آقا ببخشيد ويرايش شد
Printable View
آقا ببخشيد ويرايش شد
شرمنده:18:
اشتباهي تو كلوپ6220 نوشتم:41:
مي دوني مشكل كجاست مشكل اينجاست كه تو يه حرفي رو شنيدي حالا نميخاي دست برداري اهل تحقيق و بررسي هم كه نيستي بري گوگل يه سرچي كني ببيني كه حرفي كه ميزني درسته يا نه.:13: به اين كارت تو ميگن (جهل).:18: شاعر ميگه هركس كه نداند و نداند كه نداند(اون كتاب كه من داشتم ميخوندم اينجاش يه چندتا فاصله بود)در جهل مركب عبدالدهر بماندنقل قول:
آقا شما چرا دست از سر كچل من بر نميداري آخه:19:نقل قول:
من خاستم خودت بري مقايسه كني ببيني مشكل كجاست آخه به قول معروف التجربت اشد العلم :21:نقل قول:
حالا مشكل پايين بودن فلش در 62220: :18:
اينا حرفهاي كساني است كه 6220 دارند اگه لازم باشه آدرس هم ميدم اما نميخام تايپيك منحرف بشه وگرنه آدرس ميزاشتم.
1- تنها مشکل دوربین محل فلش است که زیر دوربین قرا دارد و در اکثر تصاویر پرتره به ایجاد خطوط تاریک می انجامد
2- 6220چون فلش زنونش پایین لنزه تو عکسهایی که فلش میزنه پایین عکس به سفیدی میزنه(امیدوارم با آپدیت درست شه)
سلام
من این گوشی رو دیروز خریدم 197 تومن با کابل TV (همه چیش کامله)
طرف گفت گوشیش مجاره و رو خود گوشی و کارتن نوشته و یه کارت گارانتی مجار هم همراش بود و سریال رو کارتن و گوشی مطابقت داره و از طریق اینترنت هم چک کردم درست بود!
همراش یه هندزفری بلوتوث هم خریدم(Jabra BT125)
سوالم اینه که وقتی گوشیم زنگ میخوره میخوام صدای زنگ گوشی قطع شه و فقط صدا رو از هندزفری بشنوم؛ باید چیکار کنم؟
گوشي نو شما مباركنقل قول:
هندز فري رو چند خريدي ؟ كيفيتش چطوره ؟
دوست من ، من هم توي چند سايت ، و از گفته ديگران اين مطلب رو خوندم (يعني پایین عکس به سفیدی میزنه) .نقل قول:
ولي اصلا" تو ي گوشي من همچين چيزي نيست (ورژن گوشيم از همون روزي كه خريدم 5.15 بود ) .
من قبل از اينكه 6220 رو بخرم از اين مطلب اطلاع داشتم و با اين ذهنيت براي خريد گوشي اقدام كردم و پيش خودم ميگفتم اين همه حسن داره حالا اين يكي بد در اومد زياد مهم نيست . ولي پس از خريد گوشي ديدم اصلا" سفيدي وجود نداره . من در تاريكي مطلق با فلش عكس گرفتم ، بارها و بارها توي شب عكس گرفتم در محيطهاي مختلف ، ولي هرگز چنين سفيدي ديده نشد .
البته اين رو هم بگم كه يكي از حسنهاي پايين بودن فلش اينه كه موقع عكس گرفتن انگشتاي دست چپتون مانع نور فلش نميشه . ( مثل افتادن انگشتاي دست چپ روي لنز كه تصوير انگشت توي عكس مي افته ) . بنا براين بنظر من نياز ي به وارونه كردن دوربين نيست .
ممنوننقل قول:
هندزفری رو 20 گرفتم
کیفیتش خیلی خوبه
8 ساعت زمان مکالمه داره و کیفیت صداش هم خوبه
از این مسیر برو :
Tools>Settings>General>Enhancment
HeadPhones یا هدست رو انتخاب کن و هر پروفایلی رو که میخوای انتخاب کن ...
نه بر نمی دارم ... : دینقل قول:
آقا شما چرا دست از سر كچل من بر نميداري آخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی ...؟نقل قول:
مي دوني مشكل كجاست مشكل اينجاست كه تو يه حرفي رو شنيدي حالا نميخاي دست برداري اهل تحقيق و بررسي هم كه نيستي بري گوگل يه سرچي كني ببيني كه حرفي كه ميزني درسته يا نه. به اين كارت تو ميگن (جهل). شاعر ميگه هركس كه نداند و نداند كه نداند(اون كتاب كه من داشتم ميخوندم اينجاش يه چندتا فاصله بود)در جهل مركب عبدالدهر بماند
یعنی ربطی نداره ...
دلیل استفاده از GPRS وصل شدن به Supl.Nokia.CoM هست ...! برای Load کردن سریعتر مختصات جغرافیایی ...!
دوستان شما برای بازیهای Ngage از کدوم کلاینت استفاده کردین ...؟
.
چون من یه کلاینت داشتم وقتی روی گوشی نصب میکنم نصب میشه , بازیها هم نصب میشه ولی هیچ کدوم از بازیها اجرا نمیشه ..
سلام ...نقل قول:
کدوم کلاینت رو نصب کردی ...؟
اگه قدیمی ( حدود 4 ماه به اونور ) هستش به فایل TxT نیاز داره ...
الان اگه میخوای کلاینت جدید نصب کنی از همون تاپیک کلاینت ها نسخه ی 1.20 ( 1551) رو دان کن ... 1557 نصب نکنی که زیاد باگ داره ... من نصب کردم الان پشیمونم ...:19::19:
قابل توجه دوستانی که میخوان گوشی خودشونو به فریمور 5.015 آپدیت کنن ...
.
لینک دانلود فایلهای آخرین فریمور گوشی 6220 با پروداکت کد 0564781 که زبان فارسی رو شامل میشه ..
.
من گوشیمو با همین لینک آپدیت کردم ...
کد:http://rapidshare.com/files/269998357/rm-328_-_Farsi_-_0564781_.rar
میلاد جان ممنونت میشم لینک دانلودش رو بزاری ...نقل قول:
از پست اول این تاپیک ... ضمیمه ی اول :نقل قول:
اونی که نوشته N-Gage 1.20 1511 Repack رو دانلود کن ...کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
منظور از ریست بعد از هک یعنی چی؟
مستر ریست باید بکنم یا ... ؟!؟!
سلام ... من جدیدا یک نوکیا 6220 کلاسیک خریداری کردم ... چند تا راهنمایی میخوام
اول این که محافظ لنز دوربین این گوشی هنگام باز و بسته شدن مشکل داره ... یعنی وقتی می خوای باز کنی کامل باز نمیشه و یه مقدار خیلی کمی ازش باقی می موه که باید یه فشار دیگه بدی که کامل باز بشه و همچنین موقع بسته شدن بعضی مواقع کامل بسته نمیشه که دقت می خواد ...
من به فروشنده زنگ زدم گفت تمام گوشی های 6220 این جورین و این مشکل رو دارند ... درسته؟
2. ورژن این گوشی چیه ؟ مثلا نوکیا سری 60 ورژن چنده؟
3. آیا gps این گوشی فایده ای داره؟ من ایرانسل دارم و fprs فعاله ... چی جوری میشه از gps استفاده کنم؟
ممنونم
سلامنقل قول:
1-من این گوشی رو حدودا شش ماه پیش خریدم و هیچ وقت با این مشکل برخورد نکردم . فکر نمیکنم این اشکال مربوط به همه گوشی ها باشه .
2- این گوشی سري 60 ورژن 3 با رابطه كاربري سيمبين 9.3 هست و آخرین ورژن برای این گوشی 5.15 هست .
3- gps اون خیلی خوب کار میکنه . باید توی محیط آزاد ازش استفاده کنی و چند دقیقه طول میکشه که با ماهواره ها ارتباط برقرار کنه. برای استفاده از نقشه های ایران میتونی از نرم افزار smartcom gps استفاده کنی .
برای اتصال به gps نیازی به gprs نداری ولی مثل اینکه اگر gprs فعال باشه سرعت اتصال بیشتر میشه.(خودم تست نکردم)کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
من در یه جای دیگه که پرسیدم گفتند آره اکثرا این مشکل رو دارند ...نقل قول:کد:http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1047463&postcount=2
چه کارهایی میشه با GPS کرد؟
مثلا اگه من بخوام برم یه جایی منو راهنمایی میکنه؟ آدرس اون مکان رو چی جوری باید بدم؟
شاید یه خورده سفت باشه ولی گیر نمیکنه .نقل قول:
دوستان این گوشی با توجه به سیمبیان بودنش آیا با نصب نرم افزار ها مشکلی نداره و مثل سری n خوب جواب میده و میشه از نرم افزارهای سری n براش استفاده کرد؟
برای خریدش باید به چه نکته هایی توجه کنم؟ گارانتی چی بگیریم و باطریش چه جوری باشه؟
بله دوست من , تمام نرم افزارهای سری n بهش میخوره .. نگران نباش
.
الان دیگه گارانتی معنی نداره ... بهتره بدون گارانتی بگیری و بقیه پولتو بزاری برای خرید یه رم 8 گیگ ...
نگو این حرفو...نقل قول:
پس فردا اومدیم خدایی نکرده بورد گوشیش سوخت! اون وقت باید 2/3 قیمت گوشیش پول تعویض بورد بده :13:. اما اگر گارانتی باشه مفتی براش عوض می کنه... :46:
عزیز با گارانتی رسمی نوکیا بگیر. پیشنهاد من این هست که بری از فروشگاه هایی که نمایندگی اصلی نوکیا هستن خرید بکنی و ترجیحا سمت جاهایی مانند علاءالدین نری ( به دلیل کلاه گذاشتن بیشتر مغازه داراش بر سر مشتری بیچاره!!! :19: ).
از این بخش سایت فارسی نوکیا، می تونی نشونی فروشگاه معتبر در هر شهری رو بدست بیاری :46::
قیمتش هم ماکزیمم 10 تومان از جاهایی مانند علاءالدین گرون تره...کد:http://www.farsi.nokia.com/find-a-store
شاد و پیروز و موفق باشی :46::11:
همون خاموش روشن کردن هست ...!نقل قول:
سلام
من می خوام اسکرین سیور فلش رو روش بزارم
تو قسمت Power Saver این کارو انجام می دم ولی وقتی اسکرین سیور فلش اجرا میشه بعد از یک ثانیه رو میشه ؟
مشکلش چیه؟
یه بار ریست تنظیمات هم کردم
گوشی اون فایل رو میتونه بخش کنه ...؟نقل قول:
شاید ورژن فلش player گوشی با فایل نا سازگار باشه ..!
یه فایل دیگه رو تست کن ...!
برای خرید گوشی به چه نکاتی توجه کنم؟
گوشی افایل رو خیلی راحت پحش می کنهنقل قول:
فایل ارجینالی که تو این گوشی بود هم همین مشکلو داره
ورژن نرم افزاری هم 5.15 هست
نقل قول:این کارو انجام داده بودم و تغییری حاصل نشدنقل قول:
راهع دیگه وجود نداره آخه اینطوری خیلی ضایعس!!
مبارك باشهنقل قول:
ايني كه در مورد كاور گوشي گفتيد دقيقا" مثل گوشي منه . اين عمل كاور << مشكل >> نيست بلكه يه مزيت محسوب ميشه . كاور در دو مرحله باز ميشه ، كه مرحله دوم مربوط به قفل شدن درب كاور هست . در واقع ،در مواقعي كه تكانهاي گوشي زياد باشند ، درب گوشي با سفت شدن ، بخودي خود بسته نميشه .
در مورد بستن كاور سعي كنيد كمي محكمتر ببنديد ، نه خيلي محكم . اوايل گوشي من هم موقع بسته شدن كمي باز ميموند كه با كمي فشار دادن كامل بسته ميشد ، ولي ديگه اينطوري نيست ، چه محكم وچه آهسته كاملا" كيپ ميشه . (يك ماه پيش خريدم )
حساسيت واسه روزاي اوله ، بعدبراتون عادي ميشه .
دوستان عزیز . ظاهرا این گوشی چینی و مجار داره. کدومشو بگیرم بهتره و باطریش چه جوری باشه بفهمهم اصله ؟
همه گوشی های تولیدی نوکیا الان چینی هستند و فقط لیبل مجار یا فنلاند دارن و همین چینی ها تحت لیسانس و نظارت نوکیا هستند پس جای نگرانی نیست !نقل قول:
یه مستر ریست کن به احتما زیاد درست میشه ...!نقل قول:
گوشی افایل رو خیلی راحت پحش می کنه
فایل ارجینالی که تو این گوشی بود هم همین مشکلو داره
ورژن نرم افزاری هم 5.15 هست
گوشیمو دو سه روزه خریدمنقل قول:
واسه شما فایل فلش رو می تونی رو اسکرین سیور بزاری
اگه مستر ریست کنم درست میشه؟
درمورد تشخيص اصل بودن باطري يه نگاهي به آدرس زير بنداز (سايت نوكيا) :نقل قول:
کد:http://mea.nokia.com/get-support-and-software-en/learn-how/check-your-battery
در اين صفحه در قسمت Hologram Checks نمايشگر موس رو روي چهار جهت مشخص شده ، فقط نگه دار ( اولين تصوير هولوگرام از بالا ) .
اون وقت نقاطي رو زير آرم مركزي نوكيا (بيضي وسط هلوگرام) كه وسط هلوگرام هست و برنگ مشكي ( كمي تار هم هست ) ، ميتوني ببيني. اين نقاط مشخصه اصل بودن باطري هستش . كه بقرار زير هستش:
بالا چهارتا نقطه ، پايين سه تا ، راست دو و چپ هم يكي .
دوست من شما فکر میکنی برای دست اندرکاران کپی گوشی و متعلقات , ساختن یا کپی کردن همچین هولوگرامهایی کاری داره ...
.
کی میگه ملاک اصل بودن باتری هولوگرام و اون نقاط روی هولوگرام هست ..؟؟؟؟؟؟؟
.
ماشالا دیگه اینقدر کارشون درست شده که کار از هولوگرام و .. گذشته .
هلو گرام تقلبی تو مغازه ها ریخته
فت وفراوونه..
لیبل فنلاند رو این روزا کیلویی می خرن :دی
نقل قول:نقل قول:جدي ميگين . يعني تقلب اينقدر پيشرفت كرده . من خوشباور رو بگو كه فكر ميكردم يه چيزي از اصل بودن باطري ميدونم . ميدونيد اون چنتا نقطه چقدر خوشحالم كرده بود .حالا ديگه به همه چيز بايد شك كنم . نميدونم گوشيم ... باطريش... قابش ... كارلزايسش ... زنونش ... درست هستن يا نه . پس باطري اصل رو چطور بفهمم . بقيه حالا هيچ .نقل قول:
ممنون
نه شما نمی خواد نگران باشی ... این کارا می کنن که از چینی نشون دادنش جلوگیری کنند ... در حالی که این چینی با اون چینی های تقلبی فرق داره ... این ها تحت لیسانس و نظارت نوکیا در چین تولید میشن ..!نقل قول:
اگه خوب کار میکنن ایشالله اصله .الان هر چی بیشتر تحقیق کنی دلخورتر میشی .نقل قول:
رفیق ما یه باتری اصلی گرفت 15 تومن .ظاهرشم خیلی تمیز بود درست عین فابریکیی.. شب تو شارژ توگوشیش باد کرد وترکید..:31:
بچه ها یه سوال . روی دکمه ی # یه فلش رو به بالا کشیده. اون یعنی چی؟
فکر کنم منظور اینه که این دکمه کار shift هم انجام میدهنقل قول:
بچه ها یه سوال . روی دکمه ی # یه فلش رو به بالا کشیده. اون یعنی چی؟