نه من سیمم الان 4-5 ساعت میخوابه کل روزو بیدار میمونهنقل قول:
قبل از انتخاب این گزینه اینطوری نبود باور کن
بعدشم برای بچه هام اینو زدم بعد خواب بودن زنه رفته بود تو اتاقشون گیتار میزد بیدار نشدن هیچکدوم وقت چند درصد از مدشون کم شد
Printable View
نه من سیمم الان 4-5 ساعت میخوابه کل روزو بیدار میمونهنقل قول:
بعدشم برای بچه هام اینو زدم بعد خواب بودن زنه رفته بود تو اتاقشون گیتار میزد بیدار نشدن هیچکدوم وقت چند درصد از مدشون کم شد
اگه به عنوان تزئین تو خونت استفاده کنی! مود خوبی بهت میده!نقل قول:
این الماس و اینارو که جمع کردیم اخرش فقط می تونیم بفروشیمشون؟
ديگه عقب مانده ي ذهني هم باحال ميشه؟نقل قول:
منم او اوايل اگر ديده بودم زنم رو طلاقش ميدادم البته اين گزينه اي رو كه ميگي نداره ولي يه بار ديدم محكم سرش رو كوبيد به صفحه كي بورد لب تاپ. منتهي وقتي متوجه شدم كه پير شده بود ديگه سني از ش گزشته بود گفتم 3 روز ديگه صبر كني خودش ميميره!:31:
نقل قول:
ديگه عقب مانده ي ذهني هم باحال ميشه؟
منم او اوايل اگر ديده بودم زنم رو طلاقش ميدادم البته اين گزينه اي رو كه ميگي نداره ولي يه بار ديدم محكم سرش رو كوبيد به صفحه كي بورد لب تاپ. منتهي وقتي متوجه شدم كه پير شده بود ديگه سني از ش گزشته بود گفتم 3 روز ديگه صبر كني خودش ميميره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو Creat A Sim تو قسمت خصوصیات اخلاقی (traits) اولینش Absent-Minded هست!؟
کدوم گزینه وجود نداره؟
اگر بازی به طور طبیعی اجرا میشه نیازی نیستنقل قول:
عجیبه چون من وقتی این گزینه رو میزنم تفاوتی نمیکنه ، فقط هی نصفه شبا بیدار میشهنقل قول:
نه من سیمم الان 4-5 ساعت میخوابه کل روزو بیدار میمونه
سلام
من تو آپشن تیک زندگی دو باره رو زدم الان سیمم به رحمت خدا رفت چجوری دو باره زندش کنم؟
چطوري مي تونم اسكيل research رو بالا ببرم ؟
همین رو میز بزاریم تزینی حساب میشه؟نقل قول:
اگه به عنوان تزئین تو خونت استفاده کنی! مود خوبی بهت میده!
دوستان چطور میشه رفت شهر بعد ؟؟؟ بعد اینکه الان زنم حامله هست در طی این چند روزی که حامله هست چه کارهای باید انجام بشه و چه کارهای نشه که بچه منگل نشه..... و بعد اینکه اگه با زنه بخوام بهم بزنم بچه تکلیفش چیه ؟؟؟
شهر بعدی در کار نیست
زنتم حامله هست رو زنه کلیک کن ببر روی بیمارستان گزینه Get Medical Service بزن .
من روزی 3-4 بار رفتم
کتاب حاملگی بخون
بعدم موقع زایمان ببرش سریع بیمارستان
من بچه هام الان بزرگ شدن
چهار دست و پا راه میرن
بهشون حرف زدنو یاد دادم.
ولی این که توی دستشویی پی پی کنند و نتونستم
آخه بچه میره میشینیه روی توالت فرنگی ولی بعدش کثیف میشه و تمرین قطع میشه
الان دو تا دارم
هر دوشون بلدن حرف بزنند
راه رفتنم دارم یاد میدم
-------
والا شاید تخت من 3200 دلاریه اینطوریه ؟ اخه زود میخوابن زود بلد میشن
یعنی مثلا
اگه ساعت 2 بخوابه 7-8 بیدار میشه فوله
اره دوست مننقل قول:
شهر بعد؟ شهر بعدي وجود نداره كلن يه شهره ولي اگر بخوايد ميتونيد دان كنيد.نقل قول:
بايد زنتون رو هر روز ببريد بيمارستان.
سوال اخر هم نميدونم تجربش رو ندارم!:31:
یعنی واقعا اگه نری بیمارستان بچه منگل میشه ؟!
آخ که چقدر خندیدم ! این بزرگ شدنش چقدر مسخره است !! :31:
در 2 روز نوزاد رو با 4 تا کیک تولد به young adult تبدیل کردم !!! این قسمت بازی واقعا نقص بزرگیه , چون تا کیک نگیری طرف بزرگ نمیشه , اگر هم زیاد بگیری گرچه به سن مورد نظر نرسیده اما بزرگ میشه ...
نقل قول:
آخ که چقدر خندیدم ! این بزرگ شدنش چقدر مسخره است !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در 2 روز نوزاد رو با 4 تا کیک تولد به young adult تبدیل کردم !!! این قسمت بازی واقعا نقص بزرگیه , چون تا کیک نگیری طرف بزرگ نمیشه , اگر هم زیاد بگیری گرچه به سن مورد نظر نرسیده اما بزرگ میشه ...
کی گفته !؟ 200 بار بدون کیک بچه بزرگ شده ! اتفاقا چیز باحالیه ! شما حوصله داری نق نق بچه رو بشنویا !؟ وقتی شما ازنقل قول:
يعني تا وقتي كه كيك نخري طرف بزرگ نميشه؟ چه باحال! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیمتون بیشتر کار بکشید و نیازاشو برطرف نکنید زود تر پیر میشه !
با تشکر ، خشایار
در ضمن نقص نیست!
میتونی تو قسمت Settings
Enable Aging رو تیکشو برداری!
تازه!
خدا کنه آدم بخواد درست بازی کنه! :دی
ببینم اگه من با edit town یه جایی یه پارکی بسازم مردم میان ببیننش؟
ببخشید من با یکی ازدواج کردم
بعد باهاش به هم زدم ولی اون از خونه من بیرون نمیره و سیم منه
من باید چی کار کنم؟
روي تلفون كليك كنيد و گزينه ي move out بزنيد بعد ادمايي رو كه ميخوايد برن بيرون و ديگه سيمتون نباشن انتخاب كنيد و بعد هم بفرستيدشون بيرون.نقل قول:
واي چقدر امار طلاق بالا رفته!:31:
می گم دوستان من می خوام این بازی را رو کامپیوترم نصب کنم
بعد من یه پسر عمه کوچیک دارم زیاد میاد سر کامپیوترم
این بازی مورد منکراتی که نداره من سوژه بشم ؟ هان
خوب بستگی داره ... اصلا این بازی ها برای بچه های کوچیک نیست ... حوصله شو ندارند ... خوب ببین در شرایط عادی یک زندگی چه اتفاقاتی میوفته ... اینم از هموناست :31:نقل قول:
می گم دوستان من می خوام این بازی را رو کامپیوترم نصب کنم
بعد من یه پسر عمه کوچیک دارم زیاد میاد سر کامپیوترم
این بازی مورد منکراتی که نداره من سوژه بشم ؟ هان
نه بابا این بچه اخر حوصله ( فوضولیه )نقل قول:
:28: از شرایط عادی نگو چون من یه چیزایی دیدم که ... :38:
در کل مرسی جوابم را گرفتم
چند سالش]/
به درد 12 سال به بالا میخوره
تو ایران این سن فرق داره ! :31:نقل قول:
راستی این هنرپیشه شدن و ایناها کجایه ؟ من اینقدر ناول نوشتم اما ....
یک سوال دیگه اگه یه ج اف داشته باشی دیگه نمیشه یکی دیگه داشته باشی ؟ اول باید رابطه رو با اون یکی به هم بزنه ؟
نه . من الان 100 تا جی اف داشتم با یکیشون ازدواج کردم
هنر پیشه هم ربطی نداره .
شما اول باید یه خصوصیتو انتخاب کنید بعد آروزی بزرگش میشه سوپر استار سینما که باید موقع ساخت سیم بزنید
بعدش برید توی اون تئاطر یا سینما یه گزینه هستش
بابا عربستان كه نيست 10 تا زن بگيري!:31:نقل قول:
تو خارج معمولا خيلي زور ميزنن يكي اونم 3 روز بعد يه بچه ميزارن بقلش طلاقش ميدن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ها رو كه گفتم يعني چي؟ يعني اين كه شما فقط يه زن ميتوني بگيري تو بازي اگر هم خوشي زد زيره دلت خاستي يه زن ديگه بگيري اول بايد با اون يكي break up كني يعني طلاقش بدي بفرستي خونه باباش!:دی
بعد هم با اون يكي ازدواج كني.
البته در مورد GF بايد بگم ميتوني 10 تا هم داشته باشي ولي كي حوصله داره!
گرفتي كه چي ميگم؟ يا ساده تر بگم؟
ميدوني اگه يكي همه ي سكيل ها رو تموم كرده باشه و همه ي شغل ها رم تموم كرده باشه وهمه ي lifetime rewards رو خريده باشد حق داره با همه ي زن هاي شهر 2 تا بچه داشته باشه. مثل من!
لازم نيست با همشون ازدواج كني
بهترين رمز:testingcheatsenabled true
shift رو نگه دارين و روي mailbox كليك كنيد بعدشم خودتون مي فهميد
من سیمز ی که خریدم کپی هست...برای همین نمی تونم برم تو فروشگاه سایت و شهر و وسایل جدید دانلود کنم....کسی می تونه کمکی کنه؟؟؟
بابا چرا اینقدر بچرو میپیچونید گناه داره:دی
آقا شما هر چه قدر جی اف دوست داشتی بگیر به کسی بر نمی خوره موضوعش فقط اینه که جلوی هم نمی تونید اون کارو بکنید یعنی نمی تونید جلوی یکی دیگه اون یکیو بوس کنید گرفتی؟:دی
آره که میان خوبیه این ورژن همینه وقتی شما خونه میسازی مردم میرن توش وقتی پارک میسازی جمعیت جمع میشه درصورتی که سیمز 2 خونه هاشو باید صبر میکردی تا خودت بفرستی تو شما میتونی هرچه قدر خونه هست بزاری روی زمین های خالی تا تبدیل به خونه ای بشه که آدم توشه و جمعیت این طوری میره بالا حالا چقدر توش جا میشه یه پیشنهاد فرضی هست که تعداد اتاق خواباش چقدر باشه.:دینقل قول:
خوب وقتی شما با زنت به هم میزنی یعنی طلاق میگیری کنترل زن و بچه با تو هست بازم باید روی زن بزنی موو و ... حالا میتونی بچرم بدی با خودش ببره میتونی ندی اگه ندی پیش خودت میمونه و دیگه باید براش پرستار بگیری وگرنه توی خونه باشه میان میبرنش(سازمان فوضولان:دی)به خاطر همین باید براش یه پرستار بگیرینقل قول:
این سیم های دختر مخشون رو هواست
دو تا جوک بگو >>>>حال میکنن
__________________________________________________ ___________________
راستی به درد بخور ترین رمز سیم اینه که میتونین هر چیزی رو هر جایی که میخواهید بذارین
روشن کردن moveobjects on
خاموش کردن رمز moveobjects off
این هم ترینر پول sim3 سیمز 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:.)کد:http://thepiratebay.org/torrent/4931319/The_Sims_3_Addons_(New_Town__Cars_Cloths__amp__e.t
آقا تمام چیز هایی که در سایت سیمز 3 هست اینجا دوستان خارجی گذاشتن خودم تستش کردم و درسته 100% این تورنت هست البته و به بیت تورنت میخوره اینم تست کردم به یو تورنت نخورد فقط به بیت تورنت حالا اونم خواستی لینکشو میدم این 215 مگ هست فکر کنم و شامل شهر جدید ماشین لباس مو و ست های خریدنی میشه که کلا 215 مگ هست و خودم تست کردم
نقل قول:
دوست عزیز ببین میتونی جداگونه قرار بدی
مثلا مو هارو جدا بذار
به ما سرعت پایینهم فکر کن
ممنون!:10:
دوست عزيز دقت كنيد من اين رمز رو 3 بار قرار دادم!نقل قول:
تازه در همين مدلي هم ميشه با تمام زن ها بدون ازدواج م بچه دار شد ديگه حالا نيازي نيست اينقدر زجر بديم خودمونو!
بله چرا نه در صورتی که اون زنه توی خونه ی شما باشه وگرنه بچه رو با خودش میبره!
ماتریکس جان راستش نمیدونم همممممم مگر اینکه چیزایی رو که دانلود کردم آپلود کنم که اونم امکان پذیر نیستش چون که سایت های آپلودی مثل تینی پیک ف ی ل ت ر شده یه سایت پیشنهاد کنید.
سلام
ممنون دوست خوبم ...
با این کلید هایی که گفتی درست شد و صفحه ی چیت اومد
ctrl + shift +start menu + C
خیلی خیلی ممنون
دیگه استارت منو چه صیغه ای هست؟!فقط ctrl+shift+c جدیده:دی؟!
نقل قول:
این هم سایت :10::11:آپلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو همین آپ کن دمت گرم
راستی این یه سوتیه گنده تو سیمزه
من با رمز moveobjects on یه tvتوی استخر گذاشتم بعد خودش وقتی رفت نگاه کنه روی آب وایستاد
قبل توجه دوستایی که فکر میکنن سوتیای این بازی کوچیکه
حجم عکس 129 kb
عکسه چه باحاله دمت گرم:دی
اولین چیز آپلودی شهره الان نمیتونم عصری میزارم الان دارم میرم کلاس
مبشه اين لباس ها و ماشين ها و مو ها و خلاصه همه اين چيزا رو تو بك فايل غير تورنت بزاري؟؟؟؟؟؟