تا کی هست نمایشگاه؟
باز هم باید کنفرانس باشه ها.
این که کم بود.
تا کی هست نمایشگاه؟
باز هم باید کنفرانس باشه ها.
این که کم بود.
تا 19 فوریه...نقل قول:
چرا کسی جواب نمیده
میگم اسپیکر آیدو کجاشه؟
راستی جای اتصال شارژر و هندزفریش هم بده
مثل g900
اگه همون سمت چپ بود ولی بالاتر بود خیلی بهتر بود
یا سمت راست
گير داديا!نقل قول:
میگم اسپیکر آیدو کجاشه؟
مگه اسپيكر p1 معلوم بود!
اين قدر برات مهمه!؟
راست میگه.از یه جایی بالاخره صداش در میاد دیگه.
فردا موبایل-ریویو یه پریویو از هیکارو میگذاره.ببینید چه جوریاس.
شاید از همون اسپیکر مکالمه استفاده میکنه .نقل قول:
در کل Stereo Speaker فکر نکنم داشته باشه .
آقا همینم بستونه دیگه.
حالا انگار میخوان بخرنش
بزارید هر چند وقت یه بار یه گوشی توپ معرفی کنه ملت بمونن تو کف
:دینقل قول:
گير داديا!
خوب وقتی بخوام گوشی رو بخرم باید اطلاعات ازش داشته باشم دیگه :دی:دی
من فکر میکنم پشتش و زیر کاور لنزش باشه
تازه وقتی کاور رو باز میکنی فکر میکنم اول یه نور سبز خوشگل از اون زیر معلوم میشه
بابا این idou هم بدجور رفته تو مخ
اطلاعاتش بدین ملت از تو کف دربیارین دیگه:دی
نه cpu معلومه و نه فیلم برداری فقط برداشته یه گوشی خفن معرفی کرده و ملت گذاشته تو کف!!!!!
سعید همینطوریش باحاله. بزار بمونیم تو کف یه دفه صورتمون کش بیاد
اینو با گوشیای سامی اشتب گرفتید. یاد ندارم هیچ کدوم از گوشیای se از اسپیکر مکالمه استفاده کرده باشه!نقل قول:
شاید از همون اسپیکر مکالمه استفاده میکنه .
:دی
تازه وزنش هم هنوز معلوم نیست :دی
راستی
این اسپیکرش کجاست؟ :دی:دی:دی
بابا چیچیش باحاله ملت دارن برای عکس انداختن از گوشی دست و پا میزنن تازه من شنیدم 2 تا خبرنگار زیر دست و پا له شدن:دی!!!!!!نقل قول:
سعید همینطوریش باحاله. بزار بمونیم تو کف یه دفه صورتمون کش بیاد
از ایران هم که خبر رسیده چند تا از طرفدارای se تو انجمن ها به خاطر استفاده بیش از حد از ctrl+r نقص عضو پیدا کردن:دی!!!!!!!!
دوستان موبایل ریویو رزولوشن lcd رو اینطور نوشته :
640×320 پیکسل !
جریان چیه ؟
خوب معلومه ديگهنقل قول:
دوستان موبایل ریویو رزولوشن lcd رو اینطور نوشته :
640×320 پیکسل !
جریان چیه ؟
اشتباه كرده!
کجاش اشتباهه؟نقل قول:
رزولوشنش مثل 5800 و n97 میمونه دیگه!
اقا یه سوال مهم
این اسپیکر ایدو کجاشه؟:دی
هان درسته :دینقل قول:
کجاش اشتباهه؟
رزولوشنش مثل 5800 و n97 میمونه دیگه!
من فك كردم نوشته 320*240
ببخشيد :31:
خوب پس درسته!
=====================
گفتن اونم موقعي كه خواستن بگن سي پي يوش چيه ميگن!نقل قول:
اقا یه سوال مهم
این اسپیکر ایدو کجاشه؟
رزولشن که درست نوشته فقط جای رزولشن ال سی و فیلم برداری عوض شده:دینقل قول:
هان درسته :biggrin:
من فك كردم نوشته 320*240
ببخشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس درسته!
این حمید هم نیست چند تا عکس از این آندروئید بزاره
راست ميگه هميد!نقل قول:
این حمید هم نیست چند تا عکس از این آندروئید بزاره
اگه چاخان ماخام هم هست بذار :دی
عيبي نداره! اين جور وقتا بايد حواست باشه! روحيه بچه ها داره مياد پايين! همه دارن پر پوچ ميگن :دی
یه سوال تکراری
رزولوشن فیلمبرداریش معلوم شد ؟
نقل قول:
بهش یه مبتلا شده به بیماری به دلیل استرس هم اضافه کن
از اون شبی که می خواستم اونقدر ON بمونم تا se محصولاتشو معرفی کنه یه سر درد خفن گرفتم بعدم تب کردم افتادم به هزیون گفتن بعدم تب و لرز شروع شد رفتم دکتر دکتره گفت این بیماری عصبیه و شما این اواخر خیلی دچار استرس شدی
هنوزم سر دردم ادامه داره ولی کم کم دارم بهتر میشم
بابا خودتو کنترل کن ! :دی
---------------------
اس ای شاید تو cebit -- (پانزده روز دیگه) یه حرکتهایی بزنه ...همون ایکسپریا و اینا :31: البته ..شاید !
یعنی همین 2 تا گوشی برای بارسلون؟؟؟؟؟؟
بابا چند تا دیگه کپی پیست میزد که بهتر بود حداقل می گفت 15 تا گوشی معرفی کردم
خودتو به مسئولین SE معرفی کن. شک نکن 5-6تا گوشی high end بهت میدننقل قول:
از اون شبی که می خواستم اونقدر ON بمونم تا se محصولاتشو معرفی کنه یه سر درد خفن گرفتم بعدم تب کردم افتادم به هزیون گفتن بعدم تب و لرز شروع شد رفتم دکتر دکتره گفت این بیماری عصبیه و شما این اواخر خیلی دچار استرس شدی
بابا تو دیگه چوپان دروغگو شدی حمیدنقل قول:
اس ای شاید تو cebit -- (پانزده روز دیگه) یه حرکتهایی بزنه
شركت سونياريكسون در جريان نمونه اوليه از گوشي جديدي را با نام Idou به نمايش گذاشت كه به اعتقاد كارشناسان، ميتواند شاهكار سونياريكسون محسوب شود.
به نقل از موبايلبرن، گوشي هوشمند Idou به نمايشگر بزرگ و لمسي 3.5 اينچي مجهز شده است و با داشتن دوربين ديجيتالي 12/1 مگاپيكسلي امكان عكسبرداري و فيلمبرداري با كيفيت بالا را براي كاربران فراهم ميكند.
اين گوشي بسيار پيشرفته كه قرار است از اواخر سال جاري ميلادي وارد بازارهاي جهاني شود، نخستين محصول سونياريكسون با سيستمعامل سيمبين محسوب ميشود و سيستمعامل نصب شده روي آن پنجمين نسخه از نرمافزار S60 سيمبين است.
از مهمترين قابليتهاي به كار رفته در اين گوشي ميتوان سيستم كنترلي لمسي، فلش زنون، سرويس سرگرمي Entertainment Unlimited براي بهاشتراك گذاري فايلها بين رايانه، تلويزيون و گوشي، سيستم واكمن براي پخش فايلهاي صوتي، دوربين ديجيتالي سايبرشات، قابليت اجراي بازيهاي مبتني بر جاوا و ... اشاره كرد.
آقا ال جي هم ميخواد تا ماه جون آندروئيد بزنه! دارن اين آندروئيدو خزش ميكنن!
ولي هميشه مال سوني يه چيز ديگه بوده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمدیونم چرا این سایت موبایل برن کلا ما من چپه!اصلا برام بالا نمی یاد
شما عاشقان واقعه ایی se پیشتوانه ی این ملت ..ببخشید پشتوانه ی این شرکت هستید.بیایید با هم se اباد و سر افزار درست کنیم(حمید از هم اسمت کمی عشق واقعی رو یادبگیر!)نقل قول:
سخنگوی se
:دی
اين هم ويديو پرومو w995 ببينيد و لذت ببريد! البته نه از اون لحاظ! :دی
کد:http://www.youtube.com/watch?v=vnnu_ZX7SIk&eurl=http://blog.se-nse.com/&feature=player_embedded
نقل قول:
ممنون تا حالا برای التیام از چندین نو دارو استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد در آخرین تلاش دکتر نسخه ای نوشت حاوی یک Idou و W995 و X1 refresh (دکتر گفت اگه گفتن آخری رو موجود نداریم بگو دکتر ...... گفت یدونه می سازن بهت میدن ) امروز نسخرو با موتور میفرستم دم کمپانی شما هم که مثل اینکه اونجا سخنگویی قربون دستت یه صحبتی بکن کار مارو زودتر راه بندازن :31:
چرا همه اس ای بازا خوابیدن :دی ؟؟
بابا اطلاعات بدین :دی :دی
آخه کم معرفی کرده سونی اریکسون توی این مقطع (داریم چرت میزنیم ، خواب خرگوشی ) میگیم بهتره تو کف همین آیدوو بمونیم :31:نقل قول:
از انتشار اخباری در رابطه با احتمال ظهور گوشیهای دوربین دار 12 مگاپیکسلی زمان زیادی نگذشته است، با این حال کمپانی NEC از ساخت تراشهای طولی و ثابت و نیز سنسورCMOS مرتبط با آن خبر میدهد. این تراشه به گوشیهای تلفن همراه قدرتی برای گرفتن تصاویری 12 مگاپیکسلی و همچنین تصاویر ویدئویی با کیفیت بسیار بالا میبخشد.
این تراشه CE143نام داشته و بواسطه سرعت فوکوس و کاهش نویز (با سرعت 6 دسیبل بیشتر ازآنچه در حال حاضر در گوشیهای دوربیندار موجود در بازار مشاهده میکنیم)، توجه کاربران بسیاری را به خود جلب کرده است. این تراشه با یک لرزشگیر تصویر، قابلیت برطرف کردن سایه در عکس و سایر ابزارهای ضروری دیگر تلفیق خواهد شد. به محض آغاز فروش مدلهای نمونه این تراشه در ماه مارچ، سازندگان میتوانند این محصول را تهیه و در گوشیهای خود از آن بهره ببرند. منتظر حضور و معرفی این محصول درکنگره جهانی موبایل 2009 که در ماه جاری برگزار میشود، باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب
نظرتون چیه؟
حالا معرفي شده يا نه؟نقل قول:
خوب
نظرتون چیه؟
ببينيم چه ميكنه!
مال سامسونگه گمونم
کد:http://www.engadget.com/2009/02/06/nec-develops-processor-for-12-megapixel-camera-phones/
رو چه حساب مي گي؟نقل قول:
مال سامسونگه گمونم
اينجا كه چيزي ننوشته!
No sooner than we get wind of a possible Samsung 12 megapixel camera phone does NEC reveal a linear shift-invariant (LSI) chip that, along with the proper CMOS sensor, can bestow onto mobile devices the power to shoot 12 megapixel imagery, as well as output full-HD video
نمي دونم والا!
فك نكنم گفته باشه مال سامسونگ باشه!
امروز نمایشگاه تموم میشه
se منتظریم تا سه بیت cebit
سونی اگه این BIONZ رو بیاره تو گوشیهاش (که میگن سی905 دارتش :دی) هیچ دوربینی توی موبایل بهش نمیرسه :دی
آقا میخوام برم با رئیس شرکت Canon صحبت کنم یه گوشی بزنه :دی !! فکرشو بکنین گوشی کنون :دی