با سلام.دوستان قیمته j3و iaudio 7 الان چنده تو بازار.
Printable View
با سلام.دوستان قیمته j3و iaudio 7 الان چنده تو بازار.
j3 هنوز توي بازار نيومده البته منظورم رسمي توي ايران هست با گارانتي امرتاتنقل قول:
i7
گیگ:1160000
8 گیگ:1430000
16 گیگ:1720000
Cowon V5W
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Now there's a WiFi version of the V5... interesting... drool...
منبع خبر:کد:http://product.cowon.com/product/COWONV5W/product_page_1.php
کد:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?p=295963#post295963
با تشکر دوست عزیز اختلاف قیمتش با j3 چقدر میتونه با شه (اگه بخوای حدس بزنی).اگه میشه راجع به کیفیت صداشم توضیح بدید ایا در حد s9 هست .چون حقیقتش من فقط بخاطره عمر باطری میخوام بخرمش ولی ظاهرا j3 باطریش 60 ساعته.
اين كاوون تا ما رو ديوونه نكنه ول كن ماجرا نيست
تفاوت ها نسبت به cowon v5
افزايش حافظه تا 64 گيگا بايت
wireless wi-fi
doual internet browser
1080p 30fps fullhd
تغيير رنگ ها در 3 رنگ
اگه تغييرات ديگري هم اتفاق افتاده ذكر كنيد :46:
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
در مورد كيفيت صدا همونه فرقي نميكنهنقل قول:
مزايا ديگري هم مثل sdcard slot اضافه شده كه واقعا كارايي داره
والا فكر ميكنم نبايد بيشتر از 30-50 نهايت اختلاف داشته باشه
دوست عزیز ارزش صبر کردنو داره این j3 یا اینکه همین 7 بگیرم[COLOR="Silver"]
[
خوب احتلاف قيمتي داريمنقل قول:
ولي به نظر شخصي من ارزش صبر كردن رو قطعا داره :10:
از توجهتون متشکرم.دوست عزیز ایا میدونید که به بازار میاد.
خواهش ميكنمنقل قول:
والا به شدت پيگير هستم بخاطر اينكه من هم قصد دارم v5 بگيرم و جز محصولاتي كه قولش و تو همين روزها امرتات داده تا ببينيم چي ميشه :46:
قابل ذکر هست که این سایتی که الان رو این پلیر نمایش داده شده cafe navar بهترین سایت برای پیدا کردن نرم افزار های پلیر های کوون هست و اطلاعات جامع و آرشیو پری داره تنها مشکلش اینه که زبونش کره ای هست البته دوست عزیزم jungle pimp یکی از مدیر های iaudiophile.net سایتش رو در اختیار برنامه نویس های داوطلب و بی ادعای این سایت داده تا شاید سایت daptist.com بتونه سایتی مشابه navar بشه ولی برای مخاطب جهانی.نقل قول:
ولی خوب به نظر میاد خیلی زمان میبره تا این سایت برنامه نویسش کامل بشه چه برسه به این که به تراز cafe navar برسه.
خبر خوش حال كننده اينكه از امروز محصولات جديد كاوون به فروش ميرسه
قيمتهايي كه من ديدم قابل قبول بود و خوشحال كننده برام :8:
بالاخره اومد :20:نقل قول:
راستی J3 و V5 رو چند میدن ؟ توی سایت امرتات قیمتهای پلیرهای قدیم رو زده
همین الان زنگ زدم پرسیدم j3 16 گیگ 314 تومن و V5 مدل 16 گیگ 368 تومن. در ضمن ارزونترین مدل J3 هم 248 تومن بود که 4 گیگ داخلی داره تا 32 گیگ رم رو هم ساپورت میکنه
جالبه به نظرم قیمتا مناسب تر از مدلهای قبلی هستش که تازه به فروش میرسیدن:27:
منم همين فكر رو ميكنم كه گويا بخاطر بازار رقابتي و ... من v5 32 گيگ ميخواستم كه امرتات ميده 440 تقريبا وهمين مدل رو از استراليل ميخواستم تهيه كنم 460 دلارنقل قول:
فكر ميكنم قيمتهاي خوبي داره هر چند گرون به هر صورت ولي خوب كاوون ديگه
سلام
خوب تا حالا متوجه شدین که از امروز دو مدل v5 و j3 فروشش اغاز شده با گارانتی امرتات
که قیمت ها هم خوبه و زیاد گرون نیست با توجه به امکانات دو مدل
قیمت این دو مدل به تفکیک ظرفیت از این قراره
v5
8 گیگ:334750 تومان
16 گیگ:376980 تومان
32 گیگ:440480
j3
4 گیگ:255440
8 گیگ:282220
16 گیگ:323420
32 گیگ:372860
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان لطفا نظرتون رو درمورد قیمت این دو مدل جدید بگین؟ چطوره؟
به نظرم قیمت این دو مدل خیلی خوبه مخصوصا j3
اگه دوستانی شهرستانی در خرید محصولات کوون مشکلی داشتن من میتونم کمکشون کنم
سلام عثمان عزيز
به نظر من قيمت ها معقول تر شده با توجه به انتظاري كه ميرفت معمولا محصولات جديد كاوون داشته باشه
اگر هم مقايسه اي بشه هم j3 نسبت به s9 و هم v5 نسبت به o2 به نظر من بد نبوده قيمتها
هر چند من چند جاي ديگه كه به صورت رسمي محصولات كاوون رو ميفروشند در كشورهاي ديگه چك كردم فكر ميكنم اندكي گرونتر از ايران ارائه ميكردند
نميدونم ايا سياست جديد امرتات هست براي مبارزه با قاچاق اين كالا ويا چيز ديگه؟
شما خودتون نظرتون چيه؟
چون خارجی ها عموما اینترنتی خرید میکنند و پول حمل رو از خریدار میگیرند(خرید حضوری نیست) و خدمات پس از فروش حضوری ندارند(پول رفت و برگشت تعمییر پست رو خودت باید بدی) قیمت کاملا قابل مقایسه هست. ولی بعضی که ارسال رایگان دارند( خدمات پس از فروش رو هم با اهمیت هم نگیریم.) به نسبت اون چند تا سایت یک40% گرون تر هستش.
دوستان این مدل از کوون چه طوره خوبه بخرم یا نه کیفیتش چه طوره کمیت صداش چی ؟
i audio 9
یه هدفون توپ براش چی بگیرم
يكي از دوستان تهيه كرده صداي خيلي خوب ومصرف باتري عالي و خيلي جمع وجور وشيك در كل عاليه به نظرمننقل قول:
دوستان من الان با یهگوشی 5800 نوکیا اهنگ گوش میدم میخوام ببینم کیفیت و کمیت صدای cown i audio 9 با 5800 چقدر فرق داره ارزش داره بخرم یا نه سبک اهنگی هم که گوش میدم هیپ هاپ و بلک متال هست
والا فكر ميكنم كمي مقايسه اشتباهي باشه هيچ وقت نميشه كيفيت خروجي يك پلير حرفه اي رو با گوشي مقايسه كرد اون هم از مارك كاوون البته نظر شخصيم هست جسارتي به دوستان نباشه :46:نقل قول:
نقل قول:
دوستان من الان با یهگوشی 5800 نوکیا اهنگ گوش میدم میخوام ببینم کیفیت و کمیت صدای cown i audio 9 با 5800 چقدر فرق داره ارزش داره بخرم یا نه سبک اهنگی هم که گوش میدم هیپ هاپ و بلک متال هست
من 5800 دارم اگه قیمت موبایل فقط به کیفیت صدا بود cowon X5 که برای سال 2002-2003 هست قیمتش باید حد اقل سه برابر 5800 باشه چه برسه به V5 و J3.نقل قول:
سلام، رفتم j3 بخرم فروشنده گفت s9 بهتره ، چند نفر از خیدارامون اینو گفت، حال مارو گرفت ، نظرتون چیه ؟
آیا کیفیت صدای j3 نسبت به s9 افت کرده ؟
فكر ميكنم حرفبي اساسي زده چون موجودي s9 داشتهنقل قول:
اگر رويو ها رو بخونيد بهيچوجه با همچين موردي بر نميخوريد
J3 قطعا از s9 بهتره منتها بستگی داره از چه هدفونی استفاده کنی و از اون مهمتر تنظیمات داخلی از اکولایزر ها گرفته تا .... موارد دیگر همگی عواملی است در گرفتن خروجی حداکثر از دستگاه
راستی کسی V5 گرفته ببینیم چه جوریه ؟
سلام
چند مورد :
اول این که از وقتی آپ کردم به 1.53 ، وقتی وصل می کنم به پی سی ( وقتی پی سی خاموشه ، برای شارژ) دستگاه روشن می شه ، قبلا ها این طوری نبود خاموش شارژ می کرد . کسی چیزی می دونه ؟
بعد این که بالاخره تونستم پی دی اف رو تبدیل به فلش بکنم با قابلیت زوم و انتخاب صفحه ، اما نمی دونم همه پی دی اف ها رو نمی تونه ، هنگ می کنه .
آخری اش هم این که وقتی دیشب روی یکی دو تا پی دی اف هنگ می کرد ، از سوراخ پشت باید ریست می کردم که متاسفانه یه بار سوزن رو اشتباهی کردم تو میکروفون و .... الان دیگه چیزی ظبط نمی کنه .... :41::41:
آیا امرتات تعمیرش رو قبول می کنه یا خیر ؟
مرسی
یا حق
سلامنقل قول:
سوال اولتون درمورد کدوم مدل هست؟
با چه برنامه ای تبدیل کردید؟ اگه میشه لطفا لینک برنامه رو بزارید
بله امرتات قبول میکنه ولی فکر نکنم جزو گارانتی بشه
در يك كلمه فوق العادست :8:نقل قول:
اس 9 عثمان جان .نقل قول:
-----
فایده نداره عثمان جان ، توی اکثر پی دی اف ها هنگ می کنه :41:کد:http://www.swftools.org/download.html
-------
عثمان جان امکان اش هست هزینه تعمیر رو برام سوال کنی ؟ ( برای من اصلا گارانتی نداره ها ؟ از امرتات نگرفتم ، قبول می کنه ؟ )
تنکس
Salam, agha dastane emertat chiye dare mashkok mizane ? Aval gheymate j3 ro gozashte bud halla bardashte ghaziye chiye ?
سلام
Cowon iAUDIO 7
رو با حجم 4GB چند هست؟
این I7 دوتا جا برا هدست داره اونا چی هست؟؟
ممنون
e2 رو فكر ميكنم 74 تومان ديدمنقل قول:
سلام دوستان، بالاخره بعد از ماه ها انتظار cowon j3 32 امروز خریدم. 355000 تومان :21:
امان از اين انتظارنقل قول:
يك رويو كلي و نظرت رو بهمون بگي خيلي عالي ميشه ممنون و مبارك باشه :46:
یه سوالی در مورد خروجی HDMI برای V5 داشتم . خروجی HDMI از چه نوعی هست مینی HD یا میکرو ؟ کابلش گیر میاد ؟
با سلام خروجي مخصوص به خودش رو داره در واقع كابل مخصوص به خودش رو دارهنقل قول:
بله موجوده توي بازار 12 تومان
سلام دوستان.من یه پلیر کووان می خوام بگیرم فاکتورای اصلیم کیفیت صدای بالا شارژ طولانی و کوچیک بودن ولی کیفیت صدا مهم تره چی پیشنهاد می کنین(تصویر مهم نیس)