در ساعت 00:30 بامداد یکشنبه 10 بهمن ماه 1 هزارو 389 360 ساعت به انهدام سامسونگ :27:
Printable View
در ساعت 00:30 بامداد یکشنبه 10 بهمن ماه 1 هزارو 389 360 ساعت به انهدام سامسونگ :27:
حسن و .... لطفا اخبار مربوط به MWC سامی رو همیجا بذارید . ( حسن پستاتو تو تاپیکی که اخبار گذاشتی ویرایش کن لطفا )
حیف علی که این تاپیک رو راه انداخت . ارزش نداره واسه بعضی از کاربران این همه زحمت .
اخبار سامی که شماها میذارید خیلی سطحش از عقل کوچیک این کاربران بالاتره .
مخلصیم .
منم وافقم اوجا هر یه پست بزنی ۴ تا آدم بیشعور میان هی به نظر خودشون خود شیرینی میکنن:2:
همنطوری که سامسونگ اعلام کرده بود .
اولین تیزر GS2 امروز منتشر شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر تا معرفی :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیزر :
مخلصیم .کد:http://www.samsungunpacked.com/
تیزر مربوط به GS2کد:http://www.youtube.com/watch?v=1qJf0UScndg
واقعاً موندم کدوم سیستم عامل رو انتخاب کنم آندروید یا ویندوز 7 این GS2 خیلی به نظر شاخ میاد ...!!!!!!!
سلام دوستان:11:
ببخشید که خیلی دیر میامااااااا...........:13:
وقتم خیلی کم شده:41:
بتازگی یکی از سایتا خبر از گوشی جدیدی از خانواده بادا با نام Samsung Wave 833 داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات:
* S3C6410 processor clocked at 800 MHz;
* 448 mb (?) Of RAM;
* 150 MB internal memory;
* 3.5-inch AMOLED display;
* 5 megapixel camera with autofocus and LED flash;
* Bluetooth 3.0 and Wi-Fi b / g / n;
* Jack headphone 3.5 mm;
* Accelerometer sonsore and lighting;
* MicroSD external memory slot for up to 32 GB of capacity;
* Version 1.2 pre-installed bay (with the possibility of future upgrade at bay 2.0);
کد:http://badablog.it/samsung-wave-833-prossimo-bada
الدار :
از جمله آخری که قرمز کردم میشه فهمید که GS2 از T2 استفاده نمیکنه و Orion هستش .نقل قول:
Samsung will also offer Galaxy S2 based on dual core processor with similar clocking rate and other parameters. Until this product reaches the shops Tegra2 will reign supreme.
و در آخر :نقل قول:
For 2011 Tegra2 and Samsung Onion are top solutions
پس Bada هم از D-C استفاده نمیکنه ! نوکیا هم فعلا خواب زمستانیه !نقل قول:
Nokia is not planning dual core Symbian devices and this market share is still huge. Dual core solutions will be initially available for Android handsets only, but other platforms will join in 2012
و مثل اینکه بعد از معرفی GS2 تمام GS هائی که تولید خواهند شد با صفحه نمایش Super Clear LCD ساخته میشن و سری AMOLED سامسونگ میره روی گوشیهای جدید .
مخلصیم .
سلام .
به یه چیزی دقت کردید در تیزر ؟!
ثانیه 13 شما میتونی گوشی رو که عکسش منعکس شده روی شیشه رو ببینید :
خب 13 ام چه خبره ؟!
ثانیه 13 = 13 فوریه = معرفی گوشی !
ماشال سامی :دی
مخلصیم .
عجب سوتی با حالی بود امیر :31:نقل قول:
نوکیا تو پلنش واسه سیمبین
تو 2011 از کوارتر سوم از دال کور استفاده میکنه
هر چند که بازم دیره !
ن.کیا رو که بی خیال. خوب یا بد، فعلا سیمبین به پردازشگرهای قویتری نیاز نداره که حالا بخواد رو گوشیهاش بزاره یا نه.نقل قول:
اما من درست مفهوم این چمله قرمزه رو نفهمیدم.
یعنی میگه تا اون موقع Tegra 2 دیگه پردازشگر شاخی نیست؟
نه منظورش این بوده که تا وقتی GS2 وارد بازار نشده T2 بهترین در بازار هستش ولی بعدش Orion بهترین میشه ! ( البته تیکه آخر ترجمه رو خودم اضافه کردم تا مفهوم برسه )
مخلصیم .
سلام :20:
ممنو از زحمات دوستان:31: ببخشيد به نظرتون اين گوشي(galxy s2 )كي وارد ايران وبا چه قيمتي ميادو قيمت افت كردش چنده؟؟؟ممون.
اگه جاش نبود ببخشيد:46:
دوستدار شما ياشار
سلام
همون طور که امیر گفت galaxy s دیگه با سوپر امولد تولید نمیشه و به جاش از Super Clear LCD قراره استفاده بشه.:41:
در نتیجه ضخامت گوشی به 10.59 میلیمتر رسیده و وزن گوشی هم 131 گرم شده یعنی 12 گرم سنگینتر.باتری 1650 میلی آمپر شده پس عمر باتری بیشتره و فقط نسخه 16 گیگ هم تولید خواهد شد.
اما شاید جالبترین نکته استفاده از پروسسور 1GHz TI OMAP 3630 به جای Hummingbird باشه که قراره با نسخه فرویو کار کنه.
کد:http://mea.samsungmobile.com/ENG/mobile-phones/samsung-i9003-galaxy-sl
اینا ( کلا میگما، نه فقط از لحاظ صفحه نمایش) یعنی بهتر میشه یا بدتر؟نقل قول:
سلامنقل قول:
این یه ریویو از این جدیدست:31:
من که باهاش حال نکردم:41:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i9003_galaxy_sl-review-562.php
کلی از این خبر حالم گرفته شد.
البته من خیلی از صفحه ی سوپر امولد خوشم نمی اومد، ( به خاطر همون چیدمان پیکسل هاش.) ولی از هامینگبرد خیلی خوشم می اومد.
البته به نظرم TI سی پی یوی قوی تریه، ولی از نظر گرافیکی، هامینگبرد با تگرا 2 رقابت می کرد...
-----------------------------------------------------
دوست عزیزی که پرسیدن : یعنی بعد از اومدن اوریون، تگرا 2 دیگه خفن نیست،
تگرا 2 ، بین رقبا، ضعیف ترین سی پی یوی 2 هسته ای بود. تازه، از همشونم باتری بیشتر مصرف می کنه.
اوریون، TI OMAP 4400 و بقیه ی این سری، سری 86 اسنپدراگون، هر سه تا سی پی یو های خفن تری هستن، و هر کدوم که بیان، تگرا دو دیگه خفن ترین سی پی یو نیست.
تنها مزیت تگرا دو اینه که اولین سی پی یوی 2 هسته ایه موبایله. ( اگه نوکیا های قدیمی رو حساب نکنیم.)
و می دونید که، اول بودن، بیشتر از بهتر بودن می ارزه.
GSMArena هم گیج میزنه :دی
مخلصیم .
سلام امیرنقل قول:
به نظر من اصلاً سوتی نیست (نمیگم تو گفتی سوتی). بر خلاف بعضی سایت ها که میگن "سوتی فتوشاپی سامسونگ" !!!
بر عکس این میتونه یک هنر تبلیغاتی باشه که به گفته خودت در ثانیه 13 ام این ویدیو دیده میشه و در روز 13 فوریه این گوشی به نمایش در میاد:20:
سلام .
منم به خاطر همین گفتم دیگه . فوق العاده این تیزر زیبا کار شده . Engadget نوشته بود Samsung Sucks At Photoshop ! ولی وقتی اینو توی کامنتهاش دیده هیجی نگفته !
تازه یه چیز دیگه هم هستش .
این ویدیو 31 ثانیست ! و در 31 ژانویه هم آپدیت شده توی یوتیوب !
حتی من اینجا هم واسه بروبچه های Mobile-Review نوشتم :
خلاصه سامی تو تبلیغات حرف اول رو میزنه .کد:http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=67036&page=304
Samsunghub پست منو توئیت کرد :دی
مخلصیم .
باریکلا تو:31:
مسخره میکنی :دی
خب دوستان سایت Samfrimware با GS2 کار کرده و بعضی از مشخصاتش رو گفته :
صفحه نمایش 4.5 اینج
دوربین 8 با فلاش
پرازشگر Orion
آندروئید 2.3
کلا همون Infuse خودمونه ! میخوام امضامو عوض کنم بذارم Something Big Dont coming :دی
در آرامش بخوابید تا 13ام که هیچ خبری نیست :دی
راستی گفته عکس نمیذارم ! التماس نکنین !!!
مخلصیم .
متوجه نشدم، اینایی که گفتی، سامتینگ بیگ نیست؟؟نقل قول:
چه انتظاری داشتی دقیقا؟؟
می گم، صفحه ی 4.5 یکم رزولیشنش کم نیست؟ این رزولیشن تو سامسونگ ویو 3.2 اینچی استفاده شده. هر چند، اونجا ساب پیکسل هاش کمتر بود...
از همون روز اول گفتم این تبلیغ سامی حرفه ایه ها:31: ...نقل قول:
امیر معروف شدیا (امیر و تئوری های کوبنده اش).. کاش من زودتر برای mobile review کامنت میذاشتم تا به جات من معروف شم:31:
نقل قول:
نه مسخره چیه دارم بهت اعتماد نفس میدم:31:
این که مشخصاتش خیلی خوبه که
همونیه که من میخوام الان arc و اون artix رو میخوابونه
راستی htc هم که یه گوشی میخواد معرفی کنه ۴.۵ اینچی tft:31:
آقا گالاکسی اس با صفحه سوپر رو میفروشم
کسی نبود:31:
راستی S9000 چی شد
چیز خوبیه ولی خفن نیست !
مثلا اگه رزولوشنش مثل Atrix یا iPhone باشه یا کلاک پرازشگرش 1.2 باشه اون موقع خفن میشه !
البته احتمال اینکه Orion رو کلاک کرده باشن به 1.2 هستش .
اینجا رو بخونید :
مخلصیم .کد:http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/6032458-samsung-i9100-gets-leaked-specs-by-samfirmware-com
امین عزیز پست بالا رو واسم فرستاد منم یه نگاهی کردم .کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=130755
اصلا نمیدونم دلیلی که دوستان میخوان به زور سامسونگ رو بد جلوه بدن چیه !
اگه راست میگین اینجا همچین تاپیکی بزنین تا بهتون بگم چه خبره :دی والا ! دور از چشم ما هی پشت سر سامی حرف میزنن :دی
به کوری چشم حسود SAMMY #1 !
مخلصیم .
1080p رو 24فریم میگیره دیگه؟
بعد 2 Bada رو Orion میاد ؟
نه دیگه 30 فریمنقل قول:
چه خبره 4.5 اینچ؟ فکر کردن ما غولیم؟ اینو کجامون بزاریم؟؟؟نقل قول:
همون Galaxy هم با 4 اینچ برای خیلیها زیادی گندست!
احتمالا میخوان این رو جایگزین G Tab کنن. نه؟
سلام
فقط 7 روز و 23ساعت و 35 دقیقه و 54 ثانیه و 123 میلی ثانیه مونده تا عوض شدن اواتار من :31::8::5:
در ضمن من یه چیزی کشف کردم سامسونگ تو سایت که نوشته something BIG منظورش صفحه نمایش بوده:31:
ببخشید اگه بی نمک بود گفتم جو یکم عوض بشه:31:
اميد وارم 4.5 اينچ باشه در اين صورت حتما اولين انتخابم گلكسي 2 ميشه راستش اگه بياد از فضاي بالا و پايين گلكسي استفاده كنه به نظرم بزرگ نيست حالا خوبه با 4.6 اينچ بياد بيبنيد اگه يه صفحه 4.5 اينچي رو ببينيد ميبينيد كه بزرگ نيست اين فضاي اضافي اطرافشه كه گوشي رو گنده ميكنه به هر حال من ارزو ميكنم با اين مشخصات بياد
"4.5 صفحه نمايش 3d
اوريون
دوربين حداقل 8 با فلش زنون كه ديگه سورپرايزم ميكنه
باتري 1800
فيلمبرداري full hd اما با صداي خوب
ضخامت زير 9 ميليمتر
usb otg
hdmi
به نظرتون كدومارو داره??
بچه ها یه دو تا عکس بذارم یه ذره حال بیاین:31:
طراحی: بچهای بالا و اینا:5:
اگه نیومد
کد:http://blog.itechtalk.com/wp-content/2010/12/32.png
کد:http://www.priceindia.net/wp-content/uploads/2010/12/galaxy-s2-front-view.jpg
هیچکدوم :دینقل قول:
3D که نیست اصلا چه به درد میخوره تو 4 اینچ !
فلاش زنون هم نیست چون تو این ضخامت نمیتونن جا بدن !
بقیه رو داره . باتریش احتمالا بیشتر هم باشه !
این 2 تا عکس بالا هم خیلی زشته :دی
مخلصیم .
in ax ro ke az chand mah pish didim. interface va icon ham ke daghighan male galaxy. babate finglish sharmande darky 8rikhtam farsi nadare
خب امسال سایتها در کف سکیورتی :دی سامی به سر می برند !
هنوز هیچ عکسی از GS2 منتشر نشده ! دقیقا مثل سونی اریکسون که هیچ عکسی از گوشیهاش رو نشده :دی
و اینکه بروبچه های سام فریمور ( بزرگترین سایت ریلیز فریمور سامی ) نوشته :
مخلصیم .
انگار سمفریمور هم تنش به نوکیا بلاگ خورده که فقط مدح گویی نوحه سرایی نوکیا می کنه
امتیاز چیی این دوتا بالاتره مثلا بعد از کدوم اکسپریا ؟
I7850 مثل اینکه امنیا 8 البته الدر گفته
@SamFirmware
Lets try to get some more info about the Samsung I7850. And maybe also I9100. (Pictures or just specs?)
166 ساعت تا انهدام
دوستان تو سایت Gsmarena یه جاش یه سوتی گرفته, از ویدیویی که سامسونگ واسه Galaxy S2 ساخته! اونم اینه که عکس گوشی تو آینه افتاده. دیدینش:
جیگر این سوتی رو اونا از بچه های همین تاپیک خودمون کش رفتن. برو 2 صفحه عقب...نقل قول:
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا:31:
پی سی ورلد شده منبع خبری سایتهای دیگه
چه میکنینییممممممممممممم:31:
۱55 ساعت و 31 دقیقه و 31 ثانیه و 31 میکرو ثانیه و 31هکتو ثانبه و.............. مونده به ...
....حسن بگو....به چی :5: