آقامن ازتوي ويندوز ميخوام نصب نم اين ارور رو ميده:
محتوای مخفی: تصوير ارور
از بوت نميخوام نصب كنم.
Printable View
آقامن ازتوي ويندوز ميخوام نصب نم اين ارور رو ميده:
محتوای مخفی: تصوير ارور
از بوت نميخوام نصب كنم.
سلام.نقل قول:
شما نصب کنید. هیچ مشکلی پیش نمیاد.این آقای مهندس احتمالا با آقای کردان هم دانشگاهی بودن.
شما هم نصب کنید.مشکلی نداره.از ویستا هم سریعتره.نقل قول:
سیستم شما هم برای 7 مناسبه.من GTA IV رو امتحان نکردم.نقل قول:
میتونید تو تاپیک زیر سوال کنید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=335262
مجبورید از بوت نصب کنید.نقل قول:
تحت ویندوز نمیشه.
سلام.نقل قول:
برنامه CS4 Clean Script را از لینک زیر دانلود و اجرا کنید تا همه فایلهای Adobe پاک بشن.
همه پوشه های مربوط به این برنامه را پاک کنید.اگه حوصله داشتید رجیستری را هم بگردید و کلیدهای مربوط به برنامه را پاک کنید.
Restart کنید.برنامه را مجددا نصب کنید.
کد:http://www.mediafire.com/download.php?my0nitdmif5
خب بلد نيستم. ميزنم دوباره پارتيشن پاك ميكنم.
يه آموزش ميزاريد؟ نميخوام ايكس پي پاك بشه.
موقع نصب دو تا گزینه بهتون میده.نقل قول:
1-Upgrade
Custom-2
شما گزینه دوم رو بزنید.یعنی Custom را بزنید.
محتوای مخفی: عکس
یه جا هم ازتون میخواد که درایو دلخواه رو برای نصب انتخاب کنید.
درایوی رو که XP توش نصبه انتخاب نکنید.بقیه درایوها مشکلی ندارن.
بعدش نکته خاصی نیست و ویندوز بدون مشکل نصب میشه.
به نام حقنقل قول:
سلام دوست عزيز..
شما يه لطف كن فردا ويندوز نخر....
بجاش يه كم صبر كن اگه اهله شكيبايي هستي..به جاش برو 22 اكتبر يا همون 30 مهر يا همون اول ابان امسال تقريبا 2 ماه ديگه نسخه نهاييشو با قيمت تقريبي 2 الي 3 هزار تومان بخر...
چون من خريدم پر از اشكال بيد....يعني اگه با نرمافزارها يا بازيهايي كار ميكني كه احتمال ميدي با سيستم عاملين جديد مچ نباشن كه نيستن .....بهتره نخري ..حالا اگه پولتو دور ريختي و خريدي به هيچ وجه ويندوز ايكس پي رو پاك نكن...و بذار سيستمت دو ويندوزه باشه...
اين از اين....
ولي از نظر سرعت گرافيك و بك گروند و زيبايي اين ويندوز محشره..ولي هنوز اشكالاتي دارد....حالا اگه خريداري كردي ...بد نيست زياد باهاش كار كني تا بهتر دستت تا 22 اكتبر روان بشه...
اين از اينش..
من جي تي اي رو تست نكردم...تو سون...ولي ميگم شما ايكس پي رو حذف نكن و بذار دو ويندوزه باشه..بعد جي تي اي رو از ويندوز ايكس پيت پاك كن و به سون منتقل كن يا نصبش كن تو سون..ذخيره هاشم كه خوب ميتوني از داكيومنتت بكيري...
ولي اگه اجرا بشه..گرذافيكت رو كاملا مچ ميكنه با بازي...
بعد كندي يا مكث يا اشكالات جزيي رو در سون نميبيني... در بازيها و نرم افزارها..
يا حتي در اتئران سي دي...
همون بهتر كه ويستا نصب نكردي...
بحالا اگه ميخوايي نصب كني..مراقب باش كه دراورهات رو قاطي نشون ميده..و موقعي كه ميخوايي فرمت كني...مراقب باش كه چيزي رو اشتباهي فرمت نكني.....بعد اشكت در بياد..
اگر نسخه كركيش رو خريدي....حتما تو ايكس پي يه سر بهش بزن ببين تو راهنماييش چي گفته...
چون احتمالا هنگام نصب بايد كانكت باشي....شماره سريالش هم يادت نره..
به اندازه اي كه ويستاي مزخرف جا ميگيره اين به هيچ وجه نميگره....شما نگران اون نباش...
نه زياد فضا ميگيره و نه قطعاتت رو به صورت انحصاري تحت تاثير ميذاره....شما با اين قطعات ميتوني نصب كني....
مشكلي نيست....
فقط ممكنه هنگام نصب درايور هات...خطاي فعال نشدن سيستم عاملت يا همون ويندوزت رو بده اگه طبق راهنمايي ويندوز و شذركت سازنده فعالش نكني..
البته كه من نتونستم فعالش كنم...شايد اساتيد محترم بتونن..
با اين حال....از ما گفتن بود....
تماس فرت
چي شد آخرش؟ ميگيد كاستم توي عكس آپگريدوانتخاب كرديد.نقل قول:
من اعصابم ديگه داره خورد ميشه.
ميرم بوت كنم آپگريدو كه انتخاب ميكنم ميگه سي ديو در بيار ويندوزو اجرا كن از اونجا آپگريدو انتخاب كن. اينكارو مينم همون ارور قبليو ميده.
اي خدا. من چه گناهي كردم؟
يكي جواب بده.حياتيه. برم كاستم نصب كنم؟
عزیزم کاستم رو بزن حله
......................................
توی سون وقتی میخوام وی پی ان کانکت بشم این ارور رو میده فایر وال و همه چیزم خاموشه
The network connection between your computer and the --- server could not be established because the remote server is not responding. This could be because one of the network devices (e.g, firewalls, NAT, routers, etc) between your computer and the remote server is not configured to allow --- connections. Please contact your Administrator or your service provider to determine which device may be causing the problem. (Error 809) For customized troubleshooting information for this connection
راه حلی واسش هست دوستان ؟
خب كاستم ويندوز ايكس پي رو پاك ميكنه.
دوست من به جرات بهتون اطمینان میدم که این ویندوز بازی هارو بهتر از ویندوزهای قبلی اجرا میکنه!نقل قول:
این چیزیه که من به شخصه تستش کردم.
آقا پاک نمیکنه.اون عکس رو قبلا یکی از بچه ها برای ویستا میخواست.من برای فهم مطلب گذاشتم.نقل قول:
Custom نصب کنید.
آها ......نقل قول:
من معمولا میخوام یه نرم افزار یا بازی بخرم میام به فروشگاه پی سی یه سری میزنم . اومدم دیدم خود پی سی هم زده نسخه نهایی گفتم حتما نهاییه دیگه ... خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه حوصله دردسرو ندارم .ممنون از راهنماییتون . بعد یه سوال نصب این ویندوز خیلی با اکس پی فرق داره ؟ سخت تره یا آسون تر ؟ فارسی رو ساپورت میکنه دیگه ؟ مثلا راحت Alt+Shift رو بزنی و فارسی بشه دیگه ؟ اینترنت وصل شدنش مثل اکس پی راحته ؟ آخه شنیده بودم تو ویستا خیلی کار داره .
بازم ممنون :11:
خب پس خیالمون تقریبا از لحاظ بازی راحت شد . :8:نقل قول:
دوست من به جرات بهتون اطمینان میدم که این ویندوز بازی هارو بهتر از ویندوزهای قبلی اجرا میکنه!
این چیزیه که من به شخصه تستش کردم.
راهی هستش که همه فولدر ها رو اتوماتیک بصورت لیست نشون بده؟
سلام
من یه مشکل دارم که فک کنم خاص ویندوز هفت نباشه و یادمه که تو اکس پی هم یه همچین مشکلی داشتم:41:.همیشه هم این مشکل به وجود نمیاد فقط گاهی اوقاته!!!:41:
حالا مشکلم چیه: من با کلیک راست کردن روی هر فایل و فولدری فایلهام کپی میشن و میتونم اونارو پاست کنم هر جا که بخوام.
این خیلی دردسر ایجاد میکنه فکرشو بکنی کلی واستادم کلی فایل مارک کردم حالا میخوام برم بریزم تو یه نیو فولدر به محظه اینکه کلیک راست کردم تا یه نیو فولدر درست کنم همین نیو فولدره کپی میشه!!!!!و حال دوباره باید مارک کردن وجدا کردن رو شروع کنم.:31::31::31::31::31:
لطفآ راهنماییم کنید.چون واقعآ دیونم کرده!!! یعنی از چی میتونه باشه؟!!!:46:
ممنون:11:
سلام. ببخشيد من هي ميام سرتونو درد ميارم.نقل قول:
رفتم كاستم نصب كنم بعد از يه مدت اينو ميگه. يادم مياد بار اول دليل پاك كردن پارتيشنام هم همين بود:
windows cannot install requier files. the files may be corrupted or missing. make sure all files requierd for installition are available. restart the installition.
error code:0x80070570
من چيكار كنم؟ سي دي مشكل داره. برم به آقا ميثم بگم يا آقا سينا؟(آخه از همينجا خريدم)
سلام.نقل قول:
شما ویندوز رو از روی DVD نصب میکنید یا از روی هارد یا برنامه های Virtual Drive ؟
بله این کار رو هم کردم..ولی جواب نداده..نقل قول:
دي وي دي. چطور؟نقل قول:
هیچی درسته.DVD شما مشکل داره.بهتره با مدیرها صحبت کنی.دقیقا بگو چه خطایی میده و تو چه مرحله ای.نقل قول:
راستی قبلش ببین میتونی همه محتویات DVD رو بدون مشکل روی هارد کپی کنی؟
موفق باشی.
ارورش دقيقا همون بود و وقتي داد كه داشت نصب ميشد. توي اكستندش بود.
كپي نميشه. ميگه جا نداري!!!!!!!!!!!!!!!!
كامپيوتر ماس ديگه!!!
سلام
2 تا سوال :20: یکی اینکه هر چند وقت خوبه دفرگ کنم ؟ (حداقل زمان رو بگید)
و یکی که سرعت ویندوز نسبت به اولش خیلی اومده پایین اول خیلی سرعتش بالا بود چه پیشنهادی می کنید در این رابطه ؟
چيزه... كپيش كردم. كار ديگه اي هست؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
حداقل هفته ای یکبار.بازم نمیشه دقیق گفت. بستگی به استفاده شما از سیستم داره.
بعضی از برنامه های مخصوص Defragment خودشون حالت اتوماتیک دارن.Diskeeper و Perfectdisk از جمله ی اونا هستن.
برای سرعت هم باید از برنامه های بهینه ساز استفاده کنید. مثل Tuneup و...
نقل قول:
به نام حق
والا اين جور كه ازنوع خطا پيداست احتمال ميره كه سرورت مشكل داشته باشه..شما لطف كن اگه تونستي تو يه سيتم ديگه با وين سون امتحان كن..
من كه فرك كنم از وي پي ان شما باشه...
ولي خطا مربوط به سرور شماست..
من یه سوال دارم البته میدونم که خیلی پرسیده شده
میخواستم بدونم برای نصبش چقدر فضا لازمه ؟
25 گیگابایت کافیه ؟
اگه کافی نباشه باید دوباره پارتیشن بندی کنم
بله کافیهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها ویندوز 7 نسخه ی نهاییش چرا نصب نمیشه؟!!!!
قبلاً بتاشا نصب کرده بودم هیچ مشکلی نداشتم ولی نمیدونم چرا این نصب نمیشه!!!!
تو Set up اولویتها درستن ولی وقتی کامپیوتر را ریست میکنم اصلاً انگار نه انگار که این دی وی دی داخل دی وی دی رامه!!!!
تو خود ویندوز هم که رو درایوش کلیک میکنم تا اجرا بشه این پیغام را میده!!!
لطفاً راهنمایی کنید
مطمئنی دی وی دیت بوت ایبل هست؟نقل قول:
کدوم پیغام؟!
نسخه نهاییش که نصب میشه شما ببین مشکل از کجاست اصلا ببین dvd بوت میشدنقل قول:
موفق باشید
احتمالا سونت از نوعيه كه يك بار بيشتر نصب نميشه..فدات شم...احتمال قوي همينه...
منم از اين نوع ويندوز داشتم كه يك بار بيشتر نصب نشد رو سيتمم..
تماس فرت
دی وی دی فکر کنم بوتیبل نیست!
چون من تو Set up اولویت اول را به سی دی رام میدم ولی اصلاً انگار که هیچ دی وی دی تو دی وی دی رام نیست!!!مستقیم میره تو ایکس پی!!!!
این فایلهاشه:
اینم اون پیغامیه که تو خود ویندوز میده البته عکسشا گذاشتم نمیدونم چرا براتون پیدا نیست!!!
اولويتو بديد به دي وي دي رام نه سي دي رام. اين دي وي ديه توي سي دي رام نزاريد.
سلام
من چند سال میشه که از Word 2003 استفاده می کردم.(البته در ویندوز Xp)... ولی الان که Windows 7 نصب کردم و بعدش Word 2003 رو نصب کردم ، جمله ها اینجوری میشن ؛
معمولا این مشکل وقتی بروز میکنه که در متن خودمون از کلمات انگلیسی هم استفاده کنیم
میتونید مشکلم و حل کنید؟
سلام
من توی ویندوز xp و vista میتونستم رزولیشن دستی توی انویدیا کنترل پنل ایجاد کنم ولی در ویندوز سون ایجاد نمیشه یعنی یک پیغام میده که ایجاد شده اما Refresh rate همون Refresh rate قبلی است.از نسخه 190.38 درایور استفاده میکنم و ویندوز هم 7 ultimate است.
خودش نوشته سی دی رام!دی وی دی رام نداره!نقل قول:
من سی دی رام و دی وی دی رامم یکیه.از هم جدا نیستن.
دوستان من 7 64 بیتی رو رو پی سیم ریختم بوت اکس پی رو پاک کرد
حالا میخواستم رو لپ تاپم بریزم ویستا Home Prtimeum 32bit داره با بوت ویستا سازگاری داره؟
چرا رزولوشن از 1024*768 بالاتر نميره
درايور گرافيک جديدترين از سايت انويديا مونيتور رو هم درست شناخته
vga 9600 gso
monitor samsung 757dfx 17"