Baraye behbude keyfiate seda
Enter *#0002*28346#
- "2 Play Sound"
- "2 MP3 HeadPHN"
- "2 Coarse GAIN"
- Enter 12#
- "Back"
- "4 HS Gain"
- Enter 6#
- "Back"
- "Back"
- "6 Back-Up" (To save all settings)
- "Exit
Enter *#0002*28346#
- "2 Play Sound"
- "2 MP3 HeadPHN"
- "2 Coarse GAIN"
- Enter 12#
- "Back"
- "4 HS Gain"
- Enter 6#
- "Back"
- "Back"
- "Exit
به نظر شما قیمت این گوشی تا 500 تومن هم میرسه یا نه ؟ چون من اگه جی 810 فروش بره شاید خریدم . البته تا 500 تومن !
دوستان هنوز مایکروتل 16 گیگشو وارد نکرده؟
تنظیمات صداشو دست کاری نکنید
تو موبایلستان 2 نفر این کارو کردن و دیگه صداش در نمیاد
خوب آدم بايد عاقل باشه و قبل از اينكه تنظيمات رو دستكاري كنه ارقام اصلي رو روي كاغذ براي خودش يادداشت كنه تا اگه چيزي شد مقادير قبلي رو بذاره.
اونا تنظیمات رو به حالت قبل برگردوندن ولی بازم درست نشده
سلام به همگی .
آپدیت رسمی بعدی این گوشی به احتمال زیاد هفته آینده منتشر میشه .
مخلصیم .
خدا از دهنت بشنوه! ما كه بي صبرانه منتظريم.نقل قول:
مگه میخان پارتی راه بندازن ول کن بابا برادر یه چیزی میشهنقل قول:
Enter *#0002*28346#
- "2 Play Sound"
- "2 MP3 HeadPHN"
- "2 Coarse GAIN"
- Enter 12#
- "Back"
- "4 HS Gain"
- Enter 6#
- "Back"
- "Back"
- "Exit
شیطونی نکن
از دوستان کسی می دونه 16 گیگ مایکروتلش کی میاد؟
---------------نقل قول:
چشم. به هر حال خواستيم بگيم كه همچين چيزي هم هست. هر كي خواست استفاده كنه. :8:
من که دیروز از دبی قیمت گرفتم گفتن 1699 درهم .نقل قول:
یه چیزی حدود 468000 تومن خودمون .
قرار بود ماه رمضون بیاد پایین پس چی شد ؟ من رو حرف شما حساب کردم ، شما مسئولین:31:
سلام
خواهش می کنم کسانی که این گوشی رو دارن محتویات فولدر سامسونگ(بقیش رو یادم نیست) رو از تو حافظه انبوه برام آپ کنن.
این فولدر رو حذف کردن.(لطفا واجبه)
بعدش یه سوال داشتم.
وقتی گوشی رو ریست کردی می تونی فایل ها پاک شده رو دوباره گیر بیاری؟(اگه می شه با چه نرم افزاری)اینم واجبه آخه فایل نصب جی پی اسم توش بوده پاک شده.
شهاب یه خورده وایسا بزار ماه رمضون بیاد بعد بگو...!!!:31:نقل قول:
بعدشم به کسایی تخفیف میدن که روزی 100 بار دعای سحر رو از حفظ بخونن...!!!:دی
میاد پایین صبر پیشه کن برادر...!!!:11:
سبز باشی...!!!:10:
نقل قول:
مگه میشه این قیمت باشه ؟
معلومه كه نه همين الانش هم بيشتره. بعدش هم مگه مي شه قيمت يه كشور ديگه رو براي ايران مبنا قرار داد؟
اخه قيمت جهانيش هم الان بيشتره
پایینترین قیمت جهانی که من دیدم
560 تومن بود
اون 470 هم که گفتی زیاد طول نمیکشه به این قیمت برسه .
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟نقل قول:
فقط لنز نداره
ساتیو هم که نمونه عکسبرداریشو دیدم حالم رو بهم زد
پایانی غم انگیز برای سونی اریکسون
من امروز جمهوری بودم.با دوستم میخواستیم برای باباش omnia hd بگیریم که هر جا قیمت کردیم زیر 740000هزار تومان کسی قیمت نداد:18:.بعد زنگ زدم مایکروتل شهرک غرب گفت 2تا برام مونده 679000 تومان.ما هم سریع رفتیم خریدیم.ولی چیزی که عجیب بود تمامی گوشی های نمایندگی فروش رفته بود از جمله omnia hd و jet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18 ::18:.خلاصه مغازه های سودجوی جمهوری به دلیل تقاضای زیاد قیمتو بردن بالا لطفا دست نگه دارین سامسونگ دوباره وارد کنه بعد بخرین.:46:
شیراز فت و فراوونه
نقل قول:
دوست عزیزاین قیمتی که من گرفتم دقیقا مال 31مرداد بود.
دوستان با حرفاشون منم به شک انداختن واسه همین باز از دوستم خواستم واسم قیمت بگیره
قیمت امروز 2 شهریور به پول خودمون دقیقا 467225 تومان .
دیگه فکر کنم قیمت دقیق باشه .
قیمت توی خارج که بدرد نمیخوره . تا میخواد بیاد ایران معلوم چقدر پات آب میخوره باید یکی مثل شما آشنا داشته باشه که ما نداریم .
الان چون ماه رمضونه مجانیه بعد از ماه رمضون دوباره میشه 500 تومن :دینقل قول:
تو کره چنده؟
قیمت این کوشی تو شیراز مفته و مفته
فت و فراوون
16 گیگ قیمت دارم 740 تومن
مفت
خب اینجور که بعضی از دوستان روزی 100 باز زنگ میزنند به مغازه ها و 100 بار میرن هی میپرسن که آوردین , نیاوردین و ... فروشنده ها هم قیمتها رو میبرن بالا.
بچه ها کسی قیمتش رو تو تبریز داره ؟!
راستی ،
دوستانی که Omina HD دارن و قصد هک کردنش رو دارن به تاپیک زیر سر بزنن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=343848
استحکام گوشی چطوره؟(اونهایی که دارن جواب بدن)
يه سوال داشتم
اين گوشي موبايل تركر داره يا نه اگه داره كجا بايد فعال بشه؟
سلام
فکر کنم روی جاواهای سامسونگ بود
ولی اگر گوشیو داری تو SETTING یه نگاه بنداز یا یه سرچ بزن .
سلام!
نینجا جان به دادم برس ....
(میبخشید پست نامربوط میزنم)
اینکه i8910 با باتری فول، فقط یک و نیم یا نهایتا دو ساعت فیلمبرداری میکنه برای بنده یه خرده مشکل سازه؛ با توجه به اینکه یه خرده برای خرید گوشی عجله دارم و با توجه به اولویت های زیر چه گوشی ای پیشنهاد میکنید:
1. دوربین (عکاسی و فیلمبرداری)
2. باتری
3. حافظه داخلی (برای نصب برنامه های متعدد) و جانبی (برای فیلمبرداری و آرشیو اطلاعات)
به طور خلاصه: یه گوشی که بتونم حداقل سه چهار ساعت فیلمبرداری باکیفیت (کیفیت قابل قبول مثل N95 8G یا بالاتر) باهاش داشته باشم و از نرم افزارهای مختلف مثل ماشین حساب مهندسی، دیکشنری، آلارم پیشرفته، کتاب های الکترونیکی، نرم افزارهای مذهبی و .... در اون استفاده کنم. ضمنا بتونه دو سه سال در شرایط سخت و پرکار واسم کار کنه.
قیمت گوشی هم از i8910 گرونتر نباشه (ترجیحا حدود 600 تومان یا کمتر).
سؤال جانبی:
N97 و N86 و N85 با یک بار شارژ باتری چه مدت میتونند فیلمبرداری کنند؟
.
فیلم برداری در حالت hd فشار خیلی زیادی به سخت افزار گوشی میاره و نباید انتظار داشته باشی با این حجم بتونه مدت زمان زیادی فیلم برداری کنه
ولی اگه بزاریش رو حالت d1 که بازم کیفیت خیلی عالیی داره شاید بتونی 3 تا 4 ساعت فیلم بگیری که نسبت به hd روونترم هست یعنی میشه گفت روونترین فیلم برداریو تو این حالت در بین کل گوشیها داره
اینم لینکشه :
ببین راضیت میکنهنقل قول:
کد:http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/samsung-i8910-preview-2/camera/video/gsmarena-d1-001.mp4
فریمور جدید از دید فرید از موبایلستان :
این فیرمور برای اپراتور سوئیسی SwissCom هست و موقع استارت گوشی به جای آرم سامسونگ آرم این اپراتور میاد.
زبان پیش فرض هم سوئیسی هست که دردسری داشتم برای تبدیلش به انگلیسی ( آخه سوئیسیم اصلا خوب نیست :دی )
اما مصرف باتری دقیقا همانطور که تعریف شده بود خیلی بهتر شده بطوری که از ظهر ساعت 12 حدودا تا الان که بعد از فلش مداوم باهاش کار کردم یک خط هم کم نشده
سرعت گوشی فوق العاده هست و هیچ تاخیری در منوها نداره به خصوص فیرمور سابق گوشی من در قسمت مسیج یه خورده تاخیر داشت ولی این مشکل حل شده
صدای فیلم برداری خیلی خوبه کیفیت عسکها و فیلم هم همینطور
موقع بالا اومدن گوشی حدود 160 مگ رم آزاد داره که نسبت به 130 مگ سابق خیلی بهتر شده.
به راحتی هم کامل هک شد و از این نظر هم مشکلی نداره
سلام کسی نبود فولدر سامسونگ... رو از گوشی برام آپ کنه؟
راستی تازگی ها این کلید قفلم یه جوری شده درست کار می کنه ولی بعضی از وقتا یه صدایی کوچیکی میده بعضی وقتا هم کاملا بیصداست به نظرتون مشکلش چیه؟