سلام
دوستان کسی میدونه که چطور میشه آپدیت اوست رو برداشت و روی یه سیستم دیگه استفاده کرد به عبارتی آپدیت آفلاین :46:
Printable View
سلام
دوستان کسی میدونه که چطور میشه آپدیت اوست رو برداشت و روی یه سیستم دیگه استفاده کرد به عبارتی آپدیت آفلاین :46:
روشش توضیح داده شده. سرچ کنید.نقل قول:
نقل قول:
آدرسش توی p30 لطفا :10:
امیر جان ببین این روش جواب میده؟!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6597562&postcount=1243
جایی که avastرو نصب کردی برو تو پوشه avast دو تا پوشه setup و defs رو پیدا کن و اونو تو یه سی دی یا فلش پاک کپی کن بعد تو کامپیوتری که میخوای آواست اون رو آپدیت کنی برو تو safemode و این دو تا فایل رو تو جای نصب avast و این دو تا رو جایگزین setup و defs اون کن.اینجا هم بری بد نیست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس
فقط پوشه def کافیه. پوشه setup خود برنامه رو هم آپدیت می کنه.
از مسعودجان ناظر محترم هم می خوام که پست آموزش آفلاین آپدیت کردن رو به پست اول اضافه کنند.
تا از این بحث های تکراری جلوگیری بشه و محتوای مفید بیشتری داشته باشیم.
با تشکر
من الان 3 ماهه با این روش ویروس کش avast محل کارم رو بدون مشکل آپدیت میکنم و از هر دو فایل defs و setup استفاده میکنم.نقل قول:
من از وقتی 7 و نصب کردم آپدیت نمیشه. کسی میدونه مشکل کچاست؟ adsl داتک دارم. تو مرحله initial گیر میکنه
از تنظیمات. گزینه Troubleshooting رو انتخاب و Reset Factory Settings رو کلیک و دکمه Reset Now رو بزنید.نقل قول:
بله بدون مشکل آپدیت میشه منم نگفتم نمیشه. ولی پوشه Defs مخصوص دیتابیس هست. setup هم برای ورژن و خود برنامه هست که اگر نسخه جدیدی اومده بود باید ریخت. نه در هر دفعه(در واقع کار اضافی هست)منظورم این بود.نقل قول:
مشکل من از zone alarm بود که اوست و بلاک میکرد با اینکه قبلا allow کرده بودمش. کسی تا حالا از قابلیت ریموت avast 7 استفاده کرده؟
سلام
من دوتا سيستم دارم كه از طريق مودم adsl شبكشون كردم.
روش nod32 نصب بود.
بعد از نصب آنتي ويروس avasat سيستمم بعد از روشن شدن هنگه يسره.هيچ كاري نميشه كرد.
تازه اون سيستمي كه شبكه بود باهاش هم آيكن هاي دسكتاپش حذف شده!!!!!!!!!
چيكار كنم....تو دفتر فني مهندسي هستم كلي نقشه دارم....
اگر اوست چیزی پاک کرده برین داخل Virus Chest ببینین. در غیر اینصورت به اوست ربطی نداره.نقل قول:
آدرس: Maintenance-Virus Chest
هنگ اولیه هم بخاطر اسکن اولیه اوست هست که البته من بیشتر روی XP این مشکل رو دیدم. اینقدر هم زیاد نیست و سریع رفع میشه. شما اوست رو غیرفعال کن امتحان کن. ببین فرقی می کنه یا نه. اگر فرق نکرد که هیچ. ولی اگر فرق کرد برای همون اسکن اولیه هست.
اون قابلیت برای کارهای ضروری هست. برای کارهای معمولی از Team Viewer استفاده کنید که قابلیت هاش از ریموت اوست خیلی بیشتره.نقل قول:
سلام از avast خیلی راضی هستم ولی ویندوزم را عوض کردم حالا فایروال avastکه میرم برا بلاک کردن بعضی از برنامه ها errorمیده پیام do nt send میاد و انتی ویروس exitمیشه قبلا اینطورینبود راهنمایی کنید
دوستان سلام
من اواست میخواستم ارتقاء بدم به ورژن جدید ولی حتی با پاک کردنش هنوز داخل سیستم هست ریستارت کردم ولی بازم نشد اواست میخوام نسب کنم بعداز لودینگ اول برنامه بسته میشه وهیچ اتفاقی نمیفته ...
از برنامه انیستالر استفاده کردم ولی اواست توی لیستش نیست حالا چکار کنم......
سلام
دوستان چطوری مخربی رو برای آواست بفرستم؟
وارد قسمت chest َو و add بزن و فایل رو وارد قسمت chest کن و بر روی فایل کلیک راست و سند رو بزننقل قول:
یا از سایت زیر هم میتونی ارسال کنی
در قسمت subject/topic گزینه repot undetected malware رو بزن
یه سوال دیگه:
این Cloud Service به چه دردی میخوره؟!
من که هر وقت روش کلیک کردم این شکلی بود
من اواست 7 رو نصب کردم.ولی خیلی سیستم رو کند کرده.حتی زمان استارت اپ 5 6 برابر شده.قبلا با اواست 6 این مشکل رو نداشتم .ایا تنظیمات خاصی داره یا این که باید بی خیال اواست 7 بشم؟
دوستان من نسخه 6.0.1367 را دارم الان بعد از 20 روز لایسنسش پرید چیکار کنم حالا؟
نسخه فری رو نصب کنید.نقل قول:
من از نود خسته شدم ومیخوام کوچ کنم به این آنتی ویروس فایروال هم داره ؟ واقعا رایگان آپدیت میشود ؟مشکل کند کردن سرعت داره یانه مثل نود سیستم رو کند نمیکنه؟
سلامنقل قول:
نسخه را یگان این محصول فایروال نداره
ولی نسخه اینترنت سکیوریتی این محصول فایروال هم دارد !خیر سیستم را به هیچ وجه کند نمیکنه
خوب مجانی Avast رو دانلود کن . کنارش یه فایروال کومودو یا online armor بریز . فقط اگه کومودو ریختی باید بعضی از گزینه های Defence + مثل sandbox رو off کنی تا با آوست تداخل پیدا نکنه . در مورد کومودو هم حتما دقت کن که نسخه ی فایروال خالی (فقط فایروال) رو دانلود کنی .نقل قول:
سلام دوستان من این اوست اینترنت سکیوریتی رو نصب کردم ولی هر موقه می زنم آپدیت سریع تموم میشه و اغلب میزنه 0kb دانلود کرده آیا این همه کم کم ایدیت هاش می آید یا این اوست من مشکل داره؟؟؟؟؟
سلام
دوستان كسي كي جديد براي avast! Internet Security7 داره لطف كنه
مرسي
اوست آپدیت کمی در روز داره. طبیعی هست و مشکلی نیست.نقل قول:
با سلام.من در نصب Avast Internet Security مشکل دارم که در شات های زیر میبینید.ستاپ نصب نرم افزار اصلا شروع به نصب شدن نمیکنه و ارور زیر رو میده.از سایت پی سی ورد دانلود کردم و این مشکل رو داشتم...از سایت دیگری هم دانلود کردم ولی مشکل پابرجاست ! لطفا علت ارورهای زیر و راه رفع آن را بیان کنید.با سپاس
كي براي avast! Internet Security7 لطفا"
من از NORTON به AVAST رو آوردم چون با اینکه همیشه آپدیتش می کردم باز هم کمتر از یک ماه نمی کشید که سیستمم ویروسی می شد!
به هر نحو ... الآن من نسخه pro رو دانلود و key که دوست خوبمون گذاشتن فعالش کردم؛ اما وضعیت فایوال رو "خاموش" نشون می ده و وقتی "آغاز" رو می زنم می نویسه "نمی تواند فایروال را راه اندازی کند!"
سلام دوستان ، عیدتون مبارک
از دیروز اوست 7 رو نصب کردم و امتحانش میکنم . واقعا فوق العاده شده . تصمیم دارم به عنوان آنتی ویروس اصلیم استفاده کنم .
ولی یه مشکل کوچیک برام پیش اومده . البته از نسخه اینترنت سکیوریتی استفاده میکنما .
دیروز مشکلی نداشتم امروز هر برنامه ای رو که اجرا میکنم با تاخیر اجرا میشه و علتش هم قابلیت File system shield هست که هر برنامه یا اسکریپتی که اجرا میشه رو اسکن میکنه .
حالا سوالم اینه که اگه فقط تیک گزینه اول رو بردارم مشکلی پیش نمیاد ؟؟ فقط برنامه های اجرایی به هنگام اجرا ، اسکن نمیشن دیگه نه ؟ به عکس زیر توجه کنین .
سلام سعید جاننقل قول:
خیر مشکلی پیش نمیاد و فقط فایل های exe موقع لود شدن دیگه اسکن نمیشن تا تاخیری در اجرا مشاهده بکنید ولی فقط موقع نصب یک برنامه حتما اسکن بکنید و بعدا ان را نصب بکنید.
موفق باشید
مشکل حل شد. بعد از نصب باید ری استارت می کردم.نقل قول:
كي براي اواست7 غير از مال اين ايران ستاپ نميشه پيدا كرد
سلام من اواست 5 دارم و اپدیت 33 مگابایتی رو از خود اواست دان کردم ولی وقتی دابل کلیک کردم رو و اجراش کردم این ارور رو داد
THIS VPS UPDAE REQUIRES LATEST PROGROM VERSION
PLEASE DOWNLOAD AND UPDATE PROGRAM USING FULL ISETUP.THEN RUN VPS UPDATE AGAIN
من چطوری با راحت اپدیتش کنم دیگه اگه به اینترنت وصل نباشم
یه روش افلاین بود که دوتا پوشه رو انتقال میدادی اون رو بلدم ولی میخوام با این روش هر کاری میکنم نمیشه
با سپاس
سلام.نقل قول:
دوست عزیز من از توی همین جا کلید فعال سازی برای ورژن قبلی گرفتم وبرای این ورژن استفاده کردم جواب داد.
به نظرتون روی سرعت دانلود تاثیر نمیزاره؟؟
احساس میکنم روی سرعت دانلودم تاثیر میزاره(البته خیلی کم) چون وقتی Shields control رو غیرفعال میکنم سرعتم مثل سابق میشه
چند صفحه قبل من جوابتئن رو دادم.این کار باید تو حالت safe mode انجام بشه.نقل قول:
new key for Avast Internet Security 7
با سلام . من آواست 7 رو بدون مشکل نصب کردم و خوب کار میکنه و ازش راضی ام فقط یه مشکل دارم . نرم افزار dvbdream رو بعد نصب که کرک انجام میدم و فایل کرک که یک فایل exe است رو روی فایل اصلی میزنم تا کرک بشه . بعد اجرای برنامه آواست بهش گیر میده و اون رو ویروس میشناسه و داخل virus chest میندازه . هر چه قدر هم میرم از اونجا برش میگردونم باز هم دوباره فایل رو ویروس میشناسه و دوباره همون قسمت میندازه . آیا راه حلی است که من این فایل رو به آواست به عنوان فایل مطمئن معرفی کنم تا کاری بهش نداشته باشه؟