سلام دوستان
رم گوشی رو فرمت کردم ایا نیازی به disk defragmenter است؟
کار با این برنامه برنامه برای فرمت کردن رم چجوریه؟
Printable View
سلام دوستان
رم گوشی رو فرمت کردم ایا نیازی به disk defragmenter است؟
کار با این برنامه برنامه برای فرمت کردن رم چجوریه؟
سلام
میخواستم این گوشی رو یخرم گفتم بیام اینجا از کسایی که دارن این گوشی رو و خودشون استفاده میکنن چند تا سوال بکنم
1.دوربین گوشی راضی کننده هست؟ نسبت به یک 5 مگاژیکسلی?
2.صفحه کلید این گوشی چجوریاست؟ برای مسیج دادن خوب هست؟
3.کیفیت و بلندی پخش موزیکش چجوریاست؟ چه اسپیکر و چه هدفون
4.به نظرتون توی این زمان قیمتش ثابت شده؟ یا اینکه ممکنه طی هفته های بعد یه افت قیمت فاهش داشته باشه?
5.و اینکه اگه الان بر میگشتین به موقعی که گوشی رو هنوز نخریده بودید و با این تجربیات الانتون باز هم گوشی رو میگرفتید؟ اگه نه چرا؟
فقط لطفا" نگین همه سوالات جواب داده شده و خودت برو تو تاپک ببین چون واقعا" الان امکان این رو ندارم که 150 صفحه رو بخونم
ممنون
سلام . چطوری از WLAN میشه استفاده کرد؟
تو دانشگاه زدم سرچ کرد
کانکشن پیدا کرد ولی هیچ صفحه ای باز نکرد
به پسورد نیاز داره ! پسورد دانشگاهو باید بگیری :دینقل قول:
سلام . چطوری از WLAN میشه استفاده کرد؟
تو دانشگاه زدم سرچ کرد
کانکشن پیدا کرد ولی هیچ صفحه ای باز نکرد
عجب!!!!!!!!!نقل قول:
میدن مفتی؟
کسی از دوستان میدونه چطور میتونم وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم انتخاب با خودم باشه که گوشی شارژ بشه یا نه؟
ممنون میشم کمک کنید
1.دوربینش بهترین نیست اما کیفیتش خوبهنقل قول:
2.صفحه کلیدش ممکنه اولش برات سخت باشه اما عادت میکنی .منم خودم مسیج زیاد میدم
3.به نظر من کیفیت صداش تو اسپیکر زیاد جالب نیست البته من قبلا 5700 داشتم واسه این میگم ولی تو هدفون عالیه
4.رو قیمت زیاد نمیتونم نظر بدم ولی فکر نمیکنم فعلا افت قیمت فاحشی داشته باشه
5.من اون موقع که میخواستم اینو بگیرم بین 3تا گیر بودم تا که اینو خریدم گوشی کاملیه ولی بازم هرچی پول بدی آش میخوری.شما که نوشتی فقط P1 میخوای صبر کن Idou بیاد
در ضمن من بیکارمو تازه کار اگه کسی دیگه بود میگفت بری بخونی چون واقعا جوابت رو میگرفتی!
چند تا مشکل وحشتناک دارم:
1- اس ام اس رو از تو کامپیوتر چطوری میشه بهشون دسترسی داشت؟ (خیلی مهمه)
2- همینطور دفتر تلفن رو
3- با موبایل که عکس میگیرم بعد از مدتی عکسها خود بخود پاک میشن. خیلی عجیبه ولی واقعا اینطوری میشه
4- رم رو گاهی که از موبایل جدا میکنم، تمام اس ام اس هام به طور کامل پاک میشن (تا حالا دو سه بار این بلا سرم اومده) چیکار کنم
با pc suiteنقل قول:
- اس ام اس رو از تو کامپیوتر چطوری میشه بهشون دسترسی داشت؟ (خیلی مهمه)
2- همینطور دفتر تلفن رو
عجیبهنقل قول:
3- با موبایل که عکس میگیرم بعد از مدتی عکسها خود بخود پاک میشن. خیلی عجیبه ولی واقعا اینطوری میشه
حافظه اس ام اس میره روی گوشی باید دوباره ر. مموری تنظیم کنینقل قول:
4- رم رو گاهی که از موبایل جدا میکنم، تمام اس ام اس هام به طور کامل پاک میشن (تا حالا دو سه بار این بلا سرم اومده) چیکار کنم
آخه مسئله اینه که دی وی دی داخل جعبه گوشی من pc siute نیست ovi نوشته روش و نمیشه باهاش این کارا رو کردنقل قول:
با pc suite
من با ovi کار نکردم . شما pc suite رو میتونی دانلود کنی حدود 30 مگه . یا از سی دی گوشی ها که توش هست برن
سلام
فریمور جدید N85 ریلیز شد...
نسخه v30.101
شاد باشید:40:
سلام به دوستان - یه سوال دارم لطفا جواب بدین چون با این سرعت کم نت که نمیشه این همه صفحه رو خوند!!!!میشه بگین صدای این گوشی تو اسپیکر با آپدیت و بدون آپدیت چه قدره؟ مثلا در حد n95 هست؟ فیلمبرداری اون از n95 بهتره یا نه؟ fm transmitter اون کیفیت و بردش چه قدره ؟ و سرعتش از n95 بیشتره مخصوصا تو گالری ؟ با آپدیت چی؟ممنون میشم زود جواب بدین
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
اصلا راهی براش هست؟
وقتی برای اولین بار گوشی رو به سیستم وصل کردی وگوشی شمارو شناخت از مرتبه های بعدی به صورت مستقیم رم شما رو میشناسه برای شارز شدن گوشی هم 'گزینه mass strong رو باید انتخواب کنی و اگر هم که نخواستی شارز بشه cancelنقل قول:
ررو میزنید.
دوستان بعضی ها می گن رم این گوشی (فابریک) مشکل داره و باعث هنگگوشی می شه صحت داره؟
میگن رم که تو جعبه می ده آشغاله !!!!
گوشي منم هنوز يه هفته كار نكرده ، چون به مد ت 1 ساعت در معرض دماي 27"c قرار گرفت هنگ كرد و دماش رفت رو 40 :31:
سرعت گوشي خيلي پايينه ، جون ادمو بالا مياره تا بخواي باهاش كار كني
بقيه هم اين مشكل رو دارن
جواب سوال قبل ما رو ندادین ؟
کسی از تفاوتاش و هکش خبری داره ؟!نقل قول:
سلام
فریمور جدید N85 ریلیز شد...
نسخه v30.101
شاد باشید:40:
دوست عزیز شما چطور دماشو اندازه گرفتی؟!!!!نقل قول:
من شاید یی گرفتم یبه نظر شما نگیرم ؟؟
خیلی کند؟؟؟
سلام
کسی میدونه چه جوری میشه تو این گوشی شماره ای رو فیلتر کرد تا تماسها و smsهاش block بشن و از شر اون شماره خلاص بشی؟
سلام دوستان من کلاً گوشیم هنگ کرده نور صفحهش خاموش نمیشه با usb وصل نمیشه همش قفل میکنه شماره نمیگیره وارد بعضی برنامه ها مثل photo نمیشه تو رمم ویروسی نبود حتی رممرو عوض کردم ولی مشکلم حل نشد ترو خدا یکی به من بگه من باید چیکار کنم :41::19:
شما یه مستر ریست بکن ببین درست می شهنقل قول:
بردم بیررون به ورژن 20 فلشش کردم درست شد
فریمور 30
شاد باشید:40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4306157&postcount=128
سلام:40:
من فریمور 30 رو دانلود کردم ولی این یه فایل exe هست
باید چیکار کنم؟؟
وقتی ام که نصبش میکنم و میخوام با nsu گوشیمو آپدیت کنم میره واسه یه دانلود 150 مگی که 120 تاش دانلود شده یعنی میره واسه دانلود30مگ باقیمونده!!! :41:
کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟:19:
راستی یه چیز دیگه
اسپیکر پایینیه گوشم ازکار افتاده!!!!!
1- میشه بدون اینکه درگوشی باز بشه تعمیر(یا تعویض)ش کرد ؟؟؟
2- هزینش چقدره؟؟
3- یا اصلا میشه یه اسپیکر دیگه روش انداخت که صداش بلندتر باشه؟؟؟اسپیکرای خودش خیلی ضعیفه!!
ممنون
سلام کسی گوشی رو آپدیت کرده؟
30.1.1
من دانلود کردم وقتی فایل exe رو اجرا مکنم یه کم میاد دیگه نمیره جلو
فریمور جدید 30.101 فارسی N85
کد:http://www.files.to/get/788544/njhekwqm4p
از من هم همین اتفاق افتاد حتما باید در گوشی باز بشه و تعویضش کرد.اگه بشه اسپیکر n96رو انداخت روش خیلی خوب میشه:46:نقل قول:
فریمور جدید چه تغیراتی در گوشی ایجاد کرده؟
سلام دوستان،
من ديروز بازار بودم و N85 رو قيمت كردم كه 375 تومن بود البته تا 360 هم گير مياد. راستش من هم از مشخصات فني و هم از ظاهر اين گوشي به شدت خوشم اومده و به شكل وحشتناكي رو مخم رفته . اما از وقتيكه اين تاپيك رو خوندم نسبتا سرد شدم چون از وسطا ديگه همه شروع كردن به معايب اين گوشي رو گفتن كه زياد هم هست.
با توجه به اين مطالب نظر دوستاني كه در كار كردن با اين گوشي تجربه دارن چيه؟؟
بخرمش يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
من مطالب این تاپیک پیگیری نکردم ولی n85 دارم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم البته مشکل داشتم که با اومدن update های جدید حل شدننقل قول:
نقل قول:
يعني شما اسپيكر n96 انداختي روش؟؟؟؟
يا n85 يا ماله حودتو تعمير كرد؟؟
هزينش چقدر شد؟؟
اسپیکر رو عوض کرد ولی نمیدونم چه مدلی بود.قیمتش هم هفت هزارتومن.نقل قول:
پس چرا دوستاني كه با اين گوشي مشكل دارن نظر نمي دن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم چه جوری میشه روی باز و بست شدن کشوی این گوشی یا گوشی های مشابه مثل n86 صدا گذاشت. یعنی تم یا برنامه ای هست که چنین کاری بکنه؟
*پیشاپیش ممنون*
سلام دوستان میخواستم بدونم چه جوری میشه روی باز و بست شدن کشوی این گوشی یا گوشی های مشابه مثل n86 صدا گذاشت. یعنی تم یا برنامه ای هست که چنین کاری بکنه؟* پیشاپیش ممنون *
برو به قسمت setting -> general-> personalisation ->themes -> audio themes-> phone handling eventsنقل قول:
چيزهاي ديگه اي هم داره برو تو audio theme ش چيزهاي جالبي داره
برو حالشو ببر
دوست عزيز من جزء اولين نفرهايي بودم که n85 گرفتم 500 پولشو دادمنقل قول:
خيلي گوشي خوبيه اسلايدش يک مقدار خيلي کم لقي داره اما اصلا به چشم نمي ياد
اکثر گوشي هاي کشويي يک مقدار لقي رو دارند
لقيش اضافه نمي شه مثل همون روز اولش مي مونه اگه ديدي با لقيش مشکل نداري بگير
صداش زياد نيست اما بدم نيست بلنديش کمه اما کيفيتش خوبه
صداي هندزفريش راضيت ميکنه
سرعت خيلي خوبه
مموريش محشره البته اون موقع مموري ها اصل بودن الانو نمي دونم
ال سيديش بسيار جذابه اما نقصش اينه که زير نور افتاب هيچي ديده نميشه بسيار کم
باطري خيلي خوب
فيلم و عکس خوب
در کل خوبه اما اگه 60 بزاري روش ميتوني 86 بگيري که نقص هاش کمتر از 85 هست
من خودم به شخصه از 85 راضي بودم الانم ميخوام 86 بگيرم چون خيلي شبيهشه
من از يكي كه حدود 8 ماهه N85 گرفته چند تا سوال كردم ميگفت : اسپيكرش عاليه ، اسلايدش لق نميزنه ، تا حالا يك بار هم هنگ نكرده .
اين در حاليه كه حتي يك بار هم گوشيش رو update نكرده.
حالا نظرتون چيه ؟؟؟؟؟؟؟
منظورم بيشتر اساتيدي هست كه نظر مخالف دارن؟