منظورم کنترل بازی بود که می گفتن خیلی افتضاح شده بود و نمره 7 هم به خاطر اون بوده!نقل قول:
Printable View
منظورم کنترل بازی بود که می گفتن خیلی افتضاح شده بود و نمره 7 هم به خاطر اون بوده!نقل قول:
بابا بيخيال توي فول ورژن اون فايل Setting كه باهاش ميشد مپ دسته رو تغيير داد حتما خواهد بود. شك نكنيد اين دمو هست فقط
عکسهای جدید از celtic و rengers و aik و hammarby fotball و fc basel و besiktas و shakhtar donet skو ferenbahse و River plate و internacionalو dymano kyiv , Boca juniors
فک کنم خبری از بایر مونیخ و وردربرمن نباشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن عکسهای بیشتر لینک زیر.....
کد:http://www.pcaction.de/?menu=browser&mode=article&article_id=662167&entity_id=-1&image_id=913514&overview=yes&page=1
اینم اولیت اسنادیوم که برای pes 2009 ساخته شده و تو دمو اضافه شده !
اما نمیدونم چرا چمنش سیاهه!
اصلا این اولیت استادیم مال کجا هست؟؟؟
از این ورزشگاه های خیالیه؟؟؟!!!!!
PES 2009 Chants Pack!
این هم صدای تشویق تماشاچیان برای نسخه دمو pes 2009
روش نصب به زبان انگلیسی:کد:http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15409
1. Unpack Demo chantpack into a folder of your choice
2. Start AFS Explorer and go to menu FILE - IMPORT AFS File
3. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
4. From your PES_2009_DEMO img folder open cs0d.img (backup it first)
5. Answer NO to questions and the file will be opened.
6. Go to Action > Import Folder and choose the folder with the unpacked files.
7. Answer Yes to questions and the file will be opened.
8. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
9. Now save the "cs0d" as "1cs0d.img"
10. Wait for end of rebulding and answer Yes to the next questions
and the file will reloaded
11. Close AFS Explorer
12. Remove your old "cs0d.img" and rename the new "1cs0d.img" in "cs0d.img"
finish
Pes2009 Texture By BlingBling V1
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31696
KSP Logos (PES 2009 DEMO)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31694
CL for pes 2009 demo
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31688
ای بابا.من هی به این تاپیک سر میزنم ولی هیچ کس یه نقد اساسی نمینویسه.بابا کسی نیست من صبرم تموم شد.
:41::41::41::41::41::41::41:pes2009 ديرتر مياد .
البته از صداقت اين خبر مطمئن نيستم ولي 30% اطمينان دارم كه بازي 11 novamber عرضه ميشه بجاي 15 october
:13:
به عکس زیر نگاه کنید از ویکی پدیاست :نقل قول:
نقل قول:
.....................................
آره عکس گفته بازی 17 اکتبر در اروپا منتشر میشه!!!!!
حالا نمیدونم منظور شما چیه؟
منم فكر كنم از همين استاديومهاي خيالي باشه. زيادم قشنگ نيست.نقل قول:
دوست عزيز اين بازي بايد بيادكه بعدا يكي نقدش كنه. هنوز كه بازي نيومده!نقل قول:
من دمو رو دانلود کردم الان دارم نصب میکنم
سرعت نصبش که افتضاحه نمیدونم چرا
یکم بازی میکنم ببینم چطوریاس میام یه نقد از دید خودم میکنم براتون(هرچی باشه 5 ساله pes بازم دیگه):46:
فکر کنم ارزش خریدن داشته باشه ولی تا موقعی که بازی فولش نیاد هچی معلوم نیست
ولی دست مریضا به کونامی هر چند که پارسال وقتی شرکت Ea موتور بازی Pes از شرکت سازنده موتوره بازی خرید و
بازی Pes 2008 خیلی خوب از آب در نیومد ولی شرکت کونامی قول داد که در Pes 2009 اینو جبران کنه :5:
سلام خدمت دوستان:
اقا تقاضا برای گذاشتن عکس بهترین بازیکن فعلی جهان در حین ضربه ایستگاهی زیاد هستش من هم خواهش میکنم یه عکسی بذارین ازش.
و اینکه عکسهای بازیکنها رئال رو هم اگه بذارین بسیار خوشحال میشم مخصوصا عکس گنزالو هیگواین رو.
میشه بگی منظورت از بهترین بازیکن در حال حاضر جهان کیه !!1:46:نقل قول:
زرشک.خوب معلومه که کریس رونالدو دیگه.:20:نقل قول:
آ ره شاید از نظر شما اون باشه اما من میگم همیشه فقط مسینقل قول:
زرشک.خوب معلومه که کریس رونالدو دیگ
.........................................
اینم تیم ملی اسپانیا وآلمان (لیسانس نداره)و بلژیک و اطریش و بلغارستان و لهستان و روسیه و سوئیس
برای دیدن عکسهای بیشتر لینک زیر..........
کد:http://www.pcaction.de/?menu=browser&article_id=662203&image_id=913769
خدا وکیلی face های 9 رو نمیشه با 8 مقایسه کرد.
اینم خودم رفتم درست کردم چهره puyol هستش از 8 و 9 ........تفاوت رو احساس کنید:27::31:
من منظورم یه نقد از دمو بود.این که بازی نیومده رو که همه ی عالمو آدم میدونن رفیق:10:نقل قول:
از کجا مطمئنی؟از نظر ایشون رونالدو هست یکی مث من میگه مسی:5:نقل قول:
بچه ها برای Ps2 ]م اومده؟
منظورم اینه که یکی از دوستانمون گفت تو نوامبر میادنقل قول:
اون واسه آمریکای شمالیه
تو اروپا همون اکتبره
من بعد از 4 الی 5 دست بازی کردن دمو اگر اجازه بدید نظرمو راجع به این نسخه(دمو) بگم
بازی و گیمپلی فرق زیادی با 2008 نکرده ولی از نکاتی که تغیر کاملا محسوس داشته شوت زدن هست که دیگه 90 درصد شوتها در بهترین شرایط شوتزنی و حتی توسط بازیکنان شوت زن یا به بیرون میره یا با تیر دروازه میخوره
دراین مورد تا اونجایی که من بیادمه کونامی همیشه اینطور کار کرده که وقتی در نسخه ای از چیزی ایراد گرفته میشه در نسخه بعدی از اونور پشت بوم میفته اینجا هم همین شده و شوت زدن دیگه بطرز وحشتناکی سخت شده
پاس دادن بسیار سخت شده و حتما در هنگام پاس دادن باید خیلی دقت کنی
چهره بازیکنها در حد انتظار نیست و اگر پسرفت نکرده باشه پیشرفت نکرده (دقت کنید که منظور مقایشه 2008 و دمو 2009 هست وشاید در نسخه اصلی این مشکل نباشه)
در اون فایل setting در فولدر بازی گزینه های جدیدی مربوط به صدا و قدرت اجرای بازی توسط سیستم شما اضافه شده که سیستم من در هر 4 مورد گزینه خوب رو کسب کرده و مثل 2008 به بهترین نحو ممکن و با بالاترین قدرت اجرا میکنه
cpu Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz x 2 (2.33Ghz)
RAM 2GIG
NVIDIA GeForce 8600 GTS (PS3.0/VS3.0 )256 MB
بعد از هر بازی شما مجبوری یه تریلر از بازی رو حتما ببینی
دروازه بانها همچنان توپ رو به شکل بدی درست جلوی پای مهاجم حریف دفع میکنن
مشکل سوت زدن داور برای شروع بازی که کلی وقت گیر بود حل شده
داور بیشتر کارت نشون میده
بازیکنها واقعا نای شوت زدن ندارن و در بعضی مواقع توی شرایط شوتزنی حتما باید با پای تخصصی بزنن که این زیبایی شوتزدن رو گرفته( شوت اینقدر پسرفت کرده که هرچقدر بنویسم کمه)
دریبل زدن واقعا سخت شده و مدافعان حریف بهتر تکل میکنن و تعادل بازیکنها هم بعد از تکل زدن و تکل خوردن طبیعی تر شده
همچنان قابلیت بازی رفت و برگشت مثل 2008 وجود نداره
بازیکنان یکم خنگ هستن و اعصاب خورد کن (شاید اینطور نباشه و باید بیشتر بازی کنم )
کلا انتظاری که از نسخه جدید میرفت رو اصلا نداره و انگار که 2008 فقط یکم آپدیت شده باشه
من الان 4 الی پنج ساله که pes بازی میکنم و تا زمان فیفا 07 فیفا رو هم میگرفتم ولی اصلا به گرد پای پس هم نمیرسید ولی شاید با این پیشرفت لاکپشتی pes زمان نقل مکان کردن به فیفا رسیده باشه
بازهم اگر نکته ای از قلم افتاده باشه تذکر بدید تا بنویسم
آقا من دمو فايل اجراييش رسيد دستم فقط كماكان تو نصبش گير كردم نصب نميشه
پارسال که دمو اومد همه از بازی تعریف کردن ولی زیاد در اصل زیاد خوب نبود
الان بعضی ها میگن خوب نیست پس یعنی بازی خوبی میشه
آقا این دموی بازی مثل فیفا repack شده نمیاد حجمش کم باشه؟
دمو چيزي نشون نميده بايد اصلش بياد تا بعد ببينيم چه جوريه.
نقل قول:
.............................
شخصا اگه همه مشکلات رو قبول کنم اینو عمرا قبول نمیکنم که چهره بازیکنا از 8 بدتر شده ......این همه عکس از مقایسه 8 با 9 بنده گذاشتم بعد اون موقع شما میگی چهره بازیکنا پسرفت کرده!!!!!!:18:
این جور حرفارو باید قاب گرفت :31:
.................................................. ....................
در مورد دروازه بان من یه نکته رو عرض کنم نیمدونم این چه فکریه که میگین دروازه بان توپ رو دفع میکنه بعد توپ میفته جلوی پای حریف بعدم گل................آخه یه کم انصاف داشته باشین خدایی مگه میشه همه شوتها به درستی دفع بشه اینو تو واقعیت هم میبینیم که بعضی مواقع وقتی توپ دفع میشه میوفته جلوی پای حریف..................................
.................................................. .................
در مورد شوت زدن بگم اصلا قشنگی یه بازی بر اینه که بازیکن توپ رو با پای تخصصیش شوت کنه که این به واقعیت نردیک تره .........شخصا شما هم که فوتبال بازی میکنین اگه تو یه موقعیت حساس توپ بیاد رو پای شما و اون پا پای تخصصی نباشه نمیتونی به راحتی کارتو بکنی .....نمیگم با پای غیر تخصصی نمیشه هیچ کار کرد چرا میشه کار کرد اما شاید 1/3 پای اصلی .......برای مثال تو شوت زدن ... شوتی که با پای تخصصی زده میشه چقدر با پای غیر تخصصی فرق داره .........................
البته بعضی بازیکنا با هر دو پا شوت میزنند مثل nedved برو یه بازی تو 8 با nedved انجام بده و با هر دو پاش شوت بزن تا متوجه بشی من چی بگم .(عکس زیر )
اگر سوالی موند در خدمت هستیم.!!؟
به نظر من شوت با این کار یه واقعیت خیلی نزدیک تر شده تا دور بشه :20:
به عکس زیر نگاه کن...
............................................
در مورد خنکی بازیکن هم اگه میشه بیشتر توضیح بدین بنده شخصا از خنکی بازیکن چیزی نمیدونم :46:
.................................................. ..................
در آخر باید بگم من و شما یه جورایی خوره هستیم .........
این که اون آقایی که دمو رو دانلود کرده بود و میگفت شوت زده تو یه بازی شاید فقط یک بار تو چارچوب باشه راسته؟
شاید انتظار من از این بازی خیلی زیاد باشه که این دمو نتونسته راضیم کنهنقل قول:
در مورد چهره ها من که خوشم نیومد شما اگه قیافه ژاوی رو ببینی شاید اصلا نشناسیش
در مورد شوت زدن من و شما با یک بازیکن حرفه ای خیلی فرق میکنیم و من هیچوقت توی یک فوتبال واقعی ندیدم که توپ درست روی پای چپ بایکن باشه و اون بازیکن مثل معلولها با پای راست شوت کنه این تیکه که با تورس و حتی جرارد انجام دادم خیلی مسخره بود
توی بهترین موقعیت شوتزنی رونی رو بیش از 10 بار قرار دادم و فقط یک بار توپ تو چهارچوب بود و 3 بار به تیر خورد:18:
دروازه بانها هم درست مثل نسخه 2008 در بیشتر مواقع تئپ رو به سمت جلو دفع میکنن که اصلا توی واقعیت اینطور نیست
در مورد خنگی بازیکنها هم اینو میتونم بگم که گاهی وقتها یه پاس ساده رو نمیتونمن بگیرن و اینقدر جلوی توپ راه میرن که بازیکن حریف از راه میرسه و توپو میگیره
توی یک صحته بازیکن تیم حریف یک و دو کردن بعد در حالی که فرصت خیلی خوبی داشتن بازیکن دوم سرعتشو کم کرد و در نتیجه به توپ نرسید :18:
ولی در مورد منوها توی ریویو socceraccess خونده بودم که بچه گونست ولی به نظر من خیلی جالب و کلاسیک بود
بیصبرانه منتظرم دوستان دیگه که اینو بازی کردن نظرشو در مورد بازی بنویسن
در آخر هم اضافه میکنم که این نسخه ضعیفتر از 2008 نیست ولی انتظار پیشرفت خیلی بیشتری داشتیم
من نمی دونم چرا بعضی ها ایراد می گیرن. به نظر من این دمو، پیشرفت های زیادی رو نشون میده.
گیم پلی بازی بهتر شده، حفظ توپ همون طور که وعده دادن سخت تر شده، که این عیب بزرگ 2008 بود. همین طور پاس دادن و بیشتر از اون، سانتر کردن. تو 2008، شما سانتر رو هر چقدر پر می کردی، بالاخره به یکی می رسید، اما الان مجبوری دقت بیشتری به خرج بدی. درست مثل شوت زدن. تو بازی قبل، هرچی هم زیاد پر می کردی، چندان فرقی ایجاد نمی شد، و خیلی وقتا می شد با شوت های خارج از اندازه گل زد، واسه همینه این دمو یه کم اولش عجیب به نظر میاد، چون این عیب رو رفع کردن. برای همه ما که عادت به بازی قبل داریم، کاملا طبیعیه که هی شوت های ساعتی بزنیم! اما مطمئن باشید یه مدت بازی کنید، باهاش عادت می کنید و دیگه حاضر نیستید 2008 رو بازی کنید!
رفلکس های دروازبان بهتر شده، به خصوص رفلکس مشت کردن توپ. تو 2008، شوت های قوی رو دروازبان از بغل دستش توی دروازه می انداخت، اما توی این بازی، اگه دیده باشید، محکم مشت می کنه و توپ گاهی تا میانه های زمین خودی هم میره.
دیگه خبری از اینکه یه بازیکنی مثل رونالدو، یا بازیکن قوی هیکل مثل زلاتان، همه رو زور بده و له کنه و بره جلو و کسی هم نتونه جلوش رو بگیره نیست، در واقع کیفیت بازی رفته بالاتر، تا بشه با کیفیت بالا نتیجه گرفت، نه صرفا بازیکنای خوب.
یکی از نکات خوب خارج زمین هم، صدای تشویق تماشاچیاس، که من از تشویق بارسایی ها خیلی راضی بودم. اگرچه صدای ضبط شده استادیومی نیست، اما خیلی به تشویق های رایج (لااقل من برای بارساش رو می دونم) نزدیکه.
در مجموع این بازی رو میشه بازی 2008 منهای باگ های بزرگ نامید. تغییر شگفت آوری توش ایجاد نشه، اما باگ های گرافیکی و گیم پلی و حرکات بازی خیلی خوب اصلاح شده. مطمئنم اکثرا خواهند دید که بازی رو با کارت گرافیک یکسان، راحت تر از ورژن قبل اجرا می کنن!
امیدوارم خود بازی، از این هم بهتر باشه، اما با وجود مودهای جذابی مثل Become a Legend و Uefa Champuins League این بازی واقعا جذاب خواهد بود.
خوب نقدهای متفاوتی رو تا به حال دیدیم . اولا ممنونم از این دو دوست عزیز بابت نقد خودشون. به هر حال من که به شدت منتظر نسخه فول بازی هستم. به نظر من قطعا امسال ساکر 2009 رضایت بیشتر طرفدارانش رو براورده خواهد کرد.
من که عکس ژاوی رو دیدم بنظرم قیافه اش رو خوب درست کردن
شاید شما خوشت نیومده ولی من که میگم شبیه خودشه
چه تیمهایی توی نسخه دمو وجود داره؟؟؟؟
منچستر یونایتدنقل قول:
لیورپول
بارسلونا
ریال مادرید
تیم ملی فرانسه و ایتالیا
توی دمو قسمت چمپیونز لیگ رو هم داره
be come a legend چطور؟؟؟؟؟
اگه داره یه توضیحی درباره اینا بذارید
سلام.
کسایی که دمو را دانلود کردن، لطفاً بگن دانلودش چقدر طول کشید؟
من با 128 Kb و Adsl می خوام دانلود کنم، چقدری طول خواهد کشید؟!
حجمش 1 گیگ و خورده ایه. اگه با متوسط 12 دانلود کنی، تقریبا 1 روز طول می کشه.نقل قول:
قیافه ژاوی هم به نظرم خیلی عالی شده!
مطابق بازی های دمو هم، فقط مود بازی دوستانه فعاله و هیچ گونه سیوی در کار نیست.
...........................نقل قول:
در مورد قیافه xavi نمیدونم بر چه اساس شما میگی شناخته نمیشه!!!!!!
اینم عکس xavi تو 8 و 9
خودتون قضاوت کنین.
.................................................. .
در موری شوت فک نکنم اصلا شما عکسی رو که گذاشتم رو نگاه کردی و حتی تا این لحظه نمیدونی چیه!!!(عکس زیر)
من و شما نداره هر بازیکنی یا پا راست یا پا چپ یا دو پایه ....مثلا nedved اگه دقت کنی یه بازیکن دو پایه .....
اگه بهترین بازیکن جهان هم باشی با پای غیر تخصصی خیلی خیلی کمتر میتونی کار کنی .....
در ضمن به عکس بالا بیشتر دقت کن و برو در موردش تحقیق کن تا متوجه بشی ...
تو همین ساکر چقدر دیدی رونالدو با پای چپ شوت کنه و حتی تو واقعیت چون پای تخصصیش راسته ........
اینم میتونی بری تو خصوصیات رونالدو تو ساکر 8 ببینی تا خوب متوجه بشی!:27:
چقدر مطمئن هستی که رونی تو بهترین موقعیت بوده و در ضمن این چیزیه که تو واقعیت هم پیش میاد که یه شوت زن عالی تو یه بازی خیلی از شوتاش تو چار چوب نباشه :27:
.................................................. ................
دروازه بان در خیلی از مواقع که توپهای هوایی میاد مجبوره توپ رو دفع کنه جون اگه بخواد توپ رو جمع کنه احتمال خطر هست که توپ از دستاش بیفته بیرون و خیلی از مسایل دیگه .......................
یه پاس ساده ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من طراحی منو خیلی زیباست
در آخر یه نکته رو نگفتم ........در مورد گیم پلی خیلیا میگن که گیم پلی 9 نسبت به 8 تغییری نکرده و عوض نشده !!! آخه به نظر شما این منطقیه که هر سال گیم پلی بازی عوض شه!! چرا اون گیم پلی رو میتونن کاملتر و بهتر کنن .
من هنوز دمو رو ندارم اما با چیزایی که از ویدیوها میبینم کونامی خیلی خوب به قولش وفا کرده و شاید یه بازی خیلی خوب خواهیم بود ....البته هر بازی هم که بیاد باز هم بی مشکل نیست:20:
به نظر منم قیافه ژاوی خیلی بهتر شده........
کلا به نظر میاد چهره همه بازیکنان بهتر شده خصوصا کریس رونالدو
اینم نقد من از بازی:1-اولین چیزی که در بازی به چشم میاد شوت زدن هست.که به نظرم خیلی باحال شده.کنترل شوت خیلی سخته ولی خیلی جالب شده ( واقعی تر شده 2-تمامی چهره ها شبیه هستند و من در طراحی چهره به کونامی نمره 20 میدم.3-اگه بخوای پاس بدی باید کاملا مسیر پاس رو مشخص کنی تا پاس درست برسه به پای بازیکن خودت.4-توپ گیری بازکنان حریف خیلی قوی شده.5-چمن استادیوم ها خیلی خوب طراحی شده.انگار داری تو زمین واقعی بازی میکنی.یک حال عجیبی بهت دست میده.6-تشویق تماشاگران زیاد جالب نیست.7-تا حمله میکنی دفاع های حریف بلافاصله پرس میکنن بازکنت رو.و به سختی بتونی گل بزنی.8-تکل زدن سخت تر شده و به راحتی نمیتونی با هر تکل توپ رو بگیری.و امکان اینکه به اشتباه بازکن حریف رو بزنی خیلی هست.9-کریستیانو رونالدو هنگام زدن ضربه ایستگاهی درست عینه واقعیت ژست میگیره.همینطور هنگام ضربه پنالتی. ( پاهاش باز هست)10-داور کارت زیاد میده و باید هوای خودت رو داشته باشی.( سخت گیر هست )11-منو بازی واقا قشنگ شده به نظرم.نو اوری باحالی شده توسط کونامی.12-دروازه بانها بسیار قوی تر شدن نسبت به pes2008 یه جورایی شدن شبیه pes5 که خیلی سخت گل میخوردن.بزارید یه کم دیگه بازی کنم میام چند تا نقد دیگه مینویسم.تا الان فقط یک بازی کردم.