوب یکی تو موقت اشتباهی تو کارنامه اش پیش بیاد
بعد 1 سال بفهمه
هر چی خونده با این حساب کشک میشه :20:
تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 87 دانشگاه آزاد????!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک بار تو بخش تکمیل ظرفیت پرسیدینقل قول:
منتظر باش تا دوستان جوابتو بدن
تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته 87 معلوم نیس بیاد یا نه
اگه بیاد باید تا 26 شهریور بیاد
:41:به خدا سراپا استرسم آخه اگه تکمیل ظرفیت قبول نشم انتخاب 4رومم کرمانه باید برم اونجاااااااااااا....):
محل سکونت شما کجا هست دوست عزیز؟ :46:نقل قول:
?????????:13:نقل قول:
سلام
یعنی توی پاره وقت میشه ترم اول و دوم را بدون هیچ مشکلی مرخصی گرفت؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
اینم id منه
اگه راهنماییم کنین ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه برام میل بزنین ممنون میشم
توی یاهو هم off بذارین باز هم ممنون میشم
سوال حیاتی بچه ها!
من میتونم برم ازاد ثبت نام کنم و یه ترم هم برم و بعدش ول کنم برم برای سال بعدبخونم؟
سلام دوستان من دانشگاه آزاد رشته حسابداری تهران شمال قبول شدم میخاستم بدونم شهریش چقدر میشه
ممنون میشم
سلام
دوستان در مورد شهریه ثابت و ... مهندسی نفت(مرودشت) کسی چیزی میدونه؟(برای کسی میپرسم)
1347200 ریالنقل قول:
میگم اگه برای ثبتنام مدرک پیش دانشگاهی رو نبریم ثبت نام نمی کنن؟
چجوریاست؟
مشکلی پیش نمیاد؟
آخه تو خود سایت دانشگاه آزاد نوشته مدارک لازم: اصل گواهی دیپلم یا گواهی پیش یا اصل گواهی دیپلم نظام قدیم.
آخه بین همشون نوشته یا, یعنی یکیشو ببریم کافیه؟
مثل اصل دیپلم؟
مهندسی نفت شهریه ثابتش 380000 تومان
خیلی اجبار نیس که حتما همشون با هم باشن شما هرچی داری ببر ثبت نام میکنننقل قول:
میگم اگه برای ثبتنام مدرک پیش دانشگاهی رو نبریم ثبت نام نمی کنن؟
چجوریاست؟
مشکلی پیش نمیاد؟
آخه تو خود سایت دانشگاه آزاد نوشته مدارک لازم: اصل گواهی دیپلم یا گواهی پیش یا اصل گواهی دیپلم نظام قدیم.
آخه بین همشون نوشته یا, یعنی یکیشو ببریم کافیه؟
مثل اصل دیپلم؟
در این مورد سختگیر نیستن
منظورت از ول کردن چیه؟نقل قول:
سوال حیاتی بچه ها!
من میتونم برم ازاد ثبت نام کنم و یه ترم هم برم و بعدش ول کنم برم برای سال بعدبخونم؟
یعنی مرخص بگیری؟
خب میتونی ترم اول بری
ترم دوم مرخصی بگیری که باد شهریه ثابت رو بدیا
بعدشم واسه کنکور داادن سال بعد مشکلی نیس
بچه ها براي دانشگاه آزاد ميشه دو ترم مرخصي گرقت ؟ براي كسي كه مرخصي گرفته معافيت از خدمت ميدن ؟
مرسي!نقل قول:
هر ترمي مگه چند ماه هست؟
هر ترمی حدودا 4 ماه و ...
بله میتونید... ولی حتما از دانشگاه بپرسید... قانونی هست که میگه بعد از انصراف از دانشگاه آزاد باید پول چهارسال را بدی، ولی فکر میکنم برای سال دومی ها به بالاست...حتما بپرسید اگه اینکار را خواستید بکنید...نقل قول:
اینجا نوشته:نقل قول:
کد:http://www.azmoon.net/
شما فقط باید یکی از مدارک را ببری...اصل گواهی نظام قدیم که اصلا برا شما نیست... اصل گواهی دیپلم هم فک نمیکنم آماده باشه...شما گواهی پیش را ببرنقل قول: