سلامنقل قول:
اینم فایلش مشکل داره
دانلود کردم ولی اجرا نمیشه
Printable View
سلامنقل قول:
اینم فایلش مشکل داره
دانلود کردم ولی اجرا نمیشه
دوست عزیز خیلی لطف کردی. من دانلود کردم و هیچ مشکلی برای پخشش نبود.نقل قول:
به نظر من اگر قرار باشه از 100 نمره بدیم نظر من اینه کهI8510 = 92 و I900 = 85 و U900 = 75 و N96 = 50 من N96 رو از N95 معمولی هم کمتر میدونم این گوشی به نظر من میبایست جاوا میبود تا سیمبین چون واقعا کشش این سیستم رو نداره و در مورد U900 این گوشی هیچ گونه ادعایی نداشت جز زیبایی که خدایی زیباست ولی از لحاظ دوربین و سرعت به نظر من خوبه من الان روش مموری 8 گذاشتم از 96 بهتر جواب میده ولی چندتا مشکل داره یکی صداش کمه یکی دیگه اینکه به نظر من صفحش کوچیکه در مورد 8510 هیچ کمبودی نداره بهت قول میدم این گوشی رو بگیری به خاطر کیفیت ساخت بالا بعدش هر گوشی رو تو دستت بگیری فکر میکی اسباب بازیه در مورد کیبورد من که بدون کیبورد این گوشی میمیرم اولا سایز کلید ها عالی بعدش من از جالی دکمه C خوشم میاد که موقع تایپ SmS بهت خیلی کمک میکنه فقط یک مشکل داره اینکه هنوز هیچ بازی و برنامه ای نیومده که با شتابسنج گوشی کار کنه فقط همین I900 هم که به نظر من مجانیه چون روز اول من بخاطر قیمت پایین این گوشی فکر میکردم اسباب بازی باید باشه نه گوشی قبلش من HD داشتم و TyTn II فروختمشون و PPC هیچی نداشتم تا اینکه عیدی بابام بهم I900 داد اول میخواستم برم عوضش کنم یک چیز دیگه بگیرم ولی دیدم اون گوشی که میخواستم باهاش عوض کنم هم کادو گرفتم بیخیال شدم و نگهش داشتم و الان هم اصلا ناراضی نیستم فقط رزولیشن صفحه یکی مشکل ساز میشه و صدای خروجی البته من دارم با 8510 مقایسه میکنم وگرنه در حد PPC عالیهنقل قول:
این بود نظرات بنده امیدوارم مفید بوده باشه:11:
سلامنقل قول:
من دو بار دانلود کردم ولی فایل مشکل داره
میشه لطف کنی تو یک سایت دیگه اپ کنین؟
مرسی
دوستان چرا ویندوز وستا گوشی را نمی شناسه؟
حسن نظرات شما اینه که با گوشی های مختلفی کار کردی و در عمل میدونی چه گوشی چه ویژگیها و چه کاستی هایی داره.نقل قول:
تنها شنیدن اینکه فلان گوشی اینقدر رم داره و دوربینش اینه و فلاشش از اون نوعه نمیتونه راهگشا باشه.
در حالی که یکی مثل شما با کار کردن با گوشی های مختلف در عمل میتونه به راحتی متوجه بشه چه گوشی چه کاراییهایی داره.
از اینکه وقت گذاشتی و نظراتتو نوشتی من به شخصه ازت متشکرم.
اگه با دانلودش مشکل داری به نظر من میتونی تو خود سایت youtube که دوستمون لطف کردند و آدرس فایل رو اونجا دادند نگاه کنی. چیز خاصی نیست که حتما دانلود کنی میتونی همونجا ببینی.نقل قول:
موفق باشی
نقل قول:
میشه مشکلت رو بیشتر توضیح بدی.
شما هر گوشی ای که دربارش اطلاعات خاستی بگو بهادر جان بخرتش بعد با بقیه مقایسش کنه:31:نقل قول:
من الان بررسی i8910 رو میخام اگه میشه با i8510 مقایسش کن و کلاً بگو می ارزه عوضش کنم؟:27:
بهادر جون بی شوخی میخام خودت اولین نفری باشی که i8910 رو میخری. تا اومد بپر از دوبی بخر زودتر از gsmarena ریویوشو بنویس دمت گرم:21:
مشکل من اینه وقتی میخوام گوشی را با پی سی سامسونگ وصل کنم در ویندوز وستا اون را نمی شناسه ولی xp به راحتی اون را میشناسه... ایا برای وستا دراور میخواد
این هم لینک دانلود samsung pc studio for vista حجمش هم حدود 63 مگ هست.نقل قول:
کد:http://www.soft-go.com/dapp/1153
بهتره با نمایندگی سامسونگ تماس بگیری اونها حتما این رو میتونند روی cd بهت بدند و لازم نیست کلی وقت بزاری تا دانلودش بکنی. اگه هم adsl خوب داری و میخواهی دانلود کنی که دوستمون زحمت لینکشو کشیدند و میتونی دانلود کنی.نقل قول:
موفق باشید.
سلام دوستان يكي از دوستانم تازه اين گوشي رو گرفته و تا چهار پنج روز اول با شارژش مشكل داشت ولي الان هر روز داره بهتر ميشه و حتي اسكرسن كپچر رو هم نبسته و شارژ خوب نگه ميداره
يه مشكل داره اون نميتونه فايلهاي AVi رو پلي كنه و نكته اينه كه اون از دبي گرفته من خودم از تهران گفتم برام بيارن نميدونم شايد گوشي اوت آپديت نباشه كه پلي نميكنه نظر شما چيه ؟
اين كه ميگي باتريش بهتر ميشه درسته منم به همين نتيجه رسيدم.در مورد پلي كردن avi ربطي به آپديت نداره كلاً بايد اجرا كنه ولي يه محدوديتي تو بيتريت داره.حالا يه فايل avi با كيفيت پايينتر امتحان كن ببين چي ميشه
مرسي من خودم بهش گفتم احتمالا بخاطر avi يش هست چون خودش كنورت كرده بود و يه سوال ديگه wmv پلي ميكنه ؟ اصلا كلا از فرمتهاي رايج و معروف كدومهارو پلي ميكنه ؟ چون يه wmv از وايرلس دانلود كرد ولي پلي نشد
منم همین مشکلو با فایل های avi داشتم.نقل قول:
تنها راهش هم همینه کی کیفیت اون فایلو بیاری پایین.:31:
اصلاً فايلهاي wmv رو نميشناسه ميتوني از core player استفاده كني كه همه فرمتهارو ميخونه ولي بديش اينه كه خيلي ضعيف عمل ميكنه يعني از پلير خود گوشي ضعيفتره مثلاً فيلم گرفته شده با دوربينشو اگه benchmark كني فكر كنم 60% ميزنه.واسه فيلم ديدن فكر كنم فيلماي vcd رو راحت پخش كنه آخه كيفيتي ندارن.راحترين كار اينه كه فيلمارو با jet audio كانورت كني به 320x240 ديگه راحت پخش ميكنه كيفيتشم واسه گوشي اصلاً كم نميشه.با اينكه تو اين زمينه خيلي قويه ولي هنوزم ضعيفه اگه core player درست كار ميكرد خيلي خوب ميشد. من فيلم i8910 و گزاشتم روش فقط صداشو پخش ميكرد.ديگه فكر نكنم i8910 تو اين زمينه كم بياره.
سلام
من آی8510 ندارم ولی میتونم کمکت کنم
واسه فایلهای AVI از core player استفاده کن
DVIX که خود گوشیتون پخش میکنه
WMV هم کلآ core player تنها پسوندی که ساپورت نمیکنه همین هست ! ولی خوشبختانه سیمبین جدید یعنی 9.3 که گوشی شما هم دارتش :دی میتونه WMV رو پلی کنه !!
بنظرم core player خیلی خیلی نرم افزار قوی ای هست !
اگه کیفیت فایل Avi خیلی بالا باشه با coreplayer تصویر به صورت آهسته پخش میشه که حتی ارزش دیدن هم نداره.
اگه کیفیت AVI رو بیاری پایین خود گوشی بدون هیچ مشکلی اونو پخش میکنه.
متاسفانه اصلاً فايلهاي wmv رو نميشناسه.core player هم مثل اينكه iva 2 رو نميشناسه(چيپست شتابدهده فايلهاي تصويري البته دقيق يادم نيست)واسه همين قدرتش از پلير خود گوشي پايينترهنقل قول:
آقا Avi فقط نباید رزولیشنش از 640* 480 بیشتر باشه وگرنه بیت ریت هیچی باشه مشکل نداره رزولیشن رو بیار پایین مشکل نداره من تا 1280* 728 هر روش نگاه کردم بدون هیچ کندی و مشکلی فقط یک مشکل داشت نوشت سرعت صدا زیاده فقط تصویر پخش میشه
خيلي جالبه تو مشهد اصلا هيچ جا اين گوشي رو نداشتن!!!!
سلام دوست عزیز. لطفا به این توجه کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر چی بیشتر می خونم گیج تر میشم . بالاخره این گوشی مشکل باتری داره یا نه ؟ بعضیا میگن با استفاده معمولی روزی یه بار شارژ می خواد بعضیا میگن اینطوری نیست و حداقل 2 روز شارژ نگه می داره . من از مدیران این بخش خواهش می کنم یه بررسی انجام بدن تا درست ترین نظر در این مورد منعکس بشه .
خود من حداقل 50 صفحه رو خوندم ولی الان ازلحظه اول دودل ترم که این گوشی رو بخرم یا نه ؟
آقا من بهت تضمین میدم که مشکل نداره من الان نوشو که خرید از شنبه تا امروز هنوز شارژش نکردم الان 1خونه شارژ داره که هنوز هم میره ولی قصد دارم بزنمش به شارژ:27:نقل قول:
شما اگه میخواهی بخری بخر مطمئن باش مشکل نداره :11:
شما چند خریدی؟ با گارانتی خریدی یا بدون گارانتی؟ توجعبه اش چه چیزایی داره؟ لطف کن بگو ساخت کدوم کشوره و دقیقا چه عبارتی نوشته؟نقل قول:
با تشکر
دوست عزیز این اصولا جز ویژگیهای باطریه که در چندین بار اولین شارژها خوب عمل نمیکنه و معمولا شارژ کاذب نشون میده اما بعد از چندین بار پر و خالی شدن به رویه مطلوب خودش میرسه.نقل قول:
این نه تنها در مورد باطری موبایل بلکه هر وسیله الکترونیکی دیگه ای که دارای باطری قابل شارژ باشه همینه.
شما با این پیش فرض میتونی خودت از کسانی که مدتهاست این گوشی رو دارند سوال کنی. اکثر دوستان جواب میدند باطری این گوشی در حد مطلوب انتظار عمل میکنه و هیچگونه مشکلی نداره.
حالا قضاوت با خود شماست.
موید باشید
من روز اول كه گوشي رو گرفتم باتريش مشكل داشت شب تا صبح دو تا خط كم ميكرد آپديت هم بود.بقيه ميگفتن باتريش درسته و من فكر كردم باتري من تقلبيه ميخاستم عوضش كنم ولي صبر كردم يكم گزشت هي بهتر شد تا حدود 3 هفته كه گزشت باتريش كاملاً عادي شد.الان ميشه بگي باتريش خوبه ولي عالي نيست.در كل اصلاً به مشكل باتريش فكر نكن بخر خيالت راحتنقل قول:
1. گذشتنقل قول:
2. می خواستم
نمره: 18
موید باشید
سلام
امروز با نمایندگی سامسونگ خ جمهوری - شیخ هادی تماس گرفتم گفت گوشی اومده و قیمتش شده 505 تومان
البته تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم قیمتشو باگارانتی اصلی زده بود 488
خلاصه مثل اینکه به قیمت واقعی رسیده. دوستانی که میخواستند بگیرند زودتر دست بجونبونند.
موفق باشید
ممنون. اميدوارم زودتر اينجا هم برسه. اصلا سامسونگ تو مشهد نمايندگي داره؟!!! اين همه تبليغ اين گوشي و پيكسون رو در و ديوار و بيلبود هست ولي اين همه مغازه اي كه من ديدم نداشتن!!!
مگه میشه نمایندگی نداشته باشه!!!!نقل قول:
بفرما این هم نمایندگی رسمی مایکروتل در مشهد:
موبایل آی آر
آدرس: مشهد، بلوار مدرس، پاساژ ایران کالا، پلاک 214 و 215
موفق باشید
دوستانی که جدیدا این گوشی رو خریدند لطف کنند وبنویسند این گوشی ساخت کجاست و دقیقا چه عبارتی روی کارتنش برای کشور سازنده نوشته شده.
با تشکر
بهادر جان صداي هدفون i8510 بهتره يا N96 ؟
آقا شبی یکم سرم خلوته مقایسه N96 و I8510 رو براتون قرار میدم Ok
سلا ملکوووون
ختاب به همه دوستان باطری اين گوشی مثل n95 هست تموم شد رفت خودتون هم ميدونيد که نصف اين تا پيک رو در
باره باطری اين گوشی حرف زديم واقعاً اين گوشی هيچ چيز ديگه نداره بحث کنيم دوستان بار ها گفتم بازم
ميگم بد از يکی دو هفته باطری اين گوشی به راحتی جواب ميده بدشم با باطری n95 8gb وn95...
يکی هستن ولی چون اولش کمه اينقدر تو چشمه بازم ميگم به خدا به پير به پيغامبر مشکل نداره
در باره چيزايه مهمتر بحث کنيد :weird:
من از همون اول که p30world رو تو گو گل پيدا کردم و تا پيک اين گوشی رو اولين با ر ديدم(خيلی وقت پيش)
داستان همين بود هنوز هم بحث عوض نشده يکی ميگه باطری بده يکی ميپرسره آيا بده يکی هم مثل
من ميگه بخدا بد نيست
دو هفته دندون رو جيگر بزارين خوب ميشه
دوستان يه نرم افزار با سه اينکه با شتاب سنج بشه آهنگ رو عوض کرد وجود نداره ؟
منظورم مثل w910 هست که با حرکت عوض ميکن
دوستانی که بازی های توپی رو گوشی ريختن بسه ما هم اگه ميتونن لينک بزارن
که بقيه هم حال کنن
سلام
آقا امشب يكي از دوستان يه n96 گرفته بود.بهش گفتم اين چيه گرفتي.گفت از سامسونگ خيلي بهتره.تو gsm گفته i8510 فقط دوربينش بهتره و در كل بين اين دوتا n96 بهتره.منم اعصابم ريخت بهم گفتم بيا كل صدا بندازيم.بعد يه آهنگ گزاشتم كه صداش خيلي زياد بود اكولايزرم آخر بود وقتي آهنگ گزاشتم بچه ها با تعجب نگاه كردن صداش خيلي بلند بود بعد اون كه n96 داشت گفت همين آهنگرو واسم بفرست واسش فرستادم.صداش منو ياد p990 مينداخت.البته صداش بلندتر از p990 بود ولي در برابر i8510 اصلاً كيفيت نداشت صداشم كمتر بود.بعد برنامه spmark رو واسش فرستادم كه تست كنه ببينه چند امتياز ميگيره زد روش كه نصبش كنه eror certificat expired داد گفتم تاريخشو يكم ببر عقب گفت صبر كن نگاه كردم ديدم گوشيش ريست شده رو گوشيش فقط يه xplorer بود. آخرش حاظر نشد نصبش كنه.يه عكس كه ميخاست باز كنه كلي طول ميكشيد.كلاً يكم حالش گرفته شد و منم كلي حال كردم.
کسی نیست جواب بده؟ این که یه تقاضای خیلی سادست.نقل قول: