آقا لطفا بفرماييد فايلهاي mts توليد شده توسط دوربينهاي سوني (hd) را بصورت فول اسكرين نشان مي دهد يا بايد زوم كنيم
ممنون
Printable View
آقا لطفا بفرماييد فايلهاي mts توليد شده توسط دوربينهاي سوني (hd) را بصورت فول اسكرين نشان مي دهد يا بايد زوم كنيم
ممنون
سلام فول نشون میده
سلام دستگاههاي جديدي كه هم گيرنده ديجيتال است و هم مديا پلير جديدا آمده نظرتان چيست با قيمت حدود95000 تومان
کد:http://www.saamabusiness.com/T14+.html
شايد اينجا جاش نباشه مدير مربوطه لطف كنه و انتقال بدهنقل قول:
يكي از قابليت هاش رو اينجوري نوشته
» پخش زیر نویس فیلم با فرمت SRT و به صورت فارسی
دوستان تست كنن و خبر بدن
سلام کلا دستگاه های دیجیتال زمینی تو بازار هست چند تایشو که من تست کردم همه زیر نویس فارسی با پسوند اس ار تی پخش میکنن اگه ساب پخش میکردن معرکه بود
خوب wdtv live ساب رو پخش می کنه به راحتی
در ضمن اکثر پخش کننده ها این فرمت رو ساپورت می کنند
شما مطئن هستید زیرنویس sub پخش نمی کنه؟:10:نقل قول:
الان هفتاد تومنه دیگه ؟
راستی تو تهران کجا میشه گیرش آورد ؟
یعنی حروف چ پ و... بدون مشکل نشون میدهنقل قول:
بله ولی به نظرم اچ دی پلیر از لحاظ کیفیت یک چیز دیگه اس
فکر نکنم 70 تومن باشه.مطمئنی؟نقل قول:
live 70 toman ? 130 کمتر نیست
یادم رفت 70 دلارنقل قول:
خب طبیعی که برسه اینجا :31:
لایو نه ولی نسل 2 که قبل از لایو اومده بود حدود 70 دلاره.نقل قول:
ببخشید این وسترن فیلمهای divx معمولی را پخش میکند؟چون در توضیحاتش نوشته avi با کدکxvid را پخش می کند و حرفی ازdivx نزده
بله دوست عزیز پخش میکنه من حدود یکسالی میشه که دارم خیلی خیلی ازش راضیمنقل قول:
معمولا کمتر کسی شنیدم بگه خیلی خیلی راضی هستم:31: با زیرنویس فارسی srt مشکلش حل شد؟؟نقل قول:
منم دارم و خیلی راضی هستم. مشکل srt سر جاشه اما مهم نیست چون من خودم توی 20ثانیه تبدیل میکنم به sub با بهترین فونت و رنگ و کیفیتنقل قول:
با چه برنامه تبدیل می کنی؟
چون من برنامه textto sub idex کار می کنم رنگ زیر نویس رو بد نشون میده
منم دارم و خیلی راضیم.مشکل زیرنویس هم حل نشده.نقل قول:
نقل قول:میشه بفرمایید با چه برنامه ای تبدیل میکنید به sub که رنگ و فونت رو میشه تغییر داد و راحت و بی دردسر هم باشه:8:نقل قول:
من با این کار می کنم ولی تو وسترن دیجیتالم بد نشون میده رنگ زیر نویسو ولی تو سینمای خانگی درست نشون میدهTxt2Vobsub
با سلامنقل قول:
هم با AVIAddXSub میشه هم با SubtitleCreator
مشکل برنامه اولی اینه که به هر رنگی نمیشه زیر نویس رو ذخیره کرد ولی خیلی خوب توی دستگاه پخش میشه
مشکل برنامه دومی هم اینه که زیرنویسهای خروجیش توی دستگاه خوب پخش نمیشه ولی توی کامپیوتر مشکلی نداره ولی از لحاظ رنگ مشکلی نداره و مشکل عدم پخش توی دستگاه رو هم با BDSup2Sub میشه حل کرد
البته برنامه آخری تحت جاواست و برای اجرا به java runtime نیاز داره
ببخشید طولانی شد خواستم کامل گفته باشم
موفق باشید
دوست عزیز با اپدیت جدید مشکل زیرنویس فارسی حل شده که فونت عربی رو گذاشتن شما از سایتش اپدیت جدید رو بگیرین بعد دستگاهتون رو اپدیت کنین بعد انکد رو بزارین رو عربی مشکل زیرنویس srt هم حل میشهنقل قول:
بچهها یه چیز عجیبی تو این صفحه نوشته:
یکی از کاربرها یه فایل رو قرار داده که با نصبش رو WD Live میشه یه USB ----T بهش متصل کرد!!! :blink: البته چیپ گیرنده دیجیتال باید RTL2832U باشه.کد:http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=43&t=583
کسی میتونه اینو امتحان کنه؟!
با سلامنقل قول:
دوست عزیز منظورتون ورژن 1.04.17 هست ؟ شما تست کردید ؟ حروف پ ژ گ چ رو جدا نشون نمیده یعنی ؟
با تشکر
این ورژن پر از باگ هست فعلا بهترین همون 1.2.01 هست
من با برنامه AVIAddXSubs زیرنویس ها رو تبدیل میکنم. چند نکته در ورد این برنامه بگم. اولا این برنامه فوق العاده کم حجمه و هیچ پیچیدگی نداره. یکبار باید تنظیماتش رو انجام داد واسه همیشه دیگه راحت باهاش کار میکنین. یه خوبی که داره میشه رزولوشن زیرنویسها رو گذاشتی رو FULL HD و از کیفیت و رزولوشن زیرنویسها لذت برد. اولا که من ازین برنامه استفاده میکردم رنگ زبرنویس رو خیلی بد تنظیم میکرد و من فکر میکردم برنامه ش مشکل داره اما بعد از مدتی اشکال کار رو فهمیدم و الان رنگ زرد روشن رو به بهترین شکل نشون میده. من این تنظیمات رو استفاده میکنم اگه دوستان خواستن مثل من تنظیمش کنن:نقل قول:
در ابتدا تیک Idx/Su رو بزنید. بعد
subtitle bitmap = custom : width=1980 * height=1080
subtitle position: center At(CP)= 990 * Vertical position (VI)=1050
align= center
character set= arabic ---- language code=persian
font= yekan
font size=60 100%
outline size =3
و اما مشکل رنگ! متاسفانه من یه چیزی رو نمیدونستم و تا مدتها زیرنویسها رو از روی ناچاری به رنگ زردتیره میخوندم اما بالاخره مشکل رو فهمیدم و رنگش هم درست شد. برای نشون دادن درست رنگ برین روی تب بعدی یعنیconfiguration 2 و از اون چندتا گزینه یکیش که نوشته YUV vaues at idx/sub color palett حتما حتما حتما تیکش رو وردارید. اگه این تیک زده باشه رنگارو بد نشون میده
مخلط همتون امیدوارم مفید باشه
چه جالب!نقل قول:
حالا گمونم هنوز خیلی کار داشته باشه ها...
ولی فکر کن... بعد مثلا ضبط هم بکنه!
این یک رویاست :8:
دوستان من دیروز یکی از این پخش کننده های وسترن خریدم به 127 تومن. کل مشخصاتشو خوندم و از کیفیتش راضی بودم. فقط یه سوال؟
تویه راهنماش نوشته میتونین با یه USB Wireless adapter مثلبا اتصال به شبکه داخلی از فایلهای تصویری share شده مستقیم پخش کنین رو tv منتها میگه اگه کیفیت ارتباطی خوب نباشه احتمال اینکه روان پخش نکنه هست. حالا میخوام قبل از اینکه یه پورت وایرلس بخرم میخوام بدونم کسی از این قابلیت استفاده کرده؟کد:http://www.dlink.com/products/?pid=722
فاصله ارتباطی چقدر بوده. آیا مثل کیفیت و روان بودن موقعی که مستقیم با کابل یا هارد اکسترنال پخش میکنه روان هست؟
ممنون
نقل قول:سلامنقل قول:
این رویا نیست و امکان پذیر است ( البته هنوز تست نشده ) فقط کافیست پس از نصب درایور مربوطه در WD TV Live و اتصال دانگل WinFast DTV Dongle Mini پلیر خود را تبدیل به ----T کنید. لینک محصول در پایین ذکر شده است :
کد:http://www.leadtek.com/eng/multimedia/overview.asp?lineid=6&pronameid=531
سلام
کسی از دوستان مشکل قطع پخش کلیپ از سایت یوتیوب رو در این دستگاه حل نکرده هنوز ؟؟
ممنون
دوستان میشه روی این دستگاه یه جوری از وی پی ان استفاده کنیم؟
تشکر. ولی فرق این با بقیه محصولات بازر چیه؟ یعنی کدوم درایور رو باید نصب کرد؟! چطوری توی اینترفیس wdtv اضافه میشه؟نقل قول:
دیگه اپدیت جدید نیومد براش فکر کنم دیگه wd ولش کرد
برای این کار باید همزمان کامپیوتر شما هم روشن باشد.نقل قول:
فقط کافی است در wd در قسمت نتورک ستینگ . ip کامپیوترتان را در قسمت gateway وارد کنید.
البته یادتان باشد که v--p--n iهم در کامپیوترتان کانکت باشد.
سلام دوستان
من یک دستگاه wd hd tv دارم که وقتی به برق وصلش می کنم چراق علامت usb روشن میشه و در تلویزیون فقط تصویر آرم این دستگاه میاد و گیر میکنه.(همون تصویر آبی رنگ)
دکمه reset هم زدم ولی هیچ عملی انجام نمیشه.
usb هم که وصل می کنم چراغ flash memory روشن میشه ولی باز در همون حالت اول با قی میمونه.
لطفا راهنمایی کنید........
دوست من منظورتون از DTS 5.1 دقیقا ً چیه؟نقل قول:
من زیاد سر رشته ندارم ولی تا اونجایی که من میدونم ما DTS 5.1 نداریم و DTS میتونه صدای دالبی 5.1 رو پشتیبانی کنه. شاید منظور شما sound system : Dolby Digital 5.1 وبا DTS 96/24 هست ولی با وجود خروجی Optical S/PDIF ای که این دستگاه داره، براحتی میتونه با یک واسط Home Tether بصورت 5.1 صدا رو پخش کنه.
ولی بازم میگم شاید من اشتباه کنم چون زیاد سررشته ای از سوراند و انواعش ندارم. اگر اشتباه میکنم لطفا ً دقیق تر پاسخ بدهید تا من هم یاد بگیرم
با سلامنقل قول:
دوست عزیز خروجی DTS این دستگاه دو کاناله است و بصورت 5.1 پخش نمیکند.
با خروجی اپتیکال این دستگاه فقط میشه صدای DVD های ارجینال یا فایلهلی MKV که صدای AC3 دارند رو بصورت 5.1 شنید و BLU-RAY و فایلهایی که صدای DTS دارند به صورت STEREO فقط قابل پخش هستند.
موفق باشید
DTS هم بصورت 5.1 کاناله پخش میکنه، مشکلی نداره.نقل قول: