سلام امروز که میخواستم وارد یاهو مسنجر بشم با این پیغام خطا روبرو شدم، بار اوله که این پیغام میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگه کسی بلد راهنمایی کنه
Printable View
سلام امروز که میخواستم وارد یاهو مسنجر بشم با این پیغام خطا روبرو شدم، بار اوله که این پیغام میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگه کسی بلد راهنمایی کنه
چیز مهمی نیست وقتی سرعت اینترنتتون پایین باشه این اتفاق میفته
سرعت پایین؟!:38::38::38:
من از سرویس 1 مگابایت استفاده میکنم با سرعت دانلود 120 کیلوبایت بر ثانیه!
من اکثر وقتا که دانلود منیجر رو میزارم دانلود کنه و تمام سرعت نت رو دانلود منیجر میگیره این مشکل پیش میاد
سلام
اگه کسی مشکلی مثل مشکل من پیدا کرد فقط کافیه کانکشنی رو که داره دیلیت کنه و یک کانکشن جدید بسازه
من همین کار رو کردم و به راحتی ساین شدم!
ساختن کانکشن هم که 10 ثانیه کار داره، به همین راحتی به همین خوشمزگی
سلام دوستان .من وقت میخوام تو مسنجر ویس بدم و با میکرفون صحبت کنم همچین پیغامی میده ...ورژن یاهوم الان 9 و با 7 هم امتحان کردم نشد ...یه دنیا ممنون میشم مشکل رو بگین :11:
کد:http://-------------/files/zi05t3rmd9o5tzojv7l3.jpg
وقتی سرور یاهو شلوغ باشه این پیغام میادنقل قول:
میتونید یه ساعتی که خلوت تر باشه کانکت بشید
الان نزدیک 2 هفتس همش همین پیغام رو میده و از بقیه بچه ها که مپرسم میگن که ویسشون روشن میشه !نقل قول:
مطمینید از خود یاهو ایراد؟
با سلام به همه
راستش رو بخواین من توی chat کردن حرفه ای نیستم برام یه اتفاقی افتادش که میخواستم ببینم نظر شما ها اساتید چیه ؟
اونم اینه که من تازه یه mail تو yahoo درست کردم اونم برای این که با دوستم ارتباط داشته باشم چون خودش ID yahoo رو بهم داده بودش تا با yahoo mssenger براش لینک هم نرم افزار رو بفرستم و هم بیشتر باهم باشیم ولی بعد از اینکه add کردمش جالب این بودش که تو حالت offline درخواستم قبول شدش ؟ لینک رو هم براش گذاشتم و پیغام رو فرستادم بعد از اون حالا گفتم برم به یکی از room ها هم یه سری بزنم همین که داخل شدم یکی برام درخواست دوستی دادش منم که حالش رو نداشتم کلا از yahoo و اینترنت خارج شدم که تقریبا 2 یا 3 ساعتی بعد شایدم کمتر اومدم ببینم دوستم برام جوابی فرستاده یا نه که دیدم دوتا پیغام اومده از یه نفر اونم به زبان انگلیسی که من دختر hot هستم و میخوام با شما در ارتباط باشم و ببینمتون و ..... البته به زیان انگلیسی حالا میخوام ببینم ممکنه دوستم باشه یا اینکه واقعا یه خارجی بوده چون دوستم میگفتش که کسی که برای اولین بار وارد room میشه یه همچون پیغام هایی از خارجی ها میاد .
حالا میخواستم نظر شما اساتید رو بدونم و اینکه راهی هستش که فهمید اون طرف کیه البته چون دفه اولمه پیغام ها رو بعد از sign out شدن از دست دادم چون گزینه اول توی قسمت archive رو فعال نکرده بودم .
حالا ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه .
حتماً روبات بید :27: اون روم ربات زیاده :31:نقل قول:
ولش :31:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من این کاری که شما گفته بودی رو انجام دادم و یه کانکشن جدید ساختم ولی متاسفانه هنوز همین مشکل رو دارم و همون پیام ارور رو می ده.
نمی دونم چی کار کنم؟
منم همین مشکل رو 3 روزه پیدا کردم.کانکشن رو هم پاک کردم و دوباره ساختم درست نشد.سرعت اینترنتم هم 512.خواهشا یکی کمک کنه.
ظاهرا این مشکل رو خیلی دیگه از دوستان هم دارن. امیدوارم راه حلی برای این مشکل پیدا بشه.
با سلام به همه
من دو تا سوال داشتم اونم اینه که من چطوری میتونم بفهمم که پینگیلشی که مینویسم درسته یا نه ؟!!
و سایتی هستش که اگه فارسی بنویسیم معادل پینگیلیشش رو بنویسه خودم سایته finglish .net رو دیدم ولی بلد نشدم باهاش کار کنم فارسی مینوشتم ولی جوابی و اتفاقی نمیفتادش ؟.
ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه .
سایت مورد نظرتون آدرسش اشتباه بود.نقل قول:
البته فینگلیش نویسی اصولا استاندارد خاصی نداره و سلیقه ای هستش.
اما اگر برعکس بخواهین یعنی فینگلیش بنویسید و فارسی تایپ بشه، بهترین سایت این سایت هستش:
البته این سایت هم ایراداتی داره، میتونید امتحان هم کنید ببینید تلفظ فینگلیشتون درسته یا نه.کد:www.behnevis.com
دوستان به نظرتون ورژن 10 رو نصب کنیم یا 9.0.0.2162 ؟
من که حدود 1 ماهی هست 10 رو استفاده می کنم و خیلی عالی بوده نسبت به 9.نقل قول:
حتما امتحان کنید.
یاهو مسنجر محدودیت اد لیست داره !؟
من امروز میخواستم چند تا id اد کنم دیدم پیغام میده دیگه نمیتونی اضافه کنی
وقتی نگاه کردم دیدم هزارو خورده ای شده
یعنی از هزار تا بیشتر نمیشه اضافه کرد ؟
ورژن هم 9.0.2162
سلام
از دیروز توچت که می رم اولش کلماتم را همه وخودم می بینم یعنی کلمت تایپ میشه اما برای طرف نمیره
بعدش کلمات که تایپ می کنم برای طرف نمی ره ورپن قبلیم9 بوده اما 10را نیز نصب کردم همین طوره؟؟؟چرا؟؟
بد با یکid دیگر کانکت می شم و اولش خوبه بعدش مثل ID قبلیم میشه؟؟؟
هیج چیز جدیدی نصب نکردم؟؟؟
چرا اینطوری شده
یه بار سیستمت رو با آنتی ویروس آپدیت شده چک کن!
این مشکل میتونه ناشی از وجود تروجانی...چیزی باشه!
سلامنقل قول:
دوست عزیز منnod32با قابلیت اپدیت روزانه دارم
شما پیشنهاد میدن من چی نصب کنم؟؟
البته الام ورپن8را نصب کردم فعلا خوب کار می کند
اما موندم مشکل از کجاست
والا بهتر از nod32 چیزی سراغ ندارم....
بچه ها .... میدونین که voice در یاهو مسنجر چند وقته قطعه ..... حالا به هر دلیلی .... میخواستم ببینم آیا نرم افزارهای دیگه مثل skype هم نمیشه از voice اونا استفاده کرد برای voice chat ؟؟؟؟ بچه ها چه نرم افزاری پیشنهاد میکنین که در حال حاضر واسه voice chat خوب جواب میده و خودتون امتحان کردید ؟؟؟؟؟ دمتون گرم ....
کسی میتونه آموزش ساخت آی دی دریاهومسنجرروبده
سلام
امروز که خواستم با ایدیم لاگین شم این ارور رو داد و از صبح نمیشه وارد مسنجر شد!ولی با meebo راحت لاگین میشه:31: دوستان شما میتونین وارد ایدیتون با مسنجر بشین یا باز یاهو رو بستن؟ :18:البته بگم که چند بار یاهو رو uninstall کردم ولی بازم لاگین نشدl
سلام
امروز که خواستم با ایدیم لاگین شم این ارور رو داد و از صبح نمیشه وارد مسنجر شد!ولی با meebo راحت لاگین میشه:31: دوستان شما میتونین وارد ایدیتون با مسنجر بشین یا باز یاهو رو بستن؟ :18:البته بگم که چند بار یاهو رو uninstall کردم ولی بازم لاگین نشدl
اینم عکس ارور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من به خوبي Online ميشه!
کسی جواب سوال منو نمیده؟؟؟؟نقل قول:
در حال حاضر میتونید از اسکایپ استفاده کنید مشکلی ندارهنقل قول:
درست شد!مشکل از isp بود فک کنم،اخه الان به راحتی لاگین میشه:31:نقل قول:
سلام
یک چند روزی وقتی می خوام برم توچت yahooوقتی عدد مربوط به هر اطاق را وارد می کنم خیلی طول می کشد وارد اطاق شم یا اصلا نمی توانم وارد اطاق شم
باید برم یک اطاق دیگر
اطاق جدید هم خیلی طول میکشه برم داخلش؟؟
دلیلش از چی هست؟؟؟یاهو9دارم
با تشکر
آقا من ميخوام ببينم برنامه اي هست كه بتونه نشون بده كدوميكي از addlist ها الان در حال چت كردنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني وقتي چراغشون خاموشه و ميخوان زيرزيركي برن ميشه مچشون رو گرت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اون برنامه هست برام بذاريد . ممنون ميشم .
یه نرم افزار بود به اسم BuddyCheck من حدود 2 سال پیش ازش استفاده می کردم، نمیدونم هنوز هم هست یا نه!نقل قول:
خیلی خوب بود هر دقیقه یه دور کل اد لیستت رو چک میکرد کی مخفی اومده. :21:
کلی مچگیری کرده بودم. تنها ایرادش این بود که اگه کسی بهت آف میزد می پرید و چیزی دستت نمیرسید. :41:
سلامنقل قول:
این برنامه فقط می تواند بگه چه کسی onهست یا offیاinvisebel
هست اسم برنامهYahoo Invisible Checker V3
خیلی جالب هست می شه کلی idداد وهمه را چک کند
من از این سایت دانلود کردماگر پیدا نکردی بگو من برات یک جا up کنمکد:http://www.rasekhoon.net/Software/
سلام...من یک سوال خیلی خیلی حیاتی دارم :دی
چطور میشه فهمید که کسی ما رو ایگنور کرده ؟؟!
خواهشا اگه میدونید از ما لطفتون رو دریغ نفرمایید...
سلام دوستان
آقا یه سوال
میگم میشه کسی رو که فقط مثلا آی دی _ش رو داریم و توی مسنجر فقط میاد ببینیم آی پی _ش چی هست ؟
اهان سوال خوبیهنقل قول:
و چه طوری میتونیم ایگنور طرف را پاک کنیم؟
اگه ایگنور شده باشی بعد از پی ام دادن مسنجر به طور خودکار پیغام میده که ایگنورینقل قول:
مسنجر رو باز کننقل قول:
Ctrl+Shift+P یا همون Preferences
بخش Ignore list
اگنورهای خودم نه
کسی که من را اگنور کرده چه طوری اگنورش را پاک کنم
نمیشه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید پس آیدیش رو داشته باشینقل قول: