به سایت azmoon.org مراجعه کنیدنقل قول:
Printable View
به سایت azmoon.org مراجعه کنیدنقل قول:
تو کنکور ارشد هم میشه مث کارشناسی تو دو تا رشته کنکو ر داد؟!
برفرضم بشه 5 سال تو یک رشته واحد واسه لیسانس زحمت کشیدی و خوندی میخوای بری رشته دیگه!! بدون هیچ پیش ضمینه ای!:n27:نقل قول:
بله میشه. یه رشته ی اصلی و یه رشته ی شناور میتونید شرکت کنید. البته رشته های شناور تعداد محدودی هستن.نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
دوستان ان شاالله قصد دارم برای ارشد در رشته نرم افزار ثبت نام کنم.
تنها می خوام در آزمون های آموزشگاه شرکت کنم؛ اون هم برای اینکه برنامم از یک نظمی برخوردار باشه.
کدوم آموزشگاه رو پیشنهاد میکنید؟
با سپاس فراوان
نتایج نهایی ارشد سراسری اومد
بچه ها یه سوال نیمه فنی...ثبت نام دانشگاه تهران کسی اطلاع داره از کی شروع میشه؟چطوریه؟حضوریه؟یا نه؟توی سایتش چیزی نزده اصلا چرا؟
دوستان رفیق من مجازی دانشگاه تهران قبول شده(مدیریت منابع انسانی)
اگه بازرگانی بین الملل علوم تتحقیقات قبول شه کدوم بهتره؟
تا قبل از موعد ثبت نام مجازی، نتیجه های آزاد میاد؟؟
سلام
بالاخره نتايج ارشد اومد و من قبول شدم
سوال اينجاس من فارغ التحصيل 31 شهريور پارسالم و حد اكثر تا 19 شهريور امسال بايد ثبت نام كنم
با توجه به اين كه هنوز از مهلت يك ساله من چند روز باقيه ايا بايد دفترچه پست كنم يا روز ثبت نام مستقيما برم دانشگاه ؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا هفته آیندهنقل قول:
نتیجه های آزاد میاد؟؟
سلام.
من ارشد سراسری قبول شدم.
ولی ارشد آزاد هم درس میخوندم که پایان نامه اش مونده.
الان میتونم ثبت نام کنم ؟
سلام به بروبچ تحصیل کرده ی بامرام.
1سوال،کسی که ارشد مجازی آموزش محور خونده میتونه دکترا شرکت کنه؟من شنیدم نمیشه:n27:
1سوال دیگه،من مجازی دانشگاه تهران قبول شدم(صنایع)چه گلی بریزم به سرم؟برم؟نرم؟فایده داره یا نه؟
دمتون گرم
نتایج ارشد آزاد نیومده دوستان ؟؟؟
تو سایت سنجش میرم بر اسا س نن
انام و نام خانوادگی میزنم نمیاره !!!
مشکل از چیه ؟؟؟
یعنی من هلاک این اطلاع رسانی و خدماتشونم.اصلا هیچی که ملت شما کی برید ثبت نام کجا برید شهریه ها چطوریه هیچی!؟!شگفتا؟!؟!
نه هنوز خبری نشده.نقل قول:
من اسمم آرمینه وقتی میزنم آرمین نمیشه باید بزنم ارمین ببین مشکل اینطوری نداره؟
بعدشم خب با اون دوتای دیگه برو.
نتایج کی اعلام میشن پس؟
پارسال که 21 شهریور اومد.تا آخر این هفته احتمالش زیاده.البته اینا کاراشون که معلوم نیست!!نقل قول:
برای ادامه تحصیل مشکلی ندارید، حتی اگه بدون کارشناسی ارشد بدون ارائه پایان نامه باشه..نقل قول:
اگر از پس شهریه های سنگین دوره های مجازی برمیاید (زمان ما حدود 4-5 سال پیش از شهریه های دانشگاه آزاد هم بالاتر بود)، بخونید.. اگر مشکل خدمت سربازی ندارید و میدونید که میتونید یکسال دیگه بشینید و بخونید و یه جای بهتر قبول بشید بهتره یه سال دیگه صبر کنید، وگرنه ثبت نام کنید بره پی کارش!
بعید میدونم تا آخر این هفته اعلام بشه، خودشون گفتن که نیمه دوم شهریور در نتیجه میوفته هفته بعد.. هر سال یکی دو روز لفتش میدن، احتمالا 1 شنبه یا دوشنبه هفته دیگه نتایج رو بذارن رو سایت..نقل قول:
مرسی.شهریشو که رفتم پرسیدم یک و نیم دو میشه واسه هرترم.سربازی ام فعلا مشکلی ندارم چون تازه کارشناسیم تموم شده.من ترسم از مجازی بودنشه چون راسیتش من دارم واسه این ارشد میگیرم که واسه دکترا بورس بگیرم برم اونور.چون شرایطشو دارم.حالا میترسم این مجازی بودنو کلاس نرفتن و تهش معدل پایینی که شاید واسه نوع آموزش مجازیه بچسبه بهمون شر بشه آخر کار!!!؟:n13:نقل قول:
منم که میگم کاره این جماعت معلوم نیست.نمیکنن نتیجه هارو بزنن 1بینوایی مثل من تکلیفش بیاد دستش که بره همین سراسری داغونیرو که آورده ثبت نام کنه یا بره آزاد!!!:n27:نقل قول:
نقل قول:
شما دیگه زیادی داری سخت میگیری مگه مدرک تحصیلی بقیه دانشگاها چی هست- غیر دانشگاه روزانه و شبانه که از سطح بالاتری برخوردارن (قابل مقایسه با دانشگاهای دیگه نیستن) بقیه در یک حد هستن دیگه:n23:
ممنون که کمک میکنید.آره منم قبول دارم حالا همین کارشناسی که روزانه بودیم چی یاد گرفتیم مگه؟الان چی بلدیم؟نقل قول:
ولی خب میگم من ترسم بیشتر از مجازی بودنشه و اینکه معدلم بیفته.بخدا اگر این جریان بورس نبود که اصلا نمیرفتم ارشد.1کله میرفتم پادگان!!!
آقا تاییدیه تحصیلی یعنی چی ؟
وقتی که دانشگاه قبول شدید ، یک نامه از دانشگاه و از طریق پست ارسال میشه به آموزش و پرورش که تایید کنند مدرک تحصیلی شما رو .نقل قول:
و این تاییدیه تحصیلی اسمش هست .
سلام دوست گرامی بنظرم حالا که شما میخای بورس دکترا بگیری فکر نمیکنم رشته های مجازی گزینه خوبی باشند چون هر چی اعتبار مدرک و بنیه علمی شما بیشتر باشه در آینده به نفع شما خواهد بود چون شما که نمیخایی فقط یه مدرک ارشد بگیری و ادامه ندی البته این فقط نظر خودم بود شما میتونی در این مورد بیشتر جستجو کنینقل قول:
موفق باشی :n18:
سلام عزیزم.مرسی.نقل قول:
والا من دیگه گیج شدم این طرف اونطرف خیلی پرسیدم نظرا خیلی متفاوته.بعضیا نظرشون اینه چون دانشگاه تهرانه خوبه حتی واسه برندشم که شده برو.بعضیا میگن مجازی که هست بعد اذیتت میکنه.بعضیا میگن این جریان مجازی تازه پا گرفته مالی نیست هنوز!و...
خلاصه من موندم و کلی نظر و 1 مخه هنگ!:n13:
سلام
من لیسانس برق گرفتم!میخوام واسه ارشد فوق لیسانس عمران بگیرم!!میتونم شرکت کنم یا نه؟
اگه میتونم شرکت کنم!میخواستم ببینم ایا میشه تا کنکور ارشد ازاد که ساله دیگس برم کلاسایه اموزشی و کتاباشم خودم بخونم!یعنی میتونم یا حتما باید لیسانسم عمران باشه؟
باتشکر
می تونید. هیچ منعی از این بابت وجود نداره، اصلا در یه گروه کاملا غیر مرتبط شرکت کنید. رفیق بنده لیسانس کامپیوتره اما داره برای سال دیگه ارشد ژنتیک می خونه.نقل قول:
سلام دوست من این دوست شما مطمئن شده که میتونه ارشد ژنتیک بخونه ؟این طور که من شنیدم جدیداً برای ارشد ژنتیک باید مدرک کارشناسی هم ژنتیک باشهنقل قول:
فقط خواستم دوست شما از این موضوع مطمئن بشه که میتونه همین
موفق باشی
نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد پایان هفته جاری اعلام می شود
به گزارش خبرنگار مهر، مرکز آزمون دانشگاه آزاد پایان هفته جاری و طی روزهای 14 یا 15 شهریور در سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام خواهد کرد.
در آزمون کارشناسی ارشد، با اعلام مرکز آزمون 70 هزار داوطلب پذیرفته می شود.
هنوز ظرفیت دکتری این دانشگاه از سوی مرکز آژمون اعلام نشده است.
نقل قول:
نصر و من الله و فتح القریب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت کردی مشتی محمد ؟
من منتظر جواب هستم..
آره شرکت کردمنقل قول:
ولی بعید میدونم قبول بشم
بچه ها ازاد ارشد اگه مدرسی زبان انگلیسی اگه قبول شدم ارزش از نظر اینده شغلی داره برم ؟ خیلی شهریش سنگینه ترمی 2 میلیونی در میاد :n27:
خوش به حال شما که اگه قبول بشین میرین درستون رو میخونید من بنده خدا که پارسال قبول شدمو نتونستم برم.......:n14:
سلام دوست گرامی راستش در این حال و هوای گرم خبر قبولی دانشگاهها از اینکه گفتید پارسال قبول شدید و نتونستید برید ناراحت شدم حالا امیدوارم در آینده بتونید بازم شانس خودتون را امتحان کنید (انشاا...)نقل قول:
همین
نقل قول:
ممنون از شما ولی امسال هم احتمالا آزاد قزوین قبول میشم ولی همچنان نمیتونم برم.......
آقا من اصل گواهی موقت پایان دوره لیسانس رو ندارم، کپیش رو ولی دارم.
برای ثبت نام مشکلی پیش نمیاد ؟
سلام معمولا اصلش را میخان البته شاید به همان کپی هم راضی بشوند حالا اگه شما نداری و برات مقدوره لااقل میتونی اصل همان فرمی را که در سایت سازمان سنجش گذاشته تکمیل کنی و به تایید دانشگاه دوران کارشناسی برسونی و ارایه بدینقل قول:
میفهمم چی میگی ولی همیشه اینم بدون از ماست که بر ماست .نقل قول:
الان ترمی 2 تومنه و این همه متقاضی داره .نتیجه اخلاقی سال بعد گرون تر میشه