سلام
من میخوام یه لپ تاپ تا قیمت 1700 ترجیحا" از برند سونی بخرم. آیا با این قیمت از برند دیگری میتونم یه انتخاب بهتری داشته باشم ؟خواهش میکنم در این مورد من رو راهنمایی کنید.
سلام
من میخوام یه لپ تاپ تا قیمت 1700 ترجیحا" از برند سونی بخرم. آیا با این قیمت از برند دیگری میتونم یه انتخاب بهتری داشته باشم ؟خواهش میکنم در این مورد من رو راهنمایی کنید.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز اینجور تقسیم بندی درست نیست
بهترین روش انتخاب بر اساس مدل است چون تمام این شرکت ها در زمینه لپ تاپ هاشون دسته بندی دارند مثلا می تونید بر اساس سری اینسپایرون یا xps دل و مثلا مدل XPSM1530 صحبت کنید یا از سری FZ سونی و ...
حتی گاهی کیفیت مدل های مختلف یک سری هم دچار افت و خیز است مثلا کاربران M1530 راضی تر از مدل XPS1330 بوده اند.
پس اینکه بگیم تمام لپ تاپ های یک شرکت در تمام سری ها و مدل ها بهتر از دیگر شرکت هستند درست نیست
در بین مدل ها به نظر من سری FZ سونی انتخاب خوی اند و سری XPS البته 15 اینچی دل
شما نیازهاتون و بودجه تون رو ذکر کنید تا دوستان مدل بهتون پیشنهاد کنند اون وقت به مقایسه مدل ها بپردازید
با سلامنقل قول:
شما حتما باید نوع کاربرد و نیازتون رو هم می گفتید؟ تا بتونیم بر اساس نیازتون پیشنهاد بدیم
اما اگه کار گرافیکی ندارید بهترین انتخاب به نظر من از برند سونی سری FZ490 است. که دارای CPU های COR2DUO اینتل با هسته پنرین (45 نانومتری) اند.
شماره این سی پی یو ها به صورت T9XXX یا T8XXX است.
مثلا F490NCB
که البته از مبلغ شما کمتر است اما فکر کنم مدل بعدیش NDB بیشتر از 1.700 باشه
البته از دل هم که کارت گرافیکی خوبی داره همون XPSM1530 انتخاب خوبیه
سلام و ممنوننقل قول:
با سلام
دوست عزیز اینجور تقسیم بندی درست نیست
بهترین روش انتخاب بر اساس مدل است چون تمام این شرکت ها در زمینه لپ تاپ هاشون دسته بندی دارند مثلا می تونید بر اساس سری اینسپایرون یا xps دل و مثلا مدل XPSM1530 صحبت کنید یا از سری FZ سونی و ...
حتی گاهی کیفیت مدل های مختلف یک سری هم دچار افت و خیز است مثلا کاربران M1530 راضی تر از مدل XPS1330 بوده اند.
پس اینکه بگیم تمام لپ تاپ های یک شرکت در تمام سری ها و مدل ها بهتر از دیگر شرکت هستند درست نیست
در بین مدل ها به نظر من سری FZ سونی انتخاب خوی اند و سری XPS البته 15 اینچی دل
شما نیازهاتون و بودجه تون رو ذکر کنید تا دوستان مدل بهتون پیشنهاد کنند اون وقت به مقایسه مدل ها بپردازید
من توی پوست های قبلی مطرح کردم ، ولی باز میگم :
من این لپ تاپ رو با قیمت 1,650,000 تومان پسندیدم
برای من ظاهر زیاد مهم نیست بلکه قدرت اونه که مهمه
Dell vostro_1500
CPU : Core 2 Duo 2.5 ( T9300) --->****** Cache : 6 MB ******
Ram : 4 GB
Hard : 320 GB
Grafic : 1 GB 8600 GT
+
تمام امکانات مثل : وب کم ، DVDRW و ....
حالا شما تصور کنید مدل Dell XPS 1532 با کانفیگ بالا چند در بیاد خوبه ؟ واقعا چقدره ، خودم هم نی دونم ؛ کسی میدونه ؟
حالا بریم سراغ سونی :
مدل FZ490NGB با کانفیگ زیر قیمتش هست 2,500,000 تومان
تازه اگه کلی حساب کنیم ضعیف تره
CPU : Core 2 Duo 2.6 ( T9500) ---> Cache : 6 MB
Ram : 3 GB
Hard : 300 GB
Grafic : 1 GB 8400 GT
همراه با BlueRay
حلا Vostro 1500 بهتره یا سونی یا XPS 1530 ??????
سلام لپ تاپ Dell XPS M1730 تو ایران هست؟
چند مدل داره ؟
قیمتش چنده ؟
مشخصاتش چیه (CPU,RAM,VGA,...) ؟
خیر نیست چون قیمت اون بالای 2.000.000 هست و مشتری اش کمه درنتیجه توی بازار ضرر داره آوردنشنقل قول:
چند مدل داره ؟
قیمتش چنده ؟
توی دبی هم گیر نمیاد کانفیگ خوبش
سلام دوستان خوبم.
آقا من می خوام به عموم که قراره از آمریکا بیاد بگم یه لپ تاپ برام بیاره. مدلش هم در اوردم (از یه سایت ایرانی) که هست HP Pavilion dv6880ee با پروداکت کد FF515EA. رفتم تو سایت خود HP و سرچ کردم. خودش قیمت داده بود و لینک هم داشت به فروشگاه هایی که سفارش بدیم.
مشکل از اینجا شروع میشه که روی ip منطقه را خاورمیانه تشخیص می ده. هر کاری هم کردم که با یه پ.ر.و.ک.س.ی تو آمریکا سایت آمریکاییش را باز کنم باز هم همین سایت خاورمیانه اش میاد بالا. اکانت v.p.n هم ندارم. تو سایت های خرید آمریکایی مثل shopping.com و tomshardware.com و google products و ... هم سرچ می کنم دقیقا همون مدل را پیدا نمی کنه (از نظر مشخصات سخت افزاری تفاوت دارند). می دونم هم به خود عموم مدل را بگم سرچ می کنه یه چیزه دیگه پیدا می کنه.
حالا شما اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید که راهی هست همین مدل را سفارش بدم از آمریکا؟ فروشگاهی سراغ دارید که همین مدل را تو آمریکا داشته باشه؟ این مدل با این پروداکت کد اصلا برای آمریکا تولید شده؟ از چه سایتی لیست لپ تاپ های آمریکا را با قیمتشون ببینم؟
ممنون می شم بنده را راهنمایی کنید ...
والا چی بگم ... شما که ما رو دیوونه کردی وای به حال اون فروشنده بیچاره ! :31:نقل قول:
مغازه دار برای این بوجود اومده تا سر تو رو کلاه بزاره ، لپ تاپش رو بهت بندازه و بره پول بشماره
این رو همیشه به یاد داشته باش :20:
فکر نکنم تو ایران گیر بیاد تو خود آمریکا هم قیمتش از 2000 دلار به بالاست
مشخصه اصلیش گرافیکشه که دو سه مدل داره از 8700m GT هست تا 8800M GTX SLI
نقل قول:
اگر میتونید تهیه کنید از امریکا ، بهتره reseller ها یا نمایندگی های مجاز فروشش رو از خود سایت اچ پی توی هر ایالت آدرس بگیرید و از همونجا اقدام به خرید کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاه اینترنتی فایده نداره چون احتمالا فقط میتونید پرداخت الکترونیکی از طریق خود پورتال شبکه ملی اینترنت اونجا داشته باشید
نقل قول:
سونی قویتره .. چرا ؟
1- سی پی یو اش قوی تر از دل 1500 هست
2- هاردش 7200 هست و سریعتر
3- تکنولوژی امنیتی و کیفیت ساختش خیلی بهتره
و لی دل گرافیکش قویتره
خوب شما فقط قدرت و کیفیت رو نگاه می کنید ! پس بودجه ی ما چی میشه ، من منظورم توی قیمت 1.6 میلیون بود نه 2,500,000 !!!!!!!!??????????نقل قول:
سونی قویتره .. چرا ؟
1- سی پی یو اش قوی تر از دل 1500 هست
2- هاردش 7200 هست و سریعتر
3- تکنولوژی امنیتی و کیفیت ساختش خیلی بهتره
و لی دل گرافیکش قویتره
حالا بین دو مدل دل کدوم رو پیشنهاد می کنید
از لحاظ بودجه و قدرت ــــــــــ ......؟
اصلا نرو دنبالش ................ مدل Dell XPS 1530 بزور گیر میاد و گرونه . چه برسه به Dell XPS M1730نقل قول:
چند مدل داره ؟
قیمتش چنده ؟
تو باید هرچی تو بازار زیادتره رو بگیری ..... برای حرفم دلیل دارم .
1 ـ مشکل قطعات و گارانتی رو نداری
2 ـ همه جا هست بخاطر همین ارزون تره
3 ـ خوب و پر طرفدار بوده که همه دارن
من Dell Vostro 1500 با بالاترین کانفیگ رو پیشنهاد میکنم . تو بازارم فت و فراوونه .
کانفیگش رو همون بالا ، نوشتم .
با سلامنقل قول:
من یه بار به سایت hp ایمیل زدم و در مورد حروف آخر نام لپ تاپ هاشون پرسیدم مثل همین ee یا en و ...
اونا هم در جواب گفتن این حروف نشون دهنده منطقه ای است که این لپ تاپ ها براشون ساخته می شه
این عبارت ee هم مربوط به خاورمیانه است و گاهی این مدل ها صفحه کلید فارسی (در و اقع عربی) دارند برای همین فکر کنم این مدل رو در آمریکا پیدا نکردید
دنبال یه مدل بر اساس مشخصات مشابه باشید
در ضمن این مدل شما کمی هم قدیمی است
با سلام
آيا 1520 dell سيم كارت مي خوره
سلام دوست من.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون. میشه بگو حروف مربوط به آمریکا چی هستن؟ چون یه مدل تو آمازون دیدم تقریبا شبیه همین بود آخرش T داشت.
قیمت دوست عزیز، قیمت!نقل قول:
اگه یه چیزی تو سایت Sony باشه ولی تو سایت ضمانت نامه ها نباشه می شه به جایی سفارش داد بیارن
سلامنقل قول:
بله .اما نه سیمکارت های که توی ایران استفاده میشه :41:
درواقع بلا استفادست
میشه بیشتر توشیح بدی ؟نقل قول:
منظورت آپشن های دستگاهست
چه بد :41:نقل قول:
پس بايد خيلي حواسم رو جمع كنم
الان از شعبه زيگورات مشهد بخرم خوبه ديگه؟
گارانتيه زيگورات ارزششو داره كه تقزيبا 60 70 تومن بيشتر از جاهاي ديگه پاش بدم :41:
نه زیگوارت بدرد نمی خوره .......................نقل قول:
چرا : -> چون :
یکسری از دستگاه های زیگوارت خودشن ور میدارن باطری 9 سل یه مدل رو به یه مدل دیگه میزنن !!
بعضی از دستگاه های این گارانتی شماره سریالش(سرویس تگ) تو سایت دل نیست معلموم نیست این دستگاه ها از کجا اومدن
تو شیراز بهترین قیمتها و بهترین جنس رو از کجا بخرم؟
مشخصه اینکه لپ تاپی ویندوز اورجینال نداره از اسمش چطور میشه تشخیص داد ؟ آیا آخره اسمش چیزی اضافه میشه؟
در مورد همه برند ها توضیح بدید لطفاً
در مورد باتری لپ تاپ ها توضیحی می خواستم
آیا همه برند ها از مدت زمان باتری خوبی برخور دارند یا اینکه فقط تنها بعضی از برند ها ؟
میزان ذخیره شارژ یا دشارژ ربطی زیادی به برند نداره بیشتر به سلول های باطری مربوط در حال حاضر باطری هاینقل قول:
3-4-6-9 سلولی هستند که 6 سلولی معمولا تا 1:30 باطری ذخیره میکنه .
سلام من با 700000 تومان چه لپ تاپي مي تونم توي مشهد بگيرم.
براي كاراي عمومي لازم دارم.
اگه بخوام يك لپ تاپ مدل بالا ولي دست دوم گير بيارم بايد توي مشهد كجا رو بگردم؟
گارانتی امرتات چطوره یا گارانتی سبز؟ میشه بهشون اعتماد کرد؟
سلام مجدد. میشه لطف کنید و چند تا از لپ تاپ هایی رو که ویژگی های زیر رو دارند رو حتی الامکان با قیمت برام ذکر کنید
1. کش 6 مگ (اگه نبود 4)
2. پردازنده 2.4 یا بالاتر
3. مانیتور 15
4. قیمت زیر 1.5
5. رم 2 گیگ یا بالاتر
6. وزن کم
خیلی ممنون از پاسختوننقل قول:
من برای امور حسابداری نیاز دارم ولی یه لپ تاپ میخوام که فول باشه که اگر خواستم در آینده کارهای گرافیکی انجام بدم مشکلی نداشته باشم.
سلامنقل قول:
من با این قیمت لپ تاپ های lenovo سری N
مثل N200BYG با قیمت 700 تومان یا کمی گرونتر N200BKG با قیمت حدود 750 تومان رو پیشنهاد می دم
دست دوم نگیر
با سلامنقل قول:
راستش اون مدل سونی بسیار خوبه اما کارت گرافیکش SHARE
البته باز هم تا حدودی کارهای گرافیکی رو جواب میده اما برای بازی خوب نیست
از دل هم من فقط همون xpsm1530 رو پیشنهاد می دم که کارت گرافیک خیلی خوبی هم داره
البته مدل fz490 NDB با کارت GEFORCE 8400 با گارانتی امرتات رو هم 1.800 می شه گرفت که کمی بیشتر از مبلغ شماست اما بسیار خوبه
سلام
میخواستم نظرتون رو در باره ی لپ تاپ Hp 9390 بدونم آیا مدل خوبی؟
قیمتش چند؟
Dell vostro_1500نقل قول:
سلام مجدد. میشه لطف کنید و چند تا از لپ تاپ هایی رو که ویژگی های زیر رو دارند رو حتی الامکان با قیمت برام ذکر کنید
1. کش 6 مگ (اگه نبود 4)
2. پردازنده 2.4 یا بالاتر
3. مانیتور 15
4. قیمت زیر 1.5
5. رم 2 گیگ یا بالاتر
6. وزن ک
CPU : Core 2 Duo 2.5 ( T9300) ---> Cache : 6 MB
Ram : 4 GB
Hard : 320 GB
Grafic : 1 GB 8600 GT
+
تمام امکانات مثل : وب کم ، DVDRW و ....
قیمت 1,550,000
و یا Dell XPS 1530
1.700.000
من به يك شركت زنگ زدم. گفت با 700000 تومان ما Dell Inspiron 1525 رو به شما پيشنهاد مي كنيم.نقل قول:
نظر شما راجب اين لپ تاپ چيه و اين قيمت چيه؟
من برای دو تا از دوستام از همین مدل با یک سال گارانتی سازگار ارقام گرفتم کاملا راضیننقل قول:
من سری XPS دل رو قبول دارم که قیمت بالایی دارند بقیه سری هاشو من پیشنهاد نمی دم شاید کس دیگه ای علاقه داشته باشه اما من نه
ببخشید می خواستم بدونم HP dv6870 با dv2855 با کانفیگ تقریبا مساوی(رم 6870 3گیگ ولی 2855 2گیگ وگرافیک 6870 256d ولی 2855 128d)از نظر قدرت و کیفیت ساخت تفاوتی دارن؟
اختلاف وزن خیلی برام مهم نیست به نظرتون کدومشو بگیرم بهتره
اختلاف بین 15.4 اینچ و 14.1 اینچ محسوسه؟
یه مورد جالب همپارد 2855 میده 1300000 و 6870 میده 1250000
ایران اچ پی 2855 میده 12700000و 6870 میده 1300000
سلام ببخشيد من اين مورد رو تو شهر خودمون پيدا كردم . خوبه ؟
Dell inspiron 1525
cpu 1.6 core 2 due
ram 1 GB
H.D.D 120 GB
Display 15.4 WXGA Trulife
VGA 3100 Intel - 358 mb
os Dos
قيمت 850000
فكر كنم ايرلندي باشه گارانتي هم نداره
vostro 1000نقل قول:
amd turion x2
2 gig ram
120 gig hard
dvdrw
15.4
vista
ati x1150 256 mb
dell bag
+
با گارنتی ایران
750
به هیچ گارانتی نمیشه اعتماد که مگه اینکه دستگاه تک چسب رو جلوی خودت گاراتنی کنن یا اینکه اونجا آشنا داشته باشی که به کارشون مطمئن باشینقل قول:
دستگاه خوبیه فقط یکم گرونه.کشورش هم زیاد اهمیتی ندارهنقل قول:
1525 دل
1.8 دوال کور cpu
ram 1
H.D.D 160
dos
x3100
web+BT
780
با گارانتی
800