soleares عزيز خوب اومدم تو سوتي بازار ديگه!!!!
Printable View
soleares عزيز خوب اومدم تو سوتي بازار ديگه!!!!
WookMaN عزيز دمت گرمنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
دوستان يه روز صبح داشتم مي رفتم مدرسه يه افغاني بدبخت بي چاره ي خاكي خواب آلود اومده گفت : آغا پيسر ساعط چند ؟
پيش خودم گفتم اين يارو مي خواد ساعتمو بخره ؟
بعد بهش گفتم : 7
طرف گفت : 9 :puke:
- با تاكيد بيشتر گفتم : 7
- طرف مثل اينكه فارسيش خوب نبود بازم گفت : خب يعني 7
بعد با انگشتام بهش نشون دادم 7
بعد طرف تشكر كرد رفت
دو قدم كه رفت زير لب گفت : پس چرا 9 !
منم نفهميدم يارو چش بود ؟
بخدا منم نفهميدم چي شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو بخدا يجوري بگو كه منم بفهمم كدوم تاپيك - كجا - كي - ناشناس - مگه ميشه - آدرس تاپيك ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز خوشت مياد منو ضايع كني :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad Modarresi
اصلا چي ميگي بابا كشتي مارو . :)
نه سامان جان كسي نميخواد تو رو ضايع كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چنين حقي نداره !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
محمد جدي سوال پرسيد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا توي اين شهري كه مازندگي ميكنيم حدود 5 سال پيش يه بابائي يه سوتي داد صوتي(نخيردرست خونديد....صوتي) اسمش هم محسن بود طرف..........توي آژانس هم كارميكرد
عرض ميشه كه يه شب ساعت 11يه مسافرآژانس گيرش مياد براي نيروگاه .......خب ميبرتش طرف رو
برگشتن ميبينه كه دم كمپ اولي دونفر ميگن .....شهر باخودش ميگه اين دوتارو سوار كنم برگشتن خالي نيام
يوخده ميره جلوتر......دم كمپ دومي ......يه نفر ميگه شهر........اون رو هم سوارميكنه جلو
خلاصه ميرسه به نزديكاي ميدون اول شهر.........حالا ساعت چنده؟حدود12شب........پرنده توخيابون پرنميزنه...
نفرجلوئي ميگه:
داداش منو همين گوشه موشه ها بنداز پائين..........
ميزنه بغل ......
مسافره ميگه ممنون وپولو ميده ميره .......
مونده حالا دونفر عقب......
حدوده 300متر جلوتر عقبيه با لهجه لاتي ميگه:
دااااااااش قربون دس پنجولت ماااام همينجا پياده ميشيم.............بفرما .....2نفر رو حساب كن
راننده دونفررو حساب ميكنه وراه ميوفته...........
ميگه خب حالا كه ديگه كسي تو ماشين نيست ......اين وقت شب هم كه مسافرتوخيابون نيست.......يه تمدد اعصابي بكنيم........... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستاشو ميبره بالاي سرش .........بعد يه كش وقوسي به بدنش ميده و..............
زاااااااااااااااااااااااا اااااارررررررررت!!!!!............. ...بعله ديگه..........يك صداي مهيب با مخلفات ازخودش در ميكنه :puke: :puke: :puke: آخييييييييييييييييييييييي يش چقدر دلم دردميكرد!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يوخده ديگه كه ميره جلو..........يهو دستي آروم ميخوره روشونش ويكي با ترس ولرزميگه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش بي زحمت منم همينجا برم پائين......... :ohno: :ohno:
برميگرده نيگا ميكنه عقب....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اه توديگه كجابودي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف كه از صداي مهيب ومخلفاتش ترسيده بود .....ميگه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آآآآقا خب من با اون آقائي بودم كه همين الان پياده شد
راننده ميگه :
پس اينجا چيكارميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسافره ميگه:
خب اون اونجاپياده شد مرام گذاشت كرايه منم حساب كرد
راننده:
آقا چشمت روز بد نبينه مياد پائين ومقاديري حرفاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........... به مسافره ميزنه ودوتاهم چپ وراستش ميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسافره در ميره..........از ترسش
ولي خب ماشين تابلوي اسم آژانس واسم راننده روداشته
مسافره هم نامردي نميكنه نميره شكايت كنه كه اين منو زده
عوضش از فردا (شهر كوچيك بود اونموقع)........هركي به آژانس زنگ ميزده ميگفته :
آقا هرراننده اي ميخواي بفرستيد بفرست ...........فقط محسن گو...........-و نباشه
ساويس جان خدا بگم چيكارت كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخر شبي دل و رودم ريخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيرون از خنده.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saviss جان واقعا قشنگ بود خیلی حال دادی دمت گرم
من کلاً many سوتی میدم.یکیش همین امسال بود که می خوام براتون تعریف کنم.
(اول یه چیزو بگم.ما تو امتحانات نوبت دوم تو مدرسه تو کلاس امتحان می دادیم.آخه تو سالن جا نبود)
آقا ما سر امتحان ریاضی بودیم که تا سوالا رو دیدیم چشممون ار حدقه زد بیرون
خلاصه هر چی بلد بودیم رو نوشتیم.در عرض 16 دقیقه و 15 ثانیه.
گفتم بذار یه حساب سرانگشتی بکنم ببینم چند میشم(حساب کردم دیدم میشم -8-)
خلاصه اینجا بود که فکرای پلید زد به سرم.شروع کردم به چرخیدن چشم و گردن،تا سوژه مورد نظر برای تقلب رو پیدا کنم.
تو این یکی خیلی شانس داشتم آخه شاگرد اول کلاسمون کنارم بود.
خلاصه شروع کردیم به چشم چرانی.و چندتا سوالا رو رو نوشت کردیم.
یه لحظه دیدم که یکی از ناظرا داره نزدیک میشه پس عملیات رو متوقف کردم.
دیدم بهم نزدیک شد و گفت پاشو تو سالن بشین(من که متوجه نشدم چی میگه آخه اینقدر آروم می گفت)
منم فکر کردم کردم می گه حالتون خوبه(منم تو جواب گفتم خیلی ممنون) یه لحظه تو حرفم موند
یه چرخه کوچیکی دور کلاس زد و دوباره اومد به طرف من (البته برای اینکه منو ضایع نکنه)
دوباره همون جمله رو گفت (بازم نفهمیدم)اما ضایع تر کردم(فکر کردم میگه بابات خوبه ) منم گفتم خوبه سلام می رسونن (دیدم چشماش از حدقه زد بیرون... آخرش یه داد یه کم بلند زد گفت می گم برو تو سالن (هاااااااان اینجا بود که متوجه شدم چی میگه)البته اون موقع دیگه کل کسایی که تو کلاس بودن متوجه شد بودند.
ما هم سرخ شدیمو از کلاس رفتیم بیرون... اینم بگم که تمام سوال هایی رو که تقلب کرده بودم جابجا نوشته بودم... یعنی همون 8 عزیز خودم پابرجا بود (معلم ریاضیمون نامردی نکرد و 10 به من داد)
نمی دونم خوبه نمی دونم بده ! جلب !
ساویس جون کشتی مارو با این سوتی که نوشتی.
الان دارم به طرز فجیعی می خندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی حال کردم.مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به بروبچ.
عقد خالم بود و کلی تزیینات کرده بودیم(مخصوصا با بادکنک)
منم همینجوریش تیریپ شیطانی بودم چه برسه به اینکه جشن قاطی هم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع عکس انداختن با خالم و داماد شد.منم خیلی شیک با کت و شلوار و کراوات
و با اعتماد به نفس رفتم عکس انداختم.همون دختره که باهاش کل کل دارم
هم اومد گفت امشب حالتو می گیرم.موقع عکس انداختن یه چیزی انداخت
طرف من که عکس درست و حسابی نشد و حالم گرفته شد.دیگه قاطی کردم.
موقع عکس اون شد و منم رفتم پشتشون و با سوزن یه بادکنک بزرگ رو ترکوندم.
وااااااااااای.....دختره دیگه خیس کرده بود خودشو از ترس و همون لحظه عکس گرفته شد.
جمعیت اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داماد اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خالم اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دختره اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم که اولش اینجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخرشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت اون عکسو میبینم کلی حال میکنم
قوربونت اين خيلي قشنگ بود به خصوص كه با شكلك گفته بودي.
اين سوتي رو akmfad1 تو تایک سایت box.net داد :biggrin:
دوست عزيز پرشين گيگ محدوديت پهناي باند داره ولي ايكس باكس پاهناي باند بيشتر و فقابليت مديريت فايل داره مثلا چه فايلي رو با چه پسوردي كي بتونه دريافت كنه و ...
:biggrin: :laughing: :tongue: :blink:
من که مردم از خنده
عجب سوتي دادم بابا :blink: :tongue: :blink: :blush:
با سلام
سوتی از آقا شهریار گل (یکمی هم ...)
حیف که آن نمیشه
اخه ایرانگردی میکنه نامرد
نقل قول:
البته من بلد نیستم مثل خودش بگم
آقا داشتیم با یکی از بچه ها کل کل می کردیم
گفتم میزنم دهنتو سرویس می کنما
یارو گفت برو بابا چرخ گوشت کردت میکنما!!!!!
حالا سوتی از خودم
داشتم رانندگی می کردم رسیدم دمه خونه
بعد ترمز دستی رو کشیدم
دیدم بازم ماشین داره میره عقب(آخه ماشین ما Rd هست)
بابام گفت باید رگلاژ بشه
منم گفتم آره
ماله Glx و سمند خیلی توپه وقتی که میگریم
اگه بخواد راه بیافته ماشین این شکلی میره بالا
تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتق قققققققققققققققققق
سرم همچین محکم خورد تو سقف ماشین
آی درد میکنه بابام گفت سینا مشکل روحی روانی داری ببرمت روانپزشک
آخه ادم مگه میاد ادای ماشینو در بیاره!!!!!!
سوتي اي از سوتيهاي من .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بشين بخون نيشت تا بناگوش باز ميشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما تو كوچمون يه پيرزنه زندگي ميكنه كه خيلي با نمكه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه روز نزديكهاي ظهر از خونه زدم بيرون ديدم پيرزنه يه كيسه دستشه و داره ميبره خونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اومدم تيريپ مرام و جوانمردي بزارم رفتم كيسه رو از دستش گرفتم :blush:
:خلاصه تو راه همش داشت من رو نصيحت ميكرد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(واسه اينكه من خيلي سربه سرش ميزاشتم :evil: )
يهو نميدونم چي شد عطسم گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچي كردم نتونستم جلوي خودم رو بگيرم كه عطسه نكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين كه يه دونه عطسه كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديدم فقط دسته كيسه مونده تو دستم :blink: و كيسه شترق افتاد زمين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين كه چشام رو باز كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديدم بله چه دسته گلي به آب دادم!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلوطي از تخم مرغ - ماست - سس گوجه فرنگي و سركه روي زمين نقش بسته بود!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيرزنه هم نامردي نكرد همچين زد پس گردنم واسه چند ثانيه جهنم جلوي چشام ظاهر شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته من پيزنه رو هلال كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون الان كه دارم واستون اين سوتي رو تعريف ميكنم به لقاالله پيوسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اميدوارم خوشتون اومده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خیابون داشتم با رفیقم میرفتم.یهو دیدیم دو نفر دارن جر و بحث
میکنن.ملت هم ریختن دورشون ولی بافاصله.منم رفتم بین جمعیت
و بلند گفتم مشت اول هزار.رفیقم سریع به من گفت ساکت شو.
ولی من بی خیال نشدم و بلندتر گفتم مشت اول هزار.
یهو دیدم یه یارو بلند گفت کات کات کات.
یارو گفت کدوم احمقی داره سر و صدا میکنه.
اون موقع بود که فهمیدم فیلمبرداری بوده.سریع جیم شدم.
کلی ضایع بازار بود.
خوش باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نفهمیدم !
به به ميبينم که بهترين تاپيکه يه روزگاره پی سی دوباره باز شده آقا من تبريک ميگم
بچه ها بيان سوتی بدين اما جونه هر کی دوست دارين +18 سوتی ندين تا دوباره بسته
بشه و قوانينو رو تو رو خدا رعايت کنيد
تبریکات منو بپزیرید !!!!
به خدا دلم تنگ شده بود ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخ جون سوتی ...
این چند صفحه آخری خوندم این یکیش واقعا جالب بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يادش بخير سر كلاس بوديم!!!
يهو معلم ما هم كه آدم خفني بود از يكي از بچه ها پرسيد عنكبوت چند تا پا داره؟!
اون بدبختم درسش بد نبود ولي افتاد بود به پته پته!!!
ما هم كه كلاً آدم نامردي هستيم بهش از اون ته علامت دادم هفت تا.
از قضا آقا معلم هم كه دست من خونده بود هواي منو داشته باشه !!!
يدفعه من گفت :فلاني چند تا پا داره؟
من بسه كه گفت بودم هفت بي اختيار گفتم هفت!!!!
معلم گفت :آفرين خوب پس اون يه پاش چي شد؟
منم كه كلاً آدم با شخصيتي نيستم گفتم آقا اين عنكبوت ما جانبازه!!! تو جنك يه پاش رفته!!!
جاتون خالي يه كتكي خوردم كه هنوز يادش مي افتم يه دست مريزاد ميگم!!!چنان زدم كه شب از درد نمي تونستم بخوابم!!!!
,,, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تاپیک کی از محبس در اومد؟
سلام اين اولين مطلبي كه من مي خوام براتون بنويسم
اميدوارم كه براي هيچ كدومتون پيش نياد
با بچه ها رفته بوديم دربند (جاتون خالي خيلي خوش گذشت ، البته تا قبل از سوتي)
موقع برگشتن ما كه 3 نفر بوديم دو تا دختر رو ديديم ، با كلي تيكه انداختن و كلي قضيه كه با هم داشتيم تا پائين امديم ، آخراي مسير برگشت بوديم كه به ميدون خود در بند برسيم ما افتاديم جلو ، يكي از بچه ها گفت بياين كلاس بزاريم براشون و بريم بغل يه bmw z4 (الاقه مندان به ماشين مي دونن چه ماشينيه) بهشون تعارف كنيم سوار شن...
چشمتون روز بد نبينه ..
ما هم هماهنگ كرديم هر كدوم رفتيم بغل يه در وايسوديم و يكي از دوستام گفت كه خانم ها اگه اجازه ميدهن برسمونيمتون (فكر مي كنيد بعدش چي شد) .....
بعدش كلي خنديدند و همون جا وايسادن ، ما هم كه كليد نداشتيم كه در رو باز كنيم
ما هم وايسوديم، بعد از 2 دقيقه كه شد يكيشون امد جلو ما هم كه كلي ذوق كرده بوديم ...
گفت ببخشيد اجازه ميدهيد سوار ماشينمون شيم.............
مارو مي گي هر كدومون از يه طرف رفتيم و فكر كنم بزرگ ترين سوتي سال باشه اين سوتي ما
اميدوارم اين سوتي درس عبرتي باشه براي بقيه
با تشكر از شما س.پ
ایول زیــــــــــــــر خاکـــــــــــــــی
s.p خیلی خیلی باحال بود دارم می ترکم ! ایول بازم از این سوتیا بده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BMW Z4
ایول
مثل اینکه داره یا اتفاقهایی میفته
من معمولاً زياد سوتي نمي دم ولي اگه بدم اين طوريه
خيلي خوشحالم كه از اين سوتي من خوشتون امده
از اين به بعد سعي مي كنم بيشتر سوتي بدم ، تا شما بخنديد!!!!!!!!!!
از soleares هم خيلي ممنونم كه عكس ماشين رو گذاشته اين طوري بهتر مي تونيد ما رو درك كنيد
اين علاوه بر سوتي يه خاطره كاملاً خنده دار براي من بود.
در آينده شاهد سوتي هاي ديگه من خواهيد بود.
سلام آقا به این تاپیک سر بزنید جالبه:
یه خاطره با مزه هستش! از دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم سوتی زیاد میدیما !
ولی روم سیاه یادم میره
فکر کنم آخرین سوتیی که دادم اون قدر بد بود که این تاپیک به فنا رفت و الان با برف اومده پایین ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالنقل قول:
با توجه به قسمت قرمز شده این ماشین باید حداقل سه در داشته باشه که هر یک برید بغل یکی از درها
در حالی که این که تو عکس هست دو در داره :blink: :biggrin:
امید ورام اینم سوتی نباشه س.پ جان :tongue:نقل قول:
سوتي به انگليسي چي ميشه؟
سياوش جان خيلي ممنون كه سوتي من رو خوندي، ولي اين بدون كه ...
اولا :اگه مي دونستم تو اينجا سوتي هاي نوشتاري هم مي گيريد دقت مي كردم
دوما: اين مطالب رو قبلا كه ياداشت نكرده بودم هر چي يادم ميامد نوشتم ، آخه دوتا از دوستام آنطرف ماشين بودن و من اين طرف، مشكل من نبود كه چه جوري بايد سوار مي شدند.
ولي اينو ميتوني جزو سوتي ها هم بزاري
komail سوتي به زبان انگليسي همون گاف (gaffe) است:)