اگه اینطوری هم حساب کنی جور در نمیاد چون من رشتم ریاضیه.پور عباس بهم رکب زد.:13:نامردا:41:.کلی هزینه کرده بودم!!!!نقل قول:
Printable View
اگه اینطوری هم حساب کنی جور در نمیاد چون من رشتم ریاضیه.پور عباس بهم رکب زد.:13:نامردا:41:.کلی هزینه کرده بودم!!!!نقل قول:
دوستان سلام
خوب واسه یه سری رشته ها بد نمیشهنقل قول:
حالا 10 نفر اول فقط پسرن.مهم درصد قبولیه که درصد دخترا بیشتره
پون بعضی از رشته ها و دانشگاه ها فقط ورودی پسر میخواد که معمولا هم رشته های فنی هستن
اگه به من بود که میخواستم 99 درصد دخترا قبول میشدن دی:
تو اخبارکه گفتن شب جمعه 9مرداد میاد
جمعه 10 مرداد میشه ..... که شبش مشه ساعت 00:01 بامداد .... یعنی شنبه !
تقویمو ورچپه دستت گرفتی امروز پنجشنبه مصادف با8 مرداده پس فردا میشه چندشنبه:27::27:نقل قول:
وااااااااای منم الان رفتم سایت سنجش دیدم آپدیت شده
قلبم اومد توی دهنم
همون قضیه ی نفرات برتر
تا كي بايد صبر كنيم؟!!!
امروز خودمون، خودمون رو گذاشتيم سركار....
خسته نباشيد.
جمع كنيد جهيزيه رو...............
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
بريد شنبه ساعت 00:00 بياييد بابا!!!!!!!
بريد ديگه! من هستم...
نتايج بياد خبرتون ميكنم ....قول ميدم
وقتتونو تلف نکنین...معمولا اگر بیاد از ساعت 12 به بعد میاد....فوقشم اگر زودتر اومد که اومد...برید این چند ساعتو کیف کنین:31:نقل قول:
تا كي بايد صبر كنيم؟!!!
امروز خودمون، خودمون رو گذاشتيم سركار....
بابا ماها که قرار هست 1 روز دیگه اضطراب بکشیم + پدرمون هم دراد ! لااقل این چند ساعت رو به ما استرس وارد نکنید !
خوب عزيز اين چند ساعتو نيا اينجا كه بت استرس وارد نشه!!!:46:نقل قول:
دوستان من همين الان با عمو پور عباس حرف ميزدم ، خيلي شيطونه !!! مطمئن باشين امشب يعني آخرهاي شب نتايج مياد .... شك نكنيد....:10:
منم با عمو خدايي حرف زدم... اون هم خيلي خيلي شيطونه! امشب ميادنقل قول:
امشب یعنی کی؟ممکنه قبل 12 بیاد؟آخه من بیچاره باید برم مهمونی.می ترسم نتایج بیاد جا بمونم.
من هم امشب قراره برم عروسی بعد از کلی شادی میام نتیجمو میبینم سکته می زنم:دینقل قول:
امشب یعنی کی؟ممکنه قبل 12 بیاد؟آخه من بیچاره باید برم مهمونی.می ترسم نتایج بیاد جا بمونم.
فقط غير ممكن غيرممكنه!!! به به .... چي گفتم؟!!!!نقل قول:
احتمالا بعد 12 .... حالا اين بعد 12 ميتونه تا شنبه طول بكشه!!:31:
بابا برو مهموني حالشو ببر .... من از خدام بود امشب يه جا دعوت بوديم....
مگه اتوبوسه جا بموني .... نترس هست .... بياد ميمونه ... نگهش ميداريم تا بياي!!:31:
تا حالا اینقدر سر کار نبودم... مطمئن باشید اینا از 5و6 روز قبل تمام رتبه ها رو در آوردن ولی نمیدونم چرا همیشه دیر میگن...
سجاد یه بار roham گفت به روش سجاد فولادی کل پی سی رو شیرینی میدم، مگه تو چه جوری دادی؟
ببین اینا پیش بینی نمیکنن کی تموم میشه به خاطر همین چند روز دیرتر میگن که یهو بد نشه..چون میشه عقب رو اوور جلو اما نمیشه جلو رو برد عقب !! اگه فهمیدی چی گفتم منم فهمیدم چی گفتم.نقل قول:
سازمان سنجش حداکثر تا یک هفته بعد از آزمون همه ی رتبه ها رو بدست آورده.
یعنی سیستمشون بدتر از قلمچی و گزینه ی 2 و ... هست؟
اگه اینطوره پس خاک ....
الان خبر به دستم رسید،نتیجهها ساعت 1 شب امشب به سایت سنجش میره،اگر مشکل سرور پیش اومد میره یک شب جمعه یعنی شنبه.
ولی امشب 100%.
من به آمبولانس خبر دادم ساعت 1:15 درب خونم باشه :دی
سلام
با توجه به این که نتایج اولیه نیومده و تا اون زمان هم بحث قطعی روی انتخاب رشته نمیشه کرد و اکثریت پستهای این چند صفحه ی اخیر هم دارای این مضمون هست که: "چرا نتایج نمی آد"، "به نظرتون ساعت چند اعلام می کنن" و ... این تاپیک موقتا قفل میشه.
بعد از اعلام نتایج به روال گذشته ی بخش آموزش عالی هر فردی برای انتخاب رشته ی خودش تاپیک جدا باز کنه تا امکان پاسخگویی سریعتر فراهم بشه.
موفق باشید
با سلام به دوستان..اميدوارم كه همه شما نتايج خوبي گرفته باشيد.
من منطقه 3 هستم و رتبه سهميه در زير گروه چهار شده 4676.
با اين اوصاف من در روزانه غير مجاز شدم ولي غير انتفاعي مجازم.
ايا ميتونم رشته كارگرداني يا نمايش قبول بشم؟
خواهش ميكنم جوابمو بديد.
نگفتی کدوم رشته هستیا!!!!!!!!!!!!!1
دوستان سلام
معلومه رشتش هنره
فکر نمی کنم اینجا زیاد بر و بچ هنر بیان
علی علی
دوست عزيزم من رشته هنر هستم.
و ميخوام رشته سينما يا نمايش قبول شم و استرس داره ديوونم ميكنه.
لطفا كمكم كنيد.
دوستم رتبش شده 11000 منطقه 1 رشته ریاضی ساکن تهران
بنظرتون رو چه رشته هایی و کجا میتونه حساب باز کنه
(تو شهرستان ، سمنان میتونه بره)
نرم افزار تهران ، داستانش چجوریاس ؟
من رتبه 2777 منطقه 1 از مشهدم !
آیا رشته های مهندسی برق و مکانیک روزانه فردوسی قبولم ؟
نمره درس عنوان درس رديف
56/0 زبان و ادبيات فارسي 1
61/4 زبان عربي 2
65/4 فرهنگ و معارف اسلامي 3
78/7 زبان خارجي 4
18/2 رياضيات 5
40/2 فيزيك مكانيك 6
35/3 شيمي 7
رتبه در منطقه 1 : 7489
من تهرانم . رشته معماری و بعدش مکانیک جامداتو دوس دارم . بهترین جایی که میشه قبول شد کجاس ؟!
دوستان راستی آخرین مهلت انتخاب رشته کی هست؟
ممنون
من در همین لحظه یه سوالی برام پیش اومد :31:نقل قول:
شما ادبیات رو چند درصد زدی ؟!:20:
البته منظور املاست !:19::18:
بچه ها کسی در مورد دانشگاه مجازی چیزی میدونه ؟
بچه ها سلام، من رتبم 3650 منطقه 1 شده، رشته معماری یا شهر سازی کجا ها قبول می شم؟ کسی از حدود رتبه برای قبولی شهرسازی دانشگاه تهران خبر داره ؟ ... ممنون.
مهندسی شهرسازی دانشگاه تهران حدودا رتبه ای زیر 1900 میخواد. دانشگاه قزوین حدودا رتبه ای کمتر از 3600 میخواد که به احتمال زیاد قبولی.دانشگاه بجنورد و ارومیه رو هم 100% قبولی.اگه دانشگاه دیگه ای داره من خبر ندارم.نقل قول:
در مورد مهندسی معماری هم احتمال قبولیت توی قزوین کمه.ولی توی دانشگاههای کاشان, گیلان(رشت), بوعلی سینا همدان, بابلسر, شهید باهنر کرمان, هنر اسلامی تبریز, بوشهر و... 100% قبولی.
در ضمن این اطلاعات مال سال 86 هست.
دانشگاه امیرکبیر و تهران رتبه زیر 1000 میخواد.دانشگاه شهید بهشتی زیر 1200. علم و صنعت زیر 1800.نقل قول:
البته اینا رتبه های منطقه1 بود که گفتم و اطلاعاتم مال سال 86 هست که با توجه به افزایش ظرفیت ها با رتبه های بیشتر از اینم قبول میشن.
روزانه که نه ولی شبانه چرا قبولی.نقل قول:
من با 324 منطقه 2 دختر! كه بوم تهران نيستم داروي تهران يا بهشتي ميارم؟ زيرگروه 2 هم450
پارسال مکانیک زودتر از برق پر شد و آخرین رتبۀ قبولی برق روزانه هم 2600 بود....نقل قول:
اگه قبول بشی معلومه خیلی خوش شانسی!!
سلام دوستان و تبریک بابت رتبه ها.کسی میدونه تا رتبهچند منطقه 1 میشه پزشکی دانشگاه تهران قبول شد؟مثلا با 150 میتونم؟
من فکر کنم قطعا قبول میشی.من خیلی ها رو میشناسم که با رتبه های به مراتب افتضاح قبول شدن.در ضمن شما پزشکی و دندون نمی خوای و این خیلی به نفعته چون کلی از رتبه های جلوی شما این دو تا رو میزنن.نقل قول: