گوشیتو هک کن .....نقل قول:
بعد از آموزش صفحه ی اول n-gage رو نصب کن ....
گوشیتو هک کن .....نقل قول:
بعد از آموزش صفحه ی اول n-gage رو نصب کن ....
به خدا ببین این روز جمعه به جای اینکه تاپیک شلوغ تر شه خلوت مثله......
هیچ کی نمیاد بعد از این همه وقت جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب ديگه من تسليمم....:31:نقل قول:
اعتراف ميكنم كم آوردم..البته بعيد ميدونم درست عمل كرده باشي و جواب نده...
تو همون صفحه معرفي ONE 5 تا لينك پرشين گيگ هست...نقل قول:
قبلا ورزن 21 بود با این روش صفحه ب اول جواب داد ولی می کن ورژن 30 ی روش دیگه ای داره
اين روش جديد نصب TRK رو N95 : FW30 :نقل قول:
به راحتي ميتوني هك كني...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258461
داش یونس ببین نصف روز نبودی فروم رو هوا بود کجا بودی ........
یکم یونس جان آموزش نا مفهمه
راستی من آپدیت کردم الان آیکن ان گیجم آبی دیگه نیازی نداره که دیگه ان گیجی که شما تو پست اول گذاشتی نصب کنم پچش چی؟؟؟ اونم نصب نکنم؟
فقط کارای که تو اون تاپیک گفتی انجام بدم بعد بازی های ان کیج رو توی فایل e:/ n gage بریزم؟؟؟؟؟؟
سلام خدمت همه دوستان . آقا من هرچی میکنم این ورژن قدیمی N-gage از موبایلم پاک نمیشه یعنی اینکه Remove نداره . تو قسمت App.mgr هم گشتم چیزی نبود . اگه میشه یه راهنمایی کوچولو بکنید . ضمنا به این آدرس C:/sys/binیا
C:\private\20007b39 چطور از داخل گوشی میشه رفت (گوشیم n95 8gb هستش) .
با تشکر
ببين ورژنش چنده...نقل قول:
به هر صورت بايد گوشيتو هك كني...از اون بهتر هم نميتونم آموزش رو بزارم...
پووووووووووووف!!! پيدا كنيد پرتقال فروش را....:31:نقل قول:
داداش شما قدم به قدم آموزش رو انجام بده ...
ببین فقط داشتم بازی می کردم، فراد صبح دیگه کلاینت باز نشد، هر چی روش می زنم هیچ اتفاقی نیافتاد:13:نقل قول:
بعد به شما مراجعه کردم گفتی کلاینت رو پاک کنم و دوباره نصب کنم، منم کاملا remove کردم بعدش وصل کردم به کامپیوتر دوباره از کامل نصبش کردم "Install Completed" بازم باز نمیشه:41::41:
حالا شما بگید... Secman و trk چه می دونم تمام خرت و پرت هاشو پاک کنم از اول نصب کنم ؟؟ یا کال گوشی با مموری رو فرمت کنم ؟؟؟
نمی دونم ....:41::41::41:
آقا مشکل من حل شد ، بالاخره نصبش کردم:27:
ورژنش 1283 که باید این جدیدرو بریزم
راستی وقتی این جدیدرو بریزم خودش قدیمه پاک می شه؟؟؟
-------------
راستی اون اموزشی که گذاشتی بعد از اون باید دوباره sec man رو نصب کنیم؟
اره همین کارو بکن...
اين ورژني كه شما نصب كرديد دقيقا چنده؟نقل قول:
مراحل كارتون را هم ميشه توضيح بديد چون من هم دقيقا مشكل شما را دارم؟
ممنون
من که می گم رموتو فرمت کن گوشی رو هم مستر ریست بعد 99% مشکلت حل می شه
آموزش هست ديگه....ديديد، نه؟نقل قول:
بنظرم مستر ريست كافيه ...ولي بازم اگه جواب نداد فرمت كن...نقل قول:
ببین فقط داشتم بازی می کردم، فراد صبح دیگه کلاینت باز نشد، هر چی روش می زنم هیچ اتفاقی نیافتاد
بعد به شما مراجعه کردم گفتی کلاینت رو پاک کنم و دوباره نصب کنم، منم کاملا remove کردم بعدش وصل کردم به کامپیوتر دوباره از کامل نصبش کردم "Install Completed" بازم باز نمیشه
حالا شما بگید... Secman و trk چه می دونم تمام خرت و پرت هاشو پاک کنم از اول نصب کنم ؟؟ یا کال گوشی با مموری رو فرمت کنم ؟؟؟
نمی دونم ...
اميدوارم مشكلت حل بشه.
Legend جان دستت درد نکنه
طبق مراحل بدون مشکل نصب کردم.
یه دنیا ممنون :40:
من همه مراحلي را كه در آموزش هست را ديدم ولي مشكل Mojtaba-MCI را دارم .به احتمال زياد مشكل از version برنامه n-gage هست كه با گوشي من سازگار نبوده .خود Mojtaba-MCI وقتي version قديمي تر را ريخت مشكلش حل شد.نقل قول:
مي خواستم نسخه دقيق version برنامه اي را كه نصب كرده را بدونم؟
مجتبي ورژن جديد رو نصب كرده....1318....همون كه تو آموزش هست...نقل قول:
از دوستاني كه راهنمايي مي كنند ممنونم
اين بار n-gage را نصب كردم بازي هم نصب شد اما موقع اجرا اين error را ميده application closed: PlayServer
اين PlayServer چي هست و مشكلش چيه؟
ممنون
همه ی بازیهات این پیغامو میدن؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه گوشیت رو حالت هکه خارجش کن 90 درصد پیغاما به این دلیلند........
بله روي همه ي بازي هاي n-gage همين پيغام رو ميده و بعد از نرم افزار n-gage خارج ميشه.نقل قول:
اگه منظور شما همون HelloCarbide هست من اين را اجراش نكردم .
بقيه ي نرم افزارها وبازي ها اجرا مشوند ولي n-gage اين مشكل را داره.
البته بعضي بازي ها و نرم افزارها را هم كه بعضي مواقع نصب ميكردم همين خطاي application error مي آمد.
شما ريست كردي؟ گوشيت چيه؟ مطمئني مو به مو آموزش رو انجام دادي؟؟نقل قول:
بله ريست كردم. n95نقل قول:
اعتراف ميكنم اين ارور رو تا حالا نديدم...:13:نقل قول:
شما فايل TXT. رو هم جاگذاري كردي؟ اگه اينم نباشه من شرمندم...
خوب اگه HelloCarbide رو داری برو یه دست کاریش بکن ببین میشه یا نه....
دوستان یه مشکل جدی:18:
من نمیدونم چرا کلاینتم اینجوری میشه!
1 بار گوشیم هنگ کرد و بعد از ریست کردنه گوشی تمام بازیهام به صورت خاکستری شدن و وقتی که روشون که می زنم می خواد بازی رو Delete کنه!
بازیهارو دوباره نصب کردم و مشکلم برطرف شد اما همین دیروز دوباره این مشکل واسم پیش اومد!
نمیدونم چیکارش کنم اعصابمو خورد کرده.
میشه کاریش کرد که اینجوری نشه؟
خب علتش همون هنگه...شما يه بار ديگه هم بازي ها رو نصب رو همونا...اگه بازم اينطوري شد پاك كن دوباره نصب كن...نقل قول:
خوب اقا یونس من ان 95 ام رو با ورزن 30 با روشی گه گفتید هک کردم (ورژن 30) و همه چیز حل فقط یک سوال دارم الان برنامه HelloCarbide رو می تونم پاک کنم؟
بله وقتي از راه trk و secman ميري نيازي به carbide نيست...:46:نقل قول:
سلام به همه
بچه ها من وقتي مي خوام بازي COD رو روي گوشيم نصب كنم بعد از اينكه ازم سوال مي كنه كه بازي رو كجا بريزه پيغام اخطار 10147 مي ده مي گه كه بازي رو نمي تونه نصب كنه به نظر شما مشكل از كجاست؟؟؟
در ضمن در حين بازي هاي Tetris و Block Breaker يهو ارز بازي مياد بيرون !!!
بازي تتريس كه باگ معروفشه....نقل قول:
بلوك بريكر رو هم من بازي نكردم..
ولي ماهي گيري....!والله خيلي عجيبه...تا حالا كسي با ماهي گيري مشكل نداشته..شما ريست كردي؟
COD:Call Of Dutyنقل قول:
من با بازي كال اف مشكل دارم نه ماهي گيري.
سلام
سوتي دادم خفن
منظورم بازي Bia بود نه كال آف
نقل قول::31:نقل قول:
دقيقا" چه اروري ميده؟ ورژن سيس رو نداري رو گوشيت؟
اندازه فايل بازي BIA :29.389 هست.(منظورم اندازه ي فايل اصلي با فرمت N-gage هست)
Unable to install game (Error -10147
سيس منظورت فرمت سيمبيانش هست؟؟؟
مرسی دوست عزیز :11:نقل قول:
آقا ی مشکلی هست من دیشم بازی های ان گیج رو بازی می کردم (آسفالت 3 ) و بعد زدم آهنگ گوش کنم خلاصه ی 20 دقیقه ای بازی کردم از بازی بیرون انداخت و ارور یوزر 44 داد بعد دوباره وارد بازی شدم رفت داخل بعد وقتی که وارد بازی شدم دیگه آهنگ رو قشنگ اجرا نمی کرد و هی قط و وصل می کرد جوری که نمی شد اصلا بازی کرد هر کاری کردم دیگه نشد حتی گوشی رو یک بار خاموش کردم بعد روشن کردم رفتم توی بازی ولی دیگه نمی شه هنگامی که بازی می کنی آهنگ گوش بدی مشکل از چی؟؟؟برا شما هم اینجوری؟ (مال من اول که 20 دقیقه بازی می کردم آهنگ گوش می دادم هیچ مشکلی نداشت بعد از بیرون انداختن بازی اینجور شد و بیش از 10 بار امتحان کردم ولی دیگه نمی شه وقتی بازی می کنی قشنگ آهنگ گوش بدی)
---------
ایو سوال رو توی بخش کلوپ ان 95 هم مطرح کردم لطفا یکی جواب بده مششکل از کجاست ؟