نمیدونم مشکل این تاپیک چیه که اساسا باهاش مشکل دارن ، خیلی دیر جواب میدن !!!
Printable View
نمیدونم مشکل این تاپیک چیه که اساسا باهاش مشکل دارن ، خیلی دیر جواب میدن !!!
مشکل اینجا اینه که بی در و پیکره. نه مدیری داره نه کسی که رسیدگی کنه ...نقل قول:
همونطور که جای دیگه ای بهش اشاره شد، وظیفه ناظر یا مدیر پاسخگویی به سوالات کاربران نیست بلکه نظارت بر عملکرد کاربران و جلوگیری از بی نظمی انجمنه. برای داشتن یک انجمن فعال با تاپیک هایی که سوالات بی پاسخ نمونن، باید یاد گرفت که صرفا سوال نکرد و کمی هم زمان برای پاسخ به سوالات دیگران گذاشت که البته این موضوع مستلزم شناخت و دانش کافی در زمینه بحث شده است.
با توجه به اینکه به نوع ویندوز سیستم ها اشاره نکردید، بطور کلی توضیح میدم تا شاید بتونید شخصا مراحل کار رو انجام بدید.نقل قول:
به هر یک از سیستم ها یک نام منحصر به فرد تخصیص بدید و برای تمام سیستم ها از یک نام یکسان برای Workgroup استفاده کنید.
در ویندوز XP روی My Computer رایت-کلیک کرده و Properties رو انتخاب کنید. در پنجره باز شده، Computer Name رو باز کرده و دکمه Change رو بفشارید.
در ویندوز سون، روی Computer رایت-کلیک کرده و با انتخاب Properties، از لیست سمت چپ، روی Advanced system settings کلیک کرده و مراحل بالا رو تکرار کنید.
فراموش نکنید بعد از انجام این مراحل، ویندوز رو ریستارت کنید.
در صورتیکه از ویندوز سون استفاده میکنید، از طریق کنترل پنل Network and Sharing Center رو باز کرده و یک Homegroup بسازید. پسوردی که در یک کادر زرد رنگ به شما ارائه میشه رو یادداشت کرده و پس از تایید مراحل، روی سیستم های دیگه با کمک همین پسورد و در حالیکه سیستم اول روشن و فعال هست، به Homegroup کانکت بشید.
در صورت نیاز در همین مسیر، میتونید تنظیمات مختلفی از جمله به اشتراک گذاری فایل یا پرینتر و محافظت از اطلاعات به اشتراک گذاشته شده توسط پسورد رو نیز تغییر بدید.
اگر درباره نحوه اجرای شبکه توضیح میدادید بهتر بود ولی با اعمال شبکه از طریق مودم روتر مشکلتون حل خواهد شد. در صورتیکه مودم شما روتر نیست، یک روتر و سویچ یا Hub تهیه کنید ولی اگر مودم شما روتر هم هست، در صورتیکه تعداد سیستم ها بیشتر از تعداد پورت های مودم هست، فقط به یک Network Hub نیاز دارید. در پایان سیستم ها رو به hub وصل کنید تا هم اینترنت و هم شبکه رو بین تمام سیستم ها به اشتراک بذارید.نقل قول:
این سوال جدا از قبلیه
در صورت امکان شبکه کردن با روتر رو بصورت معمولی یه توضیح کوچولو بدین
فرض کنید یه adsl router d-link 2640u داریم
4 تا کابل شبکه هم بهش وصل میشه
وایرلس هم داره اگر به درد میخوره
متناسب با نیازتون، سیستم ها رو یا با کابل Cat-5 یا بصورت وایرلس به این مودم روتر وصل میکنید. در صورتیکه مودم به خط تلفن برای کانکشن DSL وصل باشه، بطور خودکار اینترنت به تمام سیستم ها (بدون توجه به کابلی یا وایرلس بودنشون) بسته به نوع کانکشنی که در مودم تعریف کردید وصل میشه. پیشنهاد میکنم برای سهولت در کار، از کانکشن PPPoE استفاده کنید.نقل قول:
در خصوص شبکه هم، مطابق روشهای معمول (که در پست قبل هم توضیح دادم)، یک شبکه محلی کوچک تعریف میکنید که فایل یا ادوات جانبی مثل پرینتر رو از این طریق به اشتراک میذارید.
سلام
من مي خوام دو تا لپتاپ رو به هم وصل كنم و اينترنت رو بينشون شير كنم
يكي از كامپيوتر ها xp sp2 و اون يكي 7 starter ه.
تا الآن دو تا كامپيوتر رو با ad hoc به هم وصل كردم و مي تونن همديگر رو پينگ كنن و فايل شير كنن.
xp سرور و 7 كلاينته. مشكل اينجاست كه 7 ميگه no internet access
ارتباطشون وايرلسه، رنج ip ها هم يكسان، workspace ها هم يكسانه، تو xp هم share internet connection فعاله
كسي ايده اي داره مشكل چيه؟
ممنون
الان XP آینترنت داره ؟نقل قول:
اگه اینطوره ، IP ویندوز XP رو به عنوان Default Gateway برای ویندوز 7 قرار بده ببین چی میشه.
دوست عزیز به دو نکته توجه کننقل قول:
1-توی کانکشن پروپرتیز که allow other network users..... رو تیک زدید باید زیر اون قسمت که نوشته home networking connection نوع ارتباط شبکه ای که میخواهید از طریق اون اینترنت رو به اشتراک بگذارید انتخواب کنید که اینجا wireless هست
2-آی پی کارت شبکه ای که به اشتراک گذاشته میشه حتما باید192.168.0.1 باشد یا به صورت اتوماتیک باشد
(توجه کنید که در صورت انتخاب اتوماتیک باید هر دو سیستم تنظیم باشه و یک بار سیستم ها رو ریست کنید)
موفق باشید
با توضيحاتي كه دوستان دادن نبايد مشكلي داشته باشم. ولي بازم وصل نمي شه
ip ها رو هم automatic دادم و هم دستي در هر دو حالت همون مشكل وجود داره
سلام
نمی تونم دو تا کامپیوتر رو با کابل به هم شبکه کنم.در یکیشون ارور زیر رو میده.لطفا راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من متخصص اين موضوع نيستم، ولي تا يكي بتونه درست حسابي به مشكل شما برسه:
بريد تو control panel\network and sharing\change adapter settings رو كانكشن properties بگيريد و ip رو روي set automatically قرار بديد. و restart كنيد.
اگر درست نشد cmd رو باز كنيد و ipconfig /all بزنيد ببينيم اصلا ip كي بهش نسبت داده شده چي هست
به آدرسی که گفتی رفتم set automatically ، ipv6 بود.نقل قول:
این تصویر اروری که هنگام ساختن یک شبکه میده...
گاهی ipv6 این مشکلات رو ایجاد می کنه.
ipv6 رو غیر فعال و ipv4 رو فعال کنید و اون رو هم روی automatic قرار بدین.
نتیجه ی ipconfig رو هم لطفا کپی کنید
چه ipv6 فعال باشه چه غیر فعال، ipconfig این تصویره.
خب شما IPv4 ست نکردی.نقل قول:
از دستور زير استفاده كنيد:نقل قول:
ipconfig/all
فكر كنم مشكلتون حل بشه
شاد باشيد:40:
چه جوری میشه یه pc که ویندوز xp داره.رو با یک notebook که 7 روش نصبه با ipv4 شبکه کنی؟
من ip ست می کنم.نمیشه.
یعنی یه طرفه میشه.
من به تازگی یه مودم Linksys WAG120N خریدم. حالا میخوام برای شبکه کردن PC و لپ تاپم به جای استفاده از کابل کراس از مودمم استفاده کنم. یعنی مودم رو به PC وصل کنم و با استفاده از Wi-Fi مودم لپ تاپم رو با PC شبکه کنم. برای فایل شیرینگ و پرینتر شیرینگ و ....
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
میشه کمکم کنید که دقیقا چی کار باید بکنم؟؟؟
مرسی
سلام.نقل قول:
خب از پورت LAN مودم بزن به پشت کامیوتر رومیزیت و مودم رو هم PPPoE کن. از اون طرف هم با لپتاپ بطور وایرلس وصل شو به مودم.
حالا هم اینترنت داری هم FileSharing و ...
سلام
من بین دو سیستم با ویندوز سون یک شبکه با ad-hoc ایجاد کردم،حالا چطور می تونم اینترنت رو هم share کنم؟
ممنون
سلام.نقل قول:
روی اون سیستمی که اینترنت داری، روی کانکشن اینترنت کلیک راست کن و برو به Properties و تب Sharing.
سپس تیک Allow other network users... رو بزن و زیرش کارت شبکه وایرلست رو انتخاب کن.
حالا توی سیستم مقابل برو به تنظیمات کارت شبکه و DNS و Default Gateway رو بزار IP سیستم اول.
تست کن و نتیجش رو بگو.
سلامنقل قول:
تو این قسمت تیک زدم ولی گزینه ای زیرش نبود تا شبکه ی وایرلسم رو انتخاب کنم.نقل قول:
سپس تیک Allow other network users... رو بزن و زیرش کارت شبکه وایرلست رو انتخاب کن.
ولی اینترنت وصل نشد!
اما در قسمت Network سیستم ها ایکون internet gateway device اومده.
نقل قول:
جایی که زرده رو ببین. اونجا باید کارت شبکه وایرلست رو انتخاب کنی.
سلام
من متوجه اشتباهم شدم.
شما کانکشن اینترنت تون بصورت Bridge هست!
اما من تنظیمات ADSL ام داخل مودم انجام شده.
آیا لازمه که به Bridge تغییر بدم؟
آره دیگه باید Bridge شه.نقل قول:
بعد تست که کردی نتیجه رو بگی.
من دو تا لپ تاب مبتنی بر سون رو با وایرلس شبکه میکنم، اینترنت رو هم شیر میکنم در 90% مواقع میشه و مشکلی نداره، اما وقتی میخوام کانتر رو راه بندازم فقط گاهی اوقات 30% مواقع به هم وصل میشن!!
خیلی مثل این میمونه که خیلی حساسه،
اگه خودم عوض dhcp آی پی بدم (ای پی و گیت وی رو یکی کنم) بهتر میشه؟
سلام.نقل قول:
اگه ارتباط وصله که وصله دیگه ! نیازی به انجام دادن دوباره نیست.
پیشنهاد میکنم فایروال و آنتی ویروست رو موقع بازی کردن غیرفعال کنی.
سلامنقل قول:
دو روزی دیر کردم.
دو خط اول رو کاملا انجام دادم.
اما در سیستمی که اینترنت دارم IP تعیین نکردم.
این IP رو در کجا مشخص کنم و بعد برم برای تنظیم سیستم دوم؟
روی Wireless Network Connection .نقل قول:
سلام
تمام موارد قبلی رو انجام دادم و IP دو سیستم رو مانند تصاویر پایین انجام دادم:
- سیستم اول:
- سیستم دوم:
اما هنوز اینترنت وصل نیست و از وقتی که IP تنظیم کردم دیگه فایل هم Share نمی شه!
در ضمن DNS هم مشخص نکردم از این بابت مشکلی پیش نمیاد؟
ببین ، روی سیستم اول همه چی درسته. کانکشن رو هم که Share کردی و کارت شبکت رو هم انتخاب کردی.
روی سیستم دوم هم همه چی اوکیه بجز DNS .
تو دومی DNS رو هم بزار 192.168.0.1 و تست کن.
سلامنقل قول:
اقا این dns که روی سیستم دومی میزنیم برای چیه؟چون اگه نزنیم اینترنت نمیره و یه رنج خاصی هم داره مثلا اگه بزنی 4.4.4.4 نمیشه ولی اگه 8.8.8.8 بزنی ردیفه!چرا؟
نه باید IP اون سیستمی که اینترنت رو Share کرده رو به عنوان DNS بزنی.نقل قول:
حالا تست کن نتیجه رو بگو.
من الان اینترنت رو تو هر دو سیستم دارم ولی این سوال برام پیش اومده که این DNS رو برای چی باید بدیم چون اگه خالی بزاریم یا اشتباه بدیم مثلا همین IP سیستمی که اینترنت رو شیر کرده رو هم که بدیم(الان تست کردم) اینترنت قطع میشه ولی اگه بدیم 4.2.2.4 وصل میشه !!!
والبته IP سیستمی که اینترنت رو شیر کرده رو تو DGateway میدیم.
سلام
میخام دو تا کامپیوتر که یکی سون و دیگری ایکس پی هست رو شبکه کنم !
وین سون میخام مستر باشه
اما آموزش شما مستر رو اکس پی گرفته
میشه بگین برا انجام اینکارا در سون کجا باید برم ؟؟؟
ممنون
نقل قول:
نگفتین باید چیجوری یک Homegroup بسازیم ؟
سلام دوستان
سوال اول اینکه
من قصد داشتم دوتا کامپیوتر را شکبه کنم تنظیمات را انجام دادم و کابل کراس را هم زدم
اما متاسفانه دوتا سیستم با هم شبکه نمیشن
چه مشکلاتی میتونه باعث بشه دوتا سیستم با هم شبکه نشن
نام کامپیوترها متفاوت هست
هر دو تا سیستم workgroup هستن
فایروال ها هم غیر فعال هست.
سوال دوم اینکه
مگر برای شبکه کردن دوتا کامپیوتر نباید از کابل کراس استفاده کرد ؟
پس چطور با یه کابل معمولی که کراس نیست هم میشه دوتا کامپیوتر را با هم شبکه کرد ؟
ممنون
شما که الان سیستم تون با USB به مودم وصله و تو اینترنته معلومه که درایورش نصبه. اگر هم تنظیمات رو زیاد دستکاری کنی ممکنه همین ارتباطت هم قطع کنی!! شما الآن هر دو رو وصل کن و توی ویندوز 7 از منوی استارت برو روی Network و ببین اسم و آیکنی برای اون سیستمت میاره و اون رو میشناسه یه نه؟نقل قول:
نوشته شده توسط hasanoooooooo
من میخوام با یه مودم معمولی Tp linl 8811 لپتاپم رو که ویندوز 7 . و سیستم خونه که xp دارن رو با هم بویسله مودم مذکور شبکه کنم..... اون پستتون ظاهرا برای وایرلسیها بود؟؟>؟> یا نه؟ منم میتونم؟؟؟ متاسفانه سیستم خونه لن نداره....
داداش اینو ظاهرا شناخته!!! حالا نمیدونم این اسمه مال خود لپ هست یا پیسی!نقل قول:
این هم عکسهاش...
وقتی هم که دابل کلیک میکنم روی amoi-henri-pc یک صفحه خالی باز میشه........
الان باید چکار کنم من؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فکر کنم این آیکن واسه همین سیستم باشه! شماا تو همین صفحه ، تو منوی بالا روی Network and Sharing Center کلیک کن و ببین زیر آیکن سمت راست که تو پرانتز نوشته (This Computer) هم همین اسم رو نوشته؟نقل قول: