دوست عزيز اين تاپيك هستنقل قول:
باز هم سرچ كني سايت هاي ديگه اي هم پيدا ميكنه:11:کد:http://forum.p30world.ir/forumdisplay.php?f=303
Printable View
دوست عزيز اين تاپيك هستنقل قول:
باز هم سرچ كني سايت هاي ديگه اي هم پيدا ميكنه:11:کد:http://forum.p30world.ir/forumdisplay.php?f=303
البته اگر برنامه های سایت رو می گی که باید قبلش ساین کنی بعد بریزی رو گوشینقل قول:
سلام
کاش یه تاپیک جدا برای آپدیدت 5800 میساختن من شخصا زیاد اعتماد نمی کنم به این برنامه های جانبی از طرفی اگه با خود برنامه نوکیا
آپدیدت کنم میترسم این کیبرد عربی هم بپره کاش بچه های فعال موبایل این زحمت رو میکشیدن
یا لااقل توی یک پست نحوه آپ دیدت رو بصورت کامل توضح میدادن .
راستی آخرین ورژه فریم ور که فارسی (عربی؟) رو ساپورت کنه چیه (این برنامه که گذاشتن برای آپدیت فریم فر دستگاه دستکاری کردن شده فارسی یا نه ؟)
یه لینکم یکی ار بچه ها گذاشته بود که مال 30 مارچ (دیروز -مربوط به gsmarena.com) بود نگفته بود آخرین ورژنش چیه.
راستی من ام نتونستم هندفری بلوتوث بهش وصل کنم چرا
چرا به برنامه های جانبی اعتماد نمی کنی؟ Tornado با همین فونیکس گوشیشو آپدیت کرده.نقل قول:
شما اگه با کیبرد عربی مشکلی نداری و با NSU راحت تری صبر کن این آپدیت جدید بیاد آپدیت کن نترس عربیش نمیپره:31:
واسه روش آپدیت هم تاپیک داریم سوالی داشتی همونجا بپرس.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291752
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
بچه ها يه سوال . من ورژن گوشيم 11 فارسي هم داره اگه با nsu آپديت كنم فارسيه گوشيم پاك ميشه؟
نه دوست عزیز به پست بالا اگه دقت می کردین جوابتون توش بود:46:نقل قول:
من هر کاری بگی کردم هندزفری رو بشناسه نشناخت که نشناختنقل قول:
دیگه نمی دونم چیکار کنم
آخه این که فاجعست این دستگاه بلوتوث استریو داره ممکنه با آپدیت فریم ور بشه کاریش کرد؟!
نباید اینطوری باشه
هندزفریم راحت به ان 95 هشت گیگ وصل می شه ولی این یکی هر کاری می کنم نمی شناسه
مگر اینکه برخلاف اون چیزی که گفتن بلوتوث 5800 به جای نسخه 2 نسخه 1 باشه
نه چون سخت افزاره ربطی به فریم ور ندارهنقل قول:
توی این اپدیت جدید فقط ودیئو کالینگ و ژئوتگینگ اضافه می شه و تغییری روی بقیه تنظیمات انجام نمی ده البته می گن سرعت تاچ گوشی رو هم بالا می بره
گوشیت مجارستانیه؟نقل قول:
تا حالا 4 تا 5800 دیدم که مجارستانی بودن همه هم مشکل تو رو داشتن! هندزفری بلوتوث استریو بهشون وصل نشده!
والا لیبل فنلاند داره ولی ما که نفهمیدیم بالاخره کجائیه
خب اونا چیکار کردن؟
هیچی! ولی یه مجارستانی بود که درست کار میکرد! فکر کنم شانسیه!نقل قول:
سلام این چیه !؟
ژئوتگینگ
همون قابلیت چرخشی !؟
خیر! عکس که میگیری با استفاده از جی پی اس بهت میگه کجا عکس گرفتی!نقل قول:
اون قابلیت چرخش شتابسنج هستش!:31:
آقا هیچکی نیست جواب سوال منو بده من مستر ریست بکنم برنامم میپره یا نه؟:19:
سلام
به نظر شما من 6220 بگیرم یا 5800
من یه گوشی میخوام که هر روز اذیتم نکنه
دوام باطریش هم خوب باشه
با استفاده معمولی چند روز شارژ نگه میداره؟
شاید با هم سازگار نیستن. از توی سایت نوکیا می شه چک کرد که هر گوشی با کدوم هندزفری بلوتوث compatible هست، یا این که مدل هندزفری رو چک کنین که با کدوم گوشیها سازگاره. سایتها معمولاً رِنج کاملی از گوشیهای سازگار، ولو از برندهای دیگه رو ارائه می کنن.نقل قول:
منم 7370 کردم برنامه های خود گوشی نپرید. برای من حتی مموری کارتش رو هم فورمت نکرد !؟؟!؟!نقل قول:
والا اذیت که نداره (بستگی داره به چی بگی دردسر باید ببینی چه استفاده ای داری)نقل قول:
والا این گوشی تالک تایم ش رو گفته 8:30 و 406 ساعت اسند بای ولی من 2 روز شارژزم تموم میشه فکر کنم برای بقیه هم همین طوری
اگه گوشی میخوای که از لحاظ شارژ اذیتت نکنه سمت 5800 نیا چون با استفاده معمولی 1.5 روز بیشتر جواب نمیده!(با این که باطریش پرقدرته اما گوشی مصرف زیادی داره که با آپدیت جدید مصرفش هم بیشتر میشه!)نقل قول:
هنگ نمیکنه؟نقل قول:
دوربینش خوبه؟
به ضربه حساس نیست؟
من دستم خیلی عرق میکنه، مشکلی پیش نمیاره؟
هنگ نمیکنه!نقل قول:
دوربینش خوب نیست!
به ضربه حساس نیست!
منم همینطور مشکلی پیش نمیاره!(راستی اگه سرباز هستی برو معافیتت رو بگیر:31:)
آقا من برنامه هامو ساین کردم گوشیمم مستر ریست کردم تاریخشو کشیدم عقب حالا که میخوام برنامه بریزم بازم ارور certification میده یا میگه expired شده چیکار کنم؟
خوب اگه برنامه رو ساین کردی تاریخو چرا کشیدی عقب؟ تاریخت باید درست باشه.نقل قول:
آخه بازم ارورexpired میداد گفتم شاید درست شه تو تاریخ درست میده:expired certificaton بدجوری این برنامه رو میخوام یکی بگه چیکار کنم
از همه کسایی که 5800 دارند یه سوال داشتم
اگه بازم بخواین 2باره گوشی بخرین بازم همین گوشی رو میخریدین یا یه گوشیه دیگه؟
اون زمان که من خریدم 590 تومن بود! قطعا یه گوشی دیگه میخریدم! اما الان که 350 تومنه تو این رنج بهترین انتخابه!نقل قول:
خوشکل پسر اگه این ارور رو میده تاریخ رو بکش جلو مثلا 2010/03/10نقل قول:
فقط 5800 حتی با بعضی مشکلاتشنقل قول:
راستی این land mark ها رو چه جوری مشیه ازش بک آپ گرفت !؟
سلام
دوستان ببخشید من تمام صفحه های این تاپیکو خوندم ، من با گوشی با هدست آهنگ زیاد گوش میدم و این گوشی تمام انتظارات منو برآورده میکنه ( از لحاظ آهنگ گوش دادن ) ، از رم 8 گیگش گرفته تا تاچ بودنش و ....
فقط یک مورد برام مبهم مونده و از همه مهمتره اینه که آیا کیفیت هدست این گوشی بالاست یا نه ؟
من در حال حاضر n73 دارم ، کیفیتش از گوشیی که الان دارم بالاتره یا پایینتره یا مثل همونه ؟
مرسی
از ان73 بهتره مطمئن باش.نقل قول:
خوب جالبه بدونینقل قول:
من گوشیمو یکی خیلییی طلبه شد و به زور !! ازم خرید . 5800
و الا پول بیشتری هم دارم که گوشی دیگه ای بخرم
ولی باز هم میخوام همین رو بخرم.
سلام
توی سایت نوکیا فارسی نوشته بود میکرفون استریو داره ولی من کلشو بالا پایین کردم یک میکرفون بیشتر نددیم نظر شما چیه ؟!
داره یا اشتباه کرده؟
میشه بپرسم چرا؟نقل قول:
چی داره که انقدر خوشت میاد؟
5800 فنلاند هم گیر میاد؟
اصل این گوشی کجاییه؟
و قیمتش چنده؟
فنلاند لیبله.
اصلش مجارستان و چین داره.
چینی بدون گارانتی:340000
چینی با گارانتی اصلی اتصالات: 390000_400000
در ضمن با گارانتی اصلی و بدون گارانتی فرق میکنه.
ولی گارانتی متفرقه فرقی با بدون گارانتی نمیکنه.
از لحاظ سخت افزاری هم فرقی داره؟
یا فرقش تو خدمات پس از فروششه؟
خدمات پس از فروش.
البته بدون گارانتی رو ممکنه ازش لوازم بردارن.
ولی متفرقه و اصلی رو نه.