جی پی ار اس همراه اول!!!
بهتر بود بگید کلاه برداری اینترنتی همراه اول
Printable View
جی پی ار اس همراه اول!!!
بهتر بود بگید کلاه برداری اینترنتی همراه اول
این پست رو هم ببینید بد نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا زمانی که بسته فعال بود خودمونو کشتیم و هر کاری کردیم نشد۱۰۰ مگ استفاده بکنیم.یعنی اصلا سرعت نداشت.حتی بعضی موقعها لج میکردم تو دفتر و خونخ که وایر لس داشتم خاموشش میکردم تا یه خورده از این جی پی ار اسی که پولشو دادیم کم بشه ولی نشد که نشد.یعنی خودشون اینکارن،سند هام شده بود ۲۸ مگ رسیوم تو کل یک ماه ۱۴ مگ.دیگه خودتون ببینید چکار کردم که سندهام دو برابر رسیوهام بوده و کلا چیزی به اسم رسیو وجود نداشته.بعد اینکه بسته تموم شد تو یه هفته سند)send) هام شد ۱۶ مگ و رسیوم نزدیک به ۴۰ مگ.
خداییش این کلاه برداری نیست اسمش چیه؟
داقعا که این مملکت صاحب نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان مثل اینکه کلا بسته هاش از کار افتاده،درسته؟چون تو سایت خودشون لینک نمیده به بسته های اینترنت
یه راهنمایی نکردید دوستان
نقل قول:
از طریق سایت نمیشه یک اس ام اس بدون متن به 8080 بفرست!
آقـا من کاملـاً فعـال کردم .
اس ام اس اومـد و نصـب کـرد تـوی کـانکشـن هـا هست امـا UCBrowse وارد نمیشـه اصلـاً ، آخرین نسخـه رو هم دانلود کـردم .
دیگه باید چیکار کنـم ؟!
دوستان همراه اول به همراه اول چطوری میتونه عکس بفرسته ؟
من گوشیم K310 و گوشی دوستم NOKIA-C2-00 هستش .
چطور میتونم عکس یا بهش چی میگن MMS بفرستم ؟
نقل قول:
آخرین نسخه ش خیلی به درد نمیخوره
نسخه های قدیمیترش ساده تر وسریعتره
به درد قیلترنت نفتی ایران میخوره
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
gprs همراه اول تو بعضی مناطق edge شده ؟
سلام به دوستان
شماره اس ام اسی که باید پیامک بفرستیم تا اینترنت گوشی فعال بشه رو کسی نمیدونه؟
فکر کنم بعد از یه مدت که سایت بسته بود حالا کل فوروم خوابیده؟؟؟!!!
کسی نیست
نقل قول:
پیامک بی متن به 8080
اوه اوه اوه ..........آقا اینا چه طوری حسا بمیکنن قیمت رو؟؟؟؟؟بچاره شدم..:42:
من اینترنت adsl قطع بود..ا زموبایل مادرم با بلوتوث وصل شدم به اینترنت همراه اول 2-3 ساعت وبگرد یکردم...الان 25 هزا رتومن پول اومده.............
مادرم می خواست گردنمو بزنه......واسه ای دی اس ال ماهی 10 تومن میدم..نامحدود حجمش..........ولی این gprs واسه 3 ساعت وبگردی 25 هزا رتومن ........
حالا به مادرم گفتم تروخدا به بابا نگو بابام بفهمه که شهید میشم.... تا آخر عمرم از اینترنت موبایل همراه اول وصل نمیشم به کامیپوتر...
قشنگ روی قبضش نوشته gprs 25 هزار تومن.......
خوبه بیشتر وصل نشدم ...وگرنه هیچی دیگه
سلام دوستان
من چند روز پیش یه سیم کارت اعتباری هراه اول خریدم می خواستم از gprs استفاده کنم پیامک دادم فعالش کردن ولی هرچی به مرورگرم وصل میشم میگه اینترنت وصل نیست آنتن دهی فول وعلامت g هم ظاهر شده من گوشی ام اندروید 2.3 داره لطفا کمکم کنید
شما با چه مرورگری امتحان می کنی؟نقل قول:
مرورگر خود گوشی یه کره آبیه
این که چیزی نیست من یه بار اشتباهی به جای وایرلس با gprs همراه اول یه البوم 35 مگابایتی دانلود کردم 30 تومن رو قبض اومد شانس اوردم با کیفیت 128 دانلود کردم 320 دانلود میکردم که کل عمرمو باید پول قبض همراه اول میدادم :دینقل قول:
نقل قول:
شما مرورگرهای دیگه رو هم امتحان بکن
در ضمن همراه اول برای سیستم عامل اندروئید تنظیمات را نمیتونه بفرسته و باید بصورت منوئل گوشی تونو تنظیم کنید ...
اقا ممنونم من یادم رفته بود گوشیم رو ریست کنم واسههمین بود با تشکر
سلام عزیز ببخشید دیر دیدم دارم جواب میدم . والا هیچ مرورگری روش درست حسابی کار نکرد به جز این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که امروز صبح دیدم و نصبش کردم داره مثل مرد کار میکنه :) حلال زاده ای :D همینجوری اتفاقی امروز گفتم یه سر بیام این تاپیک ببینم چه خبره که با پیدا کردن این مرورگر و دیدن این پست شما مقارن شد ! آخه مرورگر رو هم امروز دیدم دانلود کردم و از اولین پستی که برا درخواست مرورگر اینجا دادم تا حالا مرورگر درست حسابی رو گوشیم نداشتم تا امروز ! عالی کار میکنه دانلود کنید و لذت ببرید . موفق باشید . ;)نقل قول:
سلام.
من گوشی Samsung Galaxy mini 2 دارم و میخوام GPRS رو فعال کنم.
ازم خواسته مدل گوشی رو به 8008 ارسال کنم.ولی هر کاری میکنم میگه تنظیمات قابل شناسایی نیست.
حالا چطوری فعالش کنم؟
سلام.
من گوشی Samsung Galaxy mini 2 دارم و میخوام GPRS رو فعال کنم.
ازم خواسته مدل گوشی رو به 8008 ارسال کنم.ولی هر کاری میکنم میگه تنظیمات قابل شناسایی نیست.
حالا چطوری فعالش کنم؟
دوستان من به مدت یک هفته مسافرت هستم و میخوام از یکی از سرویس های هفت روزه همراه اول ویا ایرانسل استفاده کنم.
کدوم سرعتشون بیشتر هست و مشکلات کمتری داره ؟ ممنون.
نقل قول:
بستگی داره کجا میخای بری چون تفاوتش از زمین تا آسمون میتونه باشه ...
نقل قول:
همراه اول گوشی های گالاکسی رو مثل بقیه گوشی ها بصورت اتومات نمیتونه فعالش کنه و شما باید تنظیمات رو بصورت دستی خودتون اعمال کنید
آقا برای درخواست بسته یک و همینطور هفت روزه باید چه عددی رو به چه شماره ای پیامک بزنیم ؟
میدونم از طریق سایتش میشه، برا موقعی که دسترسی به نت نیست میگم.
آقا میشه فهمید که چقدر ترافیک از بسته هفت روزه مون باقی مونده ؟
نقل قول:
متاسفانه و صد البته متعجبانه !! نه نمیشه !!!:5:
سلامنقل قول:
آقا میشه فهمید که چقدر ترافیک از بسته هفت روزه مون باقی مونده ؟
چرا میشه یه بار ببینید موجودی اعتبارتون چقدره
خودش یه sms میده بقیه ی ترافیکتون هم مینویسه و جالب اینجاست که میگه هدیه ی باقی مونده فلان قدره:31:
=============
همراه اول خداحافظ...
یاد روز هایی که یه فیلم 1gb رو با سرعت 3k(با نوسان:31:) دانلود میکردم بخیر
بلاخره ما هم adsl دار شدیم
دوستان الان حدود 1 ماه هست gprs همراه اول تو کرمان وصل نمیشه ! چند جای دیگه شهر هم خواستم وصل بشم بازم نشد ! ایرانسل راحت وصل میشه و سرعتشم عالیه
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
این جی پی آر اس همراه اول از بس دربو داغونه دیگه کسی نمیاد مطلبی بنویسه خداییش سرویس جی پی آر اس رو حذف کنن راحتتره برای کاربران نت موبایل تکلیفشون روشنتره ...
دیگه نه تا این حدنقل قول:
این جی پی آر اس همراه اول از بس دربو داغونه دیگه کسی نمیاد مطلبی بنویسه خداییش سرویس جی پی آر اس رو حذف کنن راحتتره برای کاربران نت موبایل تکلیفشون روشنتره ...
من خودم تا سه ماه پیش همیشه با همراه اول میومدم نت
ینی 3 تومن میدادم شبا اینجا بودم
درسته بعد از ارتقای سیستم چی پی آر اس شون الان تو بعضی مناطق سرعتش خیلی خوب شدهنقل قول:
این چند روزه جی پی آر اس همراه اول خیلی خوب شده ها...
من توی گیلان و قم امتحان کردم... آدم یاد ایرانسل میفته :n02:
یه بار با اینترنت همراه اول از وایبر استفاده کردم خیلی داغون بود !!!! اولش خوب بود ولی بعد کلا چیزی نمی فرستاد.
این تاپیک خیلی سوت وکور شده که نشون میده از مشتریای اینترنت موبایل همراه اول خیلی کم شده ...
اینم مشتری
دوستان مگه اینترنت همراه اول ادج نشد!!!
این همه تویتلویزیون تبلیغ کردن!!!!!!!
پس چرا برای من هنوز جی میاد!!!!!!!
باید تنظیمات خاصی انجام بدم!!!!
درضمن wap برای چه کاریه؟؟؟؟؟؟؟
درسته همراه اول ادج شده ولی نه توی همه مناطق! بعضی جاها بخاطر تجهیزات مخابراتی هنوز هم جی هستش و تنظیم خاصی برای این کار نیس ...نقل قول:
واپ پس چی چه فرقی یا اینترنت عادی داره