تفاوت اصلیشون توی وایرلسه و دوربین. دوربین 900 هم که زر میزنه 5 باشه. به نظرم کیفیت عکسای من بهتر از 900 باشه. به هر حال همه چیزش خوبه فقط این تاچم که خراب شده اذیت میکنه.
)))
Printable View
تفاوت اصلیشون توی وایرلسه و دوربین. دوربین 900 هم که زر میزنه 5 باشه. به نظرم کیفیت عکسای من بهتر از 900 باشه. به هر حال همه چیزش خوبه فقط این تاچم که خراب شده اذیت میکنه.
)))
گوشی من یه مشکلی پیدا کرده...یهو از یه روزی به بعد بعضی وقتها که از قفل درش میارم رنگ صفحه خیلی بد رنگ و پر رنگ میشه و باید بذارم صفحه دوباره خاموش شه بعد دوباره از قفل درش بیارم تا رنگا درست شه.بعضی وقتها هم یهو خودش خاموش میشه و یا هی تند تند هنگ میکنه ...ریستش هم کردم درست نشد
حالا هی ری استارت میشه و میگه the phone has restarted in order to improve performance
درسته که دوربین g900 در حد 5 نیست ولی به من که میریزم تو کامپیوتر مثل موبایل های دیگه کیفیتش ضایع نمی شه...و در ضمن اینکه دوستانی که عکس هایی از g900 گذاشتن،به نظرم اونقدر هم بد نیست که آدم ازش زده بشه..
من خودم شخصا چون در خریدنش عجله کردم و تقریبا از اولین نفرهایی بودم که خریدمش برای همین ازش ناراضی بودم...و عکس های بدی می ندازه،چون از اول محافظ لنزش مشکل داشته...به نظر من یکی که فعلا توی موبایل های سونی چیزی مثل g900 نیومده تو بازار که تقریبا همه ی نیازهای ما رو برطرف کنه:46:
بچه ها می گم تا حالا کسی محافظ لنزشو عوض کرده؟؟یا اصلا می شه ببریم جایی عوضش کنیم؟می دونم خنده داره و لی من محافظ لنزم خش داره...نمی دونم باید چی کارش کنم....توی این کارگاه ها محافظ دارن که من ببرم عوضش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محافظ دوربین موبایلمو ور داشتم...عکس گرفتم...اینطوری شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بعد اینکه محافظ رو گذاشتم...من که تفاوت احساس می کنم...شما چه طور؟:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از G900 راضی هستم همه امکانات داره با این قیمت. فقط اسپیکرش رو باید بالا میزاشتن نه پایین. در ضمن صدای سری W خیلی قشنگ و بیس دار هستش که نوشته بود صداش از سری W هست واقعا بلند هستش ولی احساس میکنم رو بعضی موزیک ها خس کمی داره من درپوش رو باز میکنم که باطری هستش یه مربع شکل بودش که یه تلق داشت بعد فهمیدم اسپیکرش هست. این W902 هم خیلی از قیافش خوشم اومد اونم فقط دوربین 5 داره همین صداش هم باید خوب باشه.
ایراد کلی گوشی ها اینه که از جنسی نمیسازن که گرد و خاک رو به خودش نگیره من الا گوشی رو تازه خریدم میزارم جیبم در میارم کلی گرد و خاک به خودش گرفته با اونکه جیبم تمیزه بعد لنزش دوربینش گرد داره هرکاری میکنی نمیره سریع میره تو خوردش فقط گوشی Iphone دیدم که اصلا لنزش همیشه تمیز هستش و زیاد به خودش غبار نمیگیره. این مشکل رو در گوشی ها حل کنن خوبه خود گرد و غبار پدر گوشی رو در میاره الانم که همه جا پره.
چرا امکان منشی رو ندارن سیمبین هم گذاشته این امکان رو نداره این کمپانی های گوشی هم نمیدونیم اگه واقعا میخوان رقابت کنن و جلب رضایت مشتری و خواسته های مشتری مهم هست چرا اهمیت نمیدن . من که دیگه انتظاری از گوشی ندارم خسته شدم اینقدر گوشی ب ازی کردم آخر هم یه گوشی کامل پیدا نکردم.
گوشی سامسونگ داشتم عکس رو هرچی باشه فیت صفحه نمایش می کنه ولی الان g900 دارم عکس رو محدود میکنه انتخاب میکنه میندازه رو صفحه نمایش عکس نصفه میشه اینجوری به چه درد میخوره مثلا همچین مسئله ای رو هم حلش نکردن
قضیه این محافظ چیه کجای دوربینه؟نقل قول:
محافظ دوربین موبایلمو ور داشتم...عکس گرفتم...اینطوری شد
این عکساکه خوبه کنتراستش خوبه
برنامه خاصی جدیدا نصب نکردید؟این پیغام رو زمانی میده که گوشی از لحاظ مموری کم بیاره یا یه برنامه مشکل داشته باشه.نقل قول:
حالا هی ری استارت میشه و میگه the phone has restarted in order to improve performance
بچه ها من کلا زبان فارسی به گوشی اضافه کردم زبان کل گوشی فارسی شده چه حالی مدیه :46:
والا قضیش اینه که محافظ لنز من زیرش خش بر داشته...منم اون قسمت مشکی ای که رو لنز بود بازش کردم...بعد عکس گرفتم که شد عکس اولینقل قول:
قضیه این محافظ چیه کجای دوربینه؟
این عکساکه خوبه کنتراستش خوبه
بعد که اون قسمت مشکی که محافظه روشه گذاشتم و عکس گرفتم شد عکی دومی...
بعد فهمیدم علت اینکه عکس هام و تار میگیرم مال اینه که محافظ لنزش در اصل که خریده بودم خراب بود...بعد الان من نمی دونم چی کار کنم....نمی دونم که می تونم ببرم تعمیرگاه و بگم که یه محافظ دیگه بذارن واسم یا نه؟
از من به تو نصیهت گوشیت رو نده دست تعمیر کار چون ایرد خفنی نداره گوشیت برو همون قطعه رو خودت بخر و جا بزن خیلی بهتر به این تعمییر کار ها اعتماد نکن من یبار اعتماد کردم به جای 2 تومن ازم 25 تومن گرفت
تو علائدین حتما پیدا میکنی دیگه از تعویض دوربین که بدتر نیست من خودم عوض کردم
ممنون از راهنمایی....ولی من از کجا بدونم که اون قطعه ای که بهم می دن اصله یا تقلبیه؟
من نمیتونم بگم تقلبی کدومه واصلی کدومه چون نه ادم این کار هستم ونه میتونم تشخیص بدم من موقعی که می خواستم دوربین بخرم کل علائدین رو زیرو کردم تا یه نفر درست بهم جواب داد و از همون جا گرفتم الان هم مشکلی نداره قیمت دوربین رو از 10-45 بهم قیمت دادم و من 12 خریدم باید بگردی
باید بگردی و از حرف های فروشندها نتیجه گیری کنی به غیر از این راه دیگه ای نداری اگه اشنا نداشته باشی
سلام پیشاپیش سال نو مبارک حیف که من دوربین ندارم سال تحویل عکس و فیلم بگیرم . راستی کسی نمیدونه تو شیراز دوربین 900 کجا گیر میاد ؟
یه سوال دیگه آیا هک و روشی هست که وقتی مسیج زدی گوشی موقع دلیوری صدا نده ؟
شیراز توی فرعی های مشیر فاطمی.به طرف معدل.همونجا که آبادانی ها مراسم سینه زنی دارن ها.اونجا یه مغزاه بزرگ لوازم جانبی هست.pmn,pmc... همچین چیزی اسمش هست.نقل قول:
سلام پیشاپیش سال نو مبارک حیف که من دوربین ندارم سال تحویل عکس و فیلم بگیرم . راستی کسی نمیدونه تو شیراز دوربین 900 کجا گیر میاد ؟
یه سوال دیگه آیا هک و روشی هست که وقتی مسیج زدی گوشی موقع دلیوری صدا نده ؟
سلام
سال 88 مبارك
وقتي از قسمت : تنظيمات==> عمومي ==> فرمت Memorry Stick را دنبال كنيم آيا منظور فرمت مموري كارت مي باشد؟
يعني برنامه هاي نصب شده مثل pdf و فارسي نويسي پاك نمي شوند؟؟
تشكر
دست درد نکنه بابا ولی من دنبال این کلاسها نیستم و می خوام گوشی که میخرم راضی باشم نه اینکه سری بفروشمشنقل قول:
همچنیننقل قول:
اگه برنامه هاتون روی خود فون یعنی روی خود گوشی نصب شده باشه پاک نمیشه.
این همون فرمت مموری کارته
اقا آیکون های تو دسکتاپ رو نمیشه تغییر داد؟؟؟ تو گوشی های جاوا باز امکاناتش رو میزاده هرچی خودت بخوای بزاری
عکس رو فیت دسکتاپ نمیکنه گوشی سامسونگ با اون که جالب نیست هر عکسی و انتخاب میکنی بکگراند کامل میندازه روی صفحه ولی این اینجوری نیست.
زبان فارسی ریختم کلا زبان گوشی فارسی شد داخل اس ام اس میرم میخوام مسیج بزنم فارسی هست تو گوشی های جاوا با کلید مربع تغییر زبان میداد ولی این اینجوری نیستش مجبورم با کیبور مجازیش بنویسم. راه حلی هست با کیبورد خود گوشی انگلیسی نوشت؟؟
چرا میشه.منظورتون اون 5 تا ایکون پایین هست؟:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220677
امروز اومدم برم قسمت Unistall یه برنامه روحذف کنم روی Unistall کلیک میکنم این پیغام ر میده Not Found چرا اینطوری شده؟؟ مگه سیستمی نیستش؟؟ بعد Continue رو میزنم پیغام
Application:
Application installer
Reason code:
kern-exec
reason numbe:
3
دوباره که Continue رو میزنم بسته میشه پیغام همین. این مشکل از چیه؟؟؟ چکار نم؟؟ دیگه هیج جور دیگه نمیش نرم افزار رو پاک کرد.
یه راه برای پاک کردن هست که یکم باید وارد باشین :31:نقل قول:
باید اول گوشیتون رو هک کرده باشین و بعدش با نرم افزار X-plorer برین تو فولدر C:/Resource/Apps و اسم اون برنامه ی اینستال شده رو پیدا و پاک کنین.
بعد به فولدر C:/Private برین و دونه دونه فولدرهارو باز کنین و به دنبال اون برنامه ای که نصب کردین بگردین و فولدرش رو پاک کنین.
من نمیدونم چرا خود به خود موزیک های که برای زنگ و اس ام اس انتخاب میکنم عوض میشه. ساعت گوشی رو خاموش کردم ولی صبح ها هی زنگ میزنه موندم گوشی جن زده شده. اس ام اس هم deliveri میادش موزیک همون اس ام اس رو میزنه فکر میکنم اس ام اس اومده باید اون رو آهنگ defult میزاشتش.
آهنگ هاتون رو که برای زنگ و از sms گذاشتین رو کپی کنین توی حافظه خود گوشی و بزنین که فایلش رو از اونجا بخونه (تا در مواقعی که مموری توی گوشی نیست، آهنگ تغییر نکنه.!نقل قول:
دلیل عوض شدن آهنگ ها هم مربوط تغییر Theme هم میشه...
توی Calendar برنامه نچیندین که صبح ها زنگ بزنه؟
Delivery هم متاسفانه تو همه ی UIQ ها اون زنگ SMS رو میزنه :41:
ی سوال داشتم از برو بکسی که جی 900 دارن آیا این گوشی هم مثل w960 بعضی از جاوا ها رو کند اجرا می کنه (مثلا بعضی از بازی های جاوا رو؟؟)
من خودم 960 دارم و این مسله خیلی ناراحت کنندست که دیگه بازی های جاوا رو 90% که می ریزم کند اجرا می کنه می خواستم ببینم جی 900 هم این مشکل رو داره یا هر 240x320 که بریزی روان اجرا می کنه؟
برنامه راهنما سینماهای تهران (سیمرغ) رکسی رو G900 داره؟؟؟ بروز رسانی رو میزنم دوباره باید more رو بزنم بروزرسانی داره میزنم بعد میگه منتظر بمانید ارسال پیام ولی 1 س اعت هم همینطور میمون در صورتی که در نوکیا ان 73 نصب داشتم میزدم بروزرسانی رو همونجا سریع اس ام اس میاد آپدیت میشد
دوستان من دو ماه این گوشی رو دارم هنوز یاد نگرفتم چطوری میتونم وقتی میخام اس ام فارسی بنویسم زبان گوشی رو به فارسی تغییر بدم:46:
گوشی ها قبلی مربع رو که فشار میدادی برات انتخاب زبان میومد ولی این نمی دونم چرا اینطوریه
والا من خودم شخصا نمی تونم با صفحه کلید فارسی بنویسم چون نداره...ولی با کیبرد مجازی می شه...وقتی میری تو قسمت اس ام اس با کیبرد مجازی...کناره اونجا که می نویسی یه فلش هست...بعد که اونو می زنی...setup میاد...اون رو هم که زدی زبان های مختلف میاد و متونی فارس رو هم پیدا و انتخاب کنی...نقل قول:
چطوری میتونم وقتی میخام اس ام فارسی بنویسم زبان گوشی رو به فارسی تغییر بدم
امیدوارم منظورتونو درست فهمیده باشم:31:
البته یه چیز دیگه هم که الان کشفش کردم:27:...اینه که وقتی T9 رو روشن می کنیم...می تونیم با کیبرد هم فارسی بنویسیم...ولی مال من یکی که بعضی هاش فارسی می شه...مثلا (س) نداره:27:
البته به نظر من با کیبرد مجازی اس ام اس نوشتن کیفش بیشتره:31:
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
دوستاي عزيز مي خواستم بدونم g900 منو فارسي هم هست؟
اره میشه ولی باید از اینتر نت یه چیز دالود کنی
دوست عزیز من از سایت پرشین تولز گرفتم اونجا گذاشتن طبق فریمور گوشیت اول فریمور گوشیت رو ببین بعد دانلود کن. تو سایت سونی اریکسون هم قسمت ساپورت باید بری.نقل قول:
از سایت سوی اریکسون هم قسمت Suport میتون پیدا کنی نسبت به فریمور گوشیت.کد:http://forum.persiantools.com/t122227.html
وارد منو گوشی بشو و گزینه more رو بزن بعد information اونجا فریمور گوشیت رو ببین طبق اون دانود کن و بعد نصب کن از داخل setting -> genral -> txt input-> language بعد زبان فارسی رو انتخاب کن ریست میشه و زبان گوشی فارسی میشه :46:
اونطور كه معلومه جي 900 فقط تو حد حرفه از افت قيمتش هم معلومه
يعني چي تو حد حرفه ؟ يعني به درد نمي خوره؟نقل قول:
منم ميخوام بگيرم . فكر نكنم گوشي بدي باشه؟
چی در حد حرفهعزیز؟؟؟ افت قیمت که جهانی هستش رو همه اجناس اینجوری شده. وقتی استفاده کردی روش ایراد بزار. من که خودم 6سال با هر گوشی سرو کله زدم تعمیرات حالیمه الان استفاده میکنم ازش راضی هستم و تمام امکانات رو که زیاد مورد استفاده باشه داره و مشکلی نداره. بقیه سلیقه ای هستش. :46:نقل قول:
آقا من جدیدا unistall برنامه ها از کار افتاده نمیدونم چرا آپدیت کردم گوش رو به روز شد ولی قسمت unistall رفتم باز میکنم بازم خطا میده cannot find نمیدونم چیکار کنم .
یه اشکال جی 900 این هست که زبان فارسی رو انتخاب میکنیم وارد دفترچه تلفن میشم انگلیسی تایپ نمیکنه در صورتی که در گوشی های جاوا با کلید ستاره تغییر زبان یده گوشی من زبان انگلیسی و فارسی داره ولی در این صورت تغییر زبان نمیشه داد تازه سیمبین هست. باید زبان گوشی رو انگلیسی کنم.
از پي وان جديد تره ،امكاناتش هم بيشتر و ....اما 20 - 30 تومن ارزونترهنقل قول:
زياد تعصبي نشو رفيق من كل اين كلوب جي 900 خوندم و به اين نتيجه رسيدم خدا كنه كه اونطور باشه كه شما مي فرمائين
من چون جی 900 دارم تعصبی نمیشم من گوشی دستم میاد سریع نقطه ضع هاش رو در میارم بد باشه میگم بده خوب باشه خوب. جی 900 نسبت به امکانات و قیمتش عالیه . من تمام انتظارای که دارم رو داره مشکلی هم ندارم. قیمت دلیل بر این نیست که این بدتر از p1 باشه. الان گوشی w902 و یه سری گوشی دیگه هیچ امکاناتی ندارن ولی قیمت گوشی ها بالاست دلیل بر اینه که اینا خوب هستن؟؟؟ در کل من چیزهایی که میبینم میگم. من به تاپیکهای گوشی ها هم توجه میکنم ولی باز خودم گوشی رو میگیرم تجربه میکنم چون هر کسی در مورد اینکهخودش انتظار داره نظر میده نه کلی در مورد امکانات گوشی. من از همین تاپیکهای انجمن ها یه گوشی رو تحقیق کردم خریدم ولی سر یک هفته با 40 هزار زیر قیمت دادم رفت. در ضمن پستهای منو ببینین ایرادهایی که از گوشی پیدا میکنم رو میگم. در کل موفق باشین :46:نقل قول:
مرسي
من يكي كه موندم كدوم يكي از اين سه گوشي جي 900 ،پي وان ،دبليو 960 بگيرم
با شما كاملا موافقم جي 900 نسبت به امكاناتش عاليه ولي خدا كنه واقعي باشه نه ابكي ،مثلا همين دوربينشو كه عليرغم اينكه 5 زده ميگند تو حد 3 هم نيست و يا زود ميره لاي ال سي ديش يا تاچش بعد يه مدت انچنان جواب نميده و .........
نظرات خيلي ضد ونقيض و ادمو دچار وسواس ميكنه