سلامنقل قول:
نه عزيز لينجوري ها هم كه فكر مي كني نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه كي دارم هميشه باهاش آپديت معمولي مي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
نه عزيز لينجوري ها هم كه فكر مي كني نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه كي دارم هميشه باهاش آپديت معمولي مي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
يه سوالي داشتم.
در مورد كسپر مي خواستم ببينم آيا روشي هست كه كمك كنه آنتي ويروس حافظه كمتري بگيره و سرعت سيستم رو پايين نياره؟
تشكر و موفق باشيد :)
خوب تنها راهش فکر کنم این باشه که بعضی از سیرویس هاشو غیرفعال کنی.
مثلاً srartup scan رو غیر فعال کن
به جز غير فعال كردن Start up Scan شما ميتونيد از طريق رجيستري اجرا شدن خوددكار آنتي ويروس رو در هنگام بالا آمدن آنتي ويروس غير فعال كنيد ولي به نظر يكي از دوستانم اين بهتر است كه آدم هرگاه به آنتي ويروس احتياج پيدا كرد آن را نسب و پس از ويروس يابي آن را UNinstall كند!
البته ميدونم كه بي احتياطيه!
سلام دوست مننقل قول:
آنتی ویروس کاسپرسکی در سیستم من کمتر از 20 مگابایت حافظه مصرف می کند که در حالت اسکن این مقدار
به حدود 30 مگابایت می رسد که به نظر من هیچ نیازی به کمتر کردن آن نیست مگر اینکه سیستم شما کمتر از 256
مگابایت حافظه داشته باشد که در این حالت بهتر است از آنتی ویروس دیگری استفاده کنید ( هر چند من فکر
نمی کنم آنتی ویروسهای دیگر کمتر از این مصرف کنند حتی نود32 در حالت معمولی روی سیستم من بیشتر از 20
مگابایت رم مصرف می کند) ولی کم شدن سرعت سیستم حکایت دیگری است چون بیشتر از آنکه به مصرف
حافظه مربوط باشد به عوامل دیگری چون نحوه عملکرد آنتی ویروس در حالت Realtime و میزان مصرف CPU
وابسته است .البته راههایی برای بهتر کردن سرعت سیستم در این حالات وجود دارد ولی همگی به قیمت
کاهش کارایی آنتی ویروس و کاهش امنیت سیستم تمام تمام می شود و من انجام آنها را توصیه نمی کنم.
این تنظیمات رو بر روی آنتی ویروس خود انجام دهید ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از تنظیمات بالایی هم این تنظیمات پایین رو برای همه قسمت سکن به این صورت که در پایین میبینید تنظیم
میکنید.
این تنظیمات هم نه تنها به بهتر کار کردن کسپر کمک ویژه ای میکنه بلکه امنیت سیستمتون رو هم در صورت آلوده
شدن به 100 ویروس به صورت همزمان بیشتر میکنه. چون نسخه 6 کسپر زمانی که ویروسها تعدادشون زیاد باشه
یخورده می هنگوله. :rolleye:
البته این رو هم بگم که بعد از انجام تنظیمات بالا یک دفعه باید سیستمتون رو فول اسکن بکنبد و بعد از تمام شدن اسکن رستارت کنید تا تغییرات
رو احساس کنید.
سلامنقل قول:
از راهنمايي تون بي نهايت ممنونم. :)
بله كسپر روي سيستم من هم كمتر از 20 مگابايت حافظه ميگيره و از اين جهت تقريبا متعادل هست فقط در پي راهي بودم كه بشه ميزان مصرف حافظه و توان پروسس cpu باز هم كاهش پيدا كنه كه Persian.Boy عزيز راه حلش رو لطف كردند گذاشتند.
در ضمن از راهنمايي در مورد NOD هم خيلي تشكر چون من واقعا فكر مي كردم NOD كمتر فضا ميگيره و سريعتر هست و مي خواستم عوض كنم كسپر رو ...
دوست عزيز سپاس فراوان :happy: خيلي زحمت كشيدين :blush:نقل قول:
اميدوارم همگي موفق باشيد :)
ببخشید شرمنده.ولی الان این برنامه رده 6 یا 7 رو داره . استفاده از این اصلا درست نیست!
منبع لطفا ! :blink:نقل قول:
اين صحبت شما قابل قبول نيست زيرا همه Keyها در ليست سياه شركت كاسپر نيست.از طرف ديگه شما ميتوانيد با رفتن به آدرس زير يك نسخه رايگان با قابليت آپديت 1 ساله از آنتي ويروس كاسپر با يك كليد اختصاصي كه به آدرس ايميل شما ارسال ميشود را دانلود كنيد.نقل قول:
موفق باشيد.کد:http://free.aol.com/antivirus/freeav/
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط Dianella
بله كسپر روي سيستم من هم كمتر از 20 مگابايت حافظه ميگيره و از اين جهت تقريبا متعادل هست فقط در پي راهي بودم كه بشه ميزان مصرف حافظه و توان پروسس cpu باز هم كاهش پيدا كنه كه Persian.Boy عزيز راه حلش رو لطف كردند گذاشتند.
تنظیماتی که دوست عزیزمان Persian.Boy گذاشته اند مربوط به زمان اسکن است و تاثیری در عملکرد کاسپرسکی در حالت Realtime
ندارد و در حالت اسکن نیز برای کاهش مصرف CPU و کند نکردن سیستم خود کاسپرسکی گزینه مناسبی دارد که در
شکل زیر می بینید و من برخلاف دوست عزیزم Persian.Boy توصیه می کنم دست به تنظیمات کاسپرسکی در مورد
اسکن فایلها نزنید چون اسکن هر چقدر عمیقتر و گسترده تر باشد بهتر است :
برای بهبود سرعت کاسپرسکی و کاهش مصرف CPU در حالت Realtime باید تنظیمات قسمت مربوط به Protection
را که در زیر می بینید تغییر داد که من اینکار را اصلا توصیه نمی کنم ولی اگر خیلی اصرار دارید بگویید تا تعدادی از تنظیماتی
را که با دستکاری آنها میزان مصرف منابع سیستم کم می شود ( البته به قیمت کم شدن سطح امنیت ) برایتان
بگذارم:
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو نگاه كنيد
Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 6.0.2.614 Final
Downloads:
Version 6.0.2.614 compatible with Windows Vista , too
Internet Securityکد:ٍEnglish:
http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=186437046&downlink=206907929
کد:Russian:
http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=186437046&downlink=206907928
کد:French:
http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=186437046&downlink=206907931
کد:German:
http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=186437046&downlink=206907937
Anti-Virusکد:English:
http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=186435857&downlink=206907936
کد:Russian:
http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=186435857&downlink=206907925
کد:French:
http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=186435857&downlink=206907935
کد:German:
http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=186435857&downlink=206907934
موفق باشيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستش اگه ورژن دقيق نسخه ي بتا رو بگه من در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي دومي هم اين 1000000% هست به چن نفر دادم كسي ازش عيب نگرفته : (ممنون از عادل عزيز)
البته مهدي جون فكر مي كنم روي آنتي ويروسش هم كار كنه من رو نت سكيوريتي تست كردم :
موفق باشي... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/14118750/Kav.05.04.2008.key.html
سلام دوست عزيزنقل قول:
درست هست و تنظيمات بالا (پست Persian.Boy عزيز) براي اسكن هست. منتها همونطور كه گفتم دنبال يه راهي هستم كه كسپر در همه ي حالات فضا و توان كمتري از سيستمم بگيره. به خاطر همين علاوه بر تنظيمات اشاره شده توسط ايشون اگر در مورد كاهش مصرف منابع سيستم در حالت realtime آنتي ويروس روشي در اختيار دارين (علاوه بر عكس دومي كه قرا ردادين) ممنون ميشم اگر اينجا قرار بديد. :)
باز هم ممنون
كامياب باشيد :happy:
پيوست: از بابت تنظيماتي كه گذاشتين تشكر.:happy:
سلام
من قبلا ورژن 5 کاسپر را داشتم وقتی ویندوز را عوض میکردم به راحتی
با فایل های قبل آپدیتش میکردم ولی از موقعی که 6.0.0.3 را نصب کردم این
کار انجام نمیشه و پیغام میده
a0607g.xml not found
updated with error
و اصلا آپدیت نمیشه
مثلا الان که میخوام روی لپ تاپم نصبش کنم بعد از انجام مرحله بالا
وقتی میرم روی اینترنت میگه 9مگ باید آپدیت کنم!!
چه باید بکنم؟ ترفندش چیه؟
با سلام
روشي که بوسيله آن مي توانيد آپديت کاسپراسکاي را در هنگام تعويض ويندوز نگهداريد به شرح ذيل است :
1 – ابتدا به مسير زير رفته و دايرکتوري Bases ( که آپديت شده به تاريخ روز مي باشد ) را در يک پارتيشن ديگري از کامپيوترتان کپي کنيد :
C:\ Or D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6
2 – ويندوزتان را عوض کنيد .
3 – کاسپراسکاي ورژن 6.0.1.411 را نصب کنيد . DataBase کاسپراسکاي به تاريخ 1/11/2006 مي باشد .
4 – کامپيوتر را ريستارت کنيد و با گزينه F8 ويندوز را به حالت Safe Mode راه اندازي کنيد .
5 – بعد از بالا آمدن ويندوز Bases ي ( که آپديت شده به تاريخ روز مي باشد ) را که در کامپيوترتان در پارتيشن ديگر ذخيره کرده ايد را دوباره در مسير زير کپي کنيد (OverWrite) سپس ويندوز را ريستارت کنيد .
C:\ Or D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6
6- بعد از بالا آمدن ويندوز کاسپراسکاي خطا هاي مبني بر گم شدن پرونده BlackList و همچنين کارنکردن آنتي ويروس و آنتي ميل و ... مي دهد . به خطا ها توجه نکنيد و از Taskbar کنار ساعت روي آيکون کاسپراسکاي راست کليک کرده و گزينه Exit را بزنيد .
7 – کاسپراسکاي را دوباره نصب کنيد و سيستم را ريستارت کنيد .
بعد از بالا آمدن ويندوز خواهيد ديد که کاسپراسکاي آپديت شده بتاريخ روزي خواهد بود که شما آنرا آپديت کرده ايد .
__________________________________________________ __________________________________
يادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند
طلب عشق ز هر بي سروپايي نکنيم
اصلا گزینه 6 و 7 لازم نیست و با یه بار آپدیت خطای مربوط به گم شدن بلک لیست خود به خود قطع میشه یا حتی می تونید این خطا رو غیر فعال کنید که دیگه نمایش ندهنقل قول:
سلام
من نمی خوام خود نرم افزار رو دانلود کنم فقط می خوام
پایگاه برناممو به روز کنم باید چکار کنم
با سرعت اینترنت من غیر ممکنه بتونم خود نرم افزار دانلود کنم
آخرین آپدیت من 2006/07/26
ممنون
سلام
من Kaspersky Internet Security 6.0 نسخه ي 6.0.1.411 رو دارم.
يه license داشتم كه تا 2008 مجوز داشت اما يهو كسپراسكاي غير فعال شد گفت كه اين license دروغيه.
الان هم از ترس دو تا ويروس درپيت ZoneAlarm نصب كردم كه فايروال جلوشون رو بگيره.
اگه كسي License Keyه معتبر داره ممنون ميشم كه بذاره و منو از بدبختي در بياره.
چه درديه بي آنتيويروسي!!!
پست اول آپدیت شد
چرا بتا آپدیت کردینقل قول:
Kaspersky AntiVirus 6.0.2.614 Final
Kaspersky Internet Security 6.0.2.614 Finalکد:http://d-us-1f.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kav6.0/kav6.0.2.614en.exe
کد:http://d-us-1f.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kis6.0/kis6.0.2.614en.exe
سلام دوست عزیزنقل قول:
این ورژن بتا هست یا فینال اگه نه فینال اون کی میاد(چه ورژنی هست)
چه تغییری با ورژن قبلی کرده
ممنون;)
آقا من نسخه ي 6.0.1.411 آنتي ويروس كسپرسكي رو با حجم 19.3 مگابايت دانلود كردم ولي نسخه ي جديد اون كه شما معرفي كرديد يعني ورژن 6.0.2.614 با حجم كمتر از ورژن قبلي يعني 18.3 مگابايت هست!!!!
جريان چيه؟
سلام دوست مننقل قول:
شرمنده که جواب دیر شد گرفتاریه دیگه :blush: در هر حالت حالا که شما تصمیم گرفته اید آتش به مالتان بزنید و امنیت را
فدای سرعت کنید ما هم حرفی نداریم ;) از شوخی گذشته حتی با انجام ترفندهای زیر شاید باز تغییر سرعت زیادی
احساس نکنید ولی باز امتحانش ضرری ندارد. شما می توانید به ترتیب گزینه های زیر را انجام دهید ولی هرچه
جلوتر بروید امنیت سیستم بیشتر به خطر خواهد افتاد :
1.اگر مثل من از سرویسهای ایمیل مبتنی بر وب مانند یاهو و جی- میل و هات میل استفاده می کنید می توانید با
خیال راحت سرویسهای AntiSpam و Mail Anti-Virus را خاموش کنید چون تقریبا به هیچ دردتان نخواهد خورد ولی
یادتان باشد فایلهای همراه با ایمیلهایتان را پس از داونلود قبل از هر کاری اسکن کنید چون در حال حاضر شایعترین
طریقه پخش کرمها و تروجانها از این ظریق است.
2.در مرحله بعد می توانید سرویس Web Anti-Virus را خاموش کنید البته به شرط آنکه هر فایلی را از اینترنت می گیرید
قبل از هر کاری اسکن کنید و سیستمتان را هم به طور منظم در فواصل کوتاه اسکن نکنید و البته باید در جریان
گردش در اینترنت مواظب خودتان باشید.
3.حالا نوبت به سرویس PDM می رسد اگرچه سرویس بسیار مفیدی است ولی بدون آن هم می توان سر کرد هر
چند با توجه به هوریستیک ضعیف کاسپرسکی با اینکار دفاع شما در مقابل ویروسهای ناشناخته تا حدود زیادی
کاهش می یابد.البته در خود PDM اجزای Application Activity Analyzer و Registry Guard مهمتر از دو تای دیگر هستند.
4.اگر می خواهید تفاوت قابل ملاحظه ای در سرعت ببینید باید File Anti-Virus را از کار بیندازید که البته با این کار در
ضمن یک کارت دعوت هم برای ویروسها می فرستید ولی شما می توانید با کمی دستکاری بدون از کار انداختن
این سرویس به طور کامل, از بار آن بر روی سیستم بکاهید. برای این کار مطابق شکل زیر گزینه On execution
را تیک بزنید:
من نسخه 6.0.1.411 رو نصب كردم ولي به هيچ عنوان آنلاين آپديت نميشه از دوستان تقاضاي راهنمايي دارم .(تنها با فايل زيپ شده آپديت مي شود)
نسخه جدید با نسخه 6.0.1.411 فرقی که کرده سازگاری اون با ویندوز ویستا هستش وگرنه تغییرات قابل توجهینقل قول:
در نسخه جدید مشاهده نمیشه. اگر شما و یا هر کس دیگری از ویندوزی بغیر از ویندوز ویستا استفاده میکنید بهتره
برای از دست ندادن وقتتون جهت دانلود نسخه جدید از همون نسخه قدیمی یعنی 6.0.1.411 استفاده کنید.
آيا ميشه هم Kaspersky Internet Security و هم Kaspersky Anti-Virus رو با هم نصب كرد؟
يا وجود Kaspersky Internet Security به تنهايي كافيست.(يعني به همان اندازه Anti-virus براي ويروس يابي قدرت دارد؟)
يا ميشه از آنتي ويروس كاسپرسكي و zonealarm security suite همزمان استفاده كرد؟
كدام بهتر است؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما فقط می تونید از یکی از محصول شرکت کسپرسکی استفاده کنید.
اینترنت سکوریتی اون هم قابلیت اسکن کردن رو داره .
فرق اینترنت سکوریتی اون با آنتی ویروس اون در این که اینترنت سکوریتی فایروال داره.((همون فایروال شرکت کسپر))
بازهم نمیتونی از دو اینترنت سکوریتی استفاده کنی چون فایروال ها با هم گلاویز می شن.
اگه اینترنت سکوریتی رو نصب کنی دیگه نمی تونی فایروال دیگه ای نصب کنی.
موفق باشی.
سلامنقل قول:
هم برای آنتی ویروس هم برای اینترنت سکوریتی :
من کسپر اسکای رو از روی کینگ نصب کردم ولی وقتی کی رو اَد میکنم این پیام برام میاد:
چه کنم؟
سلام دوست مننقل قول:
نگاهی به تاریخ سیستمت بنداز احتمالا اشتباه است:biggrin:
باسلام خدمت دوستان گرامی من نسخه 6.0.299رو دارم ومیخوام اون رو فعال کنم لطفا کمکم کنید
نقل قول:
میشه بگی باید چی کار کنم؟
نقل قول:
در کنترل پانل گزینه Date and Time را انتخاب کن ببین چه تاریخی را نشان می دهد امروز نهم فوریه 2007 است.اگر تاریخ
سیستمت اشتباه بود آن را اصلاح کن.
نسخه جدید آنتی ویروس Kaspersky نیز منتشر شد:
لینک دانلود با حجم 20 مگابایت:
کد فعال سازی:
FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون از بابت اطلاع رسانی شما ولی لطفا هنگام معرفی نسخه های بتا حتما کلمه بتا را نیز همراه آن بیاورید
نسخه ای که معرفی کرده اید نسخه بتا است و بعضی اشکالات نسخه 614 در آن برطرف شده است در ضمن آخرین
نسخه نیز نیست نسخه 616 هم دیروز منتشر شده است.
با سلام خدمت دوستان بنده از نسخه 6.0.1.411 استفاده مي كنم علارقم سعي وتلاش زياد به هيچ عنوان آنلاين آپديت نمي شود (در حال حاضر با استفاده از فايل هاي اپديت موجود نيز بروز رساني صورت نمي گيرد)لطفا راهنمايي كنيد.
سلام دوستان
من لینک دانلود آخرین ورژن آنتی ویروس کسپرسکی رو می خواستم. فکر کنم باید نسخه 6.2.616 باشه!!!
دوستان یه لاینس خوب هم بدید.
ممنون
سلامنقل قول:
آخرین نسخه Official کاسپرسکی نسخه 614 است نسخه های پس از آن نسخه های بتا هستند.
نمیدونم شما هم همین نظرو دارید یا نه
اما نسخه 6.0.1.411 خیلی ترو تمییز بود و سبک
اما این نسخه جدید 6.0.2.614 سنگین شده
و زیاد ازش راضی نیستم
بعضی جاها سیستم میره به یه کمای کوتاه مدت و بر میگرده