آخه لپ تاپ من هندونه ستنقل قول:
سفارس دادم بیاد بعد میبینم چیه
به شرط چاقو هم نیست
Printable View
آخه لپ تاپ من هندونه ستنقل قول:
سفارس دادم بیاد بعد میبینم چیه
به شرط چاقو هم نیست
1.هیچ ویندوز XP جز ویندوز XP که سازگار داده روش نصب نمیشه.نقل قول:
2.برای پارتیشن بندی از برنامه Hibernet Boot CD 9 به بالا استفاده کن می تولنی از سایت 9down.com دانلود کنی دقت کن که پارتیشن بندی این هارد کمی سخت و مقداری با هارد کامپیوتر های دیگه فرق داره
3. بهترین ویندوز برای این Notbook ویندوز 7 است که نسخه نهایی را می توانی از همان سایت بالا دانلود کنی
4.مبارک باشه
5. تبدیل را هم می توانی از خیابان قا آنی تهیه کنی قیمتی نداره
6. یادت باشد 12 ساعت تو شارژ باشه و بعد اقدام به نصب ویندوز کنی
7. حدود 45 درصد از درایور ها رو ویندوز XP سازگار میشناسه بجز Modem - Lan - Bluetooth - Card Reader -Wirlan
8. ویندوز 7 خودش همه درایور ها رو نصب می کنه بجز چند تایی
9. خیرش را ببینی کاکو
براي ايكس پي اخرين نسخه قابل نصب ورژننقل قول:
33 mbکد:http://www.brothersoft.com/directx-9.0c-download-61471.html
سلام به همه
امروز گرفتمش 5738g از زاهدان با گارانتی سازگار 810 تومن ازش راضیم از همتون ممنون
ایول همشهری ، مخلصیمنقل قول:
شد یه قرار بزاریم بریم یه شب پنج شنبه باغ :8::5:مهمون ما ، از خجالتت در بیایم:7:
یه راه راحت تر واسه پارتیشن بندی از طریق
همون cd ویندوز xp هست که زمانی که می گه کدوم درایو رو می خوای روش نصب کنی همه درایوها رو delete کنی وبعد توی فضای unpartion پارتیشن بسازی هر چندتا که می خوای و بعد نصب ویندوز که تمام شد اون درایوها رو فرمت کنی من که همین کارو کردم
البته hiern فایلشو گرفتم اما سیدی نداشتم که نصب کنم دیگه اینکارو کردیم که جواب داد و خیلی هم راحت بود
در ضمن درایو ati شما رو شناخت؟ مداخل system کامپیوتر من که درایو رو نشناخت ودر Cd هم درایو ati نبود فقط nvida وIntel بود؟
درایور ATI را باید از سایت خود شرکت Acer دانلود کنی به لینک زیر برو و دانلود کننقل قول:
راستی تمام درایور های ویندوز 7 , Vista , XP را هم دانلود کن نسخه جدید هستند و در کارایی قطعات نقش مهمی دارند مثلا با نصب درایور جدید گرافیک مشکل افت سرعت در بازی Crysis حدود ۱۲٪ برطرف می شه و یا وایرلس دارای امکانات بیشتری شده و مدیریت آن خیلی بهترشده.
http://www.acer.ae/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=ar&miu10einu24.curr ent.attN2B2F2EEF=3736&sp=page15e&ctx2.c2att1=24&mi u10ekcond13.attN2B2F2EEF=3736&CountryISOCtxParam=M I&ctx1.att21k=1&CRC=4250700633
راستی لب تاب را در سایت acer.com در قسمت Middle East در Service & Support رجیستر کن.
لینک رجیستر کردن
http://customercare.acer-euro.com/customercare/AcerUpdate.aspx?CID=AE&LID=ENG&IType=JV50
بسیار ممنون ، خیل توپ شد همه رو نصب کردم فقط 2 چیز مونده
چگونه از hdmi استفاده کنم ؟ همین جوری بزنم تو ورودی lcd tv? که زدم نشناختش؟ راه خاصی داره ؟
در ضمن مدل دقیق wirles xpواسه دانلود کدوم مدله؟
Wireless LAN Driver for Atheros LiteOn AR5B91Wireless LAN
Atheros Wireless LAN Driver for Foxconn HB95
Atheros Wireless LAN Driver for Foxconn (AR5B91 and XB63),and QMI AR5B91
1.برای فعال نمودن HDMI با راست کلیک کردن بر روی صحفه دسک تاپ گزینه ای به آن اضافه شده به نام Catalyst™ Display یا شبیه به این در آنجا تنضیماتی برای خروجی تصویر توسط HDMI وجود دارد کمی دقت کنی پیدامی کنی:18:نقل قول:
2. خود من هم دقیقا نمی دونم کدام است چون مجبور شدم هر سه را دانلود کتم و بعد از حالت فشرده خارج کردم و فایل فشرده را پاک کردم و بعد از ۳ فولدر موجود فقط درایور فولدر ۲ نصب شد به همین خاطر نمی دونم کدام است ولی شما اول دومی را دانلود کن شاید همان باشد :41:
اگر نصب کردید به من هم بگویید کدام بود.
:10:
WLAN_Atheros_v.7.7.0.267_XPx86
این درایور وایرلس بود
--------------------
در ضمن من atiنرم افزار رو پاک کردم و فقط از درایورش واسه کارت گرافیک استفاده کردم
الان هم هیچ مشکلی و دردسری واسه hdmi ندارم و دنگ وفنگ نداره
-------------
بعد یه سوالی واسه خروجی صدای hdmi من توی قسمت
sound & devices میرم و در audio قسمت sound play back میزارم روی hdmi ، ایا راهی دیگر هم هست ؟
میشه جدید ترین درایور جی فورس جی 105 رو بزارید؟برای win7میخوام...............:41:
VGA NVIDIA g105m
VGA Driver For win7
درایورهای جدید را می توانی از لینک زیر دریافت کننقل قول:
Windows XP - Vista - 7 - 2003 - 2008
عزيزان محترم ، درخواست هاي درايور و برنامه در تالار زير هست نه اينجا كه محل مشاوره و خريد هست
رعايت كنيد لطفا
تاپيك در آستانه بسته شدن هست
دوستان لطف کنن یه نظر کارشناسی درمورد سئوال من بدن
من میخوام 5738 بگیرم اما بین ZG و G شک دارم. خودم نظرم بیشتر روی G هستش اما میخوام بدونم با توجه به اختلاف قیمتشون که بیشتر از 120 هزار تومنه می ارزه G را بگیرم؟ آخه به نظر می رسه جز یک CPU و RAM مزیت دیگه ای نداره. آیا همین دوگزینه انقدر ارزش قیمتی داره؟ دوستان لطف کنن راهنمایی بفرمایند کدوم را بگیرم. البته اینرا هم بگم که میخوام لپ تاپم جایگزین کامپیوتر خونگیم هم بشه و گاهی بازی هم میکنیم.
سلام
ویندوز 7 بیلد 7600 کرک میخواد
ممنون
اولا که لب تاپ هیچ وقت جای کامپیوتر دکستاپ را نمی تونه بگیرهنقل قول:
دوما با ید بدونی آیا می خوای با آن با برنامه هایی مانند Photoshap - Auto CAD - 3D MAX - و غیره را کار کنی یا نه اگر کار می کنی باید مدل G را بگیری اگر که نه مدل ZG
سوما مدل ZG هم خوب است و با برنامه های بالا کار می کنه و جواب هم میده فقط اگر کا با مدل G حدود مثلا 3 ساعت طور بکشه با ZG حدود 3.10 طور می کشه و بعد از اون 120 تومان اختلاف برای CPU , Ram زیاده چون اختلاف قیمت CPU , RAM در هر دو 35 هزار تومان است و می توانی مدل ZG را بخری و بعد Ram , Cpu را تغییر بدی
توجه:
ویندوز 32bit حد اکثر رم را تا 3 گیگ قبول می کنه پس اگر می خوای ویندوز 32bit نصب کنی پولت را دور نریز و همان مدل ZG را بخر
روش ساپورت 4 گيگ به بالا(تست شده در ويندوز ويستا سرويس پك 1)نقل قول:
ویندوز 32bit حد اکثر رم را تا 3 گیگ قبول می کنه پس اگر می خوای ویندوز 32bit نصب کنی پولت را دور نریز و همان مدل ZG را بخر
FIRST OF ALL IT IS BETTER TO BACK UP BOOT MANAGER CONFIGURATION
bcdedit /export C:\SAVEDBCD
:TO RECOVER BOOT MANAGER
bcdedit /import c:\savedbcd
دانلود برنامه ready for 4GB برای تغییر محدودیت کرنل:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-اجرا برنامه وAPPLY
2-RUN CMD AS ADMINISTRATOR
3-bcdedit /set {current} pae ForceEnable
4-bcdedit /set {current} kernel ntkr128g.exe
5-bcdedit /set {current} testsigning on
RESTART AND CHECK THE MEMORY IN TASK MANAGER
مگه cpu را میشه ارتقا دادا؟ همونجا که میخرم میتونم اینکار را بکنم؟ اینجوری که دیگه G اصلا صرفه نداره. آدم با 35 تومن میکنتش zgنقل قول:
به نظر من اگه داري حتما جي بگيرنقل قول:
تغيير سي پي يو هم بي معنا هست و ممكن هست اما كسي در بازار اين كارو نمي كنه
جي خيلي بهتره
با ويندوز 7 نسخه 64 بيت
همه برنامه هاي 32 بيت هم ران ميشن روش نترس
مدل G جديد با اين مشخصات فعلا تو بازار ايران رقيب نداره
در مورد ارتقا پردازنده لپ تاپ :
اصلا فكر نكنيد ميتونيد مثل دسكتاپ بريد براي خودتون CPU بخريد و لپ تاپ رو به راحتي باز كنيد و ارتقا بديد
اولا بايد در به در دنبال پردازنده هم خانواده اون مدل بگرديد و ثانيا با قيمت بسيار بالاتر
ارزش اقتصادي نداره اين كار ، بهتره G رو بخريد با 100 هزار تومن اختلاف تا ZG بخريد و ارتقا بديد
پس با این حساب G بگیرم بهتره. گارانتی را هم که میدونم سازگار باید باشه، خود سایت سازگار زده 829 اما معمولا میشه از نمایندگیهاش ارزونتر هم گیر آورد. کسی جایی سراغ نداره؟ قیمت هم داشته باشید ممنون میشم.
بعد دو تا سئوال دیگه، اول اینکه چه رنگهاییش الان تو بازار موجوده؟ دوم هم اینکه تاچ پد موسش روی صفحه کلید قفل داره؟(موقع تایپ خیلی اذیت میکنه)
با سلام به همه دوستان
یک سوال: چند وقت پیش لپ تابی از اچ پی دیدم که حدود یک میلیون قیمتش بود با سی پی یو ی 6 مگ کش و گرافیک 9600 جی تی . به نظرتون بهتر نیست که به جای مدل جی 5738 که حدود 780 تومنه و با کش 2مگ و گرافیک ضعیفتر هستش این مدل اچ پی رو که کمی هم گرونتره گرفت؟ یعنی این تفاوت قیمت نمی ارزه که چنین سیستمی گرفت؟
من بعید میدونم اینی که شما میگی 1میلیون باشه!! الان مدلهای با کانفیگ پایینتر از خود اچ پی، قیمتشون بالای 1میلیون هست. فکر میکنم اشتباه میکنی دوست من
من اشتباهي سوال م رو در يه تاپيك ديگه مطرح كردم و البته جواب هم داده شد ولي كامل نبود چون كل تاپيك مربوطه رو خونده بودم و نتيجه اي نگرفته بودم
سوال م رو اينجا مطرح مي كنم و اميدوارم ذوستان پاسخ خوبي در مورد مدل ابسر زذ جي من كه تازگي خريدم بدن
...
من فقط هفته اي يك يا دو بار از باتري استفاده خواهم كرد ... مي خواستم ببينم اگر باتري رو لپ تاپ باشه و شارژ هم روي اون باشه مشكلي به وجود نمياد چون يه سري از دوستان اعتقاد دارن باتري رو دربياري بهتره و البته اينكه اگه مثلا بيست درصد استفاده شد و دوباره بزنم به شارژ مشكلي به وجود نمياد ؟
من مطالب استفاده درست از باطري رو خوندم ولي نظرات متفاوته و دوستاني كه اين مدل رو دارن كمك بهتري مي تونن بكنن
در ضمن باتري من در تنظيمات معمول كه نماينده سازگار انجام داده بيشتر از دو ساعت و ربع نمي كشه ... مي خواستم ببينم طبيعيه ؟ و اينكه براي استفاده بيشتر چه تنظيماتي بايد انجام بدم
با تشكر
من مي خواستم 5738g بگيرم ولی با ديدن مدل MSI GX630 يه خورده به شک افتادم قیمتش هم حدود 900 تومنه.
GX630 Specifications
Processor & Cache
AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor
Operating System
Windows Vista® Home Premium
Chipsets
nVIDIA MCP77
System Memory
(DDR2 667/800) :4 GB
LCD Display
15.4" WSXGA+/WXGA ACV(Amazing Crystal Vision) Display
Graphics & Video Module
nVIDIA Geforce 9600M GT, 512MB DDR3 VRAM UP TO 1790 MB
Audio
SoundBlaster compatible
HDD
320GB SATA (5400RPM)
Optical Drive
DVD Super Multi/ Blu-ray
Webcam
2.0M
Card Reader
4-in-1 Card Reader, SD/MMC/MS/MS Pro
Communication Port
Built-in Gigabit Ethernet LAN and Modem Module
Built-in 802.11b/g WLAN Card / Bluetooth V2.0+EDR (Bluetooth is optional)
I/O Port
Graphics Card Output (15-pin, D-Sub) X 1
USB2.0 Port X 3
Mic-in Port X 1
Headphone Output X 1
Modem Port X 1
LAN Port X 1
PCI Express Card X 1
eSATA X 1
HDMI X 1
AC Adaptor
120W
Battery Pack & Life
Li-Ion 6/9 cells
Dimension & Weight
358(L) X 260(D) X 27~31(H)mm
2.7KG
تقريباً همه چيزش با 5738g برابر و کارت گرافيکش هم قوی تره فقط CPU از نوع AMD هست ...
شما چی پيشنهاد ميکنيد؟
می خام بدونم آیا 5738ZG قابلیت افزیش رم تا چقدر و با چه باسی رو داره
چه جوری باید از باطری لب تاب استفاده کرد آیا اگر مدام از برق استفاده کنم برای باطری مشکلی پیش نمی یاد
acer extensa 5635
سلام دوستان.من میخوام لب تاپ با برند و مدل بالا رو بخرم.لطفا دوستانی که آشنایی دارن نظر بدن .ممنون میشم. در ضمن به قیمته 700000 هزار تومان با مشخصات زیر:
مشخصات كلي :
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz - Cache 2 MB - Bus 800 MHz
هارد ديسك: 250 گيگابايت
حافظه رم : 2048 مگابايت
كارت گرافيكي: 512 مگابايت - GeForce 105M
صفحه نمايش: 15.6 اينچ - CineCrystal - WXGA LED - Backlit TFT - High Brightness
سيستم عامل : DOS
این هم شاهد مدعای ما. این که سی پی یوش ای ام دی است هم باید بررسی بشه که آیا نسبت به اون یکی چطور هست. فقط بنده همین رو بگم که سی پی یوی ای ام دی که در لب تاب ها هست یکی turion X2 , یکی turion X2 ultra رو من دیدم. که دومی بالاتره با احتمالا 2 مگ کش و البته باس 1600 ،نقل قول:
قیمت این لپ تاپ با گارانتی ماتریکس 1.036.000 هست اما از لحاظ کانفیگ فوق العادست و شاید گزینه بهتری برای طرفداران گیمینگ نسبت به 5738 باشه! من خودم هم الان رفتم تو فکر شاید اینو بگیرمنقل قول:
جهت اطلاع دوستان یک نوت بوک ایسر مدل 5738zg خریدم بعد از دو روز موتوجه شدم میکروفون داخلی خیلی ضعیف ضبط میکند به شرکت که یکی از نمایندگی های سازگار ارقام بودو دستگاه را از انجا خریده بودم مراجعه کردمپس از دوروز با پیگیری گفتند تمام نوت بوک های این مدل همین ایراد را دارد. واگر میخواهید مرجوع شود 100 هزار تومن از پول خرید کم میشود.
این را گفتم که به تبلیغات پوچ و گارانتی اعتنا واطمینان نکنید .تازه بماند که فریم آن هم مربوط به مدل ایسر5738Z میباشد.....:41:
نقل قول::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18:من همین مدل 5738ZG را دارم ولی این چیزی که شما می گین نیست و خیلی با کیفیت و خوب ظبط می کنه و از فاصله 1.5 تا 6متری هیچ مشکلی نداره و تازه با هاش چت کردم آن هم نه برای چند لحظه بلکه حدود 1 تا 2 ساعت و طرف مقابل از میزان و شفافیت صدا رازی بود
امکان داره مال شما اینجوری بوده و نمایندگی نه خواسته برای یک میکروفن یک سیستم رو عوض کنه و شما رو پی چوندن می خواستی همان جا بگی اگر راست میگین یک سیستم بیارن و همان را هم تست کنی ببینی راست می گن:13:
راستی یادم رفت
درست می گین باید ضعیف باشه چون وقتی درایور کارت صدا را نصب می کنید بعد باید وارد کنترل پنل شوید و Realtak HD Manenger را باز کنی و تنضیمات میکروفن را از حالت دیفالت خارج کنی و حساسیت میکروفن را 100% کنی و بعد کیفیت صدا را از 48KHz به 96KHz تغییر دهی و در قسمت Microphon Boster دسیبل صدا را از صفر به 30db تغییر بدی و تیک نویز بلندگو و هوا را برداری تا درست شود
نکته:
دقت کنید این ها را که گفتم باید نسبت به زمان و مکان تغییر دهید نه اینکه یکدفعه دسیبل میکروفن را ببری روی 30 وگرنه از بلندگو ها به جای اینکه صدای خود را بشنوید صدای یک صوت بسیار بلند را میشنوید که شما را کر می کند تنضیمات بالا را باید کم کم تغییر دهید تا به میزان صدای مورد نظر برسید و از بهترین کیفیت استفاده کنید
ر
دوست عزیز مال شما از سری ZG جديده؟ يا از اين قديمی هاست؟نقل قول:
من همین مدل 5738ZG را دارم ولی این چیزی که شما می گین نیست و خیلی با کیفیت و خوب ظبط می کنه و از فاصله 1.5 تا 1متری هیچ مشکلی نداره و تازه با هاش چت کردم آن هم نه برای چند لحظه بلکه حدود 1 تا 2 ساعت و طرف مقابل از میزان و شفافیت صدا رازی بود
امکان داره مال شما اینجوری بوده و نمایندگی نه خواسته برای یک میکروفن یک سیستم رو عوض کنه و شما رو پی چوندن می خواستی همان جا بگی اگر راست میگین یک سیستم بیارن و همان را هم تست کنی ببینی راست می گن
نقل قول:
از سری جدید است و یکی از خوبی های سری جدید میکروفن بسیار قوی است که در سری قدیم کمی مشکل داشت می تولنید برای درک بهتر برنامه Sony Sound Forge , Adob Audiotion رانصب و تست بگیرید بعد متوجه قدرت و کیفیت آن می شوید
:5::10::5::8::8::8::8::8::8::8::5::10::5:
بهترین حالت برای چت , ضبط صدا کردن در سر کلاس درس تنضیمات زیر استنقل قول:
Recording Volume === 100%
Playback Volume === 50%
Microphon Boost === +10db
Microphon Effect === On / On
Defult Format === 16bit , 960000Hz Studio Quality
:40::27::21::40::5::10::5::20::5::10::5::40::27::2 1::40:
حداکثر تا 4GB ولی طبق چیپست مادربور که G45 است شرکت اینتل گفته تا 8GB ولی شرکت ایسر تا 4 را تائید کردهنقل قول:
برای اطلاعات باطری به آدرس زیر مراجعه کنید.
[HTML]http://www.winbeta.net[/HTML]
[HTML]http://www.winbeta.net/18-%d8%aa%d8%b1%d9%81%d9%86%d8%af-%d8%ac%d9%87%d8%aa-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%b3%d8%a7%d8%b9%d8%aa-%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%a9%d8%b1%d8%af-%d8%a8%d8%a7%d8%aa%d8%b1%db%8c-%d9%84%d9%be/[/HTML]
آقا حمید ممنون دمت گرم گل کاشتی
آخرین قیمت Acer Aspire 5738z چنده؟
حدود 590 هست با گارانتی سازگار ، لیست قیمت میخواهید برید به لینکی که در امضای من هستنقل قول:
کف بازار دیروز حدود 555 بود ! :13:نقل قول:
نمایندگی تبریز 570 می دادنقل قول: