شدیدا تایید میشه !نقل قول:
الان ما هم هر چی بگیم دوستان میگن مخرب هستیم.:19:
دیگه کاری که از دست ما برنمیاد.
فقط حرص میخوریم و دعا میکنیم تیم ملی بره جام جهانی.:41:
شدیدا تایید میشه !نقل قول:
الان ما هم هر چی بگیم دوستان میگن مخرب هستیم.:19:
دیگه کاری که از دست ما برنمیاد.
فقط حرص میخوریم و دعا میکنیم تیم ملی بره جام جهانی.:41:
میگم جام جهانی 2014 چه سالی برگزار میشه ؟؟؟:31::31::31:
مایلی کهن یک تیکه از دهنش در رفت که "اگر کاپلّو هم بیارید (نمیریم جام جهانی)....."
از الان داره چونه میزنه که بعد از باختمون بمونه توی تیم ملی !
پاسخ مایلی کهن در پی سوال فردوسی پور در مورد انتخاب بازیکنان برای تیم ملی فوتبال:
بازیکنی که زیر ابرو برداره باید بره فوتسال بانوان بازی کنه
..
..
فقط خدا به خیر بگذرون
واقعا نمیدونم چی بگم,آخه ظاهر بازیکن مارو به جام جهانی میبره یا خوب بازی کردنش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!؟
پاسخ مایلی کهن در پی سوال فردوسی پور در مورد انتخاب بازیکنان برای تیم ملی فوتبال:
..
..
فقط خدا به خیر بگذرون
واقعا نمیدونم چی بگم,آخه ظاهر بازیکن مارو به جام جهانی میبره یا خوب بازی کردنش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!؟
بهترین انتخاب بود
بهترین مربی ایرانی بدون شک مایلی کهن هست.
اون کسیه که بهترین تیم ملی و بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران رو ساخت.
الان هم میتونه تیم ملی رو نجات بده.
..
..
فقط خدا به خیر بگذرون
اینقدرهم بد نیست که می گن
بد نیست !!!!
ایشون دیوانست
من دیشب داشتم خودکشی میکردم
این موجود رو از کجا آوردن من نمی دونم
یاد اون برنامه معروف 90 که مایلی کهن گفت رفتم دیدم صدای تاس میومد افتادم
انقدر به این کاپلو گیر دادن که فکر کنم تا حالا تو انگلیس هم انقدر کاپلو کاپلو نمی کنن هم سر دایی بود هم سر این موجود
خداحافظ جام جهانی
انتخابای بهتری هم بودننقل قول:
بهترین انتخاب بود
مسلما مربیهای بهتری هم هستن
اون کسی بود که همون بهترین تیم ملی رو تا حد حذف از جام 98 پیش بردش تا اخراج شد.کارنامش به طور کامل مشخصه
تنها خاصیتش شاید این باشه که بانظمی که میخواد بده حداقل شاید باعث شوک مثبت به تیم ملی توی این3تا بازی بشه.ولی اگر صعود کردیم توی برکنارکردنش نباید تردید بکنن.چون مایلی مرد مورد اعتمادی توی دراز مدت به هیچ وجه نیست
انتخابش کاملا سیاسی بود
در این که حذف هم بشیم شک نکنید و بیخود امیدوار نباشید
این بابا هنوز تو دوران جنگ است
تازه تنها افتخارش سوم کردن ایران است و بعد از اون همش گند به بار اورده
همون کسیه که بهترین تیم امید ایران رو به فنا داد و به المپیک نرفت ( مبعلی ، کاظمیان ، شجاعی ،آرش برهانی ، ... تو یه تیم امید ، چنین تیم امیدی فوتبال ایران به خودش ندیده بود)نقل قول:
البته توی این شرایط هر مربی رو که بیارن یه جورایی خرابش می کنن...
چه بهتر که مایلی کهن رو آوردن!!
مایلی کهن میخواد هر کی زیر ابرو بر میداره بفرسته تیم بانوان یکی نیست بهش بگه اگه اینجوریه که تو باید 90% بازیکنها رو بندازی از تیم ملی بیرون.
خداوکیلی به خاطر این صحبتش باید ازش تقدیر میشد بازیکنی که قبل مسابقه یه ساعت میره جلو آیینه و تو زمین هم مواظبه خدای نخواسته یه سیخ از موهاش خراب نشه باید بره تیم ملی بانوان بازی کنه بازیکن موقشنگ!به درد تیم ملی نمیخوره بازیکن باید بازی بلد باشه ما شا الله بازیکنای ما که همه تو زیر ابرو برداشتن و عشوه اومدن یه پا استادن (البته تو کتک کاری رو یادم رفت)نقل قول:
مایلی کهن اگر مسئولیت حذف ایران رو قبول نکنه که نکرده پس نمیتونه صعود احتمالی ایران رو هم به اسم خودش ثبت کنه.نقل قول:
من با مایلی موافقم نیستم ولی مطمئنم تیمو میبره جام جهانی
نقل قول:
بهترین انتخاب بود
دو تا پست بالا شديدا تاييد ميشه... دوستان لطفا احساسي بر خورد نكنيد. از سر منطق و امار نظر بديد. به نظر من تنها كسي كه تونست جواب فرا فكني هاي فردوسي پور رو بده مايلي كهن بود و به هيچ وجه كم نياورد.. به جملات فردوسي پور و حالت تحرك كننده شد دقت مي كردين متوجه مي شدين...نقل قول:
خداوکیلی به خاطر این صحبتش باید ازش تقدیر میشد بازیکنی که قبل مسابقه یه ساعت میره جلو آیینه و تو زمین هم مواظبه خدای نخواسته یه سیخ از موهاش خراب نشه باید بره تیم ملی بانوان بازی کنه بازیکن موقشنگ!به درد تیم ملی نمیخوره بازیکن باید بازی بلد باشه ما شا الله بازیکنای ما که همه تو زیر ابرو برداشتن و عشوه اومدن یه پا استادن (البته تو کتک کاری رو یادم رفت)
بهترين گزينه محمد مايلي كهن تو اين شرايط...
کسی اینجا به این فکر نمیکنه که صد در صد صعود دست سرمربی نیست باید قبول کرد این بازیکنای بی عرضه و بی لیاقت که فقط تو کتک زدن تماشاچی استادن هم بازی نمیکنن برای تیم ملی ....حالا کاپلو رو آوردن برای تیم ملی وقتی بازیکن بازی نمیکنه اون چه خاکی تو سرش بریزه؟؟خودش بره تو زمین؟؟؟به نظر من بازیکنا هم کمتر از سرمربی تو باختها مقصر نیست که هیچ بیشتر هم مقصرن ولی کسی به اونا ایرادنمیگیره هیچ فیروز کریمی میاد مصاحبه میکنه میگه من نمیدونستم تماشاچی رو زدن فکر میکردم از خانواده خودمون؟؟؟!!!رو زدن ما این بازیکن رو تشویق میکنیم ...اصلا" در این فوتبال رو با این بازکنان باید گل گرفت
مایلی کهن میخواد هر کی زیر ابرو بر میداره بفرسته
منظورش نیکبخت و کریمی است است
پس اگرم حذف بشه باید همه تقصیر ها رو به پای مایلی نوشت.نقل قول:
پس پس از کش مکش های فراوان مایلی کهن شد مربی
منم موافقم اینا با این اخراج دایی کاری کردن که بعدا هم دایی بیاد بگه که من میتونستم تیمو ببرم جام جهانی اما نگذاشتندنقل قول:
هم مایلی بیا بگه من با 3 تا بازی چکار میکردم
مگه تا حالا مربی مون حرفه ای بوده .نقل قول:
همونطور که به حرف دایی گوش میدادن به حرف مایلی هم گوش میدن
اقا صحبت های این مایلی از دایی هم بدتره خیال میکنه هی بگه نقد پذیری ادم نقد پذیری میشه
در صورتی که حتی یه بار هم توی رفتارش نقد پذیری رو نشون نداد
کسی که از اون تیم فولاد و پیکان دفاع کنه یا بگه که تیم امید من خوب بود حتما دو روز بعد هم که تیم نرفت بالا میگه این تیم بهترین تیم در تاریخ فوتبال جهان بود
چجوریه که دوباره سایپا مربیش را به تیم ملی تحمیل کرد ؟!! :13:
من که مایلی بهترین کزینه بود ولی دیشب به عالم گیر داده بود کلا قشنگ حرف میزنه وتو کل کل کم نمیاره
امیدوارم تیم بهر جام جهانی
بهتره اميد وار باشيم به مايلي كهن ديگه انتخاب شد تموم شد رفت
ديشب امار اس ام اس مردوم تو نودو ديدم خودمم با جام جهاني خداحافظي كردم
ولي هيچ ميدونيد چه ابروريزي ميشه اگه به جام جهاني نريم. تو يه گرو 5 تيمي كه 3 تاش شانس صعور دارن تيم ما نتونه جز سه تا باشه بايد در فوتبالمو نو گل بگبريم ! بهتره اميد وار باشيم كه تو 3 بازي اينده تيم متحول بشه وبهتر نتيجه بگيره.
ما بايد تو اين 3 بازي سعي كنيم فقط نتيجه بگيريم دنبال فوتبال زيبا وتماشاگر پسند نباشيم واز هر ترفندي استفاده كنيم براي برد
قبلا هم گفتم مشكل اصلي ما روحي وروانيه ابرام چرخي هم بتونه اين مشكلو حل كنه رفتيم جام جهاني
شرح: مایلی کهن در تبلیغات انتخاباتی احمدینژاد، منبع: اسوشیتدپرس، تاریخ عکس: خرداد 84، تاریخ انتشار: 17 فروردین 88، عکاس: حسن سربخشیان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اینجا به این فکر نمیکنه که صد در صد صعود دست سرمربی نیست باید قبول کرد این بازیکنای بی عرضه و بی لیاقت که فقط تو کتک زدن تماشاچی استادن هم بازی نمیکنن برای تیم ملی ....حالا کاپلو رو آوردن برای تیم ملی وقتی بازیکن بازی نمیکنه اون چه خاکی تو سرش بریزه؟؟خودش بره تو زمین؟؟؟به نظر من بازیکنا هم کمتر از سرمربی تو باختها مقصر نیست که هیچ بیشتر هم مقصرن ولی کسی به اونا ایرادنمیگیره هیچ فیروز کریمی میاد مصاحبه میکنه میگه من نمیدونستم تماشاچی رو زدن فکر میکردم از خانواده خودمون؟؟؟!!!رو زدن ما این بازیکن رو تشویق میکنیم ...اصلا" در این فوتبال رو با این بازکنان باید گل گرفت
در تایید کلام دوستومن در چند پست قبل به نظر من هم نیکبخت واحدی استاد زیر ابرو برداشتن ایرانه اصلا"این نیکبخت اونقدر که به فکر ارایش کردن و عمل بینی(البته دیگه عمل بینی اش کهنه شده !!!چون یه مدت ازش گذشته)و ....هستش به فکر فوتبالش بود الان جاش یه جای دیگه بود
مجيد جلالي:
مايليكهن انتخاب درستي بود
هنوز وارد مرحلهي پنجم بحران نشدهايم
خوشبختانه دربارهي تيم ملي با من صحبت نشده است
امروز تو اخبار مایلی کهن قبول مربیگری تیم ملی را به ماموریت غیرممکن 4 یا بالاتر از خطر 4 تشبیه کرد
امیدوارم صعود کنیم تا حداقل هر 4 سال یه بار بتونیم با یکی دو تا تیم بزرگ بازی کنیم.
صعودش منطقي نيست چون اگه ايران صعود كنه پس تيم هاي بزرگ دارن اشتباه ميكنن كه برنامه ريزي و سيستم دارن
يعني ميشه الله بختكي هم نتيجه گرفت
یه سوال این اقا می خواهد کریمی رو دعوت کند یا نه
1. ساعت شروع تمرین :10
2. انجام وضو قبل از تمرین :10-10:30
3. زیارت عاشورا : 10:30-11
4. دعای ندبه : 11 -11:45
5. حرکات کششی : 11:45-12
6. ناهار و نماز و دعای بعد از نماز : 12-13:30
7. نماز جعفر طیار : 13:30-14:30
8. دعای کمیل : 14:30 -15:30
9. تمرین فوتبال : 15:30-16
10. اتمام تمرین :16
در تازه ترین رده بندی فیفا ؛
فوتبال ایران 11 پله سقوط کرد
به دنبال کسب نتایج ضعیف تیم ملی فوتبال کشورمان در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، فوتبال ایران در تازه ترین رده بندی فدراسیون جهانی فوتبال - فیفا - 11 پله سقوط کرد و در جایگاه پنجاه و سوم قرار گرفت.
ایول باحال بودنقل قول:
اونی که به بازیکن های تیم ملی فحش ناموسی داده بود چکارش کردن؟؟؟؟؟؟
خبرنگار بود یا حراستی؟
همونی که با رحمتی درگیر شده؟
نقل قول:
ایول ....................
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال گفت: اسمي از قطبي مطرح نشد كه بخواهيم در مورد مربيگرياش حرفي زده باشيم.
حشمت مهاجراني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره انتخاب محمد مايلي كهن و نظرش درباره اين انتخاب، اظهار داشت: در جلسه كميته فني بحث هاي مختلفي داشتيم. در نهايت، تصميم گيرنده مسئولان فدراسيون بودند. اكنون زمان حمايت از مايلي كهن است و همه بايد حامي او باشيم.
وي افزود: او خود هم بازيكن تيم ملي بوده و هم سابقه مربيگري در تيم را دارد. در اين شرايط مي تواند به تيم ملي كمك كند.
مهاجراني در پاسخ به اينكه گفته مي شود با انتخاب مايلي كهن همكاري او با فدراسيون ابهام دارد، عنوان كرد: بعد از 30 سال كه به فوتبال ايران بازگشتم، قصدم اين بوده و هست كه تجربيات خود را در اختيار فوتبال كشورم بگذارم. اكنون هم ميخواهم با تمام وجود از تيم ملي حمايت كنم.
سرمربي اسبق تيم ملي در مورد اينكه فدراسيون در انتخاب سرمربي تيم ملي نظرات اعضاي كميته فني را ناديده گرفته است، گفت: اينطور نيست. در كميته فني از سه طيف مربي صحبت كرديم و خصوصياتي كه سرمربي در اين شرايط بايد داشته باشد را گفتيم. تصميم نهايي را بايد فدراسيون ميگرفت. در اين جلسات نه بد كسي را گفتم و نه از كسي حمايت كردم.
مهاجراني در پاسخ به اظهار نظر قطبي كه فكر مي كند مهاجراني و ياوري مخالف حضورش در تيم ملي بودند، گفت: نمي دانم چرا چنين حرفي زده است. من و ياوري كاره اي نبوديم كه بخواهيم مخالف باشيم يا موافق. اصلا اسمي از قطبي مطرح نشد كه بخواهيم در موردش حرفي زده باشيم.
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: احتمال حضور مربي آلماني تيم ملي در تيم اميد ايران وجود دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كفاشيان در حاشيه انتخابات هيات فوتبال كرمان در مورد سرنوشت روته مولر اظهار داشت: ما با اين مربي آلماني قرارداد يكساله داريم و اگر بخواهيم قرارداد را فسخ كنيم، بايد غرامت قابل توجهي به او بپردازيم.
وي افزود: در صورتي كه مايلي كهن حاضر نباشد با اين مربي كار كند، از روته مولر در تيم اميد استفاده خواهيم كرد.
مولر دستيار دايي در تيم ملي بود و گفته مي شود مايلي كهن سرمربي جديد تيم ملي قصد همكاري با وي را ندارد.