من دانلود کردم هیچ ارور نداد.سالم و درسته.نقل قول:
Printable View
من دانلود کردم هیچ ارور نداد.سالم و درسته.نقل قول:
ببخشید بچه ها چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید!
1- برای گرفتن سرویس اگر مستاجر باشیم نمی شه سرویس گرفت؟! چون من هر چی توی سایتش گشتم نتونستم مطلبی در این باره پیدا کنم
2- مبلغ نصب 25 هزار تومن رو برای رانژه کردن میگرین ؟ یا برای رانژه و نصب مودم و غیره؟ چون من مودمم رو خودم گرفتم و بلد هستم چه جوری نصبش کنم و مشکلی ندارم !
1- مگه ميشه به مستاجر ندن!!!نقل قول:
2- رانژه هيچ هزينه اي نداره. نصب هم خودت بلدي مي توني پولش رو ندي.
دوست عزیز، همه شرکت ها 5 هزار تومن هزینه رانژه رو میگیرن. اکثر شرکت ها هم 10 تومن هزینه نصب رو میگیرن.نقل قول:
جواب سوالاتوننقل قول:
1. اگه مستاجر باشین این مدارک رو نیاز دارین
الف- اجارهنامه رسمی(ینی باید مهر داشته باشه)
ب-کپی شناسنامه یا کارت ملی کسی که اجاره نامه به نام او هست
ج-کپی از آخرین قبض تلفن به شرطی که صاحب خط، کسی باشه که مالک خانه باشد!!!!!
د-پول!!
2. اون 25 تومن پوله رانژه نیست....پوله زوره..حتما هم باید پرداخت بشه حالا چه خودتون نصب کنید چه نکنید
ولی دو راه داره برای اینکه هزینتون کمتر بشه!!!
الف- یک کارت تخفیف از یکی از کسانی که شاتل داره و در شهر شما باشه
ب- خودتون مودم را بصورت تلفنی نصب کنید در این حالت مبلغ 7000 تومن در اشتراک بعدیتون تخفیف میگیرید.
والسلام
تایید میشه مهدی جان و خیلی هم ممنون از توضیحاتت. ولی از من 15 تومن گرفتن. 5 تومن برای رانژه و 10 تومن برای نصب(با اینکه خودم نصب کردم) به غیر از10 تومن تخفیف روی اکانت. البته از ندا و پارس هم من قبلا سرویس گرفته بودم که به همین ترتیب بود. یعنی 5 تومن رانژه و 10 تومن نصب.نقل قول:
دوست عزیز این لینک رو منظورمون نیستا:نقل قول:منظورمون لینکه درونه این لینکه!چه لینک تو لینکی شد!!!:31:کد:http://www.2shared.com/file/4416737/ec3bffab/Link.html
خیلی ممنون که هم کامل و هم سریع جواب دادید
حالا یه زنگ میزنم ببینم بالاخره چقدر بابت نصب میگیرن 15 یا 25
خیلی ممنون اگه سوال داشتم باز خواهم پرسید.
نقل قول:
پس چرا ما با این ارور مواجه میشیم کسی میتونه راهنمایی کنه اشکال از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما شاتل دارید؟ کدوم شهر؟ چون من با نداگستر تست کردم درست بود
شاتل تبریزنقل قول:
آهان پس فکر کنم علتش همین باشه. احتمالا تفاوت سرور شهرها با هم باعث این مسایل میشه.نقل قول:
رانژه اصلاً ربطي به شركت نداره. مربوط به مخابرات هست و تا اونجا كه من مي دونم هزينه اي هم نداره!نقل قول:
اون هزينه ي نصب كه ميگي اگه بلد باشي خودت نصب كني لازم نيست پرداخت كني. اينو مطمئنم.
معمولا تهران 25 میگیرن و شهرستانها 15.نقل قول:
بله مربوط به مخابراته. اما شما باید به شرکتی که ازش adsl میگیری این 5 تومن رو بدی نه به مخابرات!نقل قول:
در مورد هزینه نصب هم همونطوری که بقیه دوستان هم گفتن اکثر شرکتها میگیرین. شما از کدوم شرکت و کدوم شهر adsl گرفتی که نه هزینه رانژه دادی و نه هزینه نصب؟ بگو ما هم از همون جا بگیریم.:31:
من دو سال پيش گرفتم اون وقتا حاليم نبود سرم كلاه رفت! تهران! همين شاتل! شما فردا زنگ بزن بگو مي خوام سرويس جديد بگيرم خودم نصب بلد باشم بايد هزينه بدم؟ ببين چي ميگه.
بله کرج هستشنقل قول:
دوستان مشکل لینک ها برای من خود به خد بطرف شد امیدوارم دیگه برام همچین مشکلی پیش نیاد نمیدونم خودش درست شد الان که تست کردم
سلام به همه و تشکر ویژه از سیامک جان
دوستان کم کم دارم به کمک سیامک جان آشنا میشم با شرایط و چیزای دیگه ولی بازم سوال
از دوستان کسی هست eco512 داشته باشه یا کلن eco؟ می خوام بدونم سرعت دانلوداشون نوسان داره؟ با این محدودیت ترافیکا راحت به کاراشون میرسن؟
بعد این که از دوستان کسی اصفهانی هست یه کارت به ما بده لذتشو ببریم؟(دو نقطه دی)
ممنون
کلاه سرت نرفته دوست من، هنوز هم همینطوره و از همه میگیرن.من به تازگی شاتل گرفتم. 15 تومن رو هم همون روز قرار داد ازم گرفتن. اصلا هم کاری ندارن که نصب بلدی یا نه. این هزینه رو به عنوان "راه اندازی" میگیرین.نقل قول:
دوست عزیز، من همینطوری رفتم گرفتم. کارت طلایی هم نداشتم. اما 10 تومن تخفیف رو بهم دادن. به همه 10 تومن تخفیف رو میدن. دوستمم هم دیروز رفت قرار داد بست، 10تومن بهش تخفیف داده بودن.نقل قول:
من دوباره با این لینک ها مشکل دانلود دارم چکار کنم:
مهدی جون شما هم این تخفیف اشتراک بعدی رو گرفتی؟نقل قول:
اونوقت این مبلغ برای اکو و آرت یکسانه؟
ممنون
آقا من میام یک فایل رو از پی سی دانلود دانلود کنم با این ارور مواجه میشم در صورتی که با دایال آپ اصلا به این ارور بر نمیخورم مشکل از کجاست؟
اینم پیغامش که به من میده:
این فایل رو با حجم 115 بایت دانلود کنید لینک توشه:
کلا با هر چیزی که توی این سایتکد:http://www.2shared.com/file/4416737/ec3bffab/Link.html
باشه من مشکل دارم چکار کنم؟کد:www.farashare.com
با دیال آپ هوشمند خود شاتل ببین می تونی؟(9092303001)نقل قول:
ميشه يكي اين قانون سرويس هاي نامحدود شاتل رو توضيح بده كامل ؟!!!!
Fair Use Policy
كاربر گرامي،
اگر جزو مشتركين بدون محدوديت استفادهي شركت شاتل هستيد، اين قانون به سرويس شما اعمال ميشود.
چرا Fair Use Policy؟
هدف اين قانون، تامين اطمينان خاطر شما از دريافت سرويس پرسرعت و مطمئن در تمامي ساعات روز است. بيگمان اطلاع داريد كه خدمات دسترسي به اينترنت، به صورت Share يا به اشتراكگذاري شده به مشتريان ارايه ميشود. حال آن كه شركت شاتل از رويهها و عرف معمول شركتهاي اينترنتي در كشورهاي پيشرفته تبعيت نميكند و براي افزايش خوشنودي مشتريان، ضريب اشتراك گذاري را تا حد بسيار قابل توجهي كاهش داده است.
در چنين شرايطي اگر گروهي از مشتريان، اقدام به دريافت فايلهاي پرحجم يا استفاده از نرمافزارهاي Peer-to-Peer كنند، ممكن است مصرف بالاي پهناي باند منجر به كاهش پهناي باندي شود كه شما از آن استفاده ميكنيد. چه آن گاه، اين موضوع ميتواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرويس شما را نيز در پي داشته باشد.
آيا اين قانون من را نيز تحت تاثير قرار ميدهد؟
اگر شما از نرمافزارهاي به اشتراكگذاري فايل استفاده نميكنيد يا اقدام به دريافت فايلهاي پرحجم نميكنيد، اين قانون شما را هيچ گاه تحت تاثير قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرمافزارهاي يادشده استفاده ميكنيد، خواهشمنديم با تغيير زمان استفاده از آنها و انتقال آن به روزهاي تعطيل يا ساعتي غير از اوج مصرف (8 صبح تا 5 بعد از ظهر)، از سرويس خويش استفاده كنيد.
اگر مصرف من بالا باشد، چه رخ ميدهد؟
اگر مصرف شما برخي از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشكلي ندارد، مگر آن كه الگوي مصرف بالا به صورت يكنواخت تكرار شود.
اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، كارشناسان فروش با شما تماس ميگيرند و پيشنهاد استفاده از سرويس اختصاصي را خواهند داد. چنانچه در اين شرايط، مشتري قانع به استفاده از سرويس اختصاصي نشود و روند مستمر مصرف تداوم يابد، اين موضوع ممكن است شاتل را براي حفظ حقوق چندين هزار كاربر ديگر، ناگزير از معلق يا مسدود كردن سرويس كند.
از همكاري شما كاربر گرامي، صميمانه سپاسگزاريم.
کرج هستیم ها شماره همینه؟نقل قول:
نه کرج اینه(9092323939)
همش كشكه!نقل قول:
اينو گذاشتن اگه 5 درصد هم رو كمتر مصرف كردن تورنت تأثير بذاره كلي سود مي كنن. بيشتر هم فكر كنم براي سرعت هاي 512 و 1 مگ كه نامحدود هستن باشه. من كه تورنت خيلي دانلود مي كنم مشكلي هم ندارم.
دوستان لطفاً يكي ديگه هم توي بحث هزينه ي نصب شركت كنه! من كه هنوز مطمئن هستم هزينه ي نصب اگه بخواي مي توني ندي.
نه با این امتحان کردم شکلی نبودو به راحتی فایل دانلود شدنقل قول:
شما همین که بیای شاتل کلاه رفته سرت تا زیر زانو
سرویس 512 eco
ساعت 2:20
هیچ قطعی سراسری در این ساعت که من با دوستام توی شهر های مختلف هستند صحبت کردم گزارش نشده . فکر کنم توی تمام ایران احتمالا یقه من رو گرفته فقط
سرعت دانلود از php.net سرور محبوب شاتلی ها 2.8 kB/s
پشتیبانی میگه مشکل از منطقه است منطقه ما میگه مشکل از ف.یلترینک هست
قربونتون یکی جواب من رو بده ؟ این وضع تا کی ادامه داره ؟؟؟؟
این رو ولش کن سرعت دانلود رو حساب کن ماله منم هیمنطوریه ولی موقع دانلود 70 کیلوبایت در ثانیه دریافت دارمنقل قول:
مثل این که نخوندی چی نوشتم عمو
سزعت دانلود من 2.8 از php.net سرور ایران هست
هزینه نصب یا همون هزینه راه اندازی یه پول زوری هست که همه باید بدن.ربطی هم به این نداره که شما خودت مودم و سرویس رو راه میندازی یا اونا بیان.نقل قول:
دوستان لطفاً يكي ديگه هم توي بحث هزينه ي نصب شركت كنه! من كه هنوز مطمئن هستم هزينه ي نصب اگه بخواي مي توني ندي.
من خودم همه کارها رو انجام دادم مودم هم خودم داشتم خودم هم نصب و راهاندازی کردم ولی اون 15000 تومن رو ازم گرفتن...
دوست عزیز شما اگه هنوز هم مطمئن نیستی که هزینه نصب اجباریه، میتونی یه تماس با شاتل بگیری و بگی من مودم دارم نصب هم بلدم، هزینه نصب باید بدم؟!نقل قول:
ولی یه چیزی رو بهت بگم که مطمئن بشی. بیشتر سود این شرکت ها از همین هزینه نصب و سود فروش مودم هاست. چون طبق گفته یکی از همین شرکت ها اکانتها رو با ضرر میفروشند. خداییش هم راست میگن، فکرشو بکن من اکانت 3 ماه 128 گرفتم 19 تومن(با 10 تومن تخفیف) یعنی ماهی حدود 6 تومن! خوب حالا اگر پول رانژه و نصب رو هم نگیرن که ظرف 1 ماه ورشکست میشن!!! البته نه اینکه از این کارشون دفاع کنم، ولی خوب، یه کم باید منصف باشیم. به نظر من حداقل برای کسانی که خودشون نصب میکنن باید نصف هزینه رو بگیرن، یعنی 5 تومن، 10 تومن واقعا زوره!
تایید میشه (قضیه کشک!) :27:نقل قول:
درباره هزینه نصب هم اینطور بگم. میشه بعدا نصفشو پس گرفت. یکی از بچه ها توی همین انجمن نوشته بود.
این پست و پستهای زیرش رو ببین:
فقط قضیه اینه که مثل بچه آدم نمیدن و همش بهانه میارن. منم میخوام گیر بدم و سعیم رو بکنم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3194565&postcount=1121
پریروز با یکیشون صحبت میکردم که هزینه نصب رو پس بدید گفت نمیشه! گفتم چطور برای دوستم شده؟! :21:
گفت تا فلان روز میشد اما الان نمیشه! گفتم چه ربطی به روزش داره؟ چطور بدهی برام حساب میکنید اما طلب رو نمیشه؟! دید من دست بردار نیستم گفت یه نامه با سربرگ و مهر شرکت بیار تا پیگیری کنیم. :21:
میبینی؟ اولش سنگ میندازن اما وقتی پیگیر میشی کم میارن. سنگ مفت گنجشک مفت. شد شد، نشد نشد.
قربونت :11:
سلام به شاتلی ها
منم eco512 3 ماهه گرفتم
3 تا سوال
1من تو speedtest که سرعتما تست میکنم ار 200 بالاتر نمیاد:41: ایا میشه به اینجور تستا اعتماد کرد یا نه
2 سرعت دانلودی که دوستان اعلام میکنن با نرم افزار هست یا نه چون من اگه یه فایلی را با dap دانلود کنم سرعت ار 59 بالاتر نمیره اما اگه با اینترت اکسپلورر دانلود کنم به 25 هم نمیرسه به نظرتون این طبیعییه و برا همه همین طوره؟
3 من مودم از خوده شاتل گرفتم (billion 5210s)بعضی مواقع خیلی داغ میشه. برا بقیه هم همین جوره یا کلن مودمهای دیگه؟
با تشکر
راستشو بخوای نهنقل قول:
نگرفتم....اخه فکر میکردم خودشون رو قبض بعدی حساب میکنن دیدم نه!!
بعد بیخیال شدم
تا اینکه یکی از بچهها گفت که باید ایمیل بزنی بهشون..
زمانی بود که وارد ماه 3وم میشدم
خوب بعد 3 ماه فکر نکنم دیگه بهم پس بدن پولو!!!!
عزیز این قانون فقط برای سرویسهای نامحدود هستش (512 و 1 مگ آرت!!) اگه بیش از اندازه در روز دانلود کنی اون اتفاق سرت میوفتهنقل قول:
برای بقیه سرویسها هرچقدر دلت خواست دانلود کن هیچ کاریت ندارن:31:
هزینه نصب اجباریهنقل قول:
موقع ثبت نام من گفتم خودم میخوام نصب کنم گفتن که باید حتما پولو پرداخت کنی :13::19:
عزیز وضعیت شما خیلی خرابه!!!نقل قول:
من تا حالا این وضعیتم نبوده
بدترین وضعیتی که داشتم سرعت دانلودم روی 40-45 میرسیده
بعدشم چرا از سرور لندن تست گرفتی؟؟ از باکو یه تست بزار!
مشکلات شما احتمالا به مشکل منزلتون بر میگرده که ممکنه از سیمکشی باشه!!!
وضعیتت تقریبا طبیعی هست...نقل قول:
سرعت دانلود با دانلود منیجر حدود 65 هست(ینی دقیقا 65:دی )