البته stay ساخته marc forster هست من هم فیلمنامه اش رو تو فیلم نگار خوندم باید جالب باشهنقل قول:
البته stay ساخته marc forster هست من هم فیلمنامه اش رو تو فیلم نگار خوندم باید جالب باشهنقل قول:
صدفیلم این هفته فیلم " محمد رسول الله " رو پخش می کنه . ( این فیلم برای بار ³ 49 ) پخش میشه ! :31:
سینما چهار این هفته هم فیلم " قول " رو پخش می کنه که تکراری هست و قبلا توی همین تاپیک معرفی شده .
و اینکه احتمالا شبکه سه ، پنج شنبه ساعت 20.30 فیلم " ترانسفورماتورها " رو پخش می کنه !
شاد باشید . :10:
الان تبلیغ ترانسفورمرز رو دادنقل قول:
اطلاعانته کاملتری ندارین؟
نقل قول:
فیلم امشب شبکه 1 که احتمالا در قالب سینما 1 پخش میشه ،بزرگ هست با بازیه تام هنکس.کد:http://www.imdb.com/title/tt0418279/
اطلاعات کاملتر رو هم سعید جان میزارن.
اطلاعات که راحت میشه پیدا کرد منتها چون در حیطه ی کار این تاپیک نبود به معرفی بسنده کردم . در هر حال RONN!E عزیز لینک IMDB ش رو گذاشتن ...نقل قول:
الان تبلیغ ترانسفورمرز رو داد
معرفی شده RONN!E جان ! اخرین پست صفحه ی قبل ... :31:نقل قول:
فیلم امشب شبکه 1 که احتمالا در قالب سینما 1 پخش میشه ،بزرگ هست با بازیه تام هنکس.
اطلاعات کاملتر رو هم سعید جان میزارن.
مشخص شده قراره چه ساعت هایی پخش بشه؟نقل قول:
فیلم ترانسفورماتورها رو دیدید,
چقدر قشنگ سانسور کرده بودند! فک کنم 55 دقیقه رکورد خوبی باشه! هان!؟ :31:
واقعا جای خسته نباشید داره, خسته نباشید قیچی به دستان !
از اینا که بگذریم, کیفیت فیلم در حد hd بود ! عجب ! :2:
........
هر کی ندیده از دستش رفته ! :27:
........
:40:
سلام ...
همین الان ترانسفورمرز رو تلوزیون گذاشت منم واسه بار سوم نشستم دیدم
واقعا دوبله ایران خراب شده :41:
بدبخت صدا بردار فیلم هیچی از کارش تو فیلم نبود
یا بازیگرا ... پاره می کنند بعد میان دوبلرای ما خرابش می کنن :5:
حالا امشب فیلم بزرگ با نقش آفرینی تام هنکس رو حتما ببینید
تام توی این فیلم اسکار گرفته :18:
ترانسفورمرز خيلي باحال بود
يه فيلم ديگه شبيه همين اسمه ترانسفورمر بود اما خيلي مزخرف بود
اما اين عالي بود
بهمن هاشمي هم ...
اونو ندیدم:31:نقل قول:
معرفی شده RONN!E جان ! اخرین پست صفحه ی قبل ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نبرده.نامزد اسکار شده.نقل قول:
تغییر رنگ فیلم مثل افتاب پرست را هم به این موارد اضافه کنید.نقل قول:
15 دقیقه اول رو که دیدم سریعا شبکه رو عوض کردم ، فهمیدم که گند خورده به فیلم ! ترجیح میدم سر فرصت Dvd ش رو بگیرم ببینم .نقل قول:
فیلم ترانسفورماتورها رو دیدید .
امان از دسته این مهمونی هایه شبه عیدی و ...
من که امشب نتونستم هیچ کدوم رو ببینم(الان رسیدم خونه :دی)
مثله اینکه ترنسفورمز رو از دست ندادم، ندیدنش بهتر بوده :31:
حالا این فیلمه big چطور بود؟ ارزش داره تکرار سینما 1 رو ببینم ؟
ممنون :20:
سلام نیکلاس جوننقل قول:
فیلم big خیلی باحاله حتما ببینش
ما خانوادگی نگاه کردیمو لذت بردیم
از ما نصیحت ببینش
تا بعد بدرود
این ترنسفورمز چرا اینقدر چرت بود ... خیلی مسخره بود ... حالا این صدا سیما از این ور و اونورش می زنن بدتر می شه .نقل قول:
مثله اینکه ترنسفورمز رو از دست ندادم، ندیدنش بهتر بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این فیلمه big چطور بود؟ ارزش داره تکرار سینما 1 رو ببینم ؟
اما من هم بزرگ رو از دست دادم ... تکرار سینما 1 کی هست ؟
فقط تونستم تحلیل رو بینم که آقای خمسه کارشناس بودن ... چندتا سکانس رو نشون داد خوشم اومد .
صد فیلم امشب چی می ده ؟
موفق باشید .
آره تكرار سينما يك كي هست؟!
ما هم ببينيم. چي هست كه اين قدر تعريف ميكنن.
فيلم بزرگ خيلي قشنگ بود !
ما هم خانوادگي ديديم خيلي فيض برديم !
آره اون اسمش Transmorphers اين يكي Transformers هست.نقل قول:
به ، سلام امیر جوننقل قول:
خوبی؟ کجایی؟ خیلی خیلی کم پیدا شدی
نقل قول:نقل قول:از راهنماییه همه دوستان ممنون :11:نقل قول:
سعی میکنم حتما تکرارش رو ببینم
در مورد تکرار سینما 1 هم ، همونطور که تو پست اول اومده
سه شنبه حدود ساعت 23
:20:
سلام . فیلم ماه شب چهارده سه قسمتیه.در سه شب پخشش می کنه
پست دوم صفحه ی قبل !نقل قول:
صد فیلم امشب چی می ده ؟
نکنه این همون فیلمیه که یک دختری از ماه بر روی زمین سقوط میکنه و یک خونواده ای میخواهند این نوزادنقل قول:
سلام . فیلم ماه شب چهارده سه قسمتیه.در سه شب پخشش می کنه
را بزرگ کنند ولی رشد نوزاد خیلی سریع است و یک شبه بزرگ میشودو...
اگر این فیلم باشه که باید بگم صدا و سیما دارای قحطی فیلم شده
من یادمه این فیلم را شبکه 2 موقعی که راهنمایی میرفتم یعنی 7 یا 8 ساله قبل گذاشت
ساعت 7:30 مگه نميده سينما 4 قول رو؟
الان تیزر شبکه 1 رو دیدم نوشت تکرار سینما 1، شنبه :18:
البته در کف شنبه پخش شدنش بودم که ساعتش رو دقیق ندیدم فکر کنم 15:50 بود
البته فکر میکنم چون فردا تعطیله استثنائا این هفته این کار رو کردن
سلام
این طور که معلومه کسی در مورد سینما 4 که دیروز ( جمعه ) پخش شد، اطلاعاتی نداره! اسمش نمیدونم چی بود ولی شرقی بود. من یه تیکه هاییش رو دیدم، حال کردم.
نه ! 8:30 . پست اول تاپیک ...نقل قول:
ساعت 7:30 مگه نميده سينما 4 قول رو؟
چون فکر کردم که فیلم قبلا تو تاپیک معرفی شده اطلاعاتشو نزاشتم ولی گویا دچار توهم شدم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
این طور که معلومه کسی در مورد سینما 4 که دیروز ( جمعه ) پخش شد، اطلاعاتی نداره! اسمش نمیدونم چی بود ولی شرقی بود. من یه تیکه هاییش رو دیدم، حال کردم.
در هر صورت اسم فیلم " قول " بود . لینک IMDB ...
کد:http://www.imdb.com/title/tt0417976
ایول دمتون گرم
فیلم Open Range رو کسی دید ؟
ولی بازم یه 5-24 دقیقه رو فرستاده بودن فضا :21:
فوق العاده بود ! البته فک کنم تو عیدم گذاشته بودن :27:
سینما یک این هفته :
هرگز کوتاه نیا " Never Let Go "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
John Guillermin
با بازی
Richard Todd ، Peter Sellers ، Elizabeth Sellars
محصول 1960 " انگلیس "
مدت زمان : 90 دقیقه ...
IMDB Rating : 7.1/10
خلاصه ی فیلم :
جان بازاریاب یک شرکت مواد آرایشی و بهداشتی است که تلاش می کند زندگی بهتری برای خود و خانواده اش فراهم کند. به همین منظور یک اتومبیل قسطی می خرد ولی کوتاه زمانی پس از خرید اتومبیل یک گروه خلافکار که باند سرقت اتومبیل دارند به سرکردگی مردی به نام لیونل اتومبیل او را می دزدند. جان بلافاصله موضوع را به پلیس گزارش میکند ولی نمی تواند منتظر اقدامات پلیس بماند به همین جهت خود بدنبال اتومبیل می رود.
سینما چهار این هفته :رمز و راز، خوف و وحشت ،توطئه ودسیسه و پنهان کاری وقتل کاری است که اعضای انجمن فوق مخفی استخوان و جمجمه انجام می دهند. بسیاری از اعضای این انجمن سیاستمداران مشهور آمریکایی هستند که مقام های مهمی را در کشور تصاحب کرده اند و برای پست ومقام و جنگ افروزی دست به هر کاری میزنند...
جمجمه ها " The Skulls "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Rob Cohen
با بازی
Joshua Jackson ، Paul Walker ، Hill Harper
محصول 2000 " امریکا و کانادا "
مدت زمان : 106 دقیقه ...
IMDB Rating: 5.2/10
خلاصه ی فیلم :
و صد فیلم این هفته :
راه بزرگ ابی " The Wide Blue Road "
کارگردان
Gillo Pontecorvo
محصول 1957 " ایتالیا، فرانسه، آلمان غربی سابق و یوگسلاوی سابق "
IMDB Rating: 7.0/10
خلاصه ی فیلم :
این فیلم روایتگر ماهیگیری است که با خانوادهاش در جزیرهای کوچک در ایتالیا زندگی میکند. او نیز مانند تمام ماهیگیران زندگی سختی دارد. او برخلاف سایر ماهیگیران از تور استفاده نمیکند و در آبهای آزاد با دینامیت ماهیگیری میکند و...
--------------------------------------------------------
دو فیلم " مرکز فروش حیرت انگیز اقای ماگوریوم " با بازی ناتالی پورتمن و داستین هافمن و فیلم " سریع ترین سرخپوست دنیا " با بازی انتونی هاپکینز بزودی از شبکه ی دو پخش خواهد شد .
:18: به چه مناسبتی میخوان این فیلمها رو پخش کنن ؟؟؟ اینا خیلی جدید هستننقل قول:
:18: به چه مناسبتی میخوان این فیلمها رو پخش کنن ؟؟؟ اینا خیلی جدید هستننقل قول:
البته فیلم اولی با عنوان "اسباب بازی فروشی عجیب" پخش می شه.نقل قول:
دو فیلم " مرکز فروش حیرت انگیز اقای ماگوریوم " با بازی ناتالی پورتمن و داستین هافمن و فیلم " سریع ترین سرخپوست دنیا " با بازی انتونی هاپکینز بزودی از شبکه ی دو پخش خواهد شد .
مناسبت نمی خواد که! هر وقت عشقشون کشید، پخش میکنن!نقل قول:
به چه مناسبتی میخوان این فیلمها رو پخش کنن ؟؟؟ اینا خیلی جدید هستن
در مورد فیلم The Promise (قول) که هفته پیش از سینما 4 پخش شد و امروز هم تکرارش رو داد این که فیلم خوبی بود و من ازش خوشم اومد.داستان خوب فیلم شما رو از جلوه های کامپیوتری زیادی که در فیلم استفاده شده خسته نخواهد کرد.
اتفاقا من اصلا از جلو ه هاش خوشم نیومد بیش از حد مصنوعی بود ! بعد چطوری از داستان فیلم سر در آوردی ؟ من که دیگه وسطاش کار از دستم در رفت هیچی نفهمیدم از هر 4 تا صحنه دوتاشو قطع کرده بودن ... واقعا وقتی یک فیلمی رو نمی تونن نشون بدن خوب نشون ندن ... !!!!!!!!نقل قول:
در هر صورت ! من از امپراطور و آدمکشش بیشتر خوشم اومد ...
سلام به همگي. فيلم The Promise رو من ديشب ديدم. انصافا فيلم خوبي بود، كلا زياد فيلم هاي تلويزيون رو نگاه نمي كنم، اما اين يكي بعد مدت ها واقعا چسبيد...
:40::40::40::40::40:
دوست دارم بدونم چه چیزی توی قول - چین کایگه نظر شما دوستان رو جلب کرد ؟! که خیلی نظر مثبتی به این فیلم دارن ؟! پیروز باشید
بازم زدن تو دهه 50 و 60 که ! ولی فیلم های قشنگین !
..... :11:
نقل قول:
اتفاقا من اصلا از جلو ه هاش خوشم نیومد بیش از حد مصنوعی بود ! بعد چطوری از داستان فیلم سر در آوردی ؟ من که دیگه وسطاش کار از دستم در رفت هیچی نفهمیدم از هر 4 تا صحنه دوتاشو قطع کرده بودن ... واقعا وقتی یک فیلمی رو نمی تونن نشون بدن خوب نشون ندن ... !!!!!!!!
در مورد جلوه های ویژه فیلم درسته طبیعی نشده بود ولی خب سینمای چین است و نمیشه انتظار داشت کاری در حد جلوه های ویژه فیلمهای هالیوودی ببینیم.همینطوریش این فیلم شده پرهزینه ترین فیلم تاریخ سینمای چین.نقل قول:
دوست دارم بدونم چه چیزی توی قول - چین کایگه نظر شما دوستان رو جلب کرد ؟! که خیلی نظر مثبتی به این فیلم دارن ؟! پیروز باشید
بازم میگم داستان فیلم منو جذب کرد.البته یه ابهاماتی هم در مورد فیلم برام وجود داره !ما که دیگه به این قطع شدن یکباره صحنه ها و زوم شدن تصویر عادت کردیم مثلا اصلا نفهمیدم چی شد که دختره یدفعه قصد ترک ژنرال رو کرد!؟!