مال من ultimate 32bit هستنقل قول:
وقتی کلیک کی کنم باز میکنه و لودش هم می کنه ولی بعد میپره بیرون
Printable View
مال من ultimate 32bit هستنقل قول:
وقتی کلیک کی کنم باز میکنه و لودش هم می کنه ولی بعد میپره بیرون
آقا الان سون دارم.نصبش کنم یا نه؟اگه پچی داره بگید لطفا...
اگه میشه برام ایمیل بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دوست من هیچ مشکلی نداره من دارم الان روی سون بازی می کنم و به جز اوایل که کلا با بازی مشکل داشتم الان دارم بدون مشکل بازی رو روی سون اجرا می کنم.
دوستان من این بازی رو گرفتم ولی بازی خیلی سنگینه .من با cpu ی e5200 و ati 4830 به زور 20 تا 30 فریم تو تنظیمات high بدون aa می گیرم . میشه سیستمتون رو به همراه فریمی که میگیری بزارید . فکر کنم این هم یه پورت دیگه ی ضعیف از کنسول به pc باشه ولی خوب بازیشم همچین مالی نبود . باحاش حال نکردم.
بله دوست من کلا این بازی توی فریم دهی گند زده مخصوصا با سی پی یو های amd:13:نقل قول:
اگه به پستهای قبل مراجعه کنی متوجه میشی...
ولی بازم خدا رو شکر کن که با مشکل کرش توی لودینگ مواجه نشدی که تازه مشکل اصلی این بازی اینه!!!
برادر عزیز آخه این برنامه win 7 رو ساپورت نمیکنهنقل قول:
نوشته واسه ویندوزهای vista xp 2000
نرم افزاری که از ویندوز ویستا پشتیبانی میکنه 100% از 7 هم پشتیبانی میکنه چون پایه ی ویندوز ویستا و سون یکی هست و هر یه نوع کود نویسی دارن.نقل قول:
سلام دوستان!
واقعا بازیه مزخرفیه!
از لحاظ گرافیکی خیلی خوبه اما محتوا در حد صفر!
کاش مثل undercover موضوع و محتوا و داستانی زیبا داشت
حیف پول!
نقل قول:
:5:
دوست عزیز شما سبکهای مختلف رو مثل اینکه مد نظر مبارک قرار ندادید
چون که race های حرفه ای رو به تصویر میکشه آخرین مرحله هم قسمت
world tour دیگه آخرشه من فکر کنم دوستان با گیم پلی بازی زیاد
مشکل داشتن برای همین زیاد براشون جذاب نبود.
از بازی توقع بیشتری داشتم .فقط میشه گفت یه تقلید ضعیف از grid هستش اگرچه گرافیک انچنانی نداره اما خیلی سنگینه . میشه گفت بهتریم امتیاز که نشون دهنده ی کیفیت بازی باشه مال gamespot بود که بهش 7.5 داده .
در مورد فیزیک که کاملا حق با شماست چون فیزیک بازی در گرید واقعا reality _تر بود ولی گرافیک رو نمیشه گفت کدوم بالاتره من الان هر دو اونها رو روی کامپیوترم دارم grid در بعضی چیزها واقعی تر بود مثلا در grid هر چه قدر شما توی بحر اسکرین شات و ترایلرها برید ممکن نیست بتونید تشخیص بدید که ماشین و محیط دو آبجگت جدا از هم هستند(واقعا اینطوریه!!)ولی توی shift همین که یه ذره دقت کنید متوجه میشید...نقل قول:
ولی این بازی هم برای خودش نسبت به grid حسن های داره مثلا نور پردازی واقعا بهتر کارشده و تا اونجا که شده سعی کردند به real نزدیک باشه یا اینکه طیف رنگ به کار رفته توی shift بدون شک بالاتره!!!
ولی در کل با این همه یه خورده موتور بازی مشکل داره چون واقعا توی فریم دهی مخصوصا با سی پی یو مشکل داره در حالتی که فیزیک بازی تا اون حد بالانیست:13:
موفق باشید...
منم با مهدی جون موافقم.بازی مشکلاتی داره اما خب بازم عالیه.حالا دوباره نصبش میکنم.امیدوارم دیگه اون مشکلا رو نداشته باشه.
دوستان این بازی بهتره یا گرید؟
نقل قول:
جوک میگی.....
خوب معلومه GRID خداست.....
هنوز معادلش نیومده.....!! از هیچ نظر نمیشه این بازی رو با GRID مقایسه کرد آقـــــــــا ...!!!
نظر بچه ها محترمه ولی من هر دو تای این بازیارو تا آخر رفتم به نظر من شیفت خیلی بهتره هم از نظر گرافیک هم از نظر گیم پلی (طبیعی تره) ولی خوب سخت تر . اگه شیفت رو تا وسطای تایر 2 بری دیگه هندلینگ ماشینا انقدر بالا میره که کنترلش ساده تر میشه وبازی میاد تو دستت و حال میکنی باهاش.نقل قول:
من که همش یا تو لود گیر میکنه یا Not Responding میده.
سلام
من خفن تو بازی گیر کردم. اعصابم خورده. وقتم ندارم تاپیکو بگردم. تویه بازی نمیشه بخش کنترل رو استفاده کرد . با کدوم دکمه ترمز میکنه؟ بغیر از چهار جهت اصلی دیگه چه دکمه دیگه ای تو بازی میشه استفاده کرد(نیترو و ...) همه دکمه هارو امتحان کردم نشد. یکی کمک کنه.
بازی خیلی بدی بود
nfs 1 بهترشه
دکمه Spase نیترو هستش..نقل قول:
سلام
من خفن تو بازی گیر کردم. اعصابم خورده. وقتم ندارم تاپیکو بگردم. تویه بازی نمیشه بخش کنترل رو استفاده کرد . با کدوم دکمه ترمز میکنه؟ بغیر از چهار جهت اصلی دیگه چه دکمه دیگه ای تو بازی میشه استفاده کرد(نیترو و ...) همه دکمه هارو امتحان کردم نشد. یکی کمک کنه.
دکمه Shift راست هم دستی هستش.
این بازی به نظرم که خیلی خوبه از آب در اومده ولی بعضی مواقع اینقدر اعصابم رو خود میکنه بعضی از این ماشینا ( مخصوصا این دفرانسیل عقب ها مثل لکسوز 2007 ) که میخوام مانیتورو خرد کنم . چون توی به جاده صاف همش توی در و دیوار می خورم . نمی دونم این فرمون دادن بازی چرا اینطوری ؟؟!
خداییش نمیخوام بگم گرید از این بهتره ها ولی من گرید رو روی بالاترین حالت گرافیک میزاشتم حداقل فکر کنم 50 یا 60 فریم اجرا می شد بازی ولی این رو بالاترین حالات می زارم فکرکنم 25 فریم بیشتر نباشه تازه توی بعضی از مرحله ها که تا 10 فریم هم میاد !
همینطوری ماشین خوبی مثل لامبور گینی رونتون . عین پرکاه میمونه تا یه ماشینی از هرجهت بزنه بهت کلا برعکس میشی یعنی تا بیای بندازی دنده عقب و صاف کنی ماشینو بازیو ریست کنی رو بهتره !
یه سوال دارم . موقعی که آدم اول هستش بهترین راه برای جمع کردن PTS چیه ؟ البته به غیر از دریف کشیدن !
این دوتا هم میشه بگید چه معنایی دارن ؟: البته معنی انگلیسیشو میدونم ولی توی بازی نمیدونم باید چکار کنم :
PERFORM A CLEAN LAP
یکی دیگه هم هست که توی نقشه تیک میخوره مثلا مینویسه از 12/3 !!!! معمولا توی محلهای پیچ هم هست !( حالا جملش یادم نیست )
دوستان ، بازی من مال بزتیمه به خاطر همین من نمی تونم پچ 1.01 رو نصب کنم . کسی می تونه فایل exe اورجینال بازی (shift.exe) رو برام یه جایی آپلود کنه تا بریزم تو فولدر بازی و پچ رو نصب کنم؟
اگه ستاپ بازی دستکاری شده باشه باید به دنبال کلید های رجیستری بازی هم باشین.نقل قول:
فکر کنم فریم پایین این بازی واسه کارت های ati به خاطر physix باشه که مال انویدیاست ولی بازی خودش این درایور رو اجباری نصب می کنه و وقتی هم میخواین uninstal اش کنید بازی اجرا نمیشه . اگه کسی می دونه میشه بگید چطور میشه این قابلیت غیر فعال کرد من که اصلا ندیدم هم چین چیزیو تو منوهای بازی !!!
نه بیشتر بر میگرده به سی پی یو!!(حداقل از پچ هایی که براش اومد میشه فهمید):13:نقل قول:
ولی به نظر من بهترین کاری که میشه کرد اینه که توی قسمت copayibility تموم ویندوزها رو یه تستی بکنید(حتی 98 و me) هر کدوم که بهتر جواب داد رو انتخاب کنید من خودم با این کار میزان افت فریم روتا حد زیادی جبران کردم:46:
موفق باشی...
هوس عزیزنقل قول:
کلیدهای رجیستری رو خود شما داری بذاری ؟
مشکل از cpu نیست مشکل اینجاست که این بازی فقط برای کارت های nvidia بهینه شده !نقل قول:
بدون شرح :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!!!!
سخن شما متین:31:
در اینکه اصلا EA با nvidia سر و سر داره شکی نیست چون دفعه اولش نیست که از این کارها میکنه!!
اما دوست من بازم یه مشکل اساسی توی این بازی هست که حتی همین کارتها در بعضی جاها حتی نصف فریم طبیعی شون رو نمی دند:13:
که اکثرا در جاهای شلوغه که من خودم طبق تحقیقی که داشتم برمیگرده به سی پی یو وقتی شما روی ویندوزهایی همچون 98 کلیک می کنی چون اصولا این ویندوزها برای چند هسته ای ها ساخته نشدند به خاطر همین شما با همون دو هسته هم فریم تا حدود قابل قبولی میگیرید:46:
موفق باشی...
سلام
من بازی را نصب کردم و اجرا شد اما:
1- بازی با دسته کار نمیکنه
2- زاویه دید از داخل ماشین هست(در ورژن قبلی ntfs از پشت ماشین فیلم میگرفت و راحت تر میشد ماشین ها را کنترل مرد)
ممنون میشم جواب این 2 تا سوال را بدهید :11:
لیست ماشین هایی که تو این نسخه هستند رو کسی داره؟
بعد از Most wanted دیگه NFS بازی نکردم.
و آخر اینکه پژو 206 تو این نسخه هست یا نه؟
دسته که فکر کنم یکی از بچه ها گفته بود باید xbox باشه(دقیق نمی دونم توی پستهای قبلی زیاد دربارش بحث شد)نقل قول:
دوربین هم خودت برو توی بخش کنترل و به طور دستی کلیدهای اساسی ازجمله camera وغیره رو مشخص کن تا بهتر متوجه کلیدها بشی... راحته:46:
لیست اتومبیلها توی خود سایت NFS:نقل قول:
کد:http://www.nfscars.net/game/content/carlist/shift.aspx
من با گیم پد معمولی بازی می کنم , مشکلی ندارهنقل قول:
دسته که فکر کنم یکی از بچه ها گفته بود باید xbox باشه(دقیق نمی دونم توی پستهای قبلی زیاد دربارش بحث شد)
نقل قول:
والا من که مشکلی با ATI ندارم.. نمیدونم شما چی میگین..
نه مشکل فرم دارم.. نه کنترل.
با آخرین رزلوشن هم دارم بازی میکنم.. این عادت منه.
گرافیک من. ati 4890 2gb sapphire
cpu . eq9770
main . asus p5q3 deluxe wifi
هیچ مشکلی که شما ها میگید نداشتم.
بمانــــد که GRID چیزه دیگه ای ها....!!!!
شاید به خاطر cpu چهار هسته ای که داری !!! الان برو تو فروم ea همه ی دنیا دارن به ea فحش میدن . الان یه تاپیک اونجاست که فقط واسه این مساله با کارت های ati درست شده . تا الان هم هیچ راهی براش پیدا نکردننقل قول:
سلام
من تازه این بازی را خریدم/ یه چند تا سوال دارم/
در بازی یه چند تا نقطه دیده میشه. نه خیلی زیاد که بگی نمیشه بازی کنی زیاد نیست باید دقت کنی تا ببینیشون.
یه زره عکس العمل بازی کمه. وقتی میری توی car shop ماشین ها را خیلی دیر عوض میکنه؟؟؟
من تنظیمات بازی را روی آخرش تنظیم کردم/
یه سوال دیگه. توی این بازی ماشین اسپرت نمیکنه؟ توی شهر نمیگرده؟ اگر ماشین را بزنی به درو دیوار خراب بشه ازت امتیاز کم نمیشه/.؟
ممنون از همه دوستان.
مشخصات سیستم من:
CPU:Core 2 Duo E:8400
RAM:2GB DDR2
VIDEO:GeForce8600GT DDR2
درسته سرعت نشون دادن ماشینها کم هستش..نقل قول:
شما می تونی از پچ هایی که در صفحات قبل هستش استفاده کنی..ماوس هم میاد. راحتر میشه.
اگه به درو دیوار بزنی...نه امتیاز کم نمی کنه چون دیگه عقب افتادی.:31:
اسپورت هم میکنه باید بری به قسمت visocal اگه درست نوشته باشم . می تونی طراحی روی ماشین هم بکنی.
سیستمت هم خوبه ولی کم کم باید ddr2 کنار گذاشته بشه.
شما دقیقآ مشکلتون با چیه ؟؟
با بازی .. ؟ یا اینکه با ATI مشکل دارید ؟؟
شاید من بتونم راهنمائی کنم..
من تنها مشکلی که اسمش رو مشکل نمیشه گذاشت اینه که دمای کارتم وقتی shift بازی میکنم به 95 هم میرسه..
به خصوص تو ریس هائی که تعداد ماشین ها زیاده..
ولی واسه بازی مشکلی پیش نمیاد..
این در صورتیه که من حتی resident evil 5 هم که بازی میکنم یا GRID دما بیشتر از 80 نمیشه..
بیشتر توضیح بدید ما هم بفهمیم.
سلامنقل قول:
دوست من من مشکلی نداشتم :دی
نقل قول:
من نگفتم شما داشتی ؟؟؟؟
سلام
من نصب کردم ، بسیاررررررررررر مزخرف هستش
1- چرا موضوع نداره؟ ورژن قبلیش موضوع داشت مثلا یه بار دزد میشدی ، و پلیس دنبالت میکرد... یه بار پلیس میشدی و دنیال دزد میرفتی... یه بار مسابقه میدادی... خلاصه متنوع بود! داستان هم داشت... اما این ورژن اصلا داستان نداره! همش مسابقه هستش!
2- هر کاری میکنم ، دسته بازی کار نمیکنه!
3- ماشین ها را درست نمیشه کنترل کرد... هی ماشین از جاده خارج میشه و میخوره به در و دیوار!!
4- سره پیچ ها هم سرعت ماشین کم میشه، اصلا هیجان نداره!! بسیار خسته کننده هستش
خب مسابقات توی پیست هست دیگه موضوع نمی خواد :دینقل قول:
کمی بازی کنی ، نظرت عوض میشه
در مورد دسته اطلاعی ندارم
ماشین ها همینطوری هست دیگه ، می تونی تغییرش بدی
این که سر پیچ ها ترمز بکنه به انتخاب سختی بازی در اول اون بستگی داره ..