ارتباط بین گوشی و لبتاپ با WLAN ؟
سلام
میشه بگید چه جوری میشه با WLAN گوشی به لبتاپ وصل بشم ؟
هر کاری میکنم نمیشه !:19:
البته فقط یوزر لبتاپ رو میشناسه و اسمش تو لیست میاد .وقتی روش میزنم و start web broasing رو میزنم میگه feature not supp . (من حالا به جز اینترنت لبتاپ ، می خواستم برای نقل و انتقال فایل بین لبتاپ و گوشی نیز از WLAN استفاده کنم که نمیدونم اصلا از کدوم قسمت باید شروع کنم )
چه جوری از playlist ها کپی بگیرم ؟
یک سوال فنی از اساتید داشتم :
چه جوری میشه فایل playlist هایی که داخل موزیک پلیر درست میکنیم ،پیدا کنم و از آنها یک کپی داشته باشم ؟ چون 9 گیگ موزیک دارم و تا حالا دو بار موزیک پلیر تمام playlist های منو به علت نمیدونم ( encrypted... repair ... ) پاک کرده و هر بار باید از نو playlist بسازم که برای این حجم بالا واقعا کسل کننده است.:19:
اگر کمک کنید ممنون میشم
TV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:42:توجه !
توجه !
توجه !
شاید باورتون نشه ، منم خودم باورم نمیشه ولی همین الان که رفتم تو LIVE TV ، گوشیم داره 6 تا کانال 1 تا 5 و خبرو میگیره !!!:31::31::31::31::31::31::31::31::40::40::40::40 ::40::40::40:
اینبار مثل دفعه قبل نبود و search نکرد و بعد از چند لحظه کانالها اومدن .نمیدونم گوشی قاطی کرده یا واقعا تلویزیو ن راه افتاده:18:
واییییییییییییییییییی خشکم زده! بلافاصله اومدم تو این فروم به بچه ها خبر بدم چون اونقدر اتفاقی پیش اومد که میترسم اگه گوشیمو ریستارت کنم بپره .
دوستان تهرانی سریعا امتحان کنن و نتیجه رو بگن
من که دارم از خوشحالی بال میزنم
آمدن باتري جديد 1450 ميلي آمپري براي N96 !!!
من با جستجوهايي كه در اينترنت داشتم و مي خواستم ببينم چه جوري ميشود باتري 1200 ميلي آمپر N95 8GB را روي N96 استفاده كرد كه اين مطلب عجيب رو پيدا كردم.
ظاهرا همين باتري BL-5F كه رو ي گوشي هاي ما هست با همان ولتاژ و ساير مشخصات ،اينبار با قدرت بيشتر 1450mah مخصوص چند تا از گوشي هاي نوكيا كه از اين نوع باتري استفاده ميكنن مثل N96 و N95 معمولي و ... توليد شده است .
اين باتري ظاهرا در ايران وجود ندارد و براي خريد بايد از سايت ebay و به كمك سايت فارسي kharidgar.com اقدام كنيم.
قيمت خود باتري در خارج 8 دلار است كه با پول پست و حمل و نقل تا در منزل ، 40000 تومان براي يكي از دوستان تمام شده بود.
من نظرات كسايي كه اين باتري رو خريده بودن (هم ايراني ها و هم خارجي ها) را خواندم و ظاهرا همه از آن بسيار تعريف كرده اند و كلي شگفت زده شده بودند و حتي نوشته بودند در شديدترين نوع استفاده از گوشي كه چيزي كمتر از يك روز (تقريبا نصفه روز) بايد آن را شارژ كنيم ،اينبار تا يك روز و نيم باتري دوام آورده !
به هر حال اگر 1450 ميلي آمپر واقعا صحت داشته باشد نسبت به باتري 950 ميلي آمپري كه روي گوشي هست ، خيلي خيلي قويتر است!!! مثلا به جاي 3 ساعت مكالمه تلفني حدودا 6-7 ساعت دوام خواهد داشت يا به جاي 4 ساعت تماشاي تلويزيون ،حدود 7-8 ساعت دوام دارد و يا به جاي 10-12 ساعت پخش mp3 با گوشي ،با اين باتري جديد حدود 20-22 ساعت دوام خواهد داشت.
حالا اومدم اينجا نظر دوستان رو در اين باره بپرسم ؟ به نظر خودم كه اين باتري 1450ma براي N96 بهتر است چون عينا همين مدل BL-5F و با همان سايز و ولتاژ و ... است ولي مي دانم كه براي گذاشتن باتري N95 8GB روي N96 (مطابق آموزشهايي كه در سايتها و فيلم آن در يوتوب ديدم) ، بايد مقداري از در باتري و خود باتري را تراشيد و بعد با فشار داخل N96 جا داد. تازه معلوم نيست كه مشخصات باتري مثل ولتاژ و غيره براي n95 8gb و n96 يكسان باشد و به گوشي آسيب نرساند.
سايتهايي كه اين مطالب را از آنها بدست آوردم را اينجا ميگذارم تا خودتان برويد . نگاه كنيد و به من كمك كنيد كه آيا ارزش اين را دارد كه همه ما N96 دارها براي خريد آن و پرداخت حدودا 40000 تومان اقدام كنيم يا خير ؟!
[HTML]http://www.sispda.com/showthread.php/32067-خبر-ویژه-!!!ارائه-یک-باتری-قوی-برای-n96-و-n95-و-...بازاریاش-بیان-تو....[/HTML]
[HTML]http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320397019402&hc=1&hm=j f.re%60j45734[/HTML]
من هم اكنون در سايت خريدگر عضو شده ام ولي هنوز سفارش خريد باتري را نداده ام و منتظر نظر دوستان هستم.