قربون همه بروبچ! :دی شرمنده این حرفو میزنم، ولی واسه اسپم بازار نشدن، بیاید تو تاپیک ویوتی اسمارت، اونجا کلی بحث میکنیم! :46:
Printable View
قربون همه بروبچ! :دی شرمنده این حرفو میزنم، ولی واسه اسپم بازار نشدن، بیاید تو تاپیک ویوتی اسمارت، اونجا کلی بحث میکنیم! :46:
نقل قول:من هم با نوکیا N82 خودم، هم با رنوار و هم با ویوتی اسمارت مسابقه می دم و کل همتونو می خوابونم! :دینقل قول:
من هم یه زمانی N82 داشتم
قبول دارم عکاسی باهاش در عین حال که سادست، شاهکاره
ولی از اونجایی که NOKIA رو تحریم کردم، :angry:در اولین فرصت از شرش خودم رو خلاص کردم و به جاش یه LG ناز و مامانی خریدم :40::40::40:
اما فکر نکنم بتونی با گوشیت کل عکاسی بندازی :21::21::21:
نقل قول:
سلام
مراجعه كنيد صفحه36 (351#) آموزش كاليبره كردن نقشه و نقشه شاهرود رو هم خودتون مي تونين پس از آموزش بسازينش:11:
:11:زنده باد lg :11:
حسين جان خيلي مبارك باشه
خوشحالم كه گوشي خوبي از ال جي خريدي
مشتاقانه منتظرم تا چند تا عكس در محيط ها و شرايط مختلف ببينم ازش
اگر مي توني يه عكس ماكرو باهاش بگير يه عكس تو محيط indoor و يكي تو outdoor و يكي تو شب تا ببينيم كيفيتش چجورياست
مبارکه ... ان شا الله چرخش واست بچرخه :31:نقل قول:
ولی پیشنهاد می کنم تو زمینه عکاسی با رنوار کل ننداز . اگه دوست داشتی تو زمینه های دیگه این کارو کن . :27:
---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------
نقل قول:
یعنی حتی اگه 16 کلاس 6 هم بگیرم باز تیک می زنه ؟
مگه چرخ هم داره...؟ :31:نقل قول:
بابا ... حسین جون! گوشیت چرخ دار هم بود و لو ندادی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این چرخه چی کار می کنه؟ آهان؛ اینترفیسش رو می چرخونه... پس همونطور که رفیقمون گفت انشالله همیشه واست بچرخه! :27::10:
من میگم 8 گیگ کلاس 6 بگیر که خیالت راحت باشهنقل قول:
آخه توی ملایر وقتی کسی ماشین نو می خره بهش میگن ان شا الله چرخش واست بچرخه . بعد بعضی وقتا واسه شوخی برای چیزای دیگه هم به کار می برن .نقل قول:
نمی دونم شماهم اینو قبلا ً شنیده بودید یا نه ؟
آره بابا... شنیده بودم! :دی الآن دارم سر به سر حسین می گذارم! :21: آخه بعد از عهدی پژوهش ( :18: ) یه گوشی باحال گرفته... حیفه همینجوری از کنارش بگذریم!:5:نقل قول:
مرسی از همتون! :11: خواهشن بیاید تاپیک ویوتی اسمارت اونجا به بحث بپردازیم! :دی
سلام
دوستان در مورد رم ميكرو يه چيز ديگه بگم من امروز يه رم سن ديسك كلاس 2 گيگ 8 گرفتم كه موقع فيلم برداري نه تيك مي زنه نه هيچ.
پشت رم رو كه نگاه كردم ديدم برجستگي سياهي كه گفته بودم (0/5×1cm) هستش.
:20:(پيشنهاد ميكنم حتما موقع خريد رم اين مورد رو چك كنيد):20:
:11:زنده باد lg:11:
با سلام
شايد همه بدونند ولي براي آگاهي بعضي ها بد نيست بدونند وقتي كه اون نوار بالا ي صفحه(جايي كه آنتن و مقدار شارژ گوشي نمايش داده ميشه) لمس ميشه گزارشي از وضعيت گوشي نمايش داده ميشه!:31:
راستی یه سوال برام پیش اومده .
اون دکمه لرزش گیر دست چه مواقعی کاربرد داره ؟ البته به غیر از قفل کردن گوشی .
باید موقع عکسبرداری استفاده کرد یا فیلمبرداری و چجوری ؟
موقع عکاسی توی نور کم دوربین بد لیل اینکه سرعت باز و بسته شدن لنزش میاد پایین خیلی رو تکون خوردن حساسه ،پس اگه حتی یه کوچولو دستت تکون بخوره ،عکس مات میشه
این جور موقع ها لرزش گیر رو فعال میکنی که عکست مات نشه
پیش به سوی نبودی سامسونگ
بچه ها اینجا دارن ضد ال جی حرف میزنن
باید نابودشون کنیم
بشتابید :دی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=386916&page=6
بچه ها این ویدگت عکسش چجوری رو صفحه اجرا میشه؟
من نمیدونم چجوری عکس بزارم روش
نقل قول:
عکسایی که توی فون مموری باشند رو فقط نشون میده
من احساس می کنم توی فیلمبرداری ، لزرش گیر گوشی کار نمی کنه . هرچقدر هم که دستم رو بی حرکت می کنم اما تصویر یه لرزش آزار دهنده داره . حتی اگه جای دوربین رو محکم کنم . امکانش هست لرزش گیر رو در موقع فیلمبرداری فعال کرد ؟
لرزشگیر واسه عکاسیه :10:
هنوز واسه موبایل لرزشگیر قابل قبولی نساختن .. مثلا من مال n95 رو دیدم .. فعالش نکید سنگینترید !
بچه ها باید بریم تو فکر آپدیت،الان ورژن F هستیم
زنگ زدم کامتل گفت،هنوز چیزی نیومده
کسی میدونه چجوری باید آپدیت کنیم ؟
میخوام ساپورت فارسیش هم از بین نره
من شنیدم حتی ورژن I براش اومده :18:
مال من که هنوز ورژن dـه ..
همون ورژن گوشی مقداد :27:
خیلی دوست دارم آپدیتش کنم .. اما با این اینترنت ..
میگم نمایندگی ها آپدیت میکنن ؟
مجانی ؟
آخه گارانتی گوشیم چند وقت دیگه تموم میشه .. خواستم بدونم اگه گارانتی افاقه میکنه
سریع برم آپدیتش کنم
نقل قول:
عزیز واسه تو که دیگه مال عهد بوقه :دی
آره کامتل رایگان آپ میکنه
اما باید بگردیم دنبال ورژن های جدیدتر:46:
میگم حالا که بحث آپدیت هستش، من ویوتی اسمارتم ورژن d هستش.....ممکنه الان جدیدتر هم باشه؟ باید از کامتل بپرسم؟
فکر کنم اومده ها... :31:نقل قول:
آره زنگ بزن کامتلنقل قول:
بچه ها آمار بگیرین واسه آپدیت رنوار
ای بابا :دی
کامتل رو ولش کنید؛ برید سایت آی آر الجی موبایل. اونجا برید قسمت آپدیت؛ ببینید جدید چیزی برای گوشیتون اومده یا نه .
در مورد رنوار هم ورژن های بالاتر هست اما فارسی ساپورت رو خبری ندارم؛ حسش رو هم ندارم برم تو سایتش :دی
بابا عیب ندارهنقل قول:
فقط آدرس کامل بدید
دانلودش با من :27:
:دی
چقده حرص میدی برادر :دی من که گفتم آی آر . الجی موبایل دیگه :دی
این قسمت قابل توجه اونا :دی که ویوتی اسمارت دارند هم باشه :دی
این پوریا رو باید لقمه بگیری بذاری دهنش ! :دی
برنامه اش رو دانلود میکنی؛ بعد که از روی کامپیوتر اجراش کردی و لود شد؛ میری تو اون تب بالایی آخری کشورت رو به ایران تغییر میدی؛ اینکه در قسمت پایین فارسی نداره مهم نیست؛بعدش درایور گوشیتون رو رو دانلود میکنید (رنوار 17 مگ بود منم دیال آپ) و بعدش یه جایی تو اون تب های بالا رو میگردی و چک میکنی که آیا ورژن جدیدی اومده یا نه و اگر اومده استارت رو میزنی واسه آپدیت.کد:http://ir.lgmobile.com/web/web.support.retrieveSoftwareUpdate.laf
کلا خیلی بی معنیش کردند سایتشون رو؛ پیشتر خودش میگفت که برای چه گوشی ای چه ورژنی اومده.
همین دیگه ؛ شاد و پیروز باشید
من امتحان کردم،اما برنامش هنگ کرد :41:
2 تا عکس که امروز گرفتم
ماکروش خیلی توپه خدایی :دی
قابل توجه سامسونگی های عزیز :21::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایز اصلی :دی
[HTML]http://www.imgplace.com/viewimg89/8759/38p1302101545.jpg[/HTML]کد:http://www.imgplace.com/viewimg89/1551/18p130210153401.jpg
ببینید و با وجدان قضاوت کنین،انصافا ماکرو مثل این گوشی دیدین ؟
مخصوصا ماکرویی که روی کفشه هستش
دوباره امتحان کن. هنگ کجا بود !
نرم افزار آپدیت هنگ میکنه،نه خود گوشی
من امروز میخام برم بدم برام آپدیت کنن ... دقیقا یک هفته از گارانتیش مونده باید حداقل یه استفاده ای
بکنم :31:
راستی به نظرتون کاور lcd دارن ؟
با سلام خدمت همه دوستان
شايد همه بدونند ولي براي بعضي ها شايد درخور توجه باشه
با روشي كه بنده در اينجا ميخوام توضيح بدم هم براي trekbuddy هم براي smartcom ميشه نقشه درست كرد
روش كار اينجوريه كه اول بايد 3 تا نرم افزار google earth و map calibrator و tb cutter رو داشته باشيد.
با استفاده از برنامه گوگل ارث نام شهر يا جايي را كه ميخواهيد كاليبره كنيد جستجو كنيد.
پس از يافتن منطقه مورد نظر از نوار بالاي برنامه، گزينه سيو از رو انتخاب كرده و تصوير مورد رو در آدرس دلخواه سيو كنيد.
حالا فرمت تصوير گرفته شده رو به فرمت png تغيير دهيد و برنامه مپ كاليبراتور رو اجرا كنيد و از قسمت open map تصويري رو كه ذخيره كرده ايد باز كنيد.
با راست كليك كردن روي تصوير از منو بازشده گزينه add calibretion رو انتخاب كنيد بعد به گوگل ارث برگشته و كاليبر نقطه مورد نظر رواز اونجا برداشته و در پنجره كاليبره برنامه مپ كاليبراتور وارد كنيد.(حد اقل 3 نقطه اما براي دقت بيشتر نقاط زيادي رو كاليبره كنيد.
حالا ديگه كاري نمونده از منو سيو بالاي برنامه گزينه سيو از رو انتخاب كرده و در يه مسير جداگونه سيو كنيد.
نتيجه كار دو تا فايل خواهد بود .
اكنون با استفاده از برنامه تي بي كاتر در قسمت اول آدرس نقشه و در قسمت دوم آدرس gmi ودر قسمت سوم محل ذخيره فايل خروجي كه بايد يه پوشه جداگونه باشه رو وارد كنيد.
در اتمام كار سه تا فايل داخل پوشه رو بايد در قسمت maps برنامه trekbuddy كپي كنيد.
به همين راحتي
بنده درستش كردم و خواستم يه حالي هم به شما داده باشم
:11:لطفا تشكر فراموش نشه:11:
زنده باد lg
خب منم همونو میگم! نرم افزارش که هنگ نمیکنه !!!نقل قول:
آقا من هرچی گشتم Map Calibrator به جز نسخه ویندوز موبایل چیزی پیدا نکردم! :41: میشه شما لینک بدید؟!
خوب من هم نقشه قم رو هم ساختم! :دی البته نه به روشی که جناب گوموش گفت (شرمنده :دی)، چون برنامه مورد نظر رو پیدا نکردم! یکم تو سایت ترک بادی گشتم این سایت رو پیدا کردم که خیلی عالیه، در حقیقت این سایت یه گوگل مپ هستش که شما آدرس میدید اونم پیدا میکنه، بعد میزنید دانلود مپ، یه فایل زیپ دانلود میشه بعد که از حالت زیپ در آوردید میریزید تو پوشه مپ ترک بادی و لود مپ و تمام! :دی اینم از اون سایت:
پی نوشت: روی ویوتی اسمارت تست شد! :46:کد:http://gm2tb.awokenmind.de/
حسین؛ جه جور با این کار کردی. من هر مینویسم که تهران ؛ ایران , اصفهان و ... رو نشون بده میگه پیدا نشد !
یعنی چی؟! :دی من همین الان دوباره تست کردم، هم فارسی و هم انگلیسی نوشتم تهران اومد!