کاملا درستهنقل قول:
Printable View
کاملا درستهنقل قول:
راستی فکر کنم بهمن بود که واسه یه کتاب تست خوب ریاضی تجربی پرسیده بود کتاب سبز داره یه همچین کتابی با تستای تالیفی
چاپ میکنه که گفتن نیمه اول مرداد میاد هنوز خبری نیست ولی مطمئنا تا قبل از مهر میاد..
کسی لیست کتابهای ریاضی که تستهای تالیفی داره رو داره؟ ( رشتم تجربی )
سلام اصلا حوصله قلم چی رو ندارم : دی
خدا نه فردا هم تموم شه
راستی کسی جزوه امار گزینه 2 داره ؟!
راستی درمورد کتاب کمک اموزشی اینجا بحث کنین
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=237105&page=159
آره من دارمنقل قول:
نمیشه کاری کرد که شرط معدلی برای آدم اعمال نشه؟؟
بعید میدونم، چون نمرات را از آموزش و پرورش میگیرند:46:نقل قول:
Nafas خان ، فردا كه قلمچي نيست بلكه ٢٣ مرداده ! مگه واسه تجربيا فرق داره؟
کی گفته فردا امتحان نیست؟:18:نقل قول:
16 مرداد
30 مرداد
باز درس نخوندی بهونه میاری:27:
من یه نرم افزار می خوام که درصدها رو بش بدی و ترازتو حساب کنه....
رو چه حسابی میخواد ترازتو بده؟:18:نقل قول:
خوب نگیرن دیگه!نقل قول:
میخوان چیکار :دی
تا اونجا که من می دونم خیلی تاثیر داره.... من کسایی رو دیدم که که درصدهاشون مثل رتبه 1200 -1300 بوده ولی به خاطر اینکه معدلشون تاثیر داده نشده رتبشون بالای 2000 اومده!!!نقل قول:
البته در مورد کسایی که معدلشون پایینه نمی دونم چقدر می تونه تاثیرگذار باشه.
من گفتم اونایی که معدل شاملشون نمیشه :31:نقل قول:
سلام بچه ها !
میگم روزی 3 ساعت خوندن کافیه؟یا کمه؟!
خوب مثالی که من زدم هم همون مورد بود دیگه!!:5:نقل قول:
بستگي داره چه انتظاري از خودت داري اگه انتظارت واسه رتبه هاي متوسطه كافيه البته بازم بستگي به گذشته ي درسي داره!نقل قول:
------- راستي بهمن خان مال رياضيا ٢٣ مرداده منم اشاره كردم -------
خودت چی فکر میکنی پسر ؟!!نقل قول:
سلام بچه ها !
میگم روزی 3 ساعت خوندن کافیه؟یا کمه؟!
یکمی ببر بالا .... مثلا روزی 5 6 ساعت
یه دفعه نبری روی 15 ساعت :دی چون بعدا زود خسته میشی
زیاد نگران نباش:8:نقل قول:
حداکثر 500 رتبه فرق میکنه.اونم در شرایطی که معدلت 10 باشه
برای اونایی که هم معدل شامل نمیشه اثر نداره
مثلا کسی که معدلش 10 باشه و تستارو 100% بزنه=90% حسابه
ولی برای دد که معدل اثر نداره و تستارو 100% بزنه=100% حسابه
با سلامی دوباره به همه
تشکر از جناب mazg بابت جواب به سوال بنده
میگم مگه کتاب کلاس درس دیفرانسیل رمزینه جلد 3 هم داره؟یعنی مطالب توی جلد 2 تموم نشده؟
اگه کسی هم جلد دوم کتاب کلاس دیفرانسیل رمزینه رو دیده لطف کنه بگه که چطوره؟مثل جلد یک خوب توضیح داده یانه؟
یه نظر شما من واسه ریاضی 2 چی بخونم منظورم اینه که یه کتاب خوبی مثل کتاب کلاس درس دیفراسیل که نویسنده خوب توضیح داده باشه رو چی معرفی می کنید به خصوص توی بخش ماتریس ها ودستگاه معادلات که حالم به هم میخوره.
یه سوال دیگه من روزی بین 6 تا 7ساعت درس می خونم ولی باز هم از خودم راضی نیستم به نظر شما اگه تا بعد از عید برسه به روزی 12 ساعت می تونم رتبه زیر 5000 امیدی دشته باشم یا نه؟اصلا رتبه 5000 واسه ریاضی خوبه یا نه؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
بستگی به پایت و استعدادت داره اگه پایت خوبه و استعدادت هم همینطور 3 ساعت زیادت هم هستنقل قول:
جلد 2 رمزینه اومده مگه؟نقل قول:
البته جای این بحث تو تاپیک معرفی کتابه ...
ریاضی 2 مبتکران خوبه به نظرم
چرا از خودتون ناراضی هستین؟؟ چطور به این نتایجه رسیدین؟ آزمون دادین؟؟
چرا 5000 ؟؟؟ 5000 میشه باهاش قبول شد ولی اگه رشته خاصی مد نظرت هست یا دانشگاه خاصی ( مثل شریف و تهران و ... :31:) خب بهتره هدفتو تغییر بدی! به بهتر همیشه فکر کن!
موفق باشی
البته که زیر 5000 میاری فقط یک سوال:نقل قول:
ایا ازمون میدی؟
نقل قول:
سلا م اتفاقا کتابخونه ی محله مون انتشارات مبتکرانش رو داره چاپ 84
مال منم اندیش سازانه چاپ 83
جز جلدش (رنگش یه جورایی آبیه!) دیگه تقریبا هیچ فرقی ندارن
سلام دوستان
سال گذشته رئیس سازمان سنجش بحثی رو مطرح کرد مبنی بر اینکه چهل درصد ظرفیت دانشگاه ها ( اعم از روزانه ، شبانه و ...) به بسیجیان اختصاص پیدا کنه که با مخالفتهای شدید مردم این طرح لغو شد.
امروز توی یکی از سایت ها خوندم که امکانش خیلی زیاده که این طرح این بار در کنکور 89 اجرا بشه.
می خواستم بدونم که آیا شما خبر موثقی در این باره دارید و چقدر امکانش هست که این اتفاق بیفته؟!!
راستش از وقتی که این خبر رو خوندم در مورد ادامه ی راه خیلی مردد و تا حدی دلسرد شدم!
آقای تیمسار جکسون عکسشو گذاشتننقل قول:
http://www.gigaimage.com/images/kjrk6bd0bdc0qyy3o.jpg
خیلی هم خوبه
1 و 2 هم با هم هست
روشم عکس فیلو قو و دریاچه
پشتشم سالوادور دالی رو فکر کنم توضیح داده
سایتی نمیشناسین این کتابو بفروشه؟نقل قول:
سلام بچه ها من یه شیوه رو دارم برای ازمون هی کانون به کار میگیرم به نظر خودم خوبه.میخواستم نظر شما رو بدونم.
نظرتون چیه:
من درسهایی رو که نمیرسم به بودجه بندی ها ول میکنم و بیخیال میشم و میام سر جلسه:
امتحان که شروع شد درسهایی رو که به بودجه بندی رسیدم رو میزنم وبعدش میام سراغ اونایی که به بودجه بندی نریسیدم.حالا سعی میکنم به سوالها جواب بدم.یعنی از اطلاعات قبلی(نه اطلاعات صرفا قبل امتحان).حالا دو حالت پیش میاد یا میتونم جواب بدم یا نه!!
اونهایی رو که بلدم که خیلی خوبه چون از اطلاعات قبلی استفاده کردم,اون هایی رو هم که نتونستم حل کنم,روش فکر میکنم و بعدا که خواستم اون درس رو بخونم,در حین درس خوندن میگم "ا پسر نگاه کن از این مبحث که داری میخونی چه سوالایی میتونن بدن"(چون قبلا سوال هاشو دیدم!)اونوقته که تو تست ها و سوال ها رو قبل از این که درسشو بخونی بلدی.
-------------------------
این سیستم من بود.
فوایدش:
1-استفاده مناسب از حافظه بلند مدت.
2-عدم درس خوندن برای ازمون های قلمچی بلکه درس خوندن برای کنکور.
3-تاثیر شدیدی در درس خوندن و یادگیری میزاره.
مضراتش:
1-ریسک بالا
2-ایجاد استرس
3-تنبل کننده ی داوطلب!
------------------------
نظر شما؟
به نظر من که بد نیست فقط سوالهایی که شک داری نزن چون اگه بخوای ارزیابی کنی ممکن فراموشش کنینقل قول:
نقل قول:
سلام
روش شما خوبه ولی فقط تا آخر تابستون!!!!
از آزمون های مهر نباید اصلا این اتفاق بیفته که به بودجه بندی نرسی و باید تمام تلاشت رو بکنی....
اگه با همین ساعت مطالعه که پیش می ری ادامه بدی حتما زیر 5000 میاری حالا با هر استعدادی که داشته باشی...نقل قول:
البته رتبه 5000 رتبه چندان خوبی واسه ریاضی نیست ولی زیر 2000 خوب می شه گفت بدک نیست
موفق باشید
بچه ها این کانون با این سوالهای سادش چیو میخواد ثابت کنه؟
میخواهد ثابت کنه که کنکور هم همین سولات ساده استنقل قول:
به نظر من اگه سوالها سخت نباشه ادم تنبل میشه:41:نقل قول:
نقل قول:
شما کاری به این کاراش نداشته باش ولی اگه میخوای شما یه چیزیو ثابت کنی توی فکر یه سایت برای آپلود کارنامه باش :27::27: (البته منظور خاصی نداشتم :13:)
من کارنامه ی سراسری رو برات اپلود میکنم ............. :27:نقل قول:
نقل قول:
شما کاری به این کاراش نداشته باش ولی اگه میخوای شما یه چیزیو ثابت کنی توی فکر یه سایت برای آپلود کارنامه باش
کد:www.gigaimage.com
کد:www.-------------
جناب timsar jackson ازمون چه جور بود؟
راضی بودی؟
من از مهر ثبت نام میکنم.فعلا دارم پایمو قوی میکنم...نقل قول:
جناب timsar jackson ازمون چه جور بود؟
راضی بودی؟
خیال کردم ثبت نام کردی :31:نقل قول:
یک توصیه ای بهت میکنم که برنامش رو بگیر از فردا 24 مهر رو شروع کن 3 یا 4 تا ازمون جلو میفتی :27: