sql های اسکریپت رو روي ديتا بيسي به اسم scriptdev2 اينپورت كردم.نقل قول:
ميشه لطفا يه ديتا بيس خوب بهم معرفي كنين؟:11:
اگه اشكال نداره ميشه تلفني با شما صحبت كنم ، چند تا سوال راجع به باگ گيري داشتم.
بازم ممنون كه راهنماييم كردين.:46:
Printable View
sql های اسکریپت رو روي ديتا بيسي به اسم scriptdev2 اينپورت كردم.نقل قول:
ميشه لطفا يه ديتا بيس خوب بهم معرفي كنين؟:11:
اگه اشكال نداره ميشه تلفني با شما صحبت كنم ، چند تا سوال راجع به باگ گيري داشتم.
بازم ممنون كه راهنماييم كردين.:46:
هرکسی بخواد میتونه به من تلفنی زنگ بزنهنقل قول:
شما بجز scriptdev2 باید یه سری هم روی دیتا بیسه اصلیت اینپورت کنی
سلام آقا حسین
سرورتون فکر کنم چند روزی Off بود. در ضمن اگه میشه اکانتم رو باز کنید هنوز بسته ی و من گیم نت جدید زدم مشتری هام اکانت می خوان چه کنم ؟؟ :-)
ممنون
سرور رو آف کردمنقل قول:
سلامنقل قول:
ای بابا چرا آخه ؟ سرور خوبی داشتی. :-)
:20:سلام عزیزان
کسی لینک mangos 3.3.2 noobpack رو داره
ممنون میشم
البته فقط noobpack
نقل قول:کد:http://www.megaupload.com/?d=3US447L7
کد:http://www.megaupload.com/?d=BP2ASI20
کد:http://www.megaupload.com/?d=DAZO76M0
شما بايد برنامه ي NetFromwork v3.5 را داشته باشي تا بتوني Mysql و mangos را اجرا كني وگرنه وقتي بازش ميكني سريع بسته ميشه. (Netfromwork v3.5) تو ويندوز سون هست. من خودم از كينگ برنامشو گرفتم تو سايتي كه پيدا نكردم.:5:
سلام به همه ميگم شما هركدومتون يه ديتا بيس و نرم افزار معرفي ميكنين ايجوري هركي بخواد دانلود كنه گيج ميشه اگه ميشه هر نرم افزاري كه معرفي ميكنين هم صد در صد اطمينان بدين كه كار ميكنه هم با هم يكي باشيد اين جوري نميشه زشته ما همه ايراني هستيم جانم !!!!! :31:
NetFromwork v3.5 که نداشته باشی اررور میده بسته نمیشهنقل قول:
بسته شدنه این دوتا به خیلی چیزا بستگی داره که یکی از مهمترینش فایل های کانفیگ و کانفیگه اشتباهه
سلام
آقا حسين ديتابيسي كه گفتين رو نصب كردم اما هنوز خيلي چيزا باگ هستن.
مهمترينش گارد ها كه آدرس نميدن تو چند تا ديتابيس چك كردم همه همين مشكلو داشتن. چه كار كنم مشكل از ديتا بيس هست يا روش نصبم مشكل داره؟
چيزي رو بايد نصب ميكردم كه نكردم؟ اپديت ها رو هم كامل كردم.
ممنون
سلام به همه دوستان
من سورس منگوس 3.2.2a رو ميخوام.(منگوس كامپايل نشده)
هر كس داره بذاره تا دانلود كنم لطفا.
مرسي از همه بچه هاي كار20 اين انجمن.
سلام، من الان توی یه سرور tbc هستم ولی مشکل سرور این هست که bt - swp - hyjal اسکریپت نشدن و به خاطر همین ins ها رو بستن (البته نه همه ی BT رو) میخواستم بپرسم که script کردن باس ها یا در کل ins کار خیلی سختیه؟ به چه زبونی اسکریپت می شن؟
بعد این سرورها که شما اینجا طریقه ی ساختنشو دادید این مشکلات رو 100% دارن دیگه ، کسی اینجا script باس ها رو انجام داده؟
پتچه سرورت چنده ؟نقل قول:
چه رویژنیه ؟
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
چه رویژنی میخوای ؟نقل قول:
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
یا Scriptdev2 مشکل داره یا scriptname باس هاشو نزاشتن ، اگرم گقتن نمیشه یا بلد نیستن یا نمیخوان که بزارننقل قول:
من سورس منگوس کامپایل نشده واسه پچ 3.2.2a میخوام اگه ورژن 8809 باشه خیلی خوبه . اما اگه ورژن8809 نبود هر ورژنی که واسه پچ 3.2.2a باشه کارم رو راه میندازه.
ممنون از همه مخصوصا کسی که بتونه کمکم کنه. :10:
با سلام
نميدونم اما فكر كنم 9768 باشه از كجا بايد پيدا كنم؟
:19:
با ديتا بيس ytdbase گارد ها باگ نيستن اما خيلي چيزاي ديگش باگه.
اگه ميشه كمكم كنين بدجوري گير كردم.
ممنون.
سلام به همه دوستان عزیز
من از این انجمن خیلی خوشم اومدو الانم اومدم اینجا تا به همه دوستان کمک کنم.
اگه مشکلی دارین بگید تا کمکتون کنم.:10:
سلامنقل قول:
خوش امدين.
ممنون ميشم اگه كمكم كنين.
اگه بخام پلير ها رو از يه ديتا بيس به ديتا بيس ديگه اي ببرم چيكار بايد بكنم؟ چه تيبل هايي رو بايد منتقل كنم؟
ممنون:11:
سلام دوست عزیز.
ممنون از خوش آمد گوییت.
واسه این کار باید از تیبل characters یک بک آپ بگیری و رو دیتا بیس جدیدت ایمپورت کنی که بهترین یرنامه واسه این کار navicat هست.
البته اینو هم در نظر داشته باش که اگه ورژن دیتا بیست با دیتا بیس قبلیت فرق داره باید آپدیت هاشو هم ایمپورت کنی وگرنه سرورت ران نمیشه.
SAlaM be hameye dostan
agha man mikham ye servere patch 3.3.3 creat konam age mishe bacheha be id man pm bedan mamnon
Yahoo:aliwolf_aliwolf
سلام ، خوش اومدینقل قول:
به نظرم آشنا میای امیدوارم هم من بتونم به شما کمک کنم و هم شما به من
موفق باشی
---------- Post added 30-04-2010 at 12:02 AM ---------- Previous post was 29-04-2010 at 11:58 PM ----------
یادم اومد کی هستی :)
آقا میلاد بودی دیگه نه ؟
امیدوارم بتونیم به همدیگه کمک کنیم
سلام ببخشید میخواستم ببینم کسی لینک درست دانلود bog'dan's mangos repack v2 نداره اخه هرچی لیک که پیدا کردم همه فیاتره یه کمکی بکنید ممنون
سلام اگه می شه یه سرور اف معرفی کنین که حد اقل icecrown citedel در ست باشه این darkrolers همه ای portall هاش خرابه نمیشه رفت جای lich king لطفا یه خبری بدین اگه میتونین ممنون :20:
سلام دستوری برای gm هست که quest را کامل کنه مثلا یک کویست بدون انجام دادن کامل کنه با زدن دستور
2 تیم اصلی که روی دیتابیس کار می کنن هیچکد. این 2 مکان رو کامل نکردن، در صورت تکمیل شدن هم برای اینکه اینس بتونه درست کار کنه نیاز به کد نویسی هست که هنوز اکثر اینس های قدیمی درست برنامه نویسی نشدن چه برسه به اینها که تازه از راه رسیدن، اگر توی سروری دیدین این اینس ها باز هستن، بدونین کاملا ناقص هست و فقط در حد دیدن باس ها و زدن الکی اونهاستنقل قول:
q com لینک کوستنقل قول:
[QUOTE=KhepeleSibilo;4904189]2 تیم اصلی که روی دیتابیس کار می کنن هیچکد. این 2 مکان رو کامل نکردن، در صورت تکمیل شدن هم برای اینکه اینس بتونه درست کار کنه نیاز به کد نویسی هست که هنوز اکثر اینس های قدیمی درست برنامه نویسی نشدن چه برسه به اینها که تازه از راه رسیدن، اگر توی سروری دیدین این اینس ها باز هستن، بدونین کاملا ناقص هست و فقط در حد دیدن باس ها و زدن الکی اونهاست
سلام . شرمنده ها ولی این ورژن اصلا نه boss هستش نه ایتم های که باید loot بکنه البته چنتا از
instance های بازی اینجوریاند ولی dungeon ا درستن فقط boss هاش item لوت نمی کنن:41:
سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده ممنون می شم راهنمایی کنید.
من یه سرور منگوس core : 8753 پچ 3.2.2 a دارم می خواستم ببینم چه طور می تونم به 3.3.2 تغییرش بدم ؟
با تشکر .
سلام
کسی میتونه کمک کنه تا winter سرور trinity رو فیکس کنم
سلام به همه
اميدوارم خوب باشيد
آقا کسی ميتونه در مورده برنامه ی QUICEمنو کمک کنه ممنون ميشم
ID Yahoo:aliwolf_aliwolf
بازم سلام
آقا کسی نيست يه سرور makerکه خودش کامل تست کرده باشه به من بده خسته شدم اينقد دانلود کردم آخرم نشد
لطفاً کمک کنيد
ممنون از اينكه جوابمو دادين:11:نقل قول:
فكر كنم منظورتون كل ديتا بيس characters هست؟
و يه سوال ديگه: ديتا بيسي كه قراره ازش استفاده كنم bllizlike هست اما دوست دارم گارد ها مثل ديتا بيس هاي ديكه ادرسي رو كه ميدن روي مپ هم با يك flag جاشو نشون بدم . لطفا راهنماييم كنين:41:
بازم ممنون
سلامنقل قول:
در مورد این برنامه چه کمکی میخوای؟:question:
مشکلت کجاست؟:question:
بازم سلام دوست عزیزنقل قول:
من سرور دارم شما سرور رو واسه چه پچی میخوای؟
میخوای فان باشه یا بلیز؟
سلام کسی هست که بتونه کمک من کنه ؟
من منگوس 3.3.2 رو نصب کردم و وقتی میخوام این فایل هارو ایجرا کنم این Error رو میده !
به صورت عکس میزارم نگاه کنید لطفا !
لینک عکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ! :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
واسه ایم مشکلت باید نرم افزار .NET Framework 3.5 رو نصب کنی که لینک دانلودشو از سایت رسمی مایکرو سافت واست میزارم:
اینم لینک دانودش:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en
دوستای عزیز:
من واسه سرور خودم یعنی www.persianwow.ir به 2تا GM با تجربه نیاز دارم. اگه کسی هست بهم خبر بده
09368951065
خیلی ممنون !نقل قول:
و در مورد یه چیز دیگه !
من از پست های قبل در مورد این سوالی که دارم یه چیزایی دستگیرم شد ! ولی بازم گیر دارم !
من چه طوری میتونم یه صفحه PHP بسازم برای ساختن اکانت /؟ دستوراتش رو از کجا باید گیر بیارم؟ ممنون میشم اگه جواب بدید !
یه سایت با هاست رایگان هم دارم ! ولی نمیدونم باید چه طوری تنظیمش کنم برای ساختن اکانت !
ممنون :40:
نقل قول:
دوست من اون نرم افزار هم نصب کردم ولی دوباره همون Error رو میده !
نمیدونی دیگه از چی هست ؟ :40::11:
سلامنقل قول:
فکر کنم اوون لینکی که دادمت کامل نبود آخه حجم نرم افزار حودن 300mb با بیشتر هست , شما نرم افزار NET Framework 3.5 رو از خدمات کامپیوتری ها بگیر نصب کن 100% کارت رو راه میندازه:10:
راستی منگوست واسه چه پچی هست؟ میخوای خودم یک سرور بهت بدم؟:11:
w w w . p e r s i a n w o w . i r<======>world Of warcraft 3.2.2a