دوست عزیز دکمه تشکر هم برای همینکاراست دیگه:دینقل قول:
Printable View
دوست عزیز دکمه تشکر هم برای همینکاراست دیگه:دینقل قول:
میدونم.ولی حال کردم حضوری خدمت برسم:46:.نقل قول:
دوست عزیز قوانین انجمن باید رعایت بشه لطفا قوانین رو خوب بخوننقل قول:
الان 20 درصد كاهش قيمت اينترنت رسمي شده و ابلاغ شده ولي هنوز شركتها قيمت ها رو در سايتهاشون اصلاح نكردن. در ضمن خود مخابرات اينترنت رو از يه شركتي ميگيره كه وقتي افت سرعت ميشه بابتش خسارت ميگيره بنابراين ب ايد به ماربرش هم خسارت بده كه شركتهاي اينترني نميدن. شماها نشستين همينطور هرچي ميگن گوشي ميدين؟؟؟ من پدرم قاضي هستش و ميخوام از شركت آسياتك شكايت كنم و حالشون جا بيادش
ایول . شما ها که زورتون بیشتره یه کاری بکنید . ماکه دستمون به جایی نمیرسه و فقط میزنن تو سرمون . :13:نقل قول:
اینم یه برنامه خوب برای محاسبه حجم مصرف شده و میزان سرعت واقعی در لحظه::11:
کد:http://turbo-share.com/wpt8qm1i6guu/ByteOMeter.v1.2.zip.html
من تقریبا تمام تالارهای چند ستاره بخش اینترنت و شبکه رو گشتم ولی هنوز نتونستم برای انتخاب یه شرکت ADSL تصمیم بگیرم. هفته دیگه باید اقدام کنم. از شیرازم. کمکم کنید لطفا.:11:
سلامنقل قول:
نیازی به مشاهده همشون نیست چون بعضی هاش مربوط به شهرهای دیگری هست
شما میتونید از این تاپیک خیلی کمک بگیرید و سوالتون را بپرسید و جواب بهتری بگیرید
بررسی سرویس دهنده های adsl در شیراز
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=144038
نقل قول:
دوست عزیز شما که پدرتون قاضی چرا همچین حرفی میزنید. بهتر از همه پدر شما میدونه که یک پرونده چقدر الافی داره. و کفش آهنی میخواد
شما پیگیر باش اگر نیاز به شاکی داشتید اطلاع بدید ما هم میایم.
آسیاتک خوب بود ولی یهو دزدی رو شروع کرد
سلام دوستان.
برای گیشا(مرکز نصراللهی) به نظرتون از ندا رایانه اکانت بگیرم بهتره یا لایزر؟ 128 می خوام
اگه هیچکدوم خوب نیستن شما چی پیشنهاد می کنید.
ممنون.
نقل قول:
با سلام دوست من خودت رو زیاد آزار نده آسیا تک بیشتر از 16ماه آنقدر بد قولی کرد(سرعت بسیار پائین-قطع و وصل زیاد -پشتیبانی نا مناسب) که قرار دادم رو فسخ کردم .هنوز هم موفق نشدم پولم رو ازشون بگیرم.دوما": مگر قبلا" که 30% توسط مخابرات کاهش قیمت صورت گرفت این کاهش را کاربران در یافت کردند. اینبار هم 20%کاهش قیمت برای شرکتها محاسبه شده نه برای مصرف کننده سوما"در کجای آن اطلاعیه خواندید که با ید اینترنت با محدودیت حجمی ارائه کنند مگر قیمت سرعت128با 20%کاهش حدود 10000تومان اعلام نشده بود کدام شرکت را میتوانید نام ببرید که 128راکمتر از 20000بدون آبانمان عرضه کرده باشد حالا 20%آنرا حساب کنید به عدد حدود 10000تومان میرسید؟
سلام دوستان.
برای گیشا(مرکز نصراللهی) به نظرتون از ندا رایانه اکانت بگیرم بهتره یا لایزر؟ 128 می خوام
اگه هیچکدوم خوب نیستن شما چی پیشنهاد می کنید.
ممنون.
سلامنقل قول:
من نظر شخصیم را میگم
من تا حالا از لایزر ناراضی ندیدم
شاید واسه اینه که مشترکینش کمن
به هر حال
شرکت خیلی خوبیه
فقط به آسیاتک فکر کن و لاغیر.
سرعت خوب عدم قطعی سرعت دانلود خوب.
بچه ها اين اينترنت امپراطور چيه؟؟؟
دوستانی که در مطقه مخابرات باهنر هستند و از مشترکین داتک هستند. لطفا سرعت خودشون و سرعت دانلودش اعلام کنند. با تشکر
سایت p30world هم داره امپراتور رو تبلیغ میکنه !
قیمتای امپراتور با آسیاتک یکیه تقریبا . آسیا بهتره.
از نمایندگیهای صبانت هستشنقل قول:
بچه ها من آخرش دستگیرم نشد آسیانک خوبه یا بد. تو همین 2صفحه 2 نفر گفتن عالیه، 2 نفر مزخرف!
به نظر من:20: باید خودت با در نظر گرفتن مسائلی چون منطقه ای که هستی و شرایط مالیت و شرایط و امکاناتی که هر سرویس دهنده بهت میده و حتی مودمی که میخوای استفاده کنی و ...نقل قول:
تصمیم بگیری شما الان توی تاپیک های شاتل ، آسیاتک، صبانت ، پارس آنلاین ، داتک ، و ... که بری هر کسی یه چیزی گفته یکی راضی هست و دیگری ناراضی چون سطح انتظارات هر شخص فرق میکنه . بنابراین تو سایت تک تک این سرویس دهنده ها برو و شرایطشون رو ببین هر کدوم رو با انتظاراتت بهتر دونستی بگیر .:46:
من تقريبا تمام تالارهاي بخش ADSL رو بررسي كردم ولي هنوز نتونستم براي انتخاب يه شركت ADSL تصميم بگيرم. به نظر ميرسه هر كس فقط يه شركت رو تست كرده و نظرش رو يه جانبه ميگه، خواهشن دوستاني كه با چند شركت طرف حساب بودن يه مقايسه كامل و همه جانبه كنن كه من و امثال من از اين گيجي در بيايم
منطقه من پيام نوره ( پونك) و ميخوام اشتراك با سرعت 128 يا 256 بگيرم
از بين مجموع نظرات در تاپيك هاي مختلف به اين نتيجه رسيدم كه آسياتك و شاتل و سپنتا و پارس آنلاين و صبانت و امپراتور همشون هم خوبن هم بد !!!!
آخه مشكل اصلي هم اينجاست كه همه شركتها ميگن بايد مودم رو از خودمون بخري و الا فكر كنم ميشد آدم از هر كدوم يك ماه اشتراك بگيره بينه چي به چيه و كدوم بهتره
يه چيز ديگه هم بگم، من دانشجو هستم و حداقل هفته اي 3 يا 4 روز تهران نيستم، به نظرتون اشتراك adsl براي من با اين شرايط مقرون به صرفه هست؟؟
تورو خدا يه كمكي كنيد از اين بلاتكليفي و سر درگمي تو انتخاب شركت براي ADSL بيام بيرون!!
شما میتونی خودت مودم بخری. الزامی بر خرید از خود شرکت نیست.نقل قول:
چون تهران نیستی محدودیت دار بگیر. که هم سرعتشون بیشتره و هم ارزونتر. شاید 2 گیگ هم کافی باشه برات.
تقریبا مهم نیست از چه شرکتی میگیری. بالاخره هر شرکتی یه حسن و یه عیبی داره.
آسیاتک و صبانت و شاتل همشون خوبن.
ممنون از نظرتون.
سلام
من با برنامه wentafaxکار میکنم خیلی فکس میزنم وقتی adslمیگیریم با این مودم ها هم میشه فکس زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طرز کارش فرق میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
adsl فرقی نمیکنه
من یکی از دوستام تبریزه اشتراک صبانت گرفته 128Kbps ماهی 15000تومن بعد شبا سرعتش میشه 1Mb من که شاخ در اوردم با این قیمت شبا بشه 1Mb فوق العادست
واقعا یه همچین سرویسی هست؟اگه هست صبا تو تهرانم میده؟کسی از شماها داره؟
کاشکی منم ساپورت میکردن این شرکتا منم سرعت بالا میگرفتم علکی باید 55 تومن پول 128 نامحدود بدم میتونستم 512 بگیرم محدود حیف...
اره صبانت شبا سرعتش بالا میرهنقل قول:
سلام
من می خوام تو تهران اینترنت adsl بگیرم
سرعت 128 برام کافی هستش... اما می خوام هزینش زیر 14، 15 تومن باشه
و ترجیحاً شبانه رایگان داشته باشه
منطقه مخابراتی من توحید هستش...
شما کدوم شرکت رو پیشنهاد می کنید؟
سلامنقل قول:
پیش شمارتون را اعلام کنید
ممنون:11:
نرخ و قيمت و سرعت امپراطور هم مثل صبانته؟ يا اينكه فرق داره؟نقل قول:
يه سوال ديگه هم بپرسم، نزديك بودن ISP به محل خونه آدم براي گرفتن ADSL مهمه؟ تاثيري تو سرعت ميذاره؟
دوست عزيزنقل قول:
1. با مشاهده وب سايت هردو شركت قيمتها را با هم مقايسه كنيد. در ضمن امپراطور نماينده صبا است.
امپراطور:صبانت:کد:http://www.emperatoor.net/html/price_list.html
2. نزديك بودن مركز تلفن به منزل در سرعت اينترنت شما تاثير بسزايي دارد نه ISP .کد:http://www.sabanet.ir/sevice.asp
منم از adsl یه سال هست که اشتراک دارم 64 داشتم تا تابستون که 64 به کل برداشت 128 هم کرد 28 هزار تومن هزینش خیلی بالاست شرکتی هست که 64 یا 128 زیر 20 تومن باشه ؟نقل قول:
صبانت، سرعت 1 مگابيت رو ميده 15 هزار تومان!نقل قول:
نه نامحدود میخوامنقل قول:
نامحدود نداریم تقریبا.نقل قول:
ولی محدود آسیاتک ماهی 10 تومن داره شباش غیر رایگان. صبانت هم 13 تومن شباش رایگان.
شاتل هم سرویس آرتش 64 نامحدود داره ( یا حداقل قبلا که داشت! ) میده 15800
لینک شاتل:کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
اره شاتل قیمت 64 ش بد نیست این هزینه راه اندازی رو برای من که خطم قبلا رانژه شده میگیرن باز ؟اگه بخوام ؟نقل قول:
نقل قول:من که دارم راضی هم هستم.کد:www.shahrad.net
با سلامنقل قول:
عصر تلکام 64 نامحدود رو میده 135000ریال و128 محدودیت دار رو میده70000ریال ولی بهتره شما خودت یه سری به سایتش بزنی چون من از کیفیتش خبر ندارم ولی میگن اولینisp مجوز دار بوده.
ممنون این شهراد خیلی قیمتش خوبه ولی بدشانسی انگار 7745 ساپورت نمیکنهنقل قول:
نقل قول:
ممنون سایتش چیه ؟
خواهش میکنم.نقل قول:
نقل قول:
کد:www.asretelecom.com