اديت شد ----
Printable View
اديت شد ----
از این جنگولک ها هم اضافه کردن؟ :دی
ولی چرا باز واسه مدیر پدیر ها ؟!؟!! :2:
--
بد بختی رو ببینید:
1- وضعیت اینترنت اینجوریه، نمیشه ADSL گرفت.
2- می خوام XBox360 بخرم، مدل Elite ش نایاب شده!
3- می خوام --- بگیرم، مانیتورم می سوزه، مجبور می شم برم دنبال Externalش.
4- می خوام VDB External بگیرم، داریوش نایاب میشه که ازش آمار بگیرم.
5- می خوام برم دانشگاه، کنکور رو اینجوری می کنند.
6- می خوامبشینم برنامه ام رو بنویسم، فن Lap Top مشکل دار میشه، باید بره گارانتی.
...
حالا شما باشید، چه می کنید؟
(الان دارم از تلویزیون استفاده می کنم، باید با Magnifier ببینم، پدرم در اومده!!!!)
براي دي وي بي با nw_nk از كاربران و همكاران سابق بخش دي وي بي تماس بگير
راهنمايي ات مي كنه
راستی داریوش کجاست ؟ منقرض شدش انگاری !نقل قول:
براي دي وي بي با nw_nk از كاربران و همكاران سابق بخش دي وي بي تماس بگير
راهنمايي ات مي كنه
مسیح اگر اطلاعات تا فردا نگرفتی ساعت 4:30 پویا میاد خونمون اون اطلاعات داره خواستی یه جا آنلاین بشو اطلاعات بگیر :31:
يك اسكريپت بانك سامان هست
كه براي اتصال به خود بانك سامان مشكلي نداره
يكي از دوستان مي خواد براي سايتش اين اسكريپت را راه اندازي كنه ،البته با بانك اقتصاد نوين
بيشتر مشخصات و نوع ارتباط و پنل دو بانك شبيه هم هستند
اما هنوز نتونسته راه اندازي اش كنه
اگر كسي مي تونه اعلام كنه
دستمزدش هم محفوظه
کد:http://www.2shared.com/file/6484937/d6236972/SB24.html
سلام.
@ مسیح:
4. یعنی چی مونیتورت می سوزه؟ آخه چشه؟ crt یه؟ بعدم من نمی تونم درک کنم این --- چه دخلی به مونیتورت داره؟
7. پدر همشونو در می یارم، چیزه یعنی ول کنشون نیستم، می رم دنبالشون همشو درست می کنم! فقط این کنکوره رو نمی دونم چیکار باید کرد، حالا... چیکار باید کرد؟
امین میگم تو چقدر چشم بادمی دوست داری ؟ :دی خوشت میاد ؟ میبرم برات :31:
---
1 - :دی چطوریه؟نقل قول:
1- وضعیت اینترنت اینجوریه، نمیشه ADSL گرفت.
2- می خوام XBox360 بخرم، مدل Elite ش نایاب شده!
3- می خوام --- بگیرم، مانیتورم می سوزه، مجبور می شم برم دنبال Externalش.
4- می خوام VDB External بگیرم، داریوش نایاب میشه که ازش آمار بگیرم.
5- می خوام برم دانشگاه، کنکور رو اینجوری می کنند.
6- می خوامبشینم برنامه ام رو بنویسم، فن Lap Top مشکل دار میشه، باید بره گارانتی.
2 - یه مدل دیگه بگیر !
3 - جان؟
4 - داریوش داره آفتاب میگیره ویتامین D بزنه به رگاش :31:
5 - شمال نشد جنوب :دی
6 - بده گارانتی ! :دی
=> به راحتی با کمی رله بودن مشکلا حل میشه :31:
سلام.نقل قول:
یکی دیگه هم هست مخصوص همین کار:
اینو اگه امتحان نکردی بکن و نتیجه رو به ما هم بگو شاید بدردمون خورد:31:کد:http://pecl.php.net/package/uploadprogress
ولی یه سوال این وسط می مونه و اونم اینه اینا توی اکثر سرورها پشتیبانی می شن یا نه؟ باید باهاشون تماس بگیریم دستی نصب کنن یه چیزی هم بدیم روش؟
نمی شه با خود php از extension ها استفاده کرد بدون اینکه بصورت اکستنشن توی سرور نصب بشن؟
وعلیکم:10:نقل قول:
ما نوکریم، خاک زیر پاییم. چه بخوای، چه نخوای:31:
والا توی asp.net چون از event و اینجور چیزا پشتیبانی می کنه، یه event داره به نام process request توی فایل handler.ashx ، که می شه قبل از هر کاری روی چیزها مانور داد و اون مواردی که که مربوط به rfc 1867 هست رو چیز کرد:دی طولانیست باید با IndexOf و یا regex اون boundary و ... رو جدا کرد و باقی ماجرا...
ولی تو php بد جوری گیر کردم، می خوام بدون هیچ چیز اضافه ای اینکار رو بکنم، که اونم درصدش خیلی کمه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آمده ام!×!
هم اینک که نه حدودا 3 ساعت پیش رسیدم تهران
راستش کشته مردشون که نیستیم، ولی دلیل داره که از اینها استفاده می کنم!نقل قول:
امین میگم تو چقدر چشم بادمی دوست داری ؟ :biggrin: خوشت میاد ؟ میبرم برات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. کمتر کسی از اینا استفاده می کنن، و تقریبا می شه گفت متفاوته نسبت به بقیه ی آواتارها:دی
2. یه خرده از اینها زیاد دارم ( یه چندتا هارد از اونور چین، کره گیرم اومده بود ما هم کپی کردیم!)، و اینکه توی کامپیوتر یا اینترنت عکسی که منو جذب خودش کنه(!) ( فکر بد نکنید هر چی می خواد باشه ولی باید جلب باشه! ) ندارم و پیدا نمی کنم! باید های کلس باشه.:31:
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ سهراب و کشتن، داره جون می ده بیچاره! ( همین تاپیکتو :31: )نقل قول:
تفاوت در یک نگاه ! (زرشک ! ) :دینقل قول:
1. کمتر کسی از اینا استفاده می کنن، و تقریبا می شه گفت متفاوته نسبت به بقیه ی آواتارها:biggrin:
عکس بزار از سهراب با افه های توپسش :دینقل قول:
2. یه خرده از اینها زیاد دارم ( یه چندتا هارد از اونور چین، کره گیرم اومده بود ما هم کپی کردیم!)، و اینکه توی کامپیوتر یا اینترنت عکسی که منو جذب خودش کنه(!) ( فکر بد نکنید هر چی می خواد باشه ولی باید جلب باشه! ) ندارم و پیدا نمی کنم! باید های کلس باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سهراب استیلش شبیه آلبرت بود ؟ :31:
نگو شکست عشقی که حاجیت میره ماوراء :دینقل قول:
راستش کشته مردشون که نیستیم، ولی دلیل داره که از اینها استفاده می کنم!
--
وچون یک ماه دیگه میریم عرب جماعت زیارت ! 12 روزی نیستیم در خدمت :دی
----
ویرایش شد چون یه پیشنهاد به همگی : هیچموقع موزیک خواننده ای که نمیشناسین رو دانلود نکنید 100 مگ دانلود = با یه خواننده fun که فرانسوی از اول تا آخر سر درد گرفتم !
منظورم سهراب شما سپهری نبود!:دینقل قول:
عکس بزار از سهراب با افه های توپسش :biggrin:
آقا سهراب استیلش شبیه آلبرت بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رستم و سهراب رو هدف گرفته بودم : شلیک به مخ یارو : { منظورم بود }
در ضمن زیاد با این سپهری کاری نداریم. پس بی خیالش می شیم.
نه بابا عاشق دل شکسته ایم کجا بود... ما از این وختا نداریم! اگر تو سن 14-15-16 ساله باشی باید بری ماوراء!نقل قول:
نگو شکست عشقی که حاجیت میره ماوراء :biggrin:
حاجی سیدتو کشتن! ( بنده:31: )نقل قول:
وچون یک ماه دیگه میریم عرب جماعت زیارت ! 12 روزی نیستیم در خدمت :biggrin:
خداییش اگه رفتی مارو از یاد نبری.
گلدون تو:11:
ممنون.نقل قول:
نوشته شده توسط Mohsen khan
اگر از داریوش به جایی نرسیدم، مزاحمش می شم.
جات سبز، وسط GTA بودیم که شروع کرد به حرکت موجی، بعدش هم ازش دود در اومد!نقل قول:
نوشته شده توسط Amin eHelp
خدا بیامرز CRT بود.
خدایی دخل ندارن؟
ادیسون، خب وقتی Monitor نیست، با Keyboard تصویرش رو ببینم؟!؟! :16:
7 : نفهمیدم چی شد! (شکلکش تو یاهو ==> :-??)
نقل قول:
نوشته شده توسط DaRiOuShJh
اه اه اه!
هر وقت با این کار داشتیم، نبود.
هنوز اون قضیه ی متال که یادتونه!
قربونت برم.
مرگ من هر چی داری رو بریز رو داریه (!!!)
1- راجع به این External یه تحقیق بکن، ببین اون رو بگیرم بهتره یا معمولی.
2- Range قیمت بده بینم!
3- اه! چه می دونم، هر چی بلدی رو بگو دیگه. مثلاً این که چجوری دانلود آفلاین می کنی، اگر بخوای خودت بگی چی دانلود بشه، باید اکانت مکانتش رو از کجا بگیرم؟ چند تومنه؟
چشم درد گرف!
ایشالله خدا نعمت Monitor داشتن رو از هیچ بنده ایش نگیره!
قربون دستت،نقل قول:
نسخه ویندوزی نداری؟
ما که فعلا فضا مضا نداریم...
این راسموس و رفقا هم که فعلا pecl4win رو بستن و من هم روی سیستمم کامپایلر ندارم که کامپایلش کنم.
یه تابع تو php هست که با نام ()dl که کارش اینه که موقع رانتایم اکستنشن ها رو لود میکنه...
حالا این اکستنشن ها رو میشه باهاش به کار انداخت و جواب میده یا نه رو من نمیدونم.کد:http://php.net/dl
ضمن اینکه بلوهاست که قبلا باهاش کار کرده بودم این تابع رو غیر فعال کرده بود و روی لوکال هم خطا میده و اجرا نمیشه. اما بلوهاست یه زمانی میگفت که خودش اکستنشن ها رو مجانی (یا با یه هزینه ی اندک، دقیق یادم نیست) فعال میکنه. به شرطی که روی سرورهای php.net باشه و به عبارتی، معتبر باشه تا مشکل امنیتی ایجاد نکنه و خودشون تستش میکنن تا مشکلی پیش نیاد...
حالا هنوز هم اینکارو میکنه یا نه و اینکه بقیه شرکت ها در این مورد چه سیاستی دارند رو نمیدونم.
من هم این زجرو کشیدم... بد دردیه...نقل قول:
نوشته شده توسط dogtag
آدمو از پا از سقف آویزون کنن، مانیتور سالم جلوش بزارن...
خب، اینها هم متفاوت ترند... ملوس ترند و ضمنا، کسی فکر بد نمیکنه:نقل قول:
نوشته شده توسط Amin eHelp
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها؟ شبیه آواتاره منه !! :دی
ای بابا! نشد ما دو دقیقه نباشیم و این تاپک به عرصه معجون سرای باقر و شرکا تبدیل نشه!×! بابا من چی کارکنم خوب!نقل قول:
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ سهراب و کشتن، داره جون می ده بیچاره! ( همین تاپیکتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کار و کاسبیه طراحی وب بچه ها کساده میرن سراغه شیر مرغ و کاپوچینوی گاو!
خوب برید 4 تا بازی بگیرید سرگرم شید دیگه! با این سرعته افتضاح این همه میاید نت چند منه×! (لطفا یکی همین جمله رو برای خودم کپی پیست کنه!)
ده بیا!×! حالا این بحث های سیاسی که این همه بحثش در حده هات چاکلته این روزا چی هست؟!نقل قول:
به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
شما کچل نمودی بیا این چند تا شیویدی هم بکن ما را راحت کن خیال! (به کلمه بندی توجه مضاعف شد به این نوع واج آرایی میگن گچ پژ!)نقل قول:
ممنون.
اگر از داریوش به جایی نرسیدم، مزاحمش می شم.
برادر سینا هم استاده شدیده بنده هستند
بابا آخه من موندم مثله این طلبه هه تو مارمولک این سوالات رو از کجات در میاری!×!نقل قول:
اه اه اه!
هر وقت با این کار داشتیم، نبود.
هنوز اون قضیه ی متال که یادتونه!
قربونت برم.
مرگ من هر چی داری رو بریز رو داریه (!!!)
1- راجع به این External یه تحقیق بکن، ببین اون رو بگیرم بهتره یا معمولی.
2- Range قیمت بده بینم!
3- اه! چه می دونم، هر چی بلدی رو بگو دیگه. مثلاً این که چجوری دانلود آفلاین می کنی، اگر بخوای خودت بگی چی دانلود بشه، باید اکانت مکانتش رو از کجا بگیرم؟ چند تومنه؟
چشم درد گرف!
ایشالله خدا نعمت Monitor داشتن رو از هیچ بنده ایش نگیره!
1.برار قیمت اکسترنالم آخه کجام بود!
2. مقادیری rage میتونم نشون بدم ها!×! به این صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. شانس آوردی نزدیکم نیستی وگرنه انگشت در چشمت میکردم اونم دو بار! خوب مردک اینجا رو ببین 3 مگ بیشتر نیست:
در ضمن فعلا پولات رو جمع کن مونیتور مهمتره!کد:http://tutorial.djh.ir/
در مورده متال هم اغتشاش ایجاد نکن مگه نگفتم رادیو آنلاین های سیات رو گوش بده ببین از کدوماشون خوشت میاد؟!×!#$%^#$&$% [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هی خدا!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اینکه کم نیارم:
:31:نقل قول:
خدایی دخل ندارن؟
ادیسون، خب وقتی Monitor نیست، با Keyboard تصویرش رو ببینم؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 : نفهمیدم چی شد! (شکلکش تو یاهو ==> :-??)
خب به من چه، من فک کردم وختی که اونو بزاری رو کیس می زنه مونیتورنتو می سوزونه:دی
7: همون! چه جوری بگم، یعنی کلیشو بخوام بگم اینه که تمامی مشکلاتی که پیش اومده رو از سر راه برمیداشتم،
1. فن لپ تاپ و که خودم یه دیقه واز(!) می کردم ردیفش می کردم، حوصله ی گارانتی مارانتی نداریم.
2. ADSL و از زیر زمینم که شده جورش می کردم، نمی شد، همین --- یه رو اشتراکش رو می گرفتم مثلا 6 ماهه با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه(!) ( دهنم آب افتاد! انشالله بعدا یه فکری به حالش می کنم، فعلا این امتحانه رو بدم... )
3. CRT رو می کوبوندم به زمین درست شد، شد، نشد فدای سرم، LCD کرایه یا خریداری می نمودم.
4. و ...
8. فکر کنم حالا فهمیدی چی شد! ( شکلکش تو پی سی ==> :حالیم شد: ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم یعنی همون موقع که داشتم جستجو می کردم یکی پیدا کردم ولی بدشانسی اینه که ورژن 0.3.0 شه!نقل قول:
نسخه ویندوزی نداری؟
ما که فعلا فضا مضا نداریم...
این راسموس و رفقا هم که فعلا pecl4win رو بستن و من هم روی سیستمم کامپایلر ندارم که کامپایلش کنم.
من کامپایلر دارم dev C++ ولی هرکاری کردم نتونستم چیزش کنم، یه آموزشی چیزی بده تا از طریق cmd اینکار رو بکنم.کد:http://www.4shared.com/file/114699606/b0d487bf/uploadprogress-030-emdev.html
مشکلش اینه که فایل هدر رو موقع کامپایل نمی تونه لینک کنه به فایل اصلی.
خشنگن ولی بازم تکراری توشون هست، ولی از یکی خیلی خوشم اومده احتمالا همونو بزارم:دینقل قول:
خب، اینها هم متفاوت ترند... ملوس ترند و ضمنا، کسی فکر بد نمیکنه:
دوستان اسپم ندین
هوست مجانی کی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من میخوام سایت طراحی کنم .
به چه ابزاری نیاز دارم ؟؟؟
1- جستجو کن بحثش قدیمیهنقل قول:
دوستان من میخوام سایت طراحی کنم .
به چه ابزاری نیاز دارم ؟؟؟
2- برای سوالاتی که عمومیت بیشتری داره بهتره تاپیک باز بشه :)
یهdev c++ چیزی پیدا نکردم...نقل قول:
اما یکی برای ویژوال استودیو میزارم:
سیستم عاملم مشکل داره...کد:http://blog.slickedit.com/?p=128
امروز یکی دیگه نصب میکنم و فایل dll آخرین نسخه رو میزارم.
امیر، گفتی گارانتی؟
واسه 1 فن رفته گارانتی، می گن حداقل 3 روز دیگه بگیر.
و به دلیل اغتشاشات اخیر، بیشتر از 1 هفته ی دیگه.
--
قبض تلفن هم اومد!
آخه این چه مملکتی ه که باید برای این اینترنتی که اینترنت نیستف 89 تومن پول تلفن بدی؟؟!؟!؟
اینها رو دیگه کجای دلم بذارم؟
برادر همونجا که تا به حال من میزاشتم
این لامصب ها پدرم رو در آوردن!
الان زنگ زدم داتک
قبلا مبگفتن نامه از دانشگاه بگیری میتونی شرکتی 256 بگیری
الان میگه فقط حقوقی باشه جواز مغازه هم قبول نمیکنن
نمیدونم این یکی رو دیگه از کجام بیارم!
سایت نئو پرشیا اسمش چی بود؟
محل سکونتکد:www.neopersia.org
سایت یاسر؟
این بود دیگه:
***********************کد:http://www.neopersia.org
بچه ها نظرتون راجع به اون آموزش تصویریه طراحی وب چی بیده؟
راستی هنوز دنبال هاستینگ واسه فروم هستید؟
یه VPS پیدا کردم تووووپ!
این سرویسش فکر کنم به کارتون بیاد:
تعداد آی پی : 2
پهنای باند : 100 گیگابایت
رم : 256
فضا : 10 گیگابایت
هزینه ماهیانه : 18000 تومان
-----
سرویس های ارائه شده بدون کنترل پنل می باشد شما باید علاوه بر vps کنترل پنل آن را نیز خریداری نمایید
-----
Cpanel/WHM 15000 Toman/Month
Directadmin 15000 Toman/Month
از هر راهی به اینترنت وصل بشی از این اینترنت هوشمند بهتره. حتی اگه هر دفعه تاکسی بگیری بری کافی نت :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون رم.ش رو دیدم پشیمون شدمنقل قول:
هزینه ماهیانه : 18000 تومان
18 تومن هم مشکوکه یا اینکه vps بالا پایین داره یا اینکه هیچی ! :دی
---
راستی آفلاین خوبه ؟ منم طبق گفته ها و شنیده ها کشیده شدم به این راه امروز پویا اومد کله هزینه ها + جا و مکان رو برام پیشبینی کرد گفت هفته ی بعد اوکی میکنم برات بری فضا :31:
تو 1 توضیح بده امیر جون، ببینیم این آقا پویا چی گفته.
اطلاعات کامل Please.
3 -4 تا انجمن بهم گفت یوزر پساشو داد (حس عضویت نبود :دی)نقل قول:
تو 1 توضیح بده امیر جون، ببینیم این آقا پویا چی گفته.
اطلاعات کامل Please.
بعد چند تا --- معرفی کرد که خوبن sky چیچی بود با qbox hd نمیدونم ادامش چی بود :31::31: بیشتر روی QBox HD اشاره داشتش خلاصه حالا 1 ساعت دنبال فروشنده بودیم پویا هم رفتش مرغ ها رو بفرسته کشتارگاه :( کشتشون ! || زنگ زدم آرش ( نیما میشناسه :31: ) گفتش به دوستام میگم گیر میارم (بعد رفتن پویا ) || پویا هم گفت گیر نیومد گیرش میاریم ! و تمام :31: (قبل رفتنش) :16:
خلاصه بعدش بحث شد (قبل رفتنش) :دی راجع به اینکه کجا قرار بدیم رفتیم حیاط رو دیدیم قسمت جلو 2تا دیش بود چون hotB میخواست یکی پر بود بعدش خلاصه گفت اینقدر بده یه دونه دیگه بگیر ببر پشت حیاط که اوکی گفتم گفت خیلی خرج بشه برات 80 - 90 تومنه - اگر هم میخوای جنسایی که میرسه سفارشی باشه ماهی 5 یا 10 تومن به یه جایی باید بدی که گفت اگر نیاز داشتی بگو جورش کنم :31:
امین جان،
با هزار زور و زحمت و هن و هون، ویندوز عوض کردم، ویژوال استودیو نصب کردم، اومدم دیدم سورس php هم روی سیستم ندارم. رفتم با این اینترنت فکستنی دانلودش کردم...
دو ساعت باهاش ور رفتم، اما نمیدونم چرا build نمیکنه...
اما یه نسخه توی xampp بود ... ورژن 0.3.1
اینو روی php سوار کردم...
با همون مثالی که توی فایلی که توی php.net هست راهش انداختم.
اما مشکلی برام پیش اومد... دفعه اول که اطلاعات رو درخواست میکنه، درست جواب میده... اما دیگه از کار می افته تا وقتی که آپلود تموم بشه!!کد:http://pecl.php.net/get/uploadprogress-1.0.1.tgz
اینم وضعیت ماست... میبینی؟!
:گریه:
بچه ها تو اسپویلر میشه حرف سیا(ه)سی زد؟
پسر این قد شولوغ نکن!×!
آخه ...............
بچه ها یه قالب مشتکی برای فروشگاه آنلاین میخوام!×! کداش و گرافیکاش و ... ش رو تغییر بدم
حس و حاله کد نوشتن نیست
عاشق شدی ؟ دلت گرفته ؟ :دی چرا مشتکی؟ رنگه عشخه؟ :31:نقل قول:
بچه ها یه قالب مشتکی برای فروشگاه آنلاین میخوام!×! کداش و گرافیکاش و ... ش رو تغییر بدم
حس و حاله کد نوشتن نیست
بذار تست کنمنقل قول:محتوای مخفی: چی میگه ؟!
بین خودمون باشه، من چرا اسپویلر ندارم؟ :41:
نقل قول:
منم یه تستی بزنم:دی
محتوای مخفی: چی میگه [B]این[/B] ؟!
شاید بخاطر همون ورژنش باشه، منم زورمو می زنم ببینم می تونم این ورژن جدیده رو پیدا کنم.نقل قول:
اما مشکلی برام پیش اومد... دفعه اول که اطلاعات رو درخواست میکنه، درست جواب میده... اما دیگه از کار می افته تا وقتی که آپلود تموم بشه!!
اینم وضعیت ماست... میبینی؟!
:گریه:
من اینو تست کردم، دوتا تب باز کردم، دیدم عین جیگر کار می کنه! ولی فکر کنم، این که از کار می افته طبیعی باشه، نمی دونم بازم. بنظر من اونش دیگه بستگی به خودمون داره باید طوری طراحیش کنیم که، اگه توی همون صفحه یه درخواست جدید اومد بتونه پاسخگوی اونم باشه.
یه امتحانی بزن:
کد:http://labs.liip.ch/uploadprogresssimple/
منم ندارم ولی کدش رو از تو پست نیما کپی کردم جواب داد:31:نقل قول:
بین خودمون باشه، من چرا اسپویلر ندارم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه چیز مسیح:
از منم می شنوی همین QBox HD رو بخر، درحال حاضر بهترینه و هنوز رو دستش نیومده! راحت می تونی از فرکانسهای S2 هم دانلود داشته باشی! البته با اسکای استار اچ دی هم می تونی ولی QBox یه چیز دیگست! من که skystar 2.8a دارم، بدبختانه نمی تونم :( من صبر می کنم ببینم یه چیز بهتر از Qbox می تونه بیاد یا نه تا اون موقع صبر می کنم بعدا آپگریدش می کنم.