اینجا بازی خیلی گرونه میام ایران هفته دیگه می خرم بهتون می گم فعلا 2تا بازی دارم. که اونارو اونجا می گمنقل قول:
Printable View
اینجا بازی خیلی گرونه میام ایران هفته دیگه می خرم بهتون می گم فعلا 2تا بازی دارم. که اونارو اونجا می گمنقل قول:
سلام
منم همین هفته پیش این لپتاپو (dv6-1199)گرفتم.فقط میتونم بگم از لحاظ قدرت خداااااااس.
هر بازیه خفنی (gta iv,crisis warhead,assasins creed....) رو با تنظیمات بالا عین ماست اجرا میکنه.از این لحاظ که از 1640 مشخصا سرتره.
اما اشکالاش:
1-صفحش یکم تصویرو منعکس میکنه که وقتی مشغول باشی زیاد متوجه نمیشی.
2-بدنش زود لک میگیره.که البته زود هم پاک میشه!
3-دکمه جهت هاش کوجیکه!
من خودم جز کسایی بودم که بین این مدل و 1640 شک داشتم.اما الان خوشحالم که به نطر خودم انتخاب درست رو کردم.
اگر میخواین از بازی لذت ببرید مطمینا این همونیه که میخواین!
ولی 1640 با گرافیک 4670 حرفی برای گفتن 1199 نمیزاره:10:
این برای وقتیه که بیاد؟نقل قول:
در ضمن قیمت 1640 با گرافیک 4670 بالای دو ملیونه گر چه گرافیکش قویتره ولی با توجه به قیمت باز هم 1199 در این رده قیمت بهترین باقی می مونه و 1640 باید با مدل های بالای دو ملیون مثل یه مدل از ایسوز(مدلش الان یادم نیست) که گرافیک 9800GT و CPU 2.8 داره رقابت کنه:5:
میاد اگه نیاد من میدونم با زیگورات و دلیران!!!:31:
نه بابا!خیلی بشه 1900 بیشتر نمیشه:46:
نقل قول:
مدل كه از ASUS هست G50V اسمشه در تاييد حرف دوستمون گفتم
آقا يه سري هم به تاپيك تست بازي ها بزننقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=326978
قیمت رو منم خبر ندارم ولی اونجور که تو تاپیک های مختلف خوندم دو ملیونی باید باشه.:20:نقل قول:
خوب صبر می کنبیم تا بیاد البته یکی از برتری های اچ پی اینه که قیمت ارزونتری داره شاید 4870 یا GTX280 برای 1199 گذاشت با قیمت دو ملیون!!!:18:
"دوستانی که واسه گیم میخوان لپ تاپ بخرن "
به نظرم بهتره به جای 400 تومن پول اضافه دادن به مدل DV6-1199 ، مدل DV6-1125 رو تهیه کنین چون گرافیکشون یکیه و دومی رم 3 گیگ به جای 4 گیگ داره و همچنین سی پی یو ی اولی از دومی قویتره و مصرفش هم بیشتره.
چند نکته:
-ویندوز ویستای 32 بیتی که روی این لپ تاپها نصبه و کلاً همه ویندوزهای 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ رم رو شناسایی نمی کنه و اون لپ تاپهایی که 4 گیگ رم دارن در این ویندوزها عملاً 1 گیگشون بلا استفاده میمونه.
- سی پی یوهای سری P که روی 1125 نصبه مصرف کمتری نسبت به سی پی یوهای سری T که روی 1199 نصبه ، دارند.
- سی پی یو تأثیر فاحشی در اغلب بازیها روی روان بودن بازی نداره.
- سرعت بالای بافر هارد باعث مصرف بیشتر باتری و تولید صدا و گرمای بیشتری میشه و در بازی فقط در کم کردن زمان لودینگ تأثیر می گذاره. (البته هردو مدل سرعت بافرشون 5400 هستش)
توصیه نهایی: پول اضافی برای مشخصات اضافی لپ تاپی که زیاد به دردتون تو اون زمینه ای که میخواین ازش استفاده کنین نمی خوره، ندین. (جمله بندی رو حال کن :25: )
قیمت مشخص نیست ولی امیدوارم بالای 2 نباشه:20:نقل قول:
اگه اون گرافیک ها براش بیاد جالب میشه :10:
نه بابا دومیلیون که رقمی نیستش.. همین حالا لپتاپهایی که کارتهای GT130 و 9600GT دارن بالای 2.200 قیمتشونه.. لپتاپهایی که این کارت 280 را رسمن روشون نصب کردن Clevo M980NU و Kobalt Mojave هستن که بالای 17 اینچن.. یادت نره کارتهای Radeon هم مصرف و گرمای بیشتری دارن و از CUDA هم که پشتیبانی نمیکنن.. Avivo هم خیال نکنم بپای CUDA برسه.. به من باشه جیفورس 9600 را بر HD 4870 ترجیح میدم!! :13:نقل قول:
DV6 ,DV5 چونکه نمایشگر LED-LCD ندارن از رقبا عقب افتادن.. حتی سری HDX هم که در بالاترین کانفیگشون Ultra Infinity هستن هم در قیاس با LED همچین جای بحث دارن.. واقعن hp پاک گیجه و این عقب موندگی حالیش نیستش:13:گرافیکهای ضعیفترش که دیگه بمانه..
ببخشید میشه یکم واضح تر درباره CUDA و Avivo صحبت کنین و بگین چی هستن؟؟؟نقل قول:
ّاین 4870 هست نه 4670 عجیبه که اینجوری انتخاب می کنین من که 4650رو به 9600ترجیح می دم چون قویتره گرچه خودم زیاد دل خوشی از ATI ندارم:32:
فعلا که خوبه:46: مثلا من اولش می خواستم سونی یا دل بگیرم وقتی سونی رو با اون قیمت هاش دیدم که از سونی نامید شدم بعد می خواستم دل1640بگیرم ولی وقتی 1199 رو دیدم نظرم عوض شد و واسه من دو تا رقیب دیگه رو شکست داد با اینکه LED و رمDDR3 نداشت:13:نقل قول:
فعلن که مال خودم هم Ati هستش.. توجه کن که یه اشکال بزرگ Ati در گرمای بیشتر و مصرف بالاترش هستش.. ضمنن هم کارتهای موبایل 4670 هستش هم 4870 و هم نوع 4870 SLI !! :27:نقل قول:
کسی هست بگه قیمت فعلی 1199 چند هست؟اگر خدا بخواد ما یکیشو تو این هفته برداریم.قیمت با گارانتی و بی گارانتی.ممنون.
من نمیدونم شما به استناد چه منبعی میگید مصرف ATI بیشترهنقل قول:
اولاً 4650 چیپش 55 نانومتریه و مصرفش 35 واته یعنی مصرفش از 9600GT که 65 نانومتریه و مصرفش 45 واته کمتره.
ثانیاً من تو سری دسک تاپ ATI شنیدم که گرمای زیادی تولید میکنه اونم تو چند مدل خاص مثل 4850 .
واسه ی گرفتن دمای کارت گرافیکی هم نرم افزارهای خاصی مثل ATI TOOL هستش که از روی اون میشه فهمید کدوم یک دمای کمتری داره.
خلاصه هر کدم از برندها قابلیتهای خودشونو دارند و نمیشه یکی رو همیشه پیروز بر دیگری دونست.
ولی یه مدت پول زور گرفتن انویدیا از مصرف کننده ها کاملاً واضح بود، چرا که وقتی سری 4800 وارد بازار شد و سری 8800 رو با قیمتی به مراتب کمتر قورت داد و بازار رو یه مدت دستش گرفت، انویدیا هم مجبور شد قیمتهاشو پایین بیاره.
من خودم الان اگه کارت گرافیکی دسک تاپ بخوام بخرم از انویدیا میگیرم مگه اینکه ATI یه مدل کم مصرفتر و ارزانتر بده بیرون.
تو سايت notebookcheck زده مصرف 9600m gt كمتره يعني 23 وات ولي مصرف 4650 موبايل رو مصرفشو زده 35 واتنقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.13883.0.html
ببین در اصل مقایسه ی 9600GT با HD 4650 خیلی درست نیستش.. چون باوجودیکه هر دو توووی کلاس متوسط هستن ولی نه لیتوگرافی مشابهی دارن نه قیمت و نه کارایی.. ولی چون مطرحش کردی بذار واست باز کنم>>نقل قول:
9600 مصرف 23وات داره و 4650 مصرف 35 وات.. یعنی جیفورس 50 درصد کم مصرف تر و خنک تر!!:21:اینه که گفتم به انتخاب باشه میرم سراغ 9600 :46:
از لحاظ کارایی هم باوجودیکه 9600 در تست 3DMark 05 حدودن 38 درصد از 4650 ضعیفتره در عوض تووی بعضی بازیها وضعیت بهتری داره.. مثلن((COD4((Call of Duty 4 را کارت 4650 در حالت 1280x1024, high با نرخ 30fps و با ریپ زدن اجرا میکنه ولی 9600 در حالت 1024x768, high Details با نرخ 50fps و بطور عالی..
ولی در مجموع 4650 قویتر و جدیدتره و باید از لحاظ قدرت با 9800M GS سنجیده شه..
اینم یه مقایسه ی عادلانه..:27:
ATI Mobility Radeon HD 3850 vs NVIDIA GeForce GT 130M
هر دو تووی یه کلاس و نزدیک هم هستن.. معماری هر دو 55 nm هستش در حالیکه جیفورس314 Million ترانزیستور داره ولی رادئون 666 Million ترانزیستور:18: پس یه هیولای محاسباتی باید باشه..ضمنن از توابع DirectX 10.1, Shader 4.1 هم پشتیبانی میکنه و یه قدم دیگه باید جلوتر از جیفورس باشه..
ولی میبینیم که امتیازها تووی 3DMark 05 شده 10817 و 8816 !!
تووی گیمها هم نتایج جالبیه>> بعضی جاها HD 3850 با تفاوت نسبتن کمی جلویه مثلن توووی Crysis با تنظیمات بالا متوسط امتیازها شده 17fps در برابر 20fps ..ولی تووی F.E.A.R با تنظیمات بالا وضعیت با فاصله ی بیشتری برعکس میشه>> 37fps در برابر 21fps
تووی مصرف و گرما هم وضعیت بطرز خارق العاده ای فرق میکنه>> 23 Watt در برابر 55 Watt
قیمت dv6-1199 چه قدر هست با گارانتی و بی گارانتی؟
خواهشن اگر کسی میدونه و اطلاع داره ممنون میشم بگه.من تا 1.600 میتونم هزینه کنم اما قیمت دقیق dv6-1199 را نمیدونم هر جا یه قیمتی زده.اگر مدل دیگری مد نظر اساتید هست از راهنمایشون خوشحال میشم.فقط کارت گرافیک مهم هست برام.
159000
بعدشم dell 1640
من ةفته پيش قيمت كردم با گارانتي دوساله مي گفت 1680000 توي سايت ايران اچ پي هم زده 1690000نقل قول:
کد:http://www.iranhp.ir/shp/search/result.aspx?w=_u0022_سري%20Pavilion_u0022_&p=Fa_3_1_1_7&lang=Fa
dv6-1125 هم گرافيكش همون 4650 هست ولي سي پي يو و رمش پايينتره قيمتشم حدود 1350000نقل قول:
محتویات جعبه 1199 چه چیز هایی هست؟
Free case داره یا نه؟
ببینم دوستان این DV6-1105 و DV6-1115 چنده؟ بانک لپتاپ ایران نوشته 970 و 980 . بعدش این دو تا که مشکلی ندارن؟ دارن؟ توی اون قیمت چی خیلی خوبه؟
سلام دوستان . در سایت فوق این مدل 1199 را به قیمت 1.550.000 میده.در ضمن تو مشخصاتش میبینی که blue ray/rw هم داره به نظر شما میشه از این سایت خرید اینترنتی کرد و بش اعتماد کرد چون من شهرستانی هستمو نمیتونم مستقیم خرید کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آخرين بار تو ليست قيمت ها نگاه كردم 1105 رو قيمتش حول و حوش 1 ميليون بود و 1115 دور و بر 120000نقل قول:
سلامم..ببین .. لینک گذاشتن از سایتهای داخلی در اینجا یخورده ممنوعیت داره.. در کل میشه از اوونم خرید کنی ولی همچین اسم و رسمدار نیستش که بعدن بخوای خدمات بده.. اول از همه باید از شهر خودتون یا شهرهای مجاور و نمایندگیهای رسمی یا فروشنده های معتبر با گارانتی مشتی خرید کنی.. ولی اگه دیدی واست به هر دلیلی ممکن نیستش و نمیتونن مدلی که میخوایی را واست تامین کنن اووونوقت میتونی از ایران اچ پی یا دیجی کالا و بعدش سایر فروشگا های مجازی خریدت را انجام بدی..نقل قول:
آره راست میگی من اشتباهاً مشخصات 9700GT رو دیده بودمنقل قول:
ممنونکد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9700M-GT.9454.0.html
هیچ کس جواب سوالمو نمیدونست؟:37:نقل قول:
ببخشید دیگه مثل اینکه همین من سوال دادم این تاپیک به قبرستان تاپیک ها منتقل شد!!!!!!:19:
یعنی هیچکس نمی خواد جوابمو بده اینجا مثلا تاپیک
HP Pavilion DV- HDX Series اا گفت و گو و تبادل نظر
اونوقت نمی دونین تو بسته 1199 چی هست؟
free case داره یا نه؟
نه مال من که نداشت.
کسانی که pavilion DV4-1106 دارن
آیا ازش راضی هستند؟
این هارد 7200 و 5400 خیلی تاثیر دارن تو سرعت اجرای برنامه و بازی ؟یا بیشتر در عمل کپی و اتقال data خودشو نشون میده؟
رم ddr3 1640 با فرکانس 1066 تفاوت داره با 800 اما نه خیلی.همینطور که سی پی یو dv6-1199 از 1640 بیشتر اما میبینی تفاوت چندانی ندارن. میمونه هارد و lcd .
خواهشن کسی از این دو مدل را داره مخصوصا 1199 در مورد این2 مورد (lcd , hard) کمک کنه.کسایی که 1199 دارن از کیفیت صفحه نمایشش رازی هستن؟تو سایت notebook chek تفاوت دارن اما نه اونقدر که بعضی دوستان بزرگش میکنن.امتیازاتی که گرفتن به صرت چشمگیری تفاوت ندارن.!!!!
من واقعا موندم در خرید یکی از این دو برند.گرافیک هم برام مهم هست اما نه اونقدر که کیفیت تصویر بد را بتونم تحمل کنم.
من فکر کنم درمورد رم داری اشتباه میکنی تفاوت عملکرد زیاد هستش همچینین قیمتش خیلی گرون تر در میادنقل قول:
اگه میخوای یه سیستم خیلی خوب داشته باشی صبر کن 1640 با گرافیک 4670 بخر اگرم عجله داری 1199 در حال حاظر برای گیم بهتره
درضمن کیفیت تصویر 1199 بد نیست!!!
نصبت به 1640 ضعیف تره
سلامم..یجا قبلن مقایسه ای انجام کرده بودم.. بین DDR3 و DDr2 ..حدودن 32درصد فک کنم پهنتی باندش بیشتر بود.کلن چون DDR2 تایمینگ پایینتری داره تووی بازی خوب جواب میده.. DDR3 واسه کارهای سنگین که با حجم بالای داده سروکار داره بهتره.. چون پهنای باندش بیشترهنقل قول:
من هارد 7200 تو صیه می کنم چون خیلی بهتر میشه لپتاپ
والانم مثل من به مشکل بر نمی خورید
نقل قول:
در مورده هارد خب بطور كلي عملكرد كلي سيستم بهتر ميشه با هارد 7200 مثلا توي بالا اومدن ويندوز يا سريعتر نصب شدن برنامه ها يا بطور كلي همون انتقال داده ها !!!!! براي بازي ها هم سرعت load شدن بازي و level ها بيشتر ميشه ولي توي افزايش frame rate بازي ها فك نمي كنم تاثيري داشته باشه يا اگر هم موثر باشه تفاوت خيلي ناچيزه !!!!!
در مورد lcd هم كيفيت نمايشگر 1199 بد نيست ولي نسبت به 1640 پايينتره بخصوص اگه زير نور آفتاب باشي و نوع lcd 1199 هم brightview infinity باشه بازتاب نور زياد آزار دهنده ست ضمنا من خودم احساس كردم يكم زاويه ديدش هم كمتره !!!!! حالا اين همه عيب بگفتي هنرش نيز بگو !!!!!! ولي اگه توي اتاق با نور معمولي بخواي از1199 استفاده كني فك نكنم دچار مشكل بشي به نظرم به گرافيك و پردازندش مي ارزه !!!
منم همون چيزي رو كه دوستمون گفت تاييد ميكنم اگه عجله داري همين 1199 رو بگير واسه ي بازي بهتره ولي اگه عجله نداري صبر كن تا 1640 با گرافيك 4670 بياد
دوستان کسی اینجا DV3-3655ee نداره ؟؟؟؟؟ ( یعنی 13 اینچ 1299 بدون بلو-ری و با LED ) لطفا اگه کسی داره مزایا و معایبش رو بگه
میخواستم ببینم این دستگاه از نظر عمر و گرما دستگاه خوبی هست؟؟؟؟؟ البته گرافیکش هم 9300 که قاعدتا باید کمتر از 1299 داغ کنه، من البته برای بازی اصلا نمیخوام.
در ضمن چرا مد شده میگن HP برد هاش زود خراب میشه؟؟؟؟؟
سلام آقایون/خانوما
یه سوال در مورد 1125
من تو همه ی سایتا دیدم گرافیک 1125 هست ddr2 و 1199 هست ddr3
بعد رفتم یه مغازه مشخصات 1125 رو پرسیدم دیدم می گه ddr3!!!!
باهاش کلی بحث کردم آخر جعبه رو نشونم داد دیدم روی مشخصات جعبه هم زده DDR3
آیا بالاخره ddr2 هست یا ddr3????