سلام دوستان من آموزش کار با open iv رو میخواستم واینکه این نرم افزار مخصوص جایگزین کردن ماشینهاست
یا برای نصب مدها هم میشه ازش استفاده کرد؟
و اگه لینک دانلودشم بزارین ممنون میشم.
با تشکر قبلی
Printable View
سلام دوستان من آموزش کار با open iv رو میخواستم واینکه این نرم افزار مخصوص جایگزین کردن ماشینهاست
یا برای نصب مدها هم میشه ازش استفاده کرد؟
و اگه لینک دانلودشم بزارین ممنون میشم.
با تشکر قبلی
سلام من اصل اینارو رو میخواستم
MeleeAnims.dat
ThrownWeaponInfo.xml
WeaponInfo.xml
این فایلا در Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\dataقرار داره لطفا هرکی داره بذاره:41:
اقا سلام به همگی و خسته نباشید یه خواهش داشتم میخواستم بگم که اگه براتون زحمت نیست کرک پچ 1.0.4.0 رو برایم بزارید کرک رازور که 196 kb بود رو دانلود کردم اما fatal eror میده:41: کمکم کنید :20:
چجوری می تونیم ماشین های دانلود کرده رو تو بازی قراربدیم:42::42::42:
شما تو تاپيك درخاست كرك بايد پست ميداديد اونجا حتما كركي كه ميخايد رو پيدا ميكنيد :10:نقل قول:
عزيز پست اول همين تاپيكو ببين كامل توضيح داده شدهنقل قول:
[با سلام من هر کاری می کنم spark iv با فرمت acdsee kw دانلود می شود . لطفا مرا راهنمایی کنید.
خوب از يه جايه ديگه دانلود كن احتمالا لينك اشتباههنقل قول:
از gtainside دانلود كن من خودم از اونجا دان كردم
تنضیمات هندلینگ gta VI رو دستکاری میکنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
میخوام ارتفاع ماشینهارو کم کنم
Zmodeler هم دارم اما فایل ماشین هارو باز نمیکنه.
اگه میشه کمک کنید.
لطف کنید نگید بگرد.خیلی گشتم.این تغییرات با san andras فرق میکنه
نسخه بروز نرم اقزار رو استفاده كنيد :10:نقل قول:
استفاده کردم.فایده نداره.چرا دستکاری در فایل handeling هیچ تغییری در ماشین ها ایجاد نمیکنه؟
هر کاری میکنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
خواهش میکنم کمک کنید.
خیلی وقته این سوال کردم کسی هنوز کمک نکرده.
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
ارتفاع یه ماشینو چطور میارید پایین.
خیلیها مشتاقا که یاد بگیرن.
کمممممممممممممممک
کسی بلد نی؟
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
لطفا واضح بگید.
سلام
این مشخصات سیستم دوستمه ایا میتونه با حداقل تنظیمات بازی کنه؟
رم 2 گیگ
سی پی یو 2.2 3500+ athlon
گرافیک 7100 gs 512 mb
نه متاسفانه اگرم بازي اجرا بشه حتي رو low هم افت فريم شديدي داري كه اعصابتو خورد ميكنه :2:نقل قول:
و اينا همش به خاطر پورت ناقصه rockstargames براي pc هستش
بیا اینم اصلشوننقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/11124016/f5a10ab9/111.html
بچه ها من پچ 1.0.5.0 رو نصب کردم بازی روون تر هم شده بود ولی دیر لود میکرد
یه سری میگن رسیمی نیست
اخرین پچ 1.0.4.0 اپدیت بود که 1 ماه پیش اومد با حجم 94 مگ که تو سایت راکستار هست
کسی تاحالا فکر نکم نصبش کرده با 4 قبلی فرق داره
ُسلام من خودم احتمال داره سیستمم رو ارتقا بدم این پورت چیه از کجا میتونم اطلاعات کاملی درموردش داشته باشم ضمنا" اگه پورت کامل بود با این سیستم اجرا میشد؟نقل قول:
سلام
من یه bmw دانلود کردم و نمیدونم چطور نصبش کنم
پست اول رو خوندم ولی متوجه نشدم
3 تا فایل واسه bmw وجود داره ( 2 تا ناشناس و یکی بصورت txt )
thanx
عزيز بايد با نرم افزار هاي مختلف كه واسه اديت آي وي برنامه نويسي شده اون دوتا فايلو به جايه فايلاي خود بازي جايگزين كني :13:نقل قول:
با سلام لطفا آموزش تعویض اتومبیل را بزارید در ضمن من برخی از مدها که در راهنمای آنها نوشته شده است در پوشه اسکریپ کپی شود رو کپی کردم اما مد اجرا نشد .
من از پچ 3 استفاده می کنم چطور باید scrip hook نصب کنم ؟
سلام
این مد پرواز چیه ؟
کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=comments&cat=324&start=0&id=27114&orderBy=
عزيزم scrip hook رو كه نصب نميكنن اين يه مترجم واسه خوندن مد هاست كه بايد در دايركتوري بازي كپيش كنيدنقل قول:
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
يه مده كه با اضافه كردنش مثل sa ميشه از جته جنگي و هواپيما مسافر بريا استفاده كرد (نصب اين جور مدها جز سنگين تر شدن بازي فايده ي ديگه اي نداره )نقل قول:
یه آموزش بدین که اتومبیل ها رو عوض کنم . در ضمن من اسکریپت هوک رو داانلود کردم توی دایرکتوری ریختم اما وقتی چیزی رو توی پوشه اسکریپ میریزم توی بازی اجرا نمیشه .
براي تعويض اتومبيل ها بايد از برنامه هاي اديت iv استفاده كنيد من spark iv رو پيشنهاد ميكنمنقل قول:
در مورد مدها هم بايد بگم كه هر مدي مترجم هاي مخصوصه خودشو اره و نميشه فقط مدو توا سکریپ كپي كرد و انتظار داشت مد كار كنه بعضي مد ها رو بايد تو اسكريپ بايد كپي كرد بعضيا رو تو پوشه ي مترجم هاي مخصوصه مد يه جورايي مثله برنامه نويسي هستش
میشه ماشین سان آندریس رو بیارم توی آی وی ؟اگه میشه لطفا یه توضیح هم بدید
دوستان من یه مد میخوام که اتومبیل رو خاموش یا روشن کنه . و یه مد می خوام که باهاش بتونم بنزین بزنم . من یه ترانیر دانلود کردم اما نمیدونم چطور ماشین خاموش روشن میکنه
نه نميشه عزيز بازي فايلاشو پشتيباني نميكنه گرافيك iv كجا گرافيك sa كجانقل قول:
سلام
چند تا مد برای افزایش fps میخواستم ÷ست اول خیلی شلوغ بود ÷شیمون شدم
=====================
یه چیز مهم دیگه این نور بازی تو ظهر خیلی بد جوره (قرمز و زنندست) نمیشه یه کاری کرد که خیلی عادی مثل sa باشه
خیلی ممنون!
لطفا مراخل نصب مد ماشین در gta iv را برایم توصیح دهید؟من spark iv و پچ 1.0.4 را نصب کرده ام . متشکرم.
چطوری میتونم هرکسیو که دلم میخواد سوار ماشین کنم ؟
من زياد گشتم مد بدرد بخور پيدا نكردم چرا از پچ هايه رسميه راكستار استفاده نميكنينقل قول:
تنضیمات هندلینگ gta VI رو دستکاری میکنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
میخوام ارتفاع ماشینهارو کم کنم
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
لطف کنید نگید بگرد.خیلی گشتم
اگه میشه کمک کنید
هر كسي كه سوار ماشين نميشه عزيزم فقط خانوم چيزا :31:نقل قول:
خوب همون خانوم چیزا رو چطوری باید سوار کنم؟نقل قول:
پمپ بنزین و سرعت سنج+نشان دهنده ضربه خوردگی ماشین:
http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=5538
توضیحات:
چراغ خطر ماشین با Control+H روشن/خاموش می شود
چراغ اصلی هم با Control+Z روشن/خاموش می شود-البته فقط در شب کار میکند
برای سوخت گیری؛به کنار یک ایستگاه بنزین بروید و سپس دکمه R را بزنید
ماشین هم با نگه داشتن F در بازی با صدای ترمز دستی خاموش میشود اما این مد هم میتواند با دکمه Control+R ماشین را زودتر خاموش کند
خودِ مُد هم با Control+O خاموش/روشن می شود
سرعت سنج هم با Control+S نمایان/پنهان می شود
عـقربه نشان دهنده سوخت خودرو هم با Control+J نمایان/پنهان می شود
مقدار آسیب بر موتورِ وسیله نقلیه هم با Control+E نمایان/پنهان می شود
با دکمه Control+Q هم مقدار سوختی که زدید؛ذخیره میشه
و با دکمه Ctrl(Control)+W هم دو باره سوخت رسانی بکنید.
یکی به من بگه این مد رو چجوری نصب کنم والا ما هرکاری میکنیم این کار نمیکنه یا اگه میشه یه مد بدید که شبیه همین باشه
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم با چه برنامه ای میشه ماشین به بازی gta IV اضافه کرد .تو تاپیک چندین صفحه هم خوندم ولی برنامه ای برای این کار پیدا نکردم .ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.اگه چنین برنامه ای هست برام بزارین
سلام من میخوام همیشه تصویر مثل سمت چ÷ باشه
الآن هم که میبینین اینجوری درست کردم بین خونم وخیابون واستادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون
سلام دوستان
بعد از مدتها دوباره این بازی رو نصب کردم(البته فعلا مشکل دارم و اجرا نمیشه)اما چون خیلی وقت بود بازی نکرده بودم یادم رفته برای ادیت بازی و اد کردن ماشین ها نیاز به آپدیت بود یا نه؟؟اگه لازمه لطفا لینک بهترین آپدیت رو بدید(حجم زیر 100 مگ بود بهتره)و اون نرم افزار که برای import ماشین استفاده میکردیم رو هم لطفا دوباره بدید.چون مال من پاک شده.
مرسی
[QUOTE
ارتفاع یک ماشین توی gta VI رو چطوری میارن پایین؟؟؟؟
][/QUOTE]
من اون اولا که تازه این بازی اومده بود و بازی میکردم با هندلینگ ادیتور این کارو میکردم اما الان خودمم ندارمش!
بگردی پیدا می کنی.
خب ببینید منم به زودی دوباره نصبصش میکنم و میدونم که ارتفاع ماشینو از handling.dat عوض میکنن
هر کی واسه این بازی mod میخواد برهکد:www.gta4-mods.com
من که تنظیم ارتفاع با فایل هندلینگ که تو محل نصب بازی هست رو بلد نیستم.هندلینگ ادیتور خیلی کارو راحت تر کرده.
اگه توی نصب کردن مد ها اشکال دارین به گوگل مراجعه کنید و البته اگه انگیلیسی تون قوی نیست از خود گوگل استفاده کنید