دوستان اگه کسی میتونه واسم فایل avatar editor.xex از آپدیت 13599 آپلود کنه
با تشکر.
دوستان اگه کسی میتونه واسم فایل avatar editor.xex از آپدیت 13599 آپلود کنه
با تشکر.
سلام بجه ها جه خبر از آپدیت جدید داشبورد ماکروسافت کسی خبری داره بذاره
دوست عزیز اگر آپدیـت منتشر بشه مطمئن باشید یا من یا بقیه دوستان اینجا خبرش رو می گذاریم.
الان lt 2 امده؟
بیرون چقدر میگیره اپدیت کنه؟
نقل قول:
واسه فت اره اومده واسه اسلیم تو راهه
10تا20 تومن:20:
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
اینجا اینا میگن 50 تومن که !
کجا ببرم با 20 تومن اپدیت کنم
اسلیم این جدیداس دیگه(کوچکترا)؟ برای من همون سری 2009 هه که میشه فت درسته؟
دوست من من همین پنج دقیقه پیش دستگاه رو درست کردمنقل قول:
هیچ سعی نکن تو لایو و یا فلش آپدیت کنی
دوستان به محض مشاهده این کد باید LT+ 2 بریزن و حتما با همون ؛ توجه کنید "با همون" دیسکی که اولین بار گذاشتین و میخواسته آپدیت کنه و نشده و این ارور رو داده بزارین و آپدیت کنید. LT+2 هم نمیپره
در واقع مایکروسافت با این روش میتونه تشخیص بده که شما درایوت رو دستکاری کردی یا نه
شما کدوم شهر هستید؟طرف خیلی خیلی گرون گفته.نقل قول:
اینجا اینا میگن 50 تومن که !
کجا ببرم با 20 تومن اپدیت کنم
اسلیم این جدیداس دیگه(کوچکترا)؟ برای من همون سری 2009 هه که میشه فت درسته؟
اینجا 10 تومن آپدیت میکنن:
کد:www.xboxworld.ir
نقل قول:
راستی چجوری اپدیت میشه وقتی دسته رو نمیگیره اصلا؟
حالا الان اپدیت قبلی ما پرید یعنی کنسول صفر شد کلا؟
سلام بجه ها اگه من lt+2.0 روبریزم بعد وقتی که ابدیت جدید داشبورد اومد ابدیت کنم ltمیبره دیگه نه؟ روش دیگه ای هست که lt نبره وقتی ابدیت میکنم
سلام.
اگه xboxام رو lt+2.0 كنم طريقه ي رايت بازي ها كه فرق نميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
خدا كنه اين تعميركاره كه مي خام بهش xboxام رو بدم گرون نگيره:41:
سلام دوستان. من یک مشکلی دارم. من اول از همه داشبوردم رو از طریق اتصال مستقیم به اینترنت به آخرین ورژن آ=دیت کردم. و بعد هم درایوم رو که lite on phat هست دادم بیرون LT2 ریختن.
الان که دستگاه رو روشن میکنم اصلا هیچ تصویری نشون نمیده. لطفا کمکم کنید.
به خاطر اون آ=دیت خودم هست؟
راه حلش چیه که بتونم راش بندازم؟
سلام دوستان. من یک مشکلی دارم. من اول از همه داشبوردم رو از طریق اتصال مستقیم به اینترنت به آخرین ورژن آ=دیت کردم. و بعد هم درایوم رو که lite on phat هست دادم بیرون LT2 ریختن.
الان که دستگاه رو روشن میکنم اصلا هیچ تصویری نشون نمیده. لطفا کمکم کنید.
به خاطر اون آ=دیت خودم هست؟
راه حلش چیه که بتونم راش بندازم؟
خیر دوست عزیز فرقی نداره فقط رایت بازیهای xgd3 نیازمند تغییراتی هستنقل قول:
اینجا
دوست عزیز لطفا سئوالاتت رو اینجا مطرح کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=520223
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109699&page=2781
سلام
من اگه اپدیت اخری رو بریزم و بعد ایپدیت فیفا 12 رو انجام بدم -- دستگاهم نمیپره؟؟ چون از پارسال که گرفتم ال تی+ رو اپدیت نکردم
چیزی نمیشه؟
مرسی
بنده lt2 دارم آپدیت هم کردم بعدش هم فیفا 12 بازی کردم مشکلی هم پیش نیمدنقل قول:
اما اگر بازی های xgd3 رو به صورت کپی میخوای بازی کنی بهتره آپدیت نکنی و صبر کنی تا خبر دقیق بیاد در مورد آپدیت برای احتیاط بیشتر
فارسی حرف بزن :31: xgd3 چیه؟ کدوم بازی هاست؟نقل قول:
داشبورد جدید اومد :
2.0.13604.0
This is a general system maintenance update and there are no new features that will show up once your system has been updated
کسی جواب سواله مارو نمیدونه؟:10:نقل قول:
دوست عزیز الان آپدیت آخریین داشبورد 13604 که فعلا رو هیچ دیسک بازی نیست(لایو و رو سایت مایکرو قرار گرفته) .آپدیتی که رو fifa12 هست داشبورد13599 که چون lt شما 1.9 به بالا نیست کپی خور میپره و فرم ور فلش به استوک میشه. باید lt2 بریزی.نقل قول:
حیف :13::13::13::13::13:نقل قول:
این lt+2 نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ :31: منظورم اینه که خودم میتونم انجام بدم یا نه؟
دوستان من دیروز رفتم کنسول خودمو آپدیت کردم و تونستم بازی گیرز 3 و NBA2k12 رو باهاش اجرا کنم.
یادتون باشه آپدیتون باید +lt2 باشه.
البته اگه درایوت لاک نباشه و dvd key داشته باشی یک مقدار اشنایی با برنامه جانگل فلشر داشته باشی(کاملا نرم افزاری. البته باید کنسولتو باز کنی و درایو رو به pc متصل کنی اگه اینکارو سخت افزاری نگیریم و ادامه ماجرا) میتونید خودتون انجام بدید آموزش در همین انجمن و فروم همسایه (بازی سنتر) موجوده.نقل قول:
هر کاری میکنید به این خبر توجه کافی داشته باشید.
داشبورد جدید از 25 نوامبر
داشبورد 2.0.14448.0 از تاریخ 25نوامبر عمومی میشه آپدیت 13604 پیش زمینه ای برای داشبورد اصلی که 14448 باشه هست........
محتوای مخفی: جزئیات
سرچشمه
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software
سلام .من دستگاهمو آپديت13599 کردم و کپي خورش از بين رفته بودوبعد چندروز ال تي +2 هم روش ريختم ....... الان که باهاش کار ميکنم بازيهارو اجرا ميکنه و من هم به بازيهاي جديد فعلاً دسترسي ندارم اما بازي hallo رو که گذاشتم اجرا نکرد اما allan wake رو اجرا کرد ميتونين راهنمايي کنين که مشکل کجاست .مشکل از ال تي درايو هستش يا چيزه ديگه اي؟ ممنون
بازی hallo با پچ مخصوص LT+2 اجرا میشه باید DVD ش رو بخری ( DVD پچ شده LT+2 )نقل قول:
:10::10::10:
سلام.اگه lt+2 كنم شمره داشبردم عوض ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داسبورد من = 2 و خرده اي
من الان دو ماهه از لايو بنم متونم با ابديت جديد انبن شم؟
در ضمن ابديت داشبورد و lt٢ رو اموزش ميدين؟
نه نمیشه فعلانقل قول:
آبدیت داشبرد که همینجوری میریزی رو rootفلش میزنی به کنسول آبدیت میشه فریم ویر هم که تاپیکش تو این تالار هست
Root فلش جيه؟در ضمن firmware جيه.ممنونم
سلام
چندتا مشكل دارم اميدوترم وقت داشته بكمكم كنيد.
1- بعد از اجرا بازي l.A.NOIR و آپديتي كه با اين بازي نصب شد ديگه بازي CALL OF DUTY اجرا نميشه؟
2- از كجا بايد بفهمم چه ورژني از فيلهاي آپديت برروي كنسولم نصب شده؟
3- بجز باز كردن كنسول راهي براي فهميدن مشخصات و مدل DVD DRIVE هست يا نه؟
با تشكر
سلامنقل قول:
1- این بازی نیاز به آپدیت نداره ( مگه اینکه ورژن داشبوردت قدیمی باشه و همچنین LT + قدیمی باشه ) LT 1.9 به بالا هر دو بازی رو اجرا میکنن
2- کنسول 360 فقط کدک های خاصی رو اجرا میکنن به فرمت های Mpeg 2 , xvid , divx , wmv , Mpeg 4
3- خیر
rootیعنی اون فضای اصلی فلش یعنی وقتی تو my computerروی آیکون مربوط یه فلشت کلیک میکنی و یه صفحه باز میشه اون صفحه که صفحه اصلی فلش هستrootمیگننقل قول:
فریم ویر هم یه فایل هست که تو ایکس باکس روی درایو برای خوندن درایو ها نصب شده ولی چون ما ها کپی بازی میکنیم یه نوع فریم ویر دیگه موسوم بهLt+میریزیمروی درایومون که تو مدل های مختلف این کنسول کار سخت تر یا آسون تر هست
سلام دوستان عزیز
آقا تو رو خدا یه جوانمرد پیدا شه به من کمک کنه، خیلی برام مهمه
من آپدیت LT 2 رو دادم بیرون زدن
حالا save های بازی هام رو داشبورد ایکس باکسم تو حافظه داخلی دستگاه و فلش مموری که داشتم دیده میشه ولی هیچ کدوم تو هیچ بازی ای اجرا نمیشه !!
انگار که اصلا نیست !!!
دارم داغون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
save جدید که میزنم همه چیز عادی و درست اجرا میشه ، اما save های قدیمی هست ولی اجرا نمیشه
سلام
من داشتم کنسول رو اپدیت می کردم که وسط اپدیت ارور داد Cant read the update from disc.please reinsert the to continue اما هر چی دیسک رو دوباره می زارم داخل ارور میده
حتی دیسک را در میارم کنسول را روشن می کنم اما دوباره همین ارورا میده :41:
باید چکار کنم؟
Update هم مال بازی Spiderman Auh frontieres du tamps بود
تاریخ عرضه این بازی مربوط به آپدیت جدید این کنسول میشه که اگه کپی خور دستگاه رو به روز نکرده باشین این مشکل براتون پیش میاد.نقل قول:
در واقع الان کنسول شما فقط بازی های اصل رو run میکنه.
باید کنسول رو به آخرین LT که ورژن 2.0 هست آپدیت کنید .
هزینه هم در حدود 6 الی 10 تومن هست.
سلام اگر هر کسی آپدیت lt+2 رو داره برام بذاره
سلام خدمت اساتید
دستگاه xbox 360 arcade رو با آخرین آپدیت که تو صفحه اول همین پست اول گذاشته بودین یعنی با 2.0.13604.0 آپدیت کردم ولی از اون موقع به بعد هیچ بازی رو اجرا نمیکنه حتی بازیهای قدیمی و جدید رو و دستگاه مانند اینکه ریست بشه مدام اونجوری میشه و فقط آرم رو نشون میده لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟
نقل قول:سعید؟؟؟ دقت کن تو رو خدا :دینقل قول:
دوست عزیز ، اگه از روی دیسک آپدیت کردین احتمالا از این ایراد ها پیش میاد... فایل آپدیت جدید رو روی فلش بریزین و بزنین به کنسول ، ببینین چی میشه... اگه نشد بدین بیرون...
دوست عزیز ظاهرا پست های قبلی رو ندید. اول lt+2 بعد آپدیت با همون دیسک که اولین بار میخواستید باهاش آپدیت کنید چون با هیچ راه دیگه ای اجازه آپدیت نمیده حتی فلش و آنلاین وحتی بازی های دیگه.نقل قول:
سلام
یکی امکانات این اپدیت اکتبر 2011 رو بزاره .
نصبش کنم مشکلی پیش نمیاد ؟