روس سپر ماشین چندجا خط افتاده(پارک کردنی مالیده به دیوار سیمانی) چیکارش میشه کرد؟
:11:
Printable View
روس سپر ماشین چندجا خط افتاده(پارک کردنی مالیده به دیوار سیمانی) چیکارش میشه کرد؟
:11:
سلام
یکی از دوستام پراید صفر خریده ولی وقتی دنده عقب که میزنه چراغای سفید مخصوص عقب روشن نمیشه! مشکل از چی میتونه باشه؟
اول توی جعبه فیوز بغل پای راننده چک کنید که فیوز نسوخته باشه.توی دفترچه راهنما معمولا نوشته شده کدام فیوز مال چه قسمتهایی است.احتمالا لغت tail به معنای عقب یا دنباله زیر آن فیوز نوشته شده که مربوط به برق عقب ماشینه.اگر مشکل از اینجا نبود لامپای دنده عقب را چک کنید و در صورت سالم بودن مشکل از فشنگی دنده عقب میتونه باشه که با یه تست ساده معلوم میشه.
خطوط روی سپر پراید را در واقع کاری نمیشه کرد چون پلاستیک است و نه رنگ میشه زد(که خرابتر میشه) نه صافکاری اما میتونین یه ابتکار انجام بدین که البته باید قبلش روی یه سپر دیگه خراب و ضایعاتی امتحان و تست کنین.نرمترین سمباده موجود در بازار را بخرید و آرام روی خراشها سمباده بکشید..ممکنه اینجوری اثرش کمتر بشه اما این یه تئوری است و من فعلا انجام ندادم و توصیه میکنم اول روی یه سپر مستعمل و خراب که روی ماشین نیست و مثلا شکسته شده تست بکنین.
سلام به همه دوستان
به نظر شما پراید تا 5 سال دیگه در بازار خودرو ماندگار هست یا نه ؟
سلامنقل قول:
این خطوط به راحتی و توسط سپر ساز ها درست میشه
اول خوب سمبادش میکشین
اگه نیاز به آب کردن سپر داشت جاهای مورد نیاز رو هم درست میکنن و بعد یه لایه ی خیلی نازک از بتانه روش میکشن و بعد هم یه رنگ دقیقا هم رنگ خودش روش میپاشن
این طرفی که برای من این کار رو انجام داد خیلی خوشگل رنگش کرد و اصلا مشخص نبود دیگه
البته خیلی هم منصف بود و فقط 5 تومن گرفت :46:
خیلی خیلی بعیدهنقل قول:
به نظر شما پراید تا 5 سال دیگه در بازار خودرو ماندگار هست یا نه ؟
البته از سایپا و ایرنخودرو هیچ چیز بعید نیست :(
اینجور ترمیم کردن جز یه ظاهر سازی که آنهم خیلی ابتدای است چیز دیگه ای نیست . با اولین فشار تمام بتونه و رنگها خرد شده و خواهد ریخت..
پراید به دلیل همه گیر بودن و داشتن امکانات بیشتر نسبت به پیکان و قیمت مناسب(نسبت به دیگر خودروهای موجود)تا سالهای متمادی تولید خواهد شد و تنها در شکل ظاهری و احتمالا کمتر نوع موتور تفاوت جزئی خواهد داشت..ماند141و 132
سلامنقل قول:
الان یه 8 ماهی میشه که درستش کردم
3 بار هم با این سپر تصادف کردم(تصادف بد!)
البته میشه گفت 4 بار : )))
ولی اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده
دلیلی هم نداره بیفته یا بتونش بریزه یا .....
امشب حتما از قسمت درست شده عکس میندازم
گفتم که
یه لایه خیلی نازک از بتانه روش قرار میگیره که از ترک برداشتنش جلو گیری میکنه
اگرم به عکس اطمینان نداشتین با کمال میل حاضرم خراشش بدم تا بتونش معلوم بشه
الان سپر ساز ها هرچیزی رو درست میکنن حتی اگه در بدترین وضع هم باشه درستش میکنن
اگه خواستین یه عکس از سپر پرشیا هم که دادم درست کردن و رنگش کردن رو هم بذارم :46:
سلام
امروز دادم كيلومتر ماشينو يخي كردن
طرف گفت رنگ قرمز عقربه هارم بتراشم چراغشو ابي كنم خيلي جالب ميشه منم گفتم بكن...حالا روزا خيلي فاز نميده
ميخواستم ببينم عقربه ها تكي پيدا ميشه؟
چنده؟
من شهرستانم از دوستان كسي ميتونه برام بخره بفرسته؟؟!!!!
:41:
يكي به داد من برسه:41:
یه سری به تعمیرکار کیلومتر ماشین بزن.من فکر نکنم عقربه تکی پیدا بکنی.تا الان که ندیدم.شاید توی اوراقی یا دست دوم فروشی و یا تعمیرگاهی پیدا بکنی.اینجا یه آگهی هست تماس بگیر شاید مناسب باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين آگهي مال عقربه ي اسپورته من فابريك ميخوام!
سلام
فکر نکنم بی کیفت تر از پراید ماشین پیدا بشه
برای داداشم یک صبا بنزینی صفر گرفتیم از نمایندگی همان روز اول این ایرادها رو داره نمایندگی هم گفت تا هزار تا نرونید گارانتی بی گارنتی باید پول تعمیر رو بدید نیگا نکردن قراره من خودم سه شنبه که از ماموریت برگردم ببرم مکانیکی دوستم اون نیگا کنه
اگه میشه بگید این مشکلات حل میشن
1= موتور صدا میده به خصوص در سرعت های پایین صدای غر غر میده میره رو اعصاب به خصوص داداشم
2= انگار کلاجش زیادی بالاتر هست اخه من یک پراید خیلی قبل داشتم کلاجش و ترمز و. پایینتر بود این زیادی از کف ماشین انگار بلنده
3= انگار سیم کشی کلا ایراد داره ون وقتی درب ماشین رو باز میکنی چراغ سقف ماشین روشن نمیشه
4= درب باک بنزین هم که فقط با کلید باز میشه از داخل ماشیبن باز نمیشه انگار گیر داره
5= چراغ باز بودن دربهای ماشین به خصوص در دست اندازها روشن میشه
6= برف پاکنش هم که اتوماتیک نمیکنه
کلا این ماشین داداش منو انگار همینطوری با عجله درستش کردن داداشم خیلی پشیمونه به خصوص صدای موتور رفته روی اعصابش
کسی میدونه این مشکلات ماشین حل شدنیه یا نه
داداشم 25 سالشه اینجوری پیش بره با این همه عیب و ایرادی که ماشین از خودش در میاره هنوز 10 روز نشده ماشینو تحویل گرفته دیونه میشه
از من میشنوید پراید میخواید بخرید صفر اونو نخرید
خب خرید ماشین ایرانی و ارزان شانسیه دیگه که متاسفانه...نقل قول:
البته ایرادهاش جز صدای موتور زیاد مهم نیست که 2سوته درست میشه
صدای موتور هم شاید یه مقدار باهاش بریو بیای بهتر شه البته شاید!!
در کل از من میشنوی همون 1000تارو برو بعد ببر گارانتی!!
برادر منم میخواست پراید بگیره نگرفت روای سال(پایه گاز)گرفته وفوق العاده راضیه
سلام ...نقل قول:
منم وقتی صفر تحویل گرفتم ایرادهای 2 و 3 و 4 و در صندوق عقب که باز نمیشد و بخاری که تنظیم نمیشد رو داشت
اینا عادی تو پراید .... باید رفت خدا رو شکر کرد که مثلا شیشه هاش ترک نداره و یا باکش سوراخ نیست و یا رنگ بدنه نپاشیده رو شیشه ها و آینه ها (این ایرادهایی که گفتم مال ماشین های دوستامن که صفر گرفتن)
و اما راه حل ها :
2) کاپوت رو بزنی بالا میبینی که سمت راننده کلاچ یه تنظیم داره که یه مهره است روی پیچ و هرچقدر باز و یا بسته تر کنی ارتفاع اون تنظیم میشه .. البته کار خودت نیست چون نمیتونی پیدا کنی بده به یه مکانیک نشون میده و تنظیم میکنه و بعدا خودت هر جور دوست داشتی بذار بمونه .. نمایندگی هم نمیخواد و اصلا مکانیکه پول نمیگیره واسه اینجور چیزا
3) نه از سیم کشی نیست .... قسمت پایین هر 4 در رو بدنه یه کلید فشاری سیاه رنگ هست که وقتی در بسته میشه اونو هل میده تو و چراغ خاموش میشه و وقتی در بازه اون میاد بیرون چراغ روشن میشه .. احتمالا اون سفته یکم با انگشتت روغن بزن بهش تا روون بشه
4) اونم ایرادی نیست بده یه صافکار 30 ثانیه واست ردیفش میکنه .. گیره اش تنظیم نیست به خاطر اون، یکم با انگشتش کج میکنه می افته جاش و حله
مورد های 1 و 5 و 6 رو بده نمایندگی ... غلط کردن وظیفشونه ردیف کنن 1000 تا چیه ... برو یکم خشونت به خرج بده ردیف میکنن
مورد 1 از همه مهم تره ... موفق باشی :11:
سلام بچه ها.
آقا من شنیدم سایپا شرایط جدید گذاشته.تحویل 10 روزه.مثل اینکه 5 تومن اول میگیره بقیشم دو تا چک 6 ماهه.
کسی میدونه قیمت پراید اینطوری چند در میاد؟سایتی چیزی هم نداره که آدم تشو شرایط رو ببینه.اگه کسی میدونه این شرایط چطوره ممنون میشم توضیح بده.آیا چیزی رو قیمت ماشین میکشن؟کدوم نمایندگی ها اینطوری میفروشن؟
ممنون میشم اگه کمک کنید.
داداشم از خیر پراید گذشته برده بفروشهنقل قول:
میخواد یک سمند دو گانه سوز تر و تمیز که مال یکی از دوستاشه بخره نمیدونم چقدر قراه ازش بخره
البته اعتقاد خود منه ماشین ایرانی کلا به درد نمیخوره چه سمندش چه پرایدش
امروز که رفته بودم سایپا با داداشم واسه دعوا(ِ:31:
یکی امده بود که از داخل ماشینش که پراید دو گانه سوز صفر بود بوی گاز میامد اونم واسه دعوا امده بود
امروز هر چقدر از سایت سایپا که قسمتی به نام طرح شکایت داره هر چقدر پیام فرستادم(یک پیام مبنی بر بی کیفیت بودن محصولاتشون) با پیام خطا در ارسال مواجه شدم
جالب اینه که پیام تشکر میره ولی پیام شکایت نمیره
کلا دزد سر گرده که میگن همین ...............
من نمیدونم مگه واحد برسی کیفی اینها ندارن یا اینها چرا اینجور مونتاژ میکنند بچه ازینها بهتر ماشینو مونتاژ میکنه
والا چی بگم ..نقل قول:
فقط موقع تحویل گرفتن سمند قشنگ همه جاشو تست کنین ... چون به قول خود شما هر دو ایرانیه دیگه
ایران خودرو هم دست کمی از سایپا نداره
موفق باشی :40:
شرایطو کامل زده میتونی تو این قسمت ببینی چه نقد چه چند چکینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون.واقعا لطف کردی.:11:نقل قول:
دوست من rsh اگر اینجا بودی (اهواز) حتما برات زود و تند مشکلات را حل میکردم و راهنمایی لازم را میدادم که چکار کنی؟چون کارم اینه و البته شب و روز از این داستانها دیدم و شنیدم!!جناب vahid_203 راهنمایی خوبی کردن و منم همینها را میخواستم بگم و دیگه تکرار نمیکنم...اما کلا بدونین که خودروهای جدید دیگه مثل قدیم نیست و خیل کیفیت پایین امده..حتی شنیدم که مونتاژ خودرو دست پیمانکار خصوصی افتاده و اونها کارگر میگذارن که فقط ببنده و دیگه هیچ!مثلا یه پیمانکار که فقط کارش بستن دربها و شیشه هاست و یا یکی دیگه که سیم کشی را سوار میکنه..!!و میدونین که وقتی داستان پیمانکار وسط میاد یعنی چی؟؟!!و چطوری باید سودش را بدست بیاره؟؟؟؟؟؟!!!!!
اقا ما هم پراید 132 صفر گرفتیم کلان راضی هستیم . شتاپ توپ سرعت 160 رفتم . ولی در کاپوت داقونه باید از بالا ببندیم ! تا بسته بشه که صدای ناجوری میده . ولی به قیمتش نمی ارزه پراید :13:نقل قول:
سلام واقعا حیف شد تو اهواز نیستمنقل قول:
اما منم قبول دارم کیفیت ساخت به جای اینکه هر ساله بهتر بشه بدتر میشه اخه از شما چه پنهون یکی از دوستام به داداشم قبل خریدنش گفت ماشین صفر اونم مدل 89 نخره به جاش یک مدل بین 85 تا 86 تمیز بخره اونم اعتقاد داشت ماشینها به خصوص 88 و 89 کیفیت پایینی دارن ولی خوب داداشم به حرفش گوش نکرد
اصولا در ایران همیشه حق با فروشنده هست مشتری ادم نیست که:13:
خیلی دلم برای خودم و ملتم میسوزه ما ها لیاقتمون خیلی بالاست لیاقت ایرانی جماعت پراید نیست اما چه سود..... حرف زیاد هست ولی...........
به هر حال از ماست که بر ماست.......................................... .................
میدادن همین پراید رو چینی ها برای ما میساختن هم با کیفیتر میساختن هم قیمتش بین 800 تا یک ملیون(با در نظر گرفتن عوارض گمرگ) برای ما در میامد
یادم هست وقتی که برای اولین بار پراید وارد ایران شد حدود سالهای 72 بود و کم کم بین مردم جا باز کرد و خاطره تویوتا های کارینا و کورولا و کورونا در ذهن مردم تازه شد که خیلی مدرن و شیک و با امکانات و قیمت مناسب بودند.بخصوص خدمات بعذ از فروش شرکت سایپا خیلی چشمگیر بود و گویا در قبال اون نداشته های شرکتهای دیگه سایپا با چند ترفند ساده در بازار بیرقیب ایران جا باز کرد ..اما کم کم مثل هر چیز دیگه که توی این مملکت میاد اولش خوب بود و بعد....
بهر حال همینه و کاری نمیشه کرد..رقابت واقعی که نباشه یعنی همین..
من امروز بردم دادم پرایدو گازیش کنن با منبع کره ای و کیت شهاب. با قیمت 630.000 تومان
حالا سوالم اینه که کار درستی کردم یا نه .منظورم اینه که به ماشین فشار ی چیزی نمییاد با گاز کار کنه.
مدل ماشین پراید 88
و اینکه وقتی که بیرون گازی میکنن گاز هم میره روی سیستم ECU ؟
و فرق دوگانه سوز شرکتی با دوگانه سوز بیرون در چیه؟
ممنون میشم جواب بدید.
سلام
من یه پراید مدل 83 دارم که وقتی کولر رو روشن میکنم ماشین جونش بالا میاد
کولر بعد از 1 دقیقه خنک میشه
5 دقیقه کولر رو روشن کردم
کاپوت رو زدم بالا توی مخزن پلاستیکی تا 5 دقیقه بعد از خاموش کردن ماشین آب قل قل میکرد
مشکلش چیه ؟
پراید کلا وقتی کولر میگیری جونش بالا میاد اگر ماشینت ردیف باشه بد نیست ولی در حد خودشهنقل قول:
چند تا چیز
اگر کولر خوب خنک نمکنه تا حالا سرویسش کردی دادی گاز بزنن؟ از 83 تا حالا
سرویس رادیاتور و شستشو و ریختن آب و ضدیخ جدید
بده فنت رو هم چک کنن احتمالا خوب کار نمیکنه دقت کن ببین فنت زیاد روشنه
اون جوش اومدن آب اگر واقعا همین جور باشه که میگی رسما موتور ماشین رو سرویس میکنه:41:
نه بابانقل قول:
اگر کولر خوب خنک نمکنه تا حالا سرویسش کردی دادی گاز بزنن؟ از 83 تا حالا
شما حساب کن حتی لنت تمزهاش هم اصلی خودشه و عوضشون نکرده ، چه برسه به گاز کولر .
3 هفته نیست خریدمش
تنها بدی که داره همین کولر مضخرفشه
یارو نمیدونم باهاش چیکار میکرده ، لامصب هنوز تایرهای خودشو عوض نکرده و نو نوه ، فقط پوسیدگی داره .
امروز بدجور جوش اورد
سر رادیات تیکه پلاستیکیه شکست
آفتامات فنش ( توی همین مایه ها فک کنم ) سوخت و تعویضش کردم .
اینجور که بوش میاد تا یک هفته دیگه منفجر میشه میره پی کارش .......... :دی
ببین عزیز من شاید شما از من وارد تر باشینقل قول:
ولی من فکر میکنم ماشین صرفا به کیلومترش نیست و نو بودنش خیلی چیزهای دیگه لازمه ماشین رسیدگی مدام میخواد
به مرور زمان قطعات فرسوده میشن حتی اگر ماشین استفاده هم نشه
من اگر جای شما بودم شوخی نمیگرفتم و حتما این کار ها رو میکردم
سرویس کلی روغن و....
تعویض لاستیک خصوصا الان که هوا گرمه مواظب باش کار دستت نده
اون سرویس هایی هم که گفتم انجام بده وگرنه موتورت یه خرج سنگین رو دستت میذاره بعد یه جایی هم گیرت میندازه که کلی اسیر میشی
سیستم خنک کننده ای که توانایی خنک کردن موتور خودش رو نداره شما ازش کولر هم میگیری :41:
بازم خود دانی
:41::41::41:
سلام
آقا این رادیوی 141 ما اصلا جایی رو نمیگیره میخاستم بدونم فقط مال ما اینجوره یا همه و مهمتر راه حلش چیه؟ دیدم بعضی از ماشین ها یه آنتنی مثل یه کارت هست که میچسبونن روی شیشه و سیمش رو به رادیو وصل میکنن از این روش مبشه استفاده کرد؟ اگه راه حل بهتری دارید هم بگید
ممنونم
یه سوال الان پراید89با پراید87یا88چه تفاوتی دارد؟
اگه اصلا نمیگیره سیم آنتن قطع شدهنقل قول:
اگر میخوای بهتر بگیره اون راهی که گفتی (تجربه شخصی ندارم ولی همین انتنش هم خوبه )
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
از چه لحاظ ؟نقل قول:
اگر منظورت اپشنه که هیدورلیک و abs و .... از 88 اضافه شده
تفاوت خاصی ندارن بجزء فرمون هیدرولیک و ABS واینکه الان سایپا رو مدلای 89 ضبط CD میبنده که روی مدلهای 88 نیست.
ماله منم که مدل 88 هست نداشت.
دزدگیر قدیمی شده و یه چیز ابتدایی می باشد چون روش خنثی کردن اونو خیلی ها بلد هستنامروزه اکثرا قطع کن می زارن تو ماشیناشون چون هنوز کلکش پیدا نشدهنقل قول:
از لحاظ کیفیت می گم آیا ارتقا یافته ؟
مال من 88 .. ضبطش cdنقل قول:
ضبط شانسیه
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
کیفیت پایین اومده ... یعنی 86 از 87 بهتره و 87 از 88 بهتره و 88 از 89نقل قول:
کیفیت پایین اومده ... یعنی 86 از 87 بهتره و 87 از 88 بهتره و 88 از 89[/QUOTE]
هیچ ارتباطی نداره !!!!!
بله اگر مثلا شما پراید کره ای رو با جدید ها مقایسه میکردی یه چیزی
کلا تولیدات داخلی خصوصا پراید شانسیه عجیبه ولی واقعیته شما اول که میگیری باید عیب و ایراد هاش رو رفع کنی تا ماشین بشه فقط صفره همین وگرنه در عمل هر کدوم مشکلی داره از موتور بگیر تا گیربکس و چیزهای خیلی جزیی
هیچ ارتباطی نداره !!!!!نقل قول:
بله اگر مثلا شما پراید کره ای رو با جدید ها مقایسه میکردی یه چیزی
کلا تولیدات داخلی خصوصا پراید شانسیه عجیبه ولی واقعیته شما اول که میگیری باید عیب و ایراد هاش رو رفع کنی تا ماشین بشه فقط صفره همین وگرنه در عمل هر کدوم مشکلی داره از موتور بگیر تا گیربکس و چیزهای خیلی جزیی[/QUOTE]
داره عزیزم ... داره قشنگ هم داره
بدنه پراید های قدیمی مثلا 84 یا 83 مستحکم تر از الانه ... نمیگم قدیمی ها بنز ولی کمی بهتره
حتی ماشین های ایران خودرو هم اینجوریه .. بدنه rd های قدیمی خیلی بهتر از roa جدیده
رفته رفته بد میشه
عیب و ایراد هم همشون دارن .. ایرانه دیگه
نقل قول:[/QUOTE]نقل قول:
داره عزیزم ... داره قشنگ هم داره
بدنه پراید های قدیمی مثلا 84 یا 83 مستحکم تر از الانه ... نمیگم قدیمی ها بنز ولی کمی بهتره
حتی ماشین های ایران خودرو هم اینجوریه .. بدنه rd های قدیمی خیلی بهتر از roa جدیده
رفته رفته بد میشه
عیب و ایراد هم همشون دارن .. ایرانه دیگه
فک کنم بحث 3 سال اخیر بود نه 83-4
راجع به این هم من به شخصه چیزی نشنیدم که بدنشون فرق داشته باشه
ببخشید داره آف تاپیک میشه
پس کیفیتش بد چده پس نوشو نخریم دست دوم بهتره ممنون از راهنمایی تون؟