اقا کسی در مورد 5010 چیزی میدونه؟؟؟؟؟
700 تومنیشو میگم؟؟؟؟؟؟
اقا کسی در مورد 5010 چیزی میدونه؟؟؟؟؟
700 تومنیشو میگم؟؟؟؟؟؟
در سایت دیجی کالا نوشته ( قیمت dell xps l501 بدون بلوری 1480 )
حالا در بازار قیمت بدون بلوری چنده به نظر شما این ارزش داره یا y560 با cpu 740Q
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من خودم همین مدل رو دو ساله که دارم
خیلی خوبه
شیک ، قدرتمند ، ظریف و کلا همه چی تمومه
فقط یه مسئله ای هست که باید بدونی
اونم در مورد در وی دی رایتر شه
که چون مکشیه
یه خورده حساسه
:5::5:
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
نقل قول:
طبیعتا cpu 740Q:5::5:
دوست عزیز هر دو cpu 740Q هستن قیمت هاشون رو بلد ی؟
راهی برای استفاده از این سیستم EDGE لپتاپ 1558 نیس؟
چرا سیم کارت های ایرانسل و همراه اول روی لپتاپ جواب نمیده و به اینترنت وصل نمیشه؟
امروز خواستم از diagnostic که با بوت دی وی دی اریجینال درایور های دستگاه بود استفاده کنم و فن رو چک کنم
گزینه اش رو پیدا نکردم
کسی میدونه کجاست ؟
vostro 1500
یه ایرادی هم گرفت که برام جالب بود :
Error code 0411
Msg : Error code 2000-0411
Msg : Hardware detect error - keyboard not detected
یعنی اینکه کیبورد رو نمیشناسه
بعد میگفت r رو بزن تا مجدد انجام بشه که من میزدم و r رو تشخیص میداد و دوباره تست میکرد و ارور میداد
عجیبه
کیبورد که وصله و الان هم با همون کیبورد دارم واسه شما داستان می نویسم
نظرتون چیه ؟
سلام دوستان :
من ديروز يه لب تاب دل مدل Latitude D830 دست دوم تميز گرفتم . جاي سيم كارت داره و ظاهرا
پايه هاي هم كه به سيم كارت وصل ميشه رو داره يعني جاش دكوري نيست ميخواست بدونم ابن مل چي ميخوره يا نه لطفا دوستاني كه اطلايي دارند راهنمايي كنند . اگه ميخوره تو سايت دل توي قسمت دايور دنبال چه اصطلاحي بگردم و دانلود كنم .
يه سئوال ديگه :
اين مدل وب كم داره يا نه ؟ چون پايين صفحه چيزي شبيه لنز داره نمي دانم شايد هم يه سنسور باشه .
با یه سیمکارت ایرانسل یا همراه اول اگه سیستم gprs رو فعال کنید میتونید به اینترنت وصل شیدنقل قول:
پايه هاي هم كه به سيم كارت وصل ميشه رو داره يعني جاش دكوري نيست ميخواست بدونم ابن مل چي ميخوره يا نه لطفا دوستاني كه اطلايي دارند راهنمايي كنند . اگه ميخوره تو سايت دل توي قسمت دايور دنبال چه اصطلاحي بگردم و دانلود كنم .
کار همین مدم های EDGE رو انجام میده به نظرم
سلام
من خریدمش خیلی زیباست فقط یک سوال داشتم که وقتی روشنه چون صفحه کلید و قاب روش الومنیوم هستش دست به اون میزنی احساس مور مور میکنی(مثل دست زدن به در یخچال احساس جریان برق ضعیف) وقتی شارژرش وصل مکنم بیشتر احساس میشه اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه تا از گارانتیش استفاده کنم
من یه 1558 دارم
چند وقتی دکمه های بالاش که واسه کم و زیاد کردن صدا و .. هست از کار افتاده و عمل نمیکنه
چجوری دوباره فعالش کنم؟
دوستان سلام به شما
من جدید 5010 پرفتم سون روش نصب کردم ولی دکمه ترکیبی fn کار نمیکنند چطور میتونم درستش کنم؟
راستی وقتی میخواستم ویندوز نصب کنم حدود 70 گیگ رو برای پارتیشن os گذاشته بود اونجا باید ویندوز رو نصب می کردم؟
بهتره که شما کل هردو فرمت کنیدو از نو درایو بسازیدنقل قول:
برای دکمه های FN هم باید نرم افزار Quick Set رو از سایت دل دانلود کنید:10:
ممنون از دوست عزیزم
یکی دیگر از دوستان این سوال رو داشتن که وقتی لپ تاپ روشن میشه بوق رم به صدا در میاد مث pcهای معمولی مال همه اینجوریه؟
سلام ممنون بایت توضیحاتتون
i7 , i5 چقدر با هم تفاوت دارن
با سلام می خواستم بدونم لب تاب زیر برای خریداری خوبه؟ مدل 5030 dell inspiron Intel Celeron 900 (2.20Ghz, 800MHz, 1MB)
15.6" High Definition Wide Screen (1366x768)
Integrated Web Camera
2048MB (1X2048) 1333MHZ DDR3 Memory
250GB SERIAL ATA (5400RPM) Hard Drive
8x DVD+/-RW Drive
Intel GMA 4500MHD
Primary 6-CELL 48W/HR LI-ION
Atheros 802.11N WIFI Module R
Dell 365 Bluetooth Card
Microsoft Windows 7 Home Premium (64BIT)
بستگی به کار و فعالیتتون داره رفیق و البته بودجتون!نقل قول:
:10:نقل قول:
نه دوست عزیز این صدا بیانگر مشکل توی رم هاست. اگر تخصص دارید لپتاپو باز کنید و رم هارو خارج کنید و دوباره بزنید به احتمال زیاد حل میشهنقل قول:
اگه نشد باید رم ها رو عوض کنید
اگر هم گارانتی داره که بفرستید حتما" برطرف میشه:40:
سلام به همه اساتید عزیز
بنده چند وقتیست که دنبال یک برند و یک مدل بسیار عالی لپ تاپ می گردم که هم از نظر قطعات بالاترین باشه (چون بیشتر با رندرهای سنگین کارهای گرافیکی سروکار دارم و برنامه نویسی هم میکنم) هم از نظر وزن و زیبایی قابل تحمل باشه.(قیمت نهایتا 18000)
راستیتش من تازه با سایت بسیار عالی شما آشنا شدم ولی یه مشکلی که هست بنده قبلا فقط روی برند سونی فکر میکردم و حالا برندهای ایسوز و دل نیز برام جالب اومدن و حالا از شما دوستان تقاضا دارم که بدور از تعصب نصبت به دل بنده رو راهنمایی کنید و بهترین مدلی که میتونه این ویژگی هارو داشته باشه معرفی کنید.
ممنون
کسی در مورد dell xps اطلاعایی داری از نظر کمی و کیفی ؟ایا لب تاپ خوبی هست کسی هست که خریده باشه و راضی باشه
کلا xps ها مدل های سخت جون تر و کار کن تری هستند و البته کمی هم گرون!نقل قول:
مدل خاصی از xps مد نظرتونه؟
سه مدل بهم پیشنهاد شده:
1
sony:
1-model f 13 dgx cpu:corei7 cache:6M ram4G hdd:320 vga:2.3 gf g 310M(512) ld:16" price:1.390.000 toman
1-model f 134fx cpu:corei7 cache:6M ram4G hdd:640 vga:3.3 gf g 425M(1G) ld:16" price:1.580.000 toman
و مذل اچ پی:
1-model dv6 3170 cpu:corei7 cache:3M ram4G hdd:500 vga:2.8 gf g 565M(512) ld:15" price:1.340.000 toman
تو لیستش دل هم بود
1-xps L 401 cori7 chashe6 led:15 price:1.490.000 toman
2-xps L 501 cori7 chashe6 led:14 price:1.390.000 toman
می خوام بدونم کدوم کارایی بهتری داره از هر نظر مثل سریع داغ نمیشه،کیفیت بهتری داره، خرابی کمتری داره و....
شما باید توی تک تک کلوپ ها برید و در مورد اینا تحقیق کنید.نقل قول:
خیلی کم پیش میاد که یک نقر با همه ی این مدلا کار کرده باشه!
:40:
سلام.
من با بلوتوث studio 1557 مشکل دارم.
همونطورکه میدونید دکمه وایرلس و بلوتوث مشترکه.
درایور بلوتوثم که نصب میکنم،
بعدش F2 رو که میزنم،یعنی وایرلس و روشن میکنم قاعدتا بلوتوثم باید روشن شه،اما وقتی search میکنم بلوتوث لپ تاپ رو پیدا نمیکنم.....
تو task bar & start meno هم آیکونی از بلوتوث نمیاد.کامل هم نصب میشه امااااا.....
مشکل چیه؟؟؟؟؟
اصلا اگه امکانش هست مراحلشو بنویسین اگه کسی تجربشو داره!
سلام دوستان امکان داره مراحل نصب درایو وایرلس Dell-latitude-E5500را توضیح بفرمایید.تمام گزینه های مربوط به این مدل با
سیستم عاملم ویستا را از CD درایور نصب کردم بلوتوث هم فعال شده اما ( LED ( wifi که مربوط به وایرلس میشه فعال
نیست.همچنین آیکن مربوطه در لنچ بار (کنار ساعت) وجود نداره .اگر راهنمایی بفرمایید ممنونم. ضمنا با کابل به اینترنت وصل
میشوم ولی بصورت بی سیم خیر .
(انشا ا.... سوالم را جای درستی عرض کرده باشم.)
سلام.
نظرتون راجع به vostro 3500 چیه؟؟؟ارزش خرید داره؟معایبش چیه؟لطفا یک نفر راهنمایی کنه.می خوام تا فردا پس فردا بخرم.
هیچکس نیست جواب بده؟؟؟
سلام دوستان یکی لطف کنه درایور وایرلس N5010 رو قرار بده من با سایت دل مشکل دارم نمیتونم دانلود کنم ممنون میشم
برای چه کاری میخوای؟نقل قول:
هیچکس نیست جواب بده؟؟؟
سری وسترو برای کارهای طولانی مدت خیلی خوب جواب میده . . .
\\سلامنقل قول:
برید اینجا تموم درایورهای مورد نیاز برای 5010 رو میتونید دانلود کنید
کد:http://www.4shared.com/dir/nBK644An/Drivers.html
سلام
ميخواستم بپرسم كسي تا حالا xps l501 خريده يا نه ؟ و اگه بخوايم با blu-ray باشه بايد به زيگورات بگيم ؟ يعني خودشون ميذارن يا با بلوري سفارش ميدن؟ , و همين مدل صفحش چند اينچه ؟ و ديگه اينكه اين مدل مولتي تاچ هم داره ؟
ممنون
کمی توی انتخاب مکان برای مباحثتون دقت کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=459217
دوستان شاید یه لپ تاپ مینی بخوام بگیرم و بین asus و dell موندم
برای کارای معمولی و بیشتر به عنوان همراه
میخوام گرم نکنه با دوام باشه خلاصه توپ کار کنه (شاید طی روز خیلی روشن باشه)
توی آیسوس 1001pq رو در نظر دارم و توی دل هم زیاد از مدل هاش اطلاع ندارم ولی برام طراحی و زیبایش خیلی خیلی مهم و توی گوگل سرچ کردم دلبیشترین طراحی های زیبا رو روی لپ تاپ داره ولی توی بازار (تهران) خیلی زیاد پیدا نمی شه شاید 2-3 مدل طرح دار ولی این اواخر این مدلی که پایین گداشتم خیلی پشت ویترنی ها دیدم جالبه بد نیست ولی فکر کنم ویندوزش بچه گونست !! آره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله خریدن من هم خریدم:31:نقل قول:
مولتی تاج داره
صفحه این مدل 15.6 اینچیه
سلام دوستان.
من میخوام یه نت بوک dell بخرم بیشتر برای کارهای اینترنتی ولی یکی از دوستانم بهم گفت که نمیشه نت بوک رو به اینترنت ADSL وصل کنی! خواستم بپرسم این حرفش درسته؟
اصلا اینطور نیست اکثر نت بوک ها هم wi-fi دارن که میشه به صورت بیسیم به اینترنت وصل شد، هم پورت lan دارن که وصل میکنی به مودم، من نشنیدم که نت بوکای امروزی هیچکدوم از اینارو نداشته باشن، خیالت راحت برو بخرنقل قول:
سلام
.
.
.
کسی از سایت رایان صبا خرید کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از سایت های دیگه بخری یهتره این جزو گرون فروش هاستنقل قول:
از سایت های خرید و فروش اینترنتی فقط و فقط کیمیا آنلاین رو قبول دارم چون واقعا" قیمتاش پایینننقل قول:
من هم چندین بار ازش خرید های گرون کردم
سلام . یه راهنمایی سریع می خواستم بکنید که واسه سیستم های زیر چه لپ تابی می خوره؟
cpu:core i5 -2.6 up to 2.8
cach : 6
grfic :ATI 1024
ram:4 ddr3
hard:320
اندازه و وزنش زیاد فرقی نمی کنه . پولم هم بین 800 الی 1.100 هست . بد جوری هم عجله دارم . سیستم های دیگه هم باشه خوبه
همچین مدلی تو این رنج وجود نداره !!!!!!نقل قول:
کش 6 فقط رو core i7 هست!!!