قرار بود امروز ظهر یک ویدیو منتشر بشه که انگار لغو شده و فعلا خبری نیست ....:31:نقل قول:
اما انصافا امسال کونامی با سال های دیگه فرق داره :8:
.................................................. ......
Printable View
قرار بود امروز ظهر یک ویدیو منتشر بشه که انگار لغو شده و فعلا خبری نیست ....:31:نقل قول:
اما انصافا امسال کونامی با سال های دیگه فرق داره :8:
.................................................. ......
اینم اطلاعاتی در مورد بازی که در سایت level7.nu قرار داداه شده است ....
البته نمیدونم شایعه هستش یا نه ...هنوز تایید نشده ...!
در مورد مستر لیگ گفته که بعد از چندین سال دوباره بهبود یافته ......
در مورد عملکرد و هوش دروازه بانها گفته
در مورد مود BAL گفته ....
در مورد لیسانسها و .................
البته متن زیر ترجمه شده هستش و شاید کمی بعضی جاها نا مفهوم باشه ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
]محتوای مخفی: محتوا
دقیقا درست اکثرا دوستان میگفتن که کونامی امسال یا در عرض یکسال نمیتونه کاری انجام بده ولی انطور که معلوم کمی هم بالاتر رفته یا فراتر (به گفته IGN)نقل قول:
اما انصافا امسال کونامی با سال های دیگه فرق داره
PES 2010 2X next Gen
سلام!
برای بار هزارم!!!
حتی المقدور مطالب انگلیسی قرار ندید و اگر قرار دادید اون درون محتوای مخفی قرار بدید تا نمای تاپیک بهم نخوره!!
ممنون!
در متن بالا مثل اینکه فقط در لیگ انگلیس منچستر و لیورپول لایسنس هستند.همینطور لیگ ایتالیا و هلند بصورت کامل و لیگ اسپانیا.......
ولی نفهمیدم...لیگ المان در این سری خواهد بود یا نه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه زحمت اپ کردنشو بکشی ممنون میشم ....
یا اگه لینک اصلی رو بذاری بازم میشه فرقی نداره ...
ممنونم:11:
محمود جان اولا بابت خبر تشکر میکنم دوم اینکه همونطور که مسعود عزیز گفت برای نظم بهتر تاپیک لطفا مطلبو توی محتوای مخفی قرار بده ( البته من درخواست میکنم نه چیز دیگه ) .
این متن خوب به انگلیسی تبدیل نشده یکی از بچه ها که سوئدی بلده داره به انگلیسی تبدیلش میکنه به محض تبدیل ما هم فارسیش میکنیم .
خدا رو شکر که این CANNIGIA سر حرفش بود و نظراتشو درباره بازی منتشر کرد البته اینو هم بگم که آدام میگه Erik یا همون Cannigia توی صحبتهاش اشاره ای به اخبار اصلی و مهم نمیکنه ( بخاطر اینکه کونامی چنین اجازه ای بهش نداده و اخبار اصلیو برای گیمزکام نگه داشتن ).نقل قول:
این متن واقعا به من یکی ضد حال بود .....
لیسانسها باز به مشکل برخورده .......مود bal نسبت به 9 تغییری نکرده .......
نمیدونم والا ......:41:
ویدیو جالبی بود من خیلی نگران بودم که این دستوراتی که میدیم توی خود بازی واقعا اعمال نشه ولی با دیدن این ویدیو خیلی امیدوار شدم
نظر دادن به game play از روی اين ويدئو کار اشتباهيه البته از نظر حرکت و animation ها ميگم من که خيلی به اين بازی اميدوارم ، ولی اگه يکم فکر کنيد ميبينيد چيزه ديگه ای جز حرکت 360 درجه نيست که بشه ازش به عنوان بمب خبری ياد کرد يعنی اگه چيزه ديگه ای باشه نميشه اسمشو بمب گذاشت البته تو pes
جوری که از این ویدیو بر میومد هنوز استایل بازی کنا مشکل داره، ولی گیم پلی تیمی از لحاظ پاس دادن و سرعت پاس دادن ، خیلی بهتر شده.نقل قول:
نحوه ی تاکتیک بندی و پیاده کردن تیم روی زمین از 100 تا TNT هم بد تره، تقریبآ برای EA Games یه فاجعه به حساب میاد... در صورتی که انگار Ea Games زورش میاد 4 تا خبر از بازیش بده بیرون!!
اون متن بلند بالایی که گذاشته شده بود و به انگلیسی بود قراره ترجمه بشه یا نه؟
اگر نه بریم همون انگلیسی رو بخونیم ببینیم چی حالیمون میشه...
اگه حسین جان زحمت ترجمه رو بکشه ممنون میشیم
بهزاد جان شرمنده من دنبال متن انگلیسیش میگشتم ( ترجمه گوگل زیاد خوب از کار درنیومده و کلی کلمات غیر انگلیسی داره ) یکی از کاربرای سوئدی زبان زحمت تبدیل به انگلیسی رو کشید با اجازه منم فارسیشو میذارم .البته چون زیاده دوبخشش کردم بخش دومشو فردا میذارم .
قبل از هر چیزی اینو بگم که آدام میگه کسی که این نظراتو داده جدیدترین ساخت بازیو اجرا نکرده و بنابراین اطلاعات به روز رو باید هفته بعد از نمایشگاه GC دریافت کنیم .خود نویسنده این متن هم میگفت کونامی بهش گفته تمام مطالب رو رو نکنه و علاوه بر این یک کم اخبار رو ضعیف تر از واقعیت بیان کنه نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه ؟
این متن اصلی :
محتوای مخفی:
واینم ترجمه قسمت اول :
خلاصه ای از 4 ساعت بازی و حرکت در منوهای بازی که تقریبا بیشتر کدهاش تخصیص داده شده .
پارسال بازی خیلی ناامید کننده بود اما درطول بهار و بخصوص تابستان اونا عکسها و اطلاعاتی از بازی منتشر کردن که حقیقتا دلگرم کننده و امیدبخش بود .گیمرهای فیفا واونایی که بازیو بایکوت کردن دوباره درفکر بازگشت به این بازی هستن .درحال حاضر میشه تاحدودی درباره بازی صحبت کرد .
کد تکمیل نشده
قبل از هرچیزی درمورد کدی که بازی کردم باید بگم من 4 ساعت روش وقت گذاشتم کدی که هنوز شفافین لازمو نداشت .بعضی از چیزا ثابت خواهند موند بعضی از قسمتها هم تغییر میکنن اما دیگه منتظر تغییر اساسی نباشید .
ما فعلا مود آنلاین بازیو نمیتونیم تست کنیم .
کونامی سخت تلاش کرده
امسال احساس میشه که کونامی زحمت زیادی روی این بازی کشیده .شماره های قبلی بازی طی چند سال اخیر تقریبا به شکل یکسانی ساخته شده بودن بدون هیچ تغییر اساسی و خاصی .اما الان شاهد تغییرات بزرگی دربازی هستیم .لایسنس و مجوز لیگ اروپا (قبلا هم جام یوفا) و لیگ قهرمانان که دوتا لیسانس مهم تلقی میشن .همچنین امسال برای اولین بار منوهای بازی به سوئدی هم ترجمه شدن که البته توی چند مورد اشتباهاتی هم وجود داره مثلا کلمه CUP که KAAPنوشته شده اما بهرحال مشکلی نیست .
منوها زیباتر شده اند و ورود و خروج و حرکت توی منوها خیلی راحت تر شده .
علاوه براین تیمهای جدیدی به بازی اضافه شدن. ممکنه باور نکنید اما یک جراحی اساسی توی مد مستر لیگ صورت گرفته .
بعد از 5 سال –یک مستر لیگ جدید
خیلی تاثرانگیزه وقتی شما بررسی کنید مستر لیگ PES 4 رو و اونو مقایسه کنید با نسخه های بعدیش و ببینید که هیچ تغییری توی شماره های بعدی بازی رخ نداده . بقیه دربارش چی میگن ؟ اما الان کونامی واقعا تغییرات زیادی توش اعمال کرده .
شما این بخشو با انتخاب یک تیم شروع میکنید .شما میتونید تیمتون رو با آرمها لباسها اسمها و یک ورزشگاه بسازید و اونو توی لیگتون قراربدبد .حدود 20 تیم میتونه ویرایش بشه و به لیگ اضافه بشه .
بعد از انتخاب تیم نوبت انتخاب تنظیمات بازیه مثلا تعداد کارت برای محرومیت از یک بازی و چیزای کوچیک دیگه .
شرایط لازم برای اسپانسرها
شما فهرستی از اسپانسرها رو برای انعقاد قرارداد میبینید .قراردادها تا چند سال اعتباردارن که مبلغ مشخصی رو معین میکنه البته شما میتونین یک شرط پاداش و جایزه هم داشته باشید که به شما پول بیشتری میده بشرطی که آخر فصل رتبه اول تا سوم رو کسب کنید یا اینکه مثلا توی 10 تا بازی پشت سر هم نبازید .همینطور ممکنه شرطی وجود داشته باشه که در صورت حذف شدن از لیگ قهرمانان شما اسپانسرتونو ازدست بدین .این مثالها برای لیورپول قابل تطبیقه .اگه شما یک تیم ضعیفو انتخاب کنید شرایط لازم برای قرارداد کمتر خواهد بود .
پرداخت حقوق پرسنل
اقتصاد یک بخش اصلی و جدید در مد مسترلیگه .علاوه بر اسپانسرها شما از عضویت طرفداران هم میتونین کسب درآمد کنید .درآمد حاصله مسلما اول برای حقوق بازیکنان مصرف میشه و بعد از اون بقیه نیروها و پرسنل باشگاه . پزشکان باشگاه چقدر باید هزینه کنن 50 هزار یورو یا 10 میلیون یورو ؟ فعالیت ها چقدر باید مورد بررسی قرار بگیرن یا همینطورمسائل مربوط به تیم جوانان باشگاه ؟
سیستم جدید نقل و انتقالات
نوآوری جدید دیگه سیستم جدید نقل و انتقالات بازیکنانه .نقل و انتقالات بازیکنان فقط قبل از شروع فصل امکان پذیره اما بنظر نمیرسه که مثل نسخه های قبلی بازی ساده و راحت باشه .الان تحقیقات و بررسیها بر روی بازیکنان خیلی مهم هستن و بدون اونا شما نخواهید فهمید که هر بازیکنی چه ارزشی داره . تحقیقات شما فقط زمانی نتیجه میده که شما توی چند تا بازی توانایی بازیکنان مورد نظرتون رو زیر داشته باشید . علاوه بر این مقداری زمان میبره که شما خبری از مذاکره بمنظور عقد قرارداد دریافت کنید.درخلال مذاکراتی که ما بصورت آزمایشی داشتیم حدود 4 تا بازی طول کشید که ما متوجه شدیم بازیکن مورد نظر ما علاقه ای به عقد قرارداد با ما نیست .اما این مساله بدین شکل که شما بعد از آن کنترل زیادی ندارید به ظاهر ایجاد دردسر میکرد اما حتما این مساله قبلا بطور وسیعی مورد آزمایش قرار گرفته .همچنین امکان شبیه سازی مسابقات وجودداره . برای داشتن یک دیدگاه کلی از تواناییهای بازیکنان میانگین عددی بازیکنان رو در نظر بگیرید.یک تمرین اختصاصی که یک بازیکن بیشتر روش تمرکز داره رو تعیین کنید و به نتایج بررسیها و تحقیقاتی که درمورد یک بازیکن خاص صورت میگیره توجه داشته باشید .
RUSKIN کجاست ؟
باید این مساله را ذکر کنم که در تیمی که شما ابتدائا انتخاب میکنید MINANDAوRUSKIN وبقیه بازیکنان ضعیف وجود ندارند .الان شما با بازیکنان واقعی و تیمهای واقعی لیگ رو شروع میکنید .اونا رو میتونید توی تیم جوانان باشگاه پیداشون کنید که آماده هستن در آینده به تیم اصلی راه پیدا کنن .این سیستم دقیقا چطوری کار میکنه ؟ ما هنوز نمیدونیم .اما یک حدس منطقی اینه که اونا توی تیم جوانان رشد میکنن و میزان رشد و شکوفایی استعدادشون بستگی به این داره که شما چقدر برای آموزش وتربیتشون پول خرج کنید .
ممنون حسین جان....عالی بود
هر چی تشکر کنم واقعا کمه....
ولی بازی واقعا تغییرات اساسی کرده و با این که این اخبار مربوط به 50% کدهاست ولی واقعا امیدوار کنندست
مخصوصا مد مسترلیگ که نوید یک مد پیشرفته رو میده
دیگه باید همه شرایط رو در مسترلیگ زیر نظر گرفت...
این شرایط اسپانسر ها هم خیلی جالبه...
اگه بودجه تیم ها با هم فرق داشته باشه خیلی خوب میشه
مثلا تیم های مطرح از بودجه بیشتری نسبت به بقیه تیم ها برخوردار باشن
باز هم از حسین عزیز بابت ترجمه متن ممنونم...
بی صبرانه منتظر قسمت دوم ترجمه هستیم
بفرما عزيزنقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=NliWKWnJdos
اصلآ به کونامی نمیومد که بعد از این همه خواب بودن همچین کاری کنه!! دیگه خیلی دقیق شده، چیزی که سالهاست آرزوش رو داشتم(و 100در100 داشتیم) ، من انتظار داشتم فیفا اول همچین کاری کنه ، اما کونامی به خودش اومد و بازیش رو درست کرد...
چه حالی میده وقتی درجه ساپورت یه بازی کن توی دفاع رو 0 کنیم ، اونوقت همه ی بازکنای کنارش، یه چند متری ازش دور میشن!! حتمآ میگین سودش چیه؟؟ سودش به خاطر بازی سازی از دفاع هست!!! وقتی توپ دست همون بازکن برسه همه ازش دور مشن و به طرف جلو میرن و میشه سریع بازیسازی رو شروع کرد و ساپورت یکی از بازیکنای خط حمله رو هم 100 در 100 کرد که وقتی از دفاع توپ بهش رسید(اونم تو ضد حمله) ، چند بازیکن کنارش باشن و باهاش حرکت کنن... . تازه این یه بخش کوچیک از بازیه ، بازی خیلی پیچیده تر از این حرفاست!!!
حتی فکر کردنش هم سخته دی: !!
تاکتیک و فورمیشن بازی خیلی خیلی پیشرفت کرده.فکر کنم با انجام این بازی همه خوزه مورینیو بشن:31:
راستی دوستان اگه میشه یه توضیح کامل از این حرکت 360 بدید چون من و خیلی از دوستان چیزی درموردش نمیدونیم.اگر هم قبلا در این فروم گفته شده دوباره بگید......ممنون
من یک چند مدت نبودم مگه گیم پلی از بازی بیرون اومده؟
اگه اومده یک لینک دانلود با حجم کم بگذارید!!
همون که یکی دو شب پیش اومد دیگه... حجم 20 مگ خوبه ؟؟؟ چون مدتش زیاده 5:30 دقیقه هست!!نقل قول:
برای 20 مگ از اینجا دانلود کن :
اگر حجم کمتر پیدا کردم همین پست رو ویرایش می کنم.کد:http://www.files.to/get/746819/hfst5bcqk0
این هم یکی کامل تر هست که البته حجمش 60 مگه و کیفیتش بالاتره از گیم تریلرز:
کد:http://www.gametrailers.com/download/52845/t_proevs2010_behinds_doc.wmv
کی کی میادش ؟
سلامنقل قول:
این یه لینک 21 مگی که زحمتش رو حسین جان کشیده :
این هم یه لینک دیگه که حجمش 13 مگه و با قبلیه فرق داره که زحمتش رو Дttractive ζ کشیده:کد:http://www.4shared.com/file/124510469/30d698c0/1294827.html
موفق باشی :10:کد:http://www.youtube.com/watch?v=NliWKWnJdos
youtube که ف ی ل ت ره
لینک دیگه ای ازش ندارین؟
سلام
شرمنده من صبح نبودم .
متن اصلی قسمت دوم اون آرتیکل :
محتوای مخفی:
قبل از هر چیزی اینو بگم که کسی که این نظراتو ارائه داده نسخه بعد از 50 درصدو بازی کرده(حدود 70 درصد) و نسبتا جدیده اما نسخه ای نیست که قراره توی نمایشگاه آلمان ارائه بشه .آدام میگه توی نسخه نمایشگاهی بازی کدهای بیشتری تخصیص داده شده بنابراین زیاد نگران نکات مایوس کننده این متن نباشید .سر مطالب این متن دیروز جنجالی توی سایت WENB به پا شد ( جاتون خالی شیر تو شیری بود کار به فحش و این چیزام کشید نویسنده این متن اومد از خودش دفاع کنه حسابی زدن تو پر بنده خدا )خلاصه بگم خیلیها میگفتن ما خیلی ناامید شدیم .
آخر سرم متن اصلیو از صفحه اول سایت برداشتن :18: .
واینم ترجمش :
Become a legend دوباره
از جمله مودهای مختلف بازی که توی این نسخه وجود داره مودBECOME A LEGEND است و بنظر میرسه مشابه همون پارسالی باشه و تغییری نکرده هرچند که من فقط چند دقیقه توی این مود وقت گذاشتم .
از منوی اصلی بازی شما همچنین میتونید مودهای quick match, cups and leagues رو برای بازی کردن انتخاب کنید .
افزودن صدا به تیمها
برای اونایی که دوست دارن بازیکنان و تیمشون رو ادیت کنن مثل نسخه پارسال تعداد معینی سبک مو و صورت وجود داره .شما توی این شماره هم میتونید یک عکس یک صورت یا آرم باشگاه رو وارد بازی کنید اما این قسمت هنوز کامل نیست .ویژگی جذاب دیگه ای که توی این نسخه وجود اینه که امکان اضافه کردن صداها برای هر تیمی وجود داره که از طریق اون میشه جو منحصر به فردی توی استادیوم تیمها بوجود آورد.
از نقطه نظر گرافیکی باید گفت پیشرفت خوبی در زمینه افکت های نوری صورت گرفته و بر روی جزئیات چهره بسیاری از بازیکنان و همینطور زمین بازی کارهای بسیار خوبی انجام شده . جراحت ها , زخم و علامتهای که در عالم واقع روی بدن بعضی از بازیکنان وجود داره توی این بازی به چشم میخوره درحالیکه بعضی از بازیکنان مضحک طراحی شدن .مثلا چهره اولاف ملبرگ زیاد قابل شناسایی نیست یا اریک ادمان که فقط روی موهاش کار شده .تورهای دروازه هنوز مثل سابق هستن . زمانیکه توی زمین اتفاقی میفته بازیکنان به سمت اون اتفاق نگاه میکنن .
لیسانس ها بیشتر به سمت شرق اروپا
از سوئد تیمهای Hammarby, AIK, IFK Gothenburg and Kalmar هستند .از انگلیس فقط منچستر و لیورپول بطور کامل لیسانس شدن و بقیه تیمها اسم و لباساشون اشتباهه .لیگ اسپانیا بطور کامل لیسانس نشده .تمام تیمهای ایتالیایی و هلندی وجود دارن تعدادی از روسیه و چند تا تیم جدید از شرق اروپا 4 تا از یونان 3 تا از بلژیک تعدادی از پرتغال . تواین نسخه لیگ آلمان وجود نداره .
بیشتر از فیفا ؟
نکات مهم تر درمورد چشم انداز بعضی ازچیزایی که در زمین وجود داره .برای بیشتر کسانیکه برای اولین بار بازی میکنن شاید اصلاحات بازی ملموس نباشه .بازیکنان یک کم سنگین ترو همینطور فیزیکی تر شدن . مثل نسخه 2009 دیگه بازیکن نمیتونه سریع از بین بازیکنان حریف حرکت کنه و بدوه .توی چرخشها بازیکنان کند تر شدن .موقع دویدن بازیکنان بصورت ناگهانی نمیتون تغییر مسیر بدن .به راحتی نمیشه یک بازیکن رو از حالت سکون به حداکثر سرعت رسوند . این شاید واقعی تر باشه اما یک مقدار احساس کندی رو توی زمین القاء میکنه . من به سختی جرات میکنم که اینو بگم اما این مسائل یک مقدار بیشتر از فیفا توی این بازی احساس میشه .
RAVEN و دروازه بان
بعضی وقتها بنظر میرسه که طبیعی باشه که یک بازیکن در تمام صحنه ها کنترل خوب و کاملی روی توپ نداشته باشه .اما این مساله توی بازی خیلی اتفاق میفته . مشکلی نیست اگه بندرت این اتفاق بیفته اما به کرات پیش میومد که بازیکن , کنارهای خط طولی زمین نمیتونست توپهای بلند رو خوب کنترل کنه و توپو لو میداد بنظر میرسه اونا هنوز خوب نمیتونن موقعیت مکانیشون رو توی زمین تشخیص بدن .
من انیمیشن های جدید زیادی توی بازی دیدم همینطور درگیریهای فیزیکی زیادی رو که خیلی زنده بنظر میرسیدن .چند بار پیش اومد که مثل گذشته بازیکنان می ایستادن و عکس العمل نشون نمیدادن وهمینطورقبل از اینکه بازیکن حریف به توپ برسه بی جهت سر تصاحب توپ درگیر میشدن .انیمیشن های بد حالت دویدن در نسخه 2009 اینجا یک کم بهتر شده اما هنوز انعطاف لازمه رو ندارن .
یک بخش که موجب رنجش من شد این بود که دروازه بان برای دریافت پاسهایی که از خارج محوطه جریمه بهش داده میشه شدیدا کند عمل میکرد . بنظر نمیرسه که دروازه بانها در پرتاب توپ سریع تر شده باشن .
تاکتیکها و کارتهای جدید
کاملا روشنه که شما نمیتونید بلافاصله خودتون رو با این نسخه وفق بدین .شما احساس جدیدی رو تجربه میکنید که تاحد کمی اونو توی فیفا 9 مشاهده کرده بودین .لازمه که سیستم تاکتیکی جدید رو با دقت تست کنید .شما میتونید میزان ساپورت بازیکنان رو تنظیم کنید همینطور میزان پرسینگ و خیلی چیزای دیگه .بنظر میرسه راهنما, دستورالعملها و انیمیشن های مربوطه( که مثالهایی برای چگونگی تاثیرهر استراتژی رو شامل میشن) که توی منوی بازی قرار داده شده مورد مفید و خوبی باشن .
یک سیستم کارت جدید با توانایی های متنوع و ویژه ای از بازیکنان که قبلا معرفی شده .اما راستشو بخواید من هنوز چیز زیادی درموردشون نمیدونم .بازیکنان در زمان حرکت در طول زمین میتونن تواناییهای مختلفی داشته باشند مثل نفوذ به دفاع حریف و چیزای دیگه . برای مشخص کردن این که بازیکنا توی زمین به چه شکل کار میکنن میشه اونا با کاری که ستاره ها توی نسخه 2009 انجام میدادن مقایسه کرد. اما این سیستم دقیقا چطوری عمل میکنه من باید اینو بفهمم .
تماشای آمار بازی
دراینجا میتونید ( چنانچه قبلا گفتم من حالت آنلاینشو تست نکردم اما برای شما که درمقابل دوستتون در حالت آفلاین و معمولی بازی میکنید) یک پروفایل برای خودتون و تمام حریف هاتون جهت مقایسه عملکرد ایجاد کنید که دراون تمام آمار مربوط به عملکرد شما و تمام دوستانتون ثبت میشه .بعبارت دیگه چیزی شبیه به موردی که توی نسخه های PS2 وجود داره .
ویژگی دیگه در مقایسه با نسخه 2009 اجرای سریعتر بازیه و اینکه ما میتونیم نمایش هایی از بازیو در حال لودینگ بازی ببینیم . مثل حرکات و تکنیکهای فریبنده بازیکنان .
حتی موزیک بازی هم بهبود پیدا کرده . نتهای ناراحت کننده قدیمی دیگه وجود نداره .هنوزم آهنگهایی که خود کونامی ساخته توی بازی وجود داره اما این آهنگها الان کمی بهتر شدن .
با احتیاط میگم دلگرم هستم
احساس قلبی من اینه که کونامی کار رو برای خودشون کمی مشکل کرده .ممکنه افراد عادی با مستر لیگ و سیستم های جدید راضی بشن اما بقیه راضی نخواهند بود من فکر میکنم هنوز کنترل نسخه PS2 بهترین کنترل بود شاید درابتدای کار ناامید بشیم . PES 2010 چیزی نیست که شما بتونید توش همون اول کار به مهارت لازمه برسید فکر نکنید با انجام دو تا بازی میتونید روش مسلط بشید .برای اینکه من به اظهار نظرهایی که کردم مطمئن بشم باید وقت بیشتر روی بازی بزارم . تا اینجا من با احتیاط میتونم بگم که به این نسخه بازی دلگرم هستم .
اینو امتحان کننقل قول:
کد:http://www.youtube1.info/watch?v=NliWKWnJdos
خیلی ممنون حسین جان.بدور از تعارف واقعا کارت عالیه.نقل قول:
این کانیگیا که همه رو ریخته بهم.آدام کاملا با سیاست حرف میزد و از کونامی دفاع می کرد اما تو صحبتهای کانیگیا بجز همون سیستم کارتها چیز خاص دیگه ای مشاهده نشده.اما من میگم نباید ناامید شد چون مسئولان ign بیخود حرف نمی زنن حتما یه چیزی بوده که از pes2010 تمجید کردن.
راستی pesfan اون ویدیو که قول داده بود گذاشته.البته فکر کنم همونیه که تو jvn بود چون دایل آپم اولی رو که اصلا ندیدم این رو هم ده درصدش لود شده بود داشت درباره بازی توضیح میداد.زیر ویدیو هم دربارش مفصل توضیح داده شده که دوباره کارآیی سیستم کارت هارو توضیح داده.
این هم لینکش:
کد:
http://www.pesfan.com/news/8364155/PES2010-Card-and-Team-Style-Video/#newsarticle
بله محمد جان این همون ویدئو هستش . پریشب که توی تاپیک گفتم JVN قراره زودتر اون ویدئو رو منتشر کنه و همین کار رو هم کرد .اصلا قرار نبود ویدئوی دیگه ای منتشر بشه .با این کار سایت JVN حسابی حال PESFAN گرفته شد آخرشم کل تاپیک مربوطه رو از روی سایتشون برداشتن (احتمالا از ناراحتیشون بوده ) .نقل قول:
درمورد نظر IGN هم بگم حق باشماست و تقریبا همین نظر IGN و یوروگیمر هستش که هنوز همه رو امیدوار نگه داشته .
راستش آدام قراره دوشنبه یک PLAYTEST دیگه از آخرین ساخت بازی قبل از نمایشگاه داشته باشه خودش میگفت مقداری از اخبار رو بعد از پلی تستش توی سایت میذاره امیدوارم رو حرفش بمونه .
بعد از نمایشگاه GC فکر میکنم بشه روی بازی نظر داد بعد از ارائه اخبار و گیم پلی جدید از بازی مشتاقانه منتظر نظرات تمام دوستان خوب و صمیمی تاپیک هستم .
سلام بهزاد جاننقل قول:
شما لینک یوتاب رو تو این سایت بده و بعد دانلودش کن :
کد:http://www.downloadyoutubevideos.com
در ضمن دوست عزیز من هم همین لینک رو داده بودم خوب :دینقل قول:
ممنون مرتضی جان
من می خواستم که فایل رو دان نکنم و همونجا نگاه کنم
ولی مثل این که باید برم دنبال دانلود فایل
در کل ممنون
این لایسنس ها هم که دوباره حال ما رو گرفت
لیگ المان هم که دوباره نیست....خدا کنه حداقل لایسنس لیگ اسپانیا رو کامل کنن
بهزاد از وقتی یاد گرفتم چطوری کیت و لوگو و ... بسازم آرزو می کنم که هیچ لیگی لایسنس نشه :31:نقل قول:
بیا برو تاپیک فیفا 09 رو با PES 2009 مقایسه کن ببین کدومش پویا تره؟ PES . درسته؟ فقط به خاطر کیت و لوگو و فیس و 100 تا چیز دیگه. تو نگاه منو دیگه امسال من واسه این PES 2009 کلی وقت گذاشتم شاید بیشتر از بازی کردن وقتم رو با ور رفتن باهاش صرف کردم. اصلا می دونی من که حال می کنم نمی دونی چه قدر فاز میده مسائل لایسنس شده رو خودت حل کنی خداییش پچ krauser رو به عشق این کارا ساختم. الانم مستر لیگ بازی می کنم با بایرن مونیخ توی فصل هفتم. خوب اگه PES این مسائل رو نداشت میشد یه بازی معمولی دیگه. فیفا به اون عظمت تاپیکش رو بیا ببین. بازی کریسیس بیا برو تاپیک های کریسیس رو ببین همگی خوابن نه حرفی برای گفتن دارن نه چیزی همین فیفا 09 الان 1 ماه شایدم بیشتر حتی یک صفحه هم جلو نرفته 09 رو میگم ها. چرا چون دیگه چیزی نداره واسه گفتن نه پچی نه چیزی نه چیزی به اسم کیت سرور داره که بخوای کیت جدید وارد کنی. من که می گم اصلا محبوبیت PES نصفش به خاطر همین مسئله ناکامی در امر لایسنس هست. ملت از این جور چیزا خوششون میاد. باور کن. بذار بازی منتشر بشه همون اول کاری شخصا تیم های خوب بوندس لیگا رو می سازم
این روزا محمود نیست باید جورشو بکشیم .
یک خبر توی سایت pesfan گذاشتن دیدم بد نیست توی تاپیک بزارم .
محتوای مخفی:
دوستان ما یک برنامه فشرده برای هفته بعد تهیه کرده ایم .این برنامه فشرده از ساعت 10 صبح روز دوشنبه شروع خواهد شد . ما ابتدائا دیدگاهمان را براساس پلی تست جدید ارائه خواهیم داد وبعد از آن جلسه پرسش و پاسخ را برگزار میکنیم ( ما از قبل پاسخ سوالاتی که شما کرده بودید را آماده کرده ایم ) .
همچنین در روز سه شنبه آرتیکل مربوط به اجرای بازی در مود مسترلیگ را ارائه خواهیم داد .فصلی که ما در مستر لیگ به پایان رسوندیم فصل وحشتناکی بود اما گزارش خود این فصل به تنهایی خیلی زیباست .منتظر اطلاعات بیشتری باشید که روز سه شنبه ارائه میدهیم .
روز چهارشنبه ( مصادف با نمایش کونامی در نمایشگاه GC) ما جزئیات بیشتری از بازی را مستقیما از دهان مرد محبوب " سیباس " منتشر خواهیم کرد درست زمانی که در حال ارائه برنامه اش در نمایشگاه است .در نمایشگاه چه اتفاقی خواهد افتاد ؟ ما نمیدانیم اما مطمئن باشید بمحض اینکه ما اطلاع پیدا کنیم شما را در جریان اتفاقات خواهیم گذاشت .
منوط به اینکه شما امسال چه امتیازی گرفته اید حتی این امکان وجود دارد که سوپریزهایی نیز برای شمادرنظر بگیریم .علاوه بر این قبلا جواب بیشتر سوالات شما درتاپیک پرسش و پاسخ ویا Twitter آماده شده است که ما پاسخ آنها را خوهیم داد همچنین به سوالاتی که بعدا مطرح خواهید کرد پاسخ داده خواهیم داد.
آرمین جان امسال چشم و چراغ ما تویی بخصوص که خیلی وقته که Juce دیگه کیت سرورنمیسازه .بنابراین از الان خودتو برای ساخت کیت سرور آماده کن .نقل قول:
ممنون ارمین جاننقل قول:
بهزاد از وقتی یاد گرفتم چطوری کیت و لوگو و ... بسازم آرزو می کنم که هیچ لیگی لایسنس نشه
بیا برو تاپیک فیفا 09 رو با PES 2009 مقایسه کن ببین کدومش پویا تره؟ PES . درسته؟ فقط به خاطر کیت و لوگو و فیس و 100 تا چیز دیگه. تو نگاه منو دیگه امسال من واسه این PES 2009 کلی وقت گذاشتم شاید بیشتر از بازی کردن وقتم رو با ور رفتن باهاش صرف کردم. اصلا می دونی من که حال می کنم نمی دونی چه قدر فاز میده مسائل لایسنس شده رو خودت حل کنی خداییش پچ krauser رو به عشق این کارا ساختم. الانم مستر لیگ بازی می کنم با بایرن مونیخ توی فصل هفتم. خوب اگه PES این مسائل رو نداشت میشد یه بازی معمولی دیگه. فیفا به اون عظمت تاپیکش رو بیا ببین. بازی کریسیس بیا برو تاپیک های کریسیس رو ببین همگی خوابن نه حرفی برای گفتن دارن نه چیزی همین فیفا 09 الان 1 ماه شایدم بیشتر حتی یک صفحه هم جلو نرفته 09 رو میگم ها. چرا چون دیگه چیزی نداره واسه گفتن نه پچی نه چیزی نه چیزی به اسم کیت سرور داره که بخوای کیت جدید وارد کنی. من که می گم اصلا محبوبیت PES نصفش به خاطر همین مسئله ناکامی در امر لایسنس هست. ملت از این جور چیزا خوششون میاد. باور کن. بذار بازی منتشر بشه همون اول کاری شخصا تیم های خوب بوندس لیگا رو می سازم
ولی اگه بتونی کل لیگ المان رو بسازی بهتره
البته می دونم فعلا زوده...ولی خواستم از حالا خودت رو اماده کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حوصله کیت بازی رو ندارم دوستان
مثل 2009 ! و 6 ... یه سوپر پتچ باحال بزارید که لباس تیم ها و لوگوها درست شده باشن
از پس 4 همش بحث کیت و ایناست و من چیزی سرم نمیشه ... چیز مبهمیه ! همه جا هم مبهم یاد میدن
راستش آره از الان دارم فیس و استادیوم و از همه مهمتر کیت های جدید 09/10 تیم ها رو گیر میارم تعداد زیادی کیت 09/10 تیم ها رو دارم الان حتی کیت 09/10 بایرن و شالکه رو الان دارم کلا اگه همت کنم ها PES 2010 رو میارم روی PES 2009 :31: چه کنم که حوصله ندارم. ولی خدا وکیلی یه چیز تر تمیز که مسایل لایسنس نشده PES 2010 رو حل کنه می سازم پچ krauser اولین تجربه من توی پچ سازی برای بازی PES بود.نقل قول:
هرگز این آرزو رو نکن چون کسایی که کنسول دارن نمیتونن کیت و لوگو بسازننقل قول:
مرسی دوست عزیز از Elendil1 هم تشکر میکنم!منتها 21 مگ برای من خیلی زیاد هست مگه چی هست تو ویدیو چندتا عکس بگذارید ببینیم!نقل قول:
سلام
این یه لینک 21 مگی که زحمتش رو حسین جان کشیده :
اگه در حد 6 مگ یا 7 بود من توانش را دارم
تو ویدیو نحوه ی تنظیم کامل تیم رو بهت میگه ، تو یه کلام:: شما یه چیزی فرا تر از مربی عمل می کنید!! :: ولی حیفه نبینی!! اگر تو نستم کانورتش می کنم ، حجمش میارم پایین آپلودش می کنم.نقل قول:
خوب اول, از همه دوستان در این تاپیک تشکر میکنم که اخرین اخبار رو در اینجا میذارید مخصوصا حسین اقا-محمود جان-رومل و همچنین از کسانی که نظراتشون رو اینجا منعکس میکنند مرتضی-بهزاد و ارمین-محمد-الندیل و ............
واقعا ممنونم که ما عاشقان شبیه سازی فوتبال رو اینجا تنهانمیگزارید.
من دو سه سالی میشه که اخبار مربوط به ساخت پیس و فیفا رو روزانه دنبال میکنم.اینطور که بنظر میرسه کونامی تا الان بشدت داره روی این نسخه کار میکنه تا بتونه اقتدار گذشته خودشو اثبات کنه و از فیفا جلو بیفته.فیفا و EA هم توانایی خودشونو در ساخت FIFA09 به اثبات رسوندن و بنظر من الان منتظر واکنش کونامی در PES2010 هستند!!!
اینطور که من اخبار رو دنبال میکنم همه کسانی که بازی رو تست کردن همه و همه روی بهبود و ارتقا بخش گرافیک و نورپردازی نظر یکسانی داشتن.و همچنین سیستم کارتها و کلا FORMATION بازی که گفتن خیلی پیچیده وکامل تر شده.مودهای B A L و M L هم بطور حتم کامل تر از قبل شده اند.لایسانسها رو هم بنظرمن عاملی بر خوب نبودن سری PES بحساب نمیاد.پس تا به اینجا کونامی خوب کار کرده.
ولی میرسیم به اصل مطلب و اون گیم پلی بازیه.خوب اخباری که کونامی همون ابتدا گفته وجود انیمیشنهای جدید تر و بیشتر نسبت به نسخه های پیشین هستش و همینطور استفاده از موشن کپچر برای شبیه سازی حرکات بازیکنها و تور دروازه و....که به همین دلیل از مسی و چند نفر دیگه استفاده کردن و.....بگذریم. ولی تااینجای کار کسانی که بازی رو تست کردن نظز مثبتی روی این موضوع نداشتن و دلایلشون این بود که میگفتن کونامی فقط 50% کدها رو اعمال کرده و یا اینکه هنوز این بخش بازی کامل نشده و....این متن اخری که Erik Hansson گذاشته مبنی بر حرکات بازیکنها و.... (به گفته حسین با تست کردن 70 درصد از کدها!) این مطلب رو بیان میکنه که اینطور که انتظار داشتیم در این بخش خوب کار نشده.البته این نظرات تا به الان هستش.
همینطور ادام هم گفته که منتظر یک بمب خبری از طرف کونامی در رابطه با گیم پلی بازی باشید ما رو کمی امیدوار میکنه.تنها چیزی که من رو تا به اینجا نگران کرده همینه.در هر صورت ما هم مثل بقیه طرفدارا باید تا نمایشگاه GC المان دندون رو جیگر بزاریم....ولی واقا به نتیجه کار امیدوارم...........
مرسی از همه....
دليل ليسانس دار بودن تيم ها در فيفا به نظرتون حمايت همه جانبه فيفا ازش نيست ؟
هر چي باشه خود فيفا ازش نون مي خوره
بچه ها در مورد كيت و اينا هم رو منم ميتونيد حساب كنيد براي ويرايش PES2010
حالا ببینید اگه این بمب خبری لیسانس شدن بوندسلیگا نبود !!! عمرا کار خاصی نمی کنن
باور کنید تو تاپیک 2009 پارسال همه چیز امیدوار کننده بود ! واقعا هم متفاوت بود پس2009 نسبت به 2008 ! ولی واقعا زود همه رو خسته کرد
سیستم فورمیشن مردم رو راضی نگه نمیداره دوستان ! اگه اینطوری بود که فورمیشن مربیگری فیفا خیلی پیچیده تر از این حرفاست ! بریم اونو بازی کنیم ! باید رو گیم پلی و واقع گرائی بازی کار بشه ! pes 6 رو ببینید هنوزم هوادار داره !یه نسخه خوب ماندگار میشه ولی یه چیز مثل 2009 زود همه رو خسته می کنه ! خوشحالم که مستر لیگ کامل تر شده ... از دوران پلی استیشن 1 هرچی کونامی بیرون میداد من مسترلیگش رو بازی می کردم ! اون موقع گرون ترین بازیکن 50تا بود قیمتش که معمولا اینجور بازیکنا دست ساز بودن !
من مسترلیگ اون بازی رو به 2009 ترجیح میدم ! با عقل کی جور در میاد که من کریستیانو رونالدو رو بخوام با 60هزار تا با دیوید سیلوا تو والنسیا تاق بزنم و اونا هم رد کنن ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! مزخرفه دیگه !
امیدوارم این چیزا اصلاح بشه و یا خیلی چیزائه دیگه
جالب اینه که حالا اینا هی خبر میدن که داره رو بازی زیاد کار میشه بعد از کنارش یه خبر دیگه میاد بیرون که رو مد B A L اصلا کار نشده و تغییری نکرده !!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی چی آخه نمی فهمم ! تیمارو که لیسانس نمی کنید ! اینائی که بازی کردن هم که میگن بازی اونطور که باید باشه نیست ! فقط فورمیشن درست کردین ؟!!!!!! با گرافیک! مدیرای تاپیک هم که میگن حرفهای نا امید کننده نزنید ... باشه بازی با اینکه B A L تغیری نکرده و ویدئویی که از بازی منتشر شده خوب نیست و ... ان شالله بازی خوبی میشه !
پارسال تاپیک هر روز 10 صفحه جلو میرفت ولی امسال اونطوری نیست
به من چه :31:نقل قول:
ولی بی شوخی راست می گی اونایی که روی کنسول بازی می کنن محروم میشن راست میگی اما واسه اونم یه فکری میشه کرد فکر کنم میشه فایل های بازی رو تغییر داد.
بله بازی فیفا کلا تحت لایسنس فیفا بوده و هست واسه همین اینقدر در امر لایسنس موفق هست. کلا واسه کنسول ها فیفا به درد می خوره واسه PC باز ها PES چون مرغ فیفا یک پا داره و هیچ وقت حتی تا سال 2012 که احتمالا کنسول جدیدتری بیاد واسه کنسول های نکست جنریشن بازی فیفا رو نمیده. بازی Madden NFL به اون عظمت گرافیکی واسه PC عرضه میشه اونوقت با بی شرمی مسئولین فیفا میان و میگن امکان پذیر نیست فیفا رو نکست بدیم. واسه حرف مفت زدن به ما مالیات که نمی دن نا مردا. ولی کلا من به کنسول دارها پیشنهاد می کنم فیفا نکست بازی کنن چون انصافا از هر لحاظ بخوای مقایسه کنی از PES سر تره اما اونایی که PC دارن واقعا باید PES بازی کنن هم کار ویرایشش راحته هم گرافیک بهتری نسبت به فیفا کارنت داره و کلی مسائل دیگهنقل قول: