لطف کنید ادرسه فروشگاهه کریستالو بدید
Printable View
لطف کنید ادرسه فروشگاهه کریستالو بدید
من اي پاد 8 گيگ 2جي دارم نه ميتونم آهنگ بريزم نه برنامه نه بازي و .... وايرلس هم كه ندارم چيكار كنم؟
دروغ چرا؟؟؟نميدونم!!!نقل قول:
ممنون
ولی یه چیزی
مگه اکبند نیست چجوری mb بگیرم؟
زود جواب بده لطفا عصر میرم بخرم
از خود فروشنده بپرس شايد بدونه!!!!
به هر حال ببخشيد ديگه يه چيزي گفتم ، فكر نكردم چطوري بايد فهميد!!!!
مجتمع کامپیوتر پایتخت - طبقه همکف - کنار پله برقی - پشت ویترین و تابلو و ایناش هم Apple زیاد داره که زود تابلو بشه! ...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:این چیزی که بعنوان MB و MC مطرح شد ، در حقیقت همون بحث نسل ها هستش که MB نسل دومه و قابل jailbreak و MC نسل سومه که همه این بحث ها سرشه ... بنابراین یه راهش هم اینه که به خود فروشنده بگی "آقا من نسل دوم میخوام" و اون هم واقعاً راستش رو بگه ... ضمن اینکه بهرحال باید پای حرفش وایسه ، یعنی اگه شما گفتی نسل دوم می خوام و بعدش فاکتور کرد (با قید سریال و مشخصات) و شما بازش کردی و دیدی که MC هستش یعنی جنس نادرست بهت داده و مجبور عوضش کنه ...نقل قول:
ممنون از جوابت اما آيپاد من هم كه نسل 2 هست MC هست ....نقل قول:
این چیزی که بعنوان MB و MC مطرح شد ، در حقیقت همون بحث نسل ها هستش که MB نسل دومه و قابل jailbreak و MC نسل سومه که همه این بحث ها سرشه ... بنابراین یه راهش هم اینه که به خود فروشنده بگی "آقا من نسل دوم میخوام" و اون هم واقعاً راستش رو بگه ... ضمن اینکه بهرحال باید پای حرفش وایسه ، یعنی اگه شما گفتی نسل دوم می خوام و بعدش فاکتور کرد (با قید سریال و مشخصات) و شما بازش کردی و دیدی که MC هستش یعنی جنس نادرست بهت داده و مجبور عوضش کنه ...
البته اين بحث ما فكر نكنم به جايي برسه و دوستمون فك كنم تا حالا خريده داره حالشو ميبره!!!:دي
احمد جان فکر کنم سری های جدید که از کارخونه اومدن بیرون همه MC هستند یعنی ماله شما هم شاملش میشه ولی سخت افزار تغییری نکرده... بخاطر همینم هست که فکر کنم با فریم ور های تاچ تو جی ها قدیمی دانگرید نمیشه و با بلک رین هک نمیشه.
من 6220 دارم و میخوام گوشیمو عوض کنم میارزه یه گوشی ارزون بگیرم و با بقیه اش یه ایپاد بگیرم؟؟؟!!!
فرق ایپاد با آیفون 2g چی هستش؟؟؟!!!
یکی میگفت آیفون 2g ارزون شده قیمت آکبندشو دارین؟؟؟!!!
مرسی...!!!
سبز باشین...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت آیپاد ۲جی هشت گیگ الان ۲۲۵ تومنه
فرقش با آیفون غیر از تلفن دوربین و میکروفن هم نداره
کلن به قیمتش چیز خیلی خوبیه
1.اساتید قیمت 16 گیگ اون چنده ؟ مموری میخوره دیگه ؟
2.برای جیل برک کردن چند مگ فایل باید به طور کلی دانلود کرد > ؟
3.ما که اینترنت پر سرعت نداریم میتونیم از پک نرم افزاری برای نصب نرم افزار استفاده کنیم ؟
سلام
بچه ها خریدم
225
از همه تشکر میکنم
یه سوال
برنامه ای هست که وقتی دستگاه رو روشن میکنیم کد بخواد
بد بزاره وارد شیم؟
ممنون
mc هست
اصلا mb گیر نمیاد
گفتم که بدونید
پیروز باشید و سبز
1- 16 گيگ ديگه توليد نميشه.8 گيگ 225 و 32 گيگ 345 ، 64 گيگ هم كه ... - نه ؛ مموري نميخوره ...نقل قول:
.اساتید قیمت 16 گیگ اون چنده ؟ مموری میخوره دیگه ؟
2.برای جیل برک کردن چند مگ فایل باید به طور کلی دانلود کرد > ؟
3.ما که اینترنت پر سرعت نداریم میتونیم از پک نرم افزاری برای نصب نرم افزار استفاده کنیم ؟
2-فرق ميكنه روشاي مختلف اما اين روش آخريه كه معرفي شده 600 كيلوبايت!!!
3- 100% -من هم يه پك كامل نرم افزار و بازي گرفتم ...
مبارك باشه ...:20:نقل قول:
بچه ها خریدم
225
از همه تشکر میکنم
یه سوال
برنامه ای هست که وقتی دستگاه رو روشن میکنیم کد بخواد
بد بزاره وارد شیم؟
ممنون
در مورد برنامه هم نمي دونم ...
يه تست اگه دوست داري بزن ببين جيلبريك ميشه يا نه به روش Blackra1n .اگه چيزيش شد ولي خواهشا" به من گير نده ...:46:
اما .....
اگه كسي مك بوك داره يا روي PCش مك نصبه بگه كه برنامه ي PwnageTool 3.1.4 از Dev-Team كه همه ي آيفون ها و آيپاد تاچ ها به جز تاچ 3 جي رو جيلبريك ميكنه براش بذارم و نحوه ي كار با اون رو ...:20:
اين هم از Dev-Team عزيزتون كه فقط برا مك گذاشته برنامه رو و روي ويندوز كار نميكنه ...:41:
:8::8::8::8::8:
و اما ....
اگه كسي خواست به 3 دانگريد كنه با احتمال زياد به مشكل بر مي خوره و از آيتونز هنگام ريستور ارور دريافت ميكنه اما با اين برنامه كه الآن ميذارم اين مشكلا حل ميشه و ارور نميده و ميتونيد راحت به 3 دانگريد كنيد بعد راحت با RedSnow جيلبريك كنيد ...:46::46::46:
آيپاد تاچ نسخه هاي 1 و 2 رو ساپورت ميكنه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://ih8sn0w.jaredp.info/iH8sn0w%20-%20iREB%20V3.1.2%20For%20Windows-English.zip
باز هم من مسئوليتي قبول نميكنم ...
اما كسي كه آيپاد ميگيره بايد يكم هم جرات داشته باشه ...
آيپاد چيزي نيست كه به سادگي خراب بشه و چاره ي نهايت مشكلي كه پيش مياد يه اينترنت ADSL به بالاست ...:10::10:
پس يكم جرات به خرج بديد ...:11:
يا حق ...
یه چیزی الان دیدم که جالب بود
آیپاد نسل جدید قابلیت FM Transmitter هم داره که البته هنوز ازش اپل استفاده نکرده
احمد جون مشکلت حل شد با برنامه ی بالا؟
نه!!!نقل قول:
احمد جون مشکلت حل شد با برنامه ی بالا؟
برادر محترم كه آيپادم دستشه تا به حال خواب بودن نتونستم بهش بگم امتحان بكنه!!!!
آره مال منم MC هستش. قدیمی هم پیدا میشه ولی ... مبارکت باشه .نقل قول:
mc هست
اصلا mb گیر نمیاد
آخه احمد جون بحث جرات نیست. مشکلی که هست الان دقیقا کسی نمیدونه که باید از کدوم Jailbreak با چه firmware روی چه مدلی از iPod و روی چه سیستم عاملی کار کنه! بنظر من اگه همینجوری بریم جلو اسمش بیگدار به آب زدن باشه تا ترس، البته این نظر منه. تعریف نباشه اما یکی از اولین کسایی که درایور BenQ واسه 360 رو کپی خور کرد من بودم که الان آموزشش هم تو ---------- مال منه. اما بازم میگم چیزی که الان مانع میشه نبودن یه Source درست حسابی و مطمئنه. زمان معلوم میکنه، من فک کنم که باید فعلا صبر کرد، نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم .نقل قول:
اما كسي كه آيپاد ميگيره بايد يكم هم جرات داشته باشه ...
آيپاد چيزي نيست كه به سادگي خراب بشه و چاره ي نهايت مشكلي كه پيش مياد يه اينترنت ADSL به بالاست ...
پس يكم جرات به خرج بديد ...
بازم از تلاشی که اینجا واسه اخبار و آموزش میکنی ازت ممنونم .
شما کدوم فریم ورو میگی اتفاقا همه چی تقریبا مشخصه... یعنی تکلیف معلومه که کی باید چه کار نه و کی باید صبر کنه و اینا...
حتما ميدونين اما براي اونايي كه نميدونن
زير جعبه آيپاد نوشته كه شمارش MB هست يا MC
بنابراين قبل از باز كردن جعبش ميشه فهميد
هر چند به نظر من MC بهتره چون ممكنه بعضي از سخت افزارهاي داخليش جديدتر و در نتيجه بهتر باشه مثلا همون چيپ واي فاي
نگران جيلبركش هم نباشيد دير و زود داره سوخت و سوز نداره همشون به زودي جيلبرك خواهند شد
آقا راه تشخیص آیپاد جدید 32 با قدیم 32 دقیقا از روی جعبه تنها چیه دقیقا؟
بچه ها دو سوال
اول اینکه چجوریمیشه فیلم و عکس رو مخفی کرد
دوم اینکه نگاره یه محافظ صفحه داشت
14 هزار
بخرم؟
از خش افتادن صفحه خیلی میترسم
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
من iPod ندارم ولی میدونم که مانیتورش ضد خش (Scratchless) اگه درست بنویسم، هستش
واسه صفحه نگران نباشنقل قول:
از خش افتادن صفحه خیلی میترسم
به این راحتیا خش نمیفته
ولی پشتش خیلی خش میگیره
در حالت عادی چنین کاری عملی نیستنقل قول:
اول اینکه چجوریمیشه فیلم و عکس رو مخفی کرد
وقتی جیلبریک کردی بگو تا راهنماییت کنم
به به آقا حمیدنقل قول:
آقا راه تشخیص آیپاد جدید 32 با قدیم 32 دقیقا از روی جعبه تنها چیه دقیقا؟
چطوری قربان؟
از رو پارت نامبر فکر کنم باید فهمید
۳۲ قدیمیا mb هستند
جدیدا mc
ممکنه یکی به من بگه دقیقاً بین iPhone 1G و iPod Touch 2G چه تفاوت های نرم افزاری و سخت افزاری وجود داره؟
می خوام iPhone بگیرم ولی 3Gs , 3g خیلی گرون هستن.
از نظر نرم افزاری اپل یه خوبی که داره اینه که شما دستگاهو گرفتی دیگه تا آخر میتونی OS رو آپدیت کنینقل قول:
ممکنه یکی به من بگه دقیقاً بین iPhone 1G و iPod Touch 2G چه تفاوت های نرم افزاری و سخت افزاری وجود داره؟
از این نظر واقعن عالیه
یعنی 3GS که با OS 3.0 اومد همون OS 3.0 واسه آیفون نسل اول و آیفون 3G هم ریلیز شد
OS آیفون نسل۱ و آیپادتاچ نسل۲ هم الان هردو OS 3.1.2 هستند و فرق خاصی ندارند
از نظر سخت افزاری خوب آیپاد تاچ خیلی بروز تره (حتی از آیفون 3G)
ولی تا میتونی سعی کن آیفون 3G بگیری (حتی دست دو)
سلام دوست من...نقل قول:
خوبی شما؟
آواتارت خیلی باحاله...الان بک گروندمم همینه با این Leopard ه کلی حال می کنم....
یکی از دوستان میگفت انگار پشت آیپاد جدیدا زده bluetooth 2.1.... ولی از راهی که شما هم گفتی میشه فهمید ممنون از راهنماییت...
ببین صفحه به راحتی خش نمیفته ولی خش میفته ضد خش اینا هم واسه من کاربرد نداشته.... یه محافظ ال سی دی ارزون بگیر... اونا دیگه خیلی گرون میدن بیا علائالدین اینا 1 تومن یا نهایتن 2 تومن بگیر...نقل قول:
ممكنه قيمت روز iPhone 3G رو بگيد؟نقل قول:
همينطور قيمت روز iPhone 1G.
ممنون:10:
قیمتها:نقل قول:
ممكنه قيمت روز iPhone 3G رو بگيد؟
همينطور قيمت روز iPhone 1G.
آیفون ۳جی هشت گیگ:
نو: ۶۸۰ دست دو: ۴۸۰-۵۴۰
آیفون نسل۱ هشت گیگ:
نو: موجود نیست دست دو: ۳۵۰-۴۵۰
خب iPhone 1G كه ظاهرا از دور خارج شده و امكاناتش محدوده.
پول iPhone 3G رو هم كه ندارم.
Result==> يك iPod touch 2G ميگيرم.
منطقي هست نظرم؟
ماكزيمم ميخوام 400 خرج كنم.
آيا كيفيت صداش واقعا اينقدر پايينه كه 10% mp3 player sony هستش؟
اين كه خيلي بد):
با ۴۰۰ تومن یه آیپاد تاچ ۳۲ نسل ۳ بگیر با یه گوشی ۶۰ تومنی
آیپاد تاچ ۳۲ گیگ نسل۳ : ۳۴۵ تومن
کیفیت صدا هم من نظری ندارم
چون پلیری غیر از آیپاد نداشتم
با سلامنقل قول:
بگیر شک نکن
اسپیکرش معمولیه
یعنی یه نفرس
ولی با هدست عالیه
آقا من هیچی از آیپاد نمیدونم.
منظورم از هک و این چیزاشه.
منظور از جیلبرک همون هک کردنه دیگه ؟
الان آیپاد تاچ رو تو ایران از کجا میشه خرید ؟
قیمتش مدل های مختلفش (16 گیگ و 32 گیگ و ...) چنده ؟
هکش راحته ؟
mc یا mb یعنی چی ؟
اگه بجوابین ممنون میشم.
با سلام
تو علا الدین unvisible shield پیدا میشه؟
و در قسمت تغییرات قسمتی هست یه نام bluetooth
که وقتی روشن میکنی شروع میکنه به سرچ
قضیه اش چیه؟
یعنی بازی و برنامه کرکی رو اجرا کنهنقل قول:
جیلبریک=هک
پایتخت
از 225 به 450
هکش؟ هی سخت نیست
mc جدیداس و mb قدیمی ها
از اون بلوتوث ميتوني براي Share كردن عكس استفاده كني و براي هندزفري بلوتوث ...نقل قول:
با سلام
تو علا الدین unvisible shield پیدا میشه؟
و در قسمت تغییرات قسمتی هست یه نام bluetooth
که وقتی روشن میکنی شروع میکنه به سرچ
قضیه اش چیه؟
اينطور بگم شما سخت افزار بلوتوث داري اما ظبق قوانين مسخره ي كپي رايت (البته براي ما ايرانيا :دي) و سياست حالگيري اپل نميتوني براي ارسال و دريافت فايل استفاده كني ازش ...
راستی احمد جون واسه iPod مثل iPhone، چیزی تو مایه های ibluetooth داریم که این مشکلو حل کنه ؟نقل قول:
اينطور بگم شما سخت افزار بلوتوث داري اما ظبق قوانين مسخره ي كپي رايت (البته براي ما ايرانيا :دي) و سياست حالگيري اپل نميتوني براي ارسال و دريافت فايل استفاده كني ازش ...
روزی که آیبلوتوث ریلیز شد برنامه نویسش گفت که تو ورژن ۲ آیپاد رو هم ساپورت خواهیم کرد (و احتمالا 3Gs)نقل قول:
راستی احمد جون واسه iPod مثل iPhone، چیزی تو مایه های ibluetooth داریم که این مشکلو حل کنه ؟
حالا کی ۲ میاد الله اعلم :دی