بچه ها اگر آدم این بازی رو با پچ دومش نصب کنه از لحاظ روونی و فریم گیری تفاوت محسوسی با GTA IV مثلا با پچ ششم احساس میکنه؟
میخوام ببینم ارزش داره پول و وقت بگذارم این بازی رو بخرم و نصب کنم؟
Printable View
بچه ها اگر آدم این بازی رو با پچ دومش نصب کنه از لحاظ روونی و فریم گیری تفاوت محسوسی با GTA IV مثلا با پچ ششم احساس میکنه؟
بله کاملا ارزش دارهنقل قول:
و خیلی بهتر از IV هست
سلام بچه ها.
من نمیدونم چرا این مرحله ای مادره بهمون میده/منظورم همون اولیست که میگه باید با یه مرده بریم تو یه زیر زمین و با 3 نفر دوا کنیم.بدش که ماموریت رو انجام میدم فیلمشم تموم میشه اون Loading اون پایین میاد و همین جوری میمونه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته.
مشکل از چیه؟؟؟
از کرکه؟؟
اگه از کرکه میشه لطفا کرک سالمشو بدین؟؟؟
کسی نبود جواب مارو بده؟ چیجوری نصب کنم این بازیو کممممممممممممممممممممممک
یه بار ریستارت کن سیستم رو دوباره برو بعضی جاها گیر میکنه احتمالا مشکل از کرک هست من کرک جدید ندیدم به گیم کپی برو ببین اگه کرک جدید داره دانلود کننقل قول:
باید آنلاین باشی موقع چک کردن کرک رو هم کپی کنینقل قول:
[HTML]من بازی gta IV رو نصب کردم اما هم سرعت بازی پایینه هم گرافیک بازی یه طوریه سایه ها .
سیستمم هم اینه
main: GIGABYTE ES3G
CPU: 2200
GERAPHIC:512 GIFORCE 8400
RAM: 2GEILتوی بازی گرافیک روی ضعف ;متوسط;و بالا تنظیم کردم اما به حالش فرقی نکرد.توی بازیGRID همینطوری بود گرافیک بازی روی 600*800 گزاشتم خوب شد.ویندوز هم CS3[/HTML]
همه ی گرافیک هارا پایین بگذاریدو سایه راoffکنید
منم توی مرحله ی No,3 این مشکل رو داشتم ولی خود به خود درست شدنقل قول:
سلام بچه ها.
من نمیدونم چرا این مرحله ای مادره بهمون میده/منظورم همون اولیست که میگه باید با یه مرده بریم تو یه زیر زمین و با 3 نفر دوا کنیم.بدش که ماموریت رو انجام میدم فیلمشم تموم میشه اون Loading اون پایین میاد و همین جوری میمونه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته.
مشکل از چیه؟؟؟
از کرکه؟؟
اگه از کرکه میشه لطفا کرک سالمشو بدین؟؟؟
حالا شما پچ بازیرو نصب کنید ببینید درست میشه یا نه
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
نقل قول کننقل قول:
کسی نبود جواب مارو بده؟ چیجوری نصب کنم این بازیو کممممممممممممممممممممممک
پس میشه لطفا پچشو بزارین؟؟
همراه کرککد:http://rapidshare.com/files/404485816/EFLC_1.1.2.0_shop.iranget.com_.rar.html
راهی هست روی windows 7 64 bit اجرا بشه؟
وقتی بازیو نصب کردم وقتی روش کلیک میکنم تا بالا بیادو بازی کنم این میاد release date check بعد باید اکسپ کنم وقتی میزنم یه برنامه دیگه میاد که سریال می خواد سریالش کسی داره؟ کمکم کنید لطفا. یه قسمتم هست که این اررور میده FATAL ERROR : RMN60
نشد بازم سریال میخواد. یه قسمت دیگم داره پلی میکنم FATAL ERROR: RMN60 میده
دوست عزیز ورژن بازی شما چیه؟؟نقل قول:
نشد بازم سریال میخواد. یه قسمت دیگم داره پلی میکنم FATAL ERROR: RMN60 میده
آیا کرک ریختین؟؟؟
بازی بدون مشکل روی این ویندوز باز میشه؟ چرا میپرسی؟ امتحان کردی؟؟نقل قول:
مگه اجرا نمیشه؟نقل قول:
میره تو بازی ولی وقتی اون صفحه ای که 2 GTA هست که باید play رو بزنی به جای اون یک صفحه سیاه میاد دیگه کار نمی کنه!!!نقل قول:
بهتره توی قسمت حل مشکلات برای نصبو اجرای بازی ها مطرح کنی!نقل قول:
نقل قول:
بله ریختم. ورژن 1.0.8.0
خسته شدیم اینقدر گیر کرد!
کرکی یا پچی نیست که این باگها رو برطرف کنه؟!همین گیر کردن مراحل و Loading
اگه تو loading گير داري سريع دمو رو رد كن درست ميشهنقل قول:
سلام دوستان
نمیدونم سوال رو جای درستی پرسیدم یا نه .
من بعد از نصب و کرک (Razor) بازی ، وقتی بازش میکنم و یکی از اون دو تا Play رو میزنم و بعد Start رو میزنم ، یک صفحه سیاه بهم نشون داده میشه که هرچی هم صبر کنم هیچ تغییری نمیکنه . اگر اتصالم به اینترنت رو قطع کنم هم صفحه ای میاد که نشون میده یک آدرس رو پیدا نکرده (صفحه IE)
چطور میشه این بازی رو آفلاین بازی کزد ؟
مشکل سیستم هم ندارم . Cpu 2Core 2.6 ، Ram 4g , Graphic 9400 gt
اگر اکانت افلاین ندارید باید در همون منوی بازی رو LIVE کلیک کنید بعد یه اکانت جدید ایجاد کنید و دو گزینه داره که یکیش اکانت افلاین هست.وقتی ساختید و فعال شد وارد بازی میشود.موفق باشید.نقل قول:
این فایلو داتلود کنید و بریزین تو محل نصب بازی دیگه نیازی به ساخت اکانت هم نیستنقل قول:
سلام دوستان
نمیدونم سوال رو جای درستی پرسیدم یا نه .
من بعد از نصب و کرک (Razor) بازی ، وقتی بازش میکنم و یکی از اون دو تا Play رو میزنم و بعد Start رو میزنم ، یک صفحه سیاه بهم نشون داده میشه که هرچی هم صبر کنم هیچ تغییری نمیکنه . اگر اتصالم به اینترنت رو قطع کنم هم صفحه ای میاد که نشون میده یک آدرس رو پیدا نکرده (صفحه IE)
چطور میشه این بازی رو آفلاین بازی کزد ؟
مشکل سیستم هم ندارم . Cpu 2Core 2.6 ، Ram 4g , Graphic 9400 gt
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/fqyqPHcv/xliveless-0999b7.html
ممنون دوستان .
اینکار ها رو کردم ، مشکل قبلی حل شد . ولی الان وقتی Start رو میزنم ، یک دمو بهم نشون میده که بعد از چند لحظه ارور میده و بازی بسته میشه (همون ارور معروف به don't send !) فکر میکنید مشکل از کجا باشه ؟
برای اطمینان direct9 رو نصب کن و net framework و بقیه نرم افزار های درون دی وی دی رو نصب کنید مشکل حل میشه.نقل قول:
لطفا آخرین patch بازی رو به همراه کرکش بزارین
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز برای منم همینطور میشه
مشکلشو در آوردم
آول باید اکانت افلاین درست کنی
تو خود بازی وقتی live میاد اونموقع
بعد تصویر سیاه شد نیامد مطمعن شو برنامه ای پشت بازی باز نباشه مثلا کانکشن اینترنتت
با دکمه alt+tab میتونی برنامه های پشت رو ببندی
خدمت شما:نقل قول:
لطفا آخرین patch بازی رو به همراه کرکش بزارین
ممنون
کد:http://hotfile.com/dl/52004158/183cab4/EFLC_1.1.2.0_shop.iranget.com_.rar.html
کد:http://www.4shared.com/file/D-XsMQ4K/EFLC_1120_shopirangetcom_.htm
لینک اولی فیلطر هستکد:http://rapidshare.com/files/404485816/EFLC_1.1.2.0_shop.iranget.com_.rar.htmll
تشکر یادت نره!:46:
اگه لینک ها خراب بود بگو!
(که 100% نیست!)
من خودم پچ 1 رو امتحان کردم
تاثیر آنچنانی نداشت
چند تا از بچه ها هم پچ 2 رو امتحان کرده بودن و میگفتن تاثیر زیادی نداره
برای این بازی چند تا پچ اومده
کدوم بهتره
دوستان مرحله ای به نام B اومده میرم طرف مرحله سرعت بازی کم میشه بعضی مواقع هم قفل میکنه بعضی مواقع هم که بهش میرسم و میخوام برم توی مرحله گیر میکنه!
نمیشه رفع کرد مشکل رو؟
اصلا این بازی های جدید GTA همه مسخره هستن خیلی دنگ و فنگ دارن بازیش نکنید من تو بازی The Ballad Of Gay Tony بازی کردم 3 ماموریت مونده بود حو صلم سر رفت Uninstall کردم. Sucks Sucks Sucks GTA Sucks
کجاش مسخره هست؟!نقل قول:
اصلا این بازی های جدید GTA همه مصخره هستن خیلی دنگ و فنگ دارن بازیش نکنید من تو بازی The Ballad Of Gay Tony بازی کردم 3 ماموریت مونده بود حو صلم سر رفت Uninstall کردم. Sucks Sucks Sucks GTA Sucks
بازی به این قشنگی
شما دوست نداری فکر نکن هیچکی دوست نداره
در ضمن یه کمی هم با ادب تر باش!:46:
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
از gta 1 گرفته تا همین iv و eflc همشون خداییش قشنگن
100000000000000% تائید میشه!نقل قول:
جاش مسخره هست؟!
بازی به این قشنگی
شما دوست نداری فکر نکن هیچکی دوست نداره
در ضمن یه کمی هم با ادب تر باش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
از gta 1 گرفته تا همین iv و eflc همشون خداییش قشنگن
واقعا جی تی ای یکی از بهترین بازی هایی هست که تاحالا بازی کردم
یکم هم با ادب تر باش اگه شما دوست نداری دلیل نمیشه بهش فحش بدی و توی این تاپیکی که 144 صفحه جلو رفته چیزی بگی
بچه ها كسي يه لينك سالم از بهترين كرك razor نداره كه بشه راحت دانلود كرد؟
يا اگه كسي كرك براش جواب داده ميتونه يه جا آپلودش كنه؟
خواهشا كمك كنيد:42:
دوست عزیز چه ورژنیه بازیتوننقل قول:
بچه ها كسي يه لينك سالم از بهترين كرك razor نداره كه بشه راحت دانلود كرد؟
يا اگه كسي كرك براش جواب داده ميتونه يه جا آپلودش كنه؟
خواهشا كمك كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي EFLC.exe نوشته 1.1.1.0نقل قول:
و روي LaunchEFLC.exe نوشته 0.1.0.0
ديگه نميدونم منظورتون كدومش بود؟
سلام به همه
من تا آخرای بازی رو انجام دادم ولی بعد ویندوزم خراب شد سیو بازی رو برداشتم حالا ویندوز جدید زدم وقتی سیو رو میزارم سر جاش تو بازی ارور میده میگه لود نشد لطفا هارد خود را چک کنید
ویندوز قبلی xp sp3 الان باز همون
فک کنم تنظیمات xlive رو ورنداشتم چیکار کنم؟
سلام
براي اينكه بازي راحتتر اجرا بشه ميخوام سايه هاي بازيرو از بين ببرم ولي هرچي مگردم نيست اصلا يه همچين گزينهاي داره ممنون ميشم كمكم كنيد