با تشکر پس بدون گارانتی دیگه منتفی شد ؟؟؟؟؟؟؟ آقا کسی انجا شیرازی نیست که مغازه آسنا سراغ داشته باشه؟ ؟؟؟؟؟
با تشکر پس بدون گارانتی دیگه منتفی شد ؟؟؟؟؟؟؟ آقا کسی انجا شیرازی نیست که مغازه آسنا سراغ داشته باشه؟ ؟؟؟؟؟
واقعا ممنونم دوست عزیز
توضیحات خوبی بود
حالا یه سوال فرق دو تا آمپ بالا در چه حده ؟
اگه قیمت رو بیاریم پایین چقدر افت کیفیت داریم؟
اگه ساب بخوایم در آینده اضافه کنیم باید آمپ هم اضافه کنیم؟
نیکی پناهتان:40:
نقل قول:
با عرض پوزش بابت تایپ
وظیفست:10:...نقل قول:
اون آمپ 4 کانال واسه باندو کامپ پیشنهاد میشه اما اون مونو فقط مخصوصه سابه چون ساخته شده واسه این کار:8:....
قیمت رو اگر بیاری پایین افت کیفیت زیاد محسوس نیست اما افت قدرت زیادی داری:5:....
ساب رو فقط با آمپ مونو پیشنهاد میدم به هیچ عنوان توصیه نمی کنم واسه ساب و باندا از آمپ مشترک استفاده بشه:13:.....
نقل قول:
لطفا یه امپ خوب هم واسه باندها معرفی کنید
با تشکر
دوست من Sound Stream XTA720.4 رو برای یک جفت 6975 و یک جفت کامپ mtx 603 معرفی کردم....نقل قول:
با سلام خدمت اساتيد محترم
حقيقتش ميخوام يه سيستم واسه پرايد هاچ بكم رديف كنم ولي اطلاعاتم زياد نيست.واسه همين ازتون ميخوام كمكم كنين
تقريبا 600 تومن ميخوام خرج سيستمش كنم
سيستم مد نظر خودمم اينه:
هد يونيت:6050
باند:jbl 595 limited
باند جلو:mtx603
امپلي:pioneer gm-6400f
حالا چند تا سوال دارمببخشيد كه زياد سوال پرسيدم
1.به نظر شما سيستم خوبي ميشه؟
2.اين امپلي 600w هستش.فكر كنم تو هر كانال 120w ميده.با توجه به اينكه تيوتر هاي اين باند ضعيفه ميشه 120w به تيوتر هاش داد يا اينكه يه امپ ديگه بندازم؟
3.چون واسه اين باند حتما بايد از امپ چهار كاناله استفاده كرد ديگه امپي واسه باند جلو نميمونه.به نظرتون يه امپ واسه جلو هم بگيرم؟
4.اگه بخواين يه باند بهتر پيشنهاد بدين چه باندي رو ميگين؟
5.سيم امپلي رو 4گيج بندازم يا 8 گيج؟كابل stinger خوبه؟
1 - به نظر من بد نیست ولی..(دلیلش رو احتمالا توی پگزینه های بعد متوجه میشین)نقل قول:
2 - توی هر کانال 60 وات میده که فوق العاده برای لیمیتد کمه یا آمپ قوی تر استفاده کنید یا باند دیگه ای و یا این آمپ رو به صورت بریج به لیمیتد ها بدین
اینطور که من خوندم روی حالت بریج 2 تا 150 وات روی 4 اهم میده که تازه میتونه یه حالی به لیمیتد ها بده
خیلی ها میگن تیوتر هاش میسوزه ولی من تا الان با این مشکل رو به رو نشدم
اگه بریج استفاده کنی یه راه حل برای تیوتر هاش بهت میگم :46:
لیمیتد خیلی پر خرجه :13:
3- الان متوجه شدم که اون آمپ رو برای لیمیتد ها در نظر گرفتی(البته آمپ های دیگه هم میتونی استفاده کنی :10:)
آره میتونی یه 5203 کنوود هم برای کامپوننت ها بگیری
5 . حتما 4 گیج بگیر
اصلا به 8 فکر هم نکن
خوبه
اتفاقا باید زیاد سوال پرسید که یه موقع آدم پشیمون نشه(مثله خودم :31:)
3- الان متوجه شدم که اون آمپ رو برای لیمیتد ها در نظر گرفتی(البته آمپ های دیگه هم میتونی استفاده کنی )
اره من اين امپ رو فقط واسه ليميتد ميخوام.منظورتون اينه كه اين امپ خوب نيست؟امپ پيشنهادي خودتون چيه؟
شما خودتون كه اين باند رو دارين ازش راضي هستين؟شما چه امپي استفاده كردي؟
اگه بریج استفاده کنی یه راه حل برای تیوتر هاش بهت میگم
در مورد اين روش بريج توضيح ميدين؟
چي كار كنم تيوتراش بهتر جواب بده؟
ممنون از جوابتون
سلام...
بچه ها با اون گندی که اگه یادتون باشه زدم..دیگه قید خرید آمپ رو زدم و همون 2تا آمپ رو با هم وصل کردم...آمپ ها اینا بودن:
kenwood 5203
sony xm-zr602
البته اینم بگم که خودم نصبشون کردم!هر آمپ برای یک باند استفاده کردم در حالت بریدج...
الان هم از صداشون راضی هستم...
فقط یه چیزی میگم بهم نخندید!
چون قبلا" از یک آمپ استفاده میکردم از اون کابل هایی که برق آمپ رو تامین میکنه(اسمشو نمیدونم چیه!) فقط برای یک آمپ داشتم..و بخاطره همین برقه یکی از آمپ ها رو با استفاده از کابل برق معمولی تامین کردم!
جالب اینه که تا الان که 3 روز از نصب میگذره هیچ مشکلی نداشته!و پا به پای اون یکی آمپ داره کار میکنه!
میشه بگید که اینکاری که من کردم چه تاثیری داره؟!
مشکلی پیش نمیاد!؟
همین طوری بذارم باشه یا کابل رو عوض کنم؟!
اسم اون کابل ها چیه؟!قیمتش؟!
برای اینکه نقل قول کنید میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنیدنقل قول:
به این صورت که متن مورد نظرتون رو select کنید و بعد اون دکمه رو بزنید :46:
--------------------
بگذریم
بعدش که گفتم فکر میکردم این آمپ رو برای هر 4 باند میخواین استفاده کنید
نه آمپ خوبیه
من گفتم که برای لیمیتد کمه
وقتی متوجه شدم میخواین بریج کن گفتم که مناسبه و قدرت کافی رو میده
البته آمپ 8401 کنوود هم هست که آمپ خوش ساخت و با کیفیتیه
من خودم لیمیتد دارم
هرچی بهش وات بدی قبول میکنه بدون هیج مشکلی و صدای بسیار زیادی داره
بیشتره عروسی راه بندازه :31:
به احتمال خیلی زیاد صدای کامپوننت هات در صدای لیمیتد ها گم میشه
در مورد تیوتر ها هم
میتونی از این روش استفاده کنی
با تشکر از دوست خوبم آقا کاوه (Alibaba ) که این روش رو به من یاد دادن :10:
این تصویر هم متعلق به شخص ایشون هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین ووفر و تیوتر یه پل هست
اونو قطع میکنی
به این صورت که ووفر ها رو بریج میبندی و از مبتی که بریج کردی به تیوتر میاری و منفی تیوتر رو هم از کانال منفی که خالی هست استفاده میکنی
اینطوری به ووفر قدرت بیشتری و به تیوتر هات قدرت کمتری میدی :46:
متوجه نشدی بگو تا فردا عکسه ماله خودم رو بگیرم اینجا قرار بدم
آمپ خودم هم lw4.620 هست
کابل برقه سیستم هست دیگهنقل قول:
احتمالا اون آمپی که از سیم برق استفاده کردی یه خورده داغ کنه
اگه نمیکنه مشکلی نیست
اگه خواستی کابل استفاده کنی چون احتمال میدم به اندازه نیم متر پیدا نکنی بری برق صنعتی ها و نیم متر کابل 25 میل جوشکاب یزد بگیری
قیمتشم برای نیم متر فکر کنم 1500 تومن در بیاد
اتصال به بدنه رو چیکار کردی ؟؟
چطور آمپ ها رو به هم وصل کردی(منظورم اتصالات هست)
والا هر موقع به آمپ ها دست زدم حرارتشون با هم فرقی نداشت...ولی بیشتر دقت میکنم ببینم چجوریه...نقل قول:
کابل برقه سیستم هست دیگه
احتمالا اون آمپی که از سیم برق استفاده کردی یه خورده داغ کنه
اگه نمیکنه مشکلی نیست
اگه خواستی کابل استفاده کنی چون احتمال میدم به اندازه نیم متر پیدا نکنی بری برق صنعتی ها و نیم متر کابل 25 میل جوشکاب یزد بگیری
قیمتشم برای نیم متر فکر کنم 1500 تومن در بیاد
اتصال به بدنه رو چیکار کردی ؟؟
چطور آمپ ها رو به هم وصل کردی(منظورم اتصالات هست)
قسمتی که مربوط به تغذیه ی آمپ ها میشه با هم در ارتباط هستند...منظورم اینه که از آمپ 5203 تغذیه اون یکی آمپ رو گرفتم...(بجای اینکه برم از باتری سیم بکشم...که فکر نمیکنم فرقی داشته باشه)..کلا" 3 تا سیم کشیدم یکی +12 یکی GND و یک دیگه ام REM...
سلامنقل قول:
شما بهتره دوتا تقسيم يك به دو اندازه گيج كابلتون بگيريد و كابل برق و منفي رو از طريق آنها ورود و خروج كنيد.
كابل برقي كه استفاده كردي(كابل برق ساختمان)افشان هستش؟چند ميليمتر مربع هستش؟براي كدام آمپ استفاده كردي؟منظورم اينه مصرف كننده ات چيه؟
سلام
من اخرش یه سیستم جمع کردم:8:
از همه تون ممنونم:10:
از اقا امیر که هم زبون خودمه و یک استاد به تمام معناس
از حسین اقا که یدونس و مثل اقا امیر استاد هستن
وبازم از بقیه بچها که همشون منو تو این همه سئوال که داشتم با تجربه خوب خودشون و منو راهنمایی کردن
از همه تشکر میکنم:11:
بلد نیستم چه جوری عکس سیستمو بذارم اگه توضیح بدین خیلی دوست دارم که نشون بدم
قبل از گفتن مشخصات سیستم یه تشکر دیگه از فروشگاه اینترنتیدارم که به اجناس اصلی و گارانتی دار و با قیمت مناسب منو کمک کردن و خودم که ادم حساس و دقیقی هستم باتمام و جود از شون راضی هستمکد:http://www.pioneershop.ir/
سیستم من :
ضبط pioneer مدل 7150
speakerیا همون باندها kenwood مدل718ex
امپلی فایر premier مدل prg-10000 که 4400w max و 1100w*4ch
و ساپ بوفر pioneer مدل 307
یه پکیج سم هم گرفتم 45تمونی ولی تا اینجا خوب جواب داده
اگه راهنماییم کنید عکساشم میزارم
ولی همون روز که جمعش کردم رفتم تو عروسی یکی از بستگان انصافی ابرو داری کرد خودم حال کردم:21:
از همتون ممنونم
سلام عزیز
مبارک باشه سیستمت
همیشه برات بکوبه
اول از همه اگه تونستی یه توضیح در مورد خرید اینترنتی بده :11:
دوم اینکه من که زیاد از سیستم های صوت یسر در نمیارم در حد خیلی کم اطلاعات دارم ولی دوستانی مثل آقا حمید اطلاعاتشون خیلی زیاده و حسین عزیز :10:
----------------------
اگه خواستی عکس بذاریاول عکس ها رو ریسایز کن و به اندازه معقول 600×800 یا 480×640 در بیار
بعدش میتونی از سایتعکس های مورد نظرت رو قرار بدیکد:http://aksupload.ir/pic.asp
منتظر عکس ها هستیم
اگه متوجه نشدی چطور عکس بذاری توی پروفایلم بپرس :46:
از دوستان کسی میدونه چطوری میشه ساعت پخش پایونیر 5050 رو تنظیم کرد؟
کافیه وقتی که پخش خاموش هست دکمه Function رو از روی ریموت چند ثانیه نگه دارینقل قول:
منوی مخفی میاد و از اونجا هم ساعت رو میتونی تنظیم کنی و هم یه سری چیز دیگه :46:
این قسمت حرفتو متوجه نشدم:نقل قول:
"شما بهتره دوتا تقسيم يك به دو اندازه گيج كابلتون بگيريد و كابل برق و منفي رو از طريق آنها ورود و خروج كنيد."
از این کابل هایی که برای لوازم برقی استفاده میشه استفاده کردم...
برای آمپ سونی استفاده کردم...:11:
دوست عزیز منم میخام از این سایت خرید کنم من سنندج هستم قابل اعتماد هست؟نقل قول:
بچه ها اگه من کابل زیر رو :
بخرم میتونم از فرمان هد یونیت رو کنترل کنم؟!کد:http://www.pioneershop.ir/product_Farco_Interface_Peugeot206_Pioneer.html#extra
هدیونیت 5050 هست....
نهنقل قول:
5050 نمیتونه از این قابلیت استفاده کنه
پخش هایی میتونن استفاده کنن که عموما کد 00 داشته باشن :46:
منتظر عکسها هستیم دوست عزیز:5:.....نقل قول:
دوستان سلام.کسی مغازه ای جایی تو تهران یا کرج برای خرید باند های زیر سراغ دارد؟
Earth quick 693
Jbl 953
infinity kapa 693
infinity 9613
حدود قیمت هر کدوم رو هم داشتید ممنون می شم که اعلام کنید.با تشکر از همه دوستان
دوستان برای سیستم زیر بهترین Amp البته با قیمتی مناسب رو چی پیشنهاد می کنید؟! آیا فقط یه آمپ تاثیر خودشو به وضوح نشون می ده؟!
پخش Pioneer 5150
باند Kenwood kfc-6970ie با مشخصات زیر:
امپدانس 4 اهم - Peak power 400w - Rated Power 80w
با تشکر از آقا امیر ، آقا حسین و بقیه اساتید تو این زمینه!
من تهران نیستم وگرنه حتمآ آدرس می دادم شرمنده دوست من.نقل قول:
قیمتاشون به ترتیب.
حدود 150-160
حدود100-120
حدود90-120
نمی دونم
شکن نکن که بهتر میشه به جرات می تونم بگم صداش 3 برابر میشه:نقل قول:
2 تا آمپ زیر مثل آب خوردن گیر میان:
sound strem lw240.2 این 2فکر کنم تا 80 یا 100وات میده قیمتش 100-90 تومنه.
pioneer gm 3300t این 2 تا 60 وات میده و قیمتش 60-70تومنه.
kenwood 5203 این 2 تا 55 وات میده و قیمتش 50-60 تومنه.
راستی 20-30 تومنم باید پول پکیج کابل بدی.
با سلام خدمت اساتید ودوستان به خصوص حسین جان و امیر جان که خیلی منو کمک کردن که یک سیستم واسه 405 جمع کنم
حالا یک پارس خریدم می خوام روش هدیونیت و یک جفت باند و آمپ ببندم و بودجه 450 هست
یکی از آشناها یک 6050 خشک داره ولی گارانتی نداره می گه 185 (البته دوست عزیز گفتن...) ولی من هر چی فکر میکنم میبینم 185 کجا و 215 کجا ؟ یک جفت کنوود 718 میگه80 حالا لطف کنید بگید من اینا رو بخرم یا نه خواهش می کنم زودتر تا نپریده لطف کنید یک آمپ هم یا اگه باند بهتری سراغ دارید بهم معرفی کنید مرسی و با عرض پوزش از پرسش زیاد :11:
سلام !
دوستان با 160.000 ( نهایتا ) برای پراید یه جفت باند و پخش (USB خور ) چی پیشنهاد میکنید !؟
کمتر شد عیبی نداره ولی بیشتر اصلا نشه !
پخش و باند رو خوب میگه بگیر ازش(البته باند رو بگردی 70 هم گیرت میاد)نقل قول:
یک آمپ پایونیر gm-3300t هم 70-80 تومنه.
اینطوری یک 80 تومنی برات میمونه که 15 تومنش میشه طاقچه و 30 تومنی هم پکیج کابل و 15 تومنی هم دستمزد.
امیر جان برو به سایت زیر بهتره پخشهای پایونیر همه هستن بانداش هم هست با قیمت مناسب...نقل قول:
http://www.pioneershop.ir
حسین جون آقایی به خدا پس من رفتم بگیرم مرسی:40:
ممنون ! برای پخش 2150 خوبه !؟ همونو انتخاب کردم !نقل قول:
امیر جان برو به سایت زیر بهتره پخشهای پایونیر همه هستن بانداش هم هست با قیمت مناسب...
برای باند هم تا 40.000 یه باند خوب چی پیشنهاد میکنید !؟
پخش خوبیهنقل قول:
قیمتشم زده 114 تومن توی همون سایت
اگه باند هم خواستی میتونی 6982 بگیری
من صداشو گوش دادم باند خوبیه
قیمتشم فکر کنم حول و حوش 50 تومن باشه و یا
Pioneer TS-A6972E
که توی اون سایت هم موجود بود
اگه خواستی یه خورده بیشتر هزینه کن و با 70 تومن یه کنوود 718 بگیر که بعدا شاید هوس کردی و یه آمپ هم به مجموع اضافه کردی :46:
البته 6982 هم آمپ خور هست ولی 718 چیز دیگه ایه :27:
718 رو که میدونم عالیه ! ولی همین یه باند معمولی هم کافیه ! این چند مدل رو هم یاداش کردم اونجا صدا بگیره بعد انتخاب کنم ! من فکر میکردم با این بودجه برای باند بیشتر JBL پیشنهاد میدید ! چون قبلا یادمه چندتا مدل داشت که تو این بازه بود بچه ها پیشنهاد میکردن ! حتی اینفینیتی !
در رابطه با صدا هم فردا خبرش رو میدم !
سلام
بانداي من JBL GTO937 هستش ، حالا ميخوام با حدود 50 تومن آمپ هم اضافه كنم :
1) باندا آمپ خور هستند؟
2) چه آمپي پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون
خریدیم !
پخش 2150 به قیمت 105.000 ! یه جفت باند 6983 هم 60.000 ! کلا بد نبود صداش ! 8 تومن هم برای نصب ! مدل دیگه ای صدا نگرفتیم ! چون باید میرفتیم تو یه گاراژ برای نصب !
ولی تو یه مغازه رفتیم کاپوننت تو راک فروشگاه گذاشته بود برامون صدا گرفت (بدونه ساب ) چه صدای قشنگی میداد ! دیوونه صداش شدم ! 4 تیکه هم بود فکر کنم ! چون اونجا 4 تیکه بود ! مارکش هم HERTZ بود اگه اشتباه نکنم ! فقط میگفت حتما آمپ میخواد ! قیمتش هم میگفت دور ور 120.000 هست ! هنوز تو فکر صداشم ! اینارو همینجوری بدونه ساب بندازی که مشکل نداره !؟
با سلام
6975 رو بستم پخشم jvc مدل kd-g386است صدای بیسش خوب ولی صدای زیرش نه ضعیفه.یه آمپ اضافه کنم یا نه یه تیوتر؟
اگه تیوتر چه مدلی و قیمتش چنده؟
باتشکر
آخ امیر حیف که دیر رسیدم وگرنه JBL GTO937 رو پیشنهاد می دادم تو شهرستان ما 50-60 میدنش:19:....نقل قول:
چرا که نه اتفآقآ 100 وات که بهش بدی میترکونه:8:روی 4 اهم....نقل قول:
sound strem lw240.2 این 2تا 80 یا 100وات میده قیمتش 100-90 تومنه.
pioneer gm 3300t این 2 تا 60 وات میده و قیمتش 60-70تومنه.
مبارک باشه امیر جان ولی کاش باند رو JBL GTO937 گرفته بودی(عجله کردی)....نقل قول:
کامپوننت که آره تفکیکش حرف نداره ولی بدون ساب نمیچسبه:13:اما با ساب کلی حال میده....
راستی تا یادم نرفته یک عکس از سیستمت برامون بزار:8:....
دوست عزیز اولین کسی هستی که می بینم میگه صدای تیوترهای 6975 کمه:18:(اصلآ یکی از عاملهای مشهوریتش همین صدای تیوترهاش بود)....نقل قول:
من احتمال میدم پخشت تنظیم نباشه برو تو اکولایزر و از اونجا فرکانس hi رو ببر بالا ولی خوب اگه نشد تیوتر خوب بخوای بخری باید بالای 30 پول بدی...
آره میدونم ! خودم هم قبلا یه دستی داشتم تو این جور قضایا ! بیشتر دنبال JBL بودم !نقل قول:
ولی بدون ساب هم خیلی قشنگ بود صداش ! حداقل از 6975 و اینا که بهتر بود ! قیمتش هم که تقریبا نزدیک بود ! همون تفکیک صدا رو میگت اونم ! واقعا عالی بود !
سیستم !!؟ دوتا باند مسخره و یه پخش سیستمه !!؟نقل قول:
راستی تا یادم نرفته یک عکس از سیستمت برامون بزار:8:....
در ضمن برای خودم نیست که برای دوستم بود ! بخاطر همین عجله ای شد ! من بودم عمرا اگه این باند رو میخریدم ! 10.000 تومن میزاشتم برای 718 ! ولی این دوست ما فقط میخواست که کمترین هزینه رو داشته باشه ! عکس هم چشم شد میزاریم !:27:
بعدش هم من ماشین شخصی ندارم خودم ! ایشالله مینیاتورو بدن کمپوننت میبندم روش ! :8: چه کیفیت صدایی !
ولی من همه قسمتهایی رو که مربوط به اکولایزر هست رو 6+گذاشتم ولی قسمتی با مفهوم hi یا lowندیدم.اگه میشه راهنمایی کنید.نقل قول:
باتشکر
بگذریم
بعدش که گفتم فکر میکردم این آمپ رو برای هر 4 باند میخواین استفاده کنید
نه آمپ خوبیه
من گفتم که برای لیمیتد کمه
وقتی متوجه شدم میخواین بریج کن گفتم که مناسبه و قدرت کافی رو میده
البته آمپ 8401 کنوود هم هست که آمپ خوش ساخت و با کیفیتیه
من خودم لیمیتد دارم
هرچی بهش وات بدی قبول میکنه بدون هیج مشکلی و صدای بسیار زیادی داره
بیشتره عروسی راه بندازه :31:
به احتمال خیلی زیاد صدای کامپوننت هات در صدای لیمیتد ها گم میشه
بین ووفر و تیوتر یه پل هست
اونو قطع میکنی
به این صورت که ووفر ها رو بریج میبندی و از مبتی که بریج کردی به تیوتر میاری و منفی تیوتر رو هم از کانال منفی که خالی هست استفاده میکنی
اینطوری به ووفر قدرت بیشتری و به تیوتر هات قدرت کمتری میدی :46:
متوجه نشدی بگو تا فردا عکسه ماله خودم رو بگیرم اینجا قرار بدم
آمپ خودم هم lw4.620 هست
يعني شما ميگي كامپ نخرم؟
نظرت چيه به جاي اينكه كامپ بخرم برم يه امپلي بهتر و پر قدرت تر بخرم؟
در ضمن من اصلا نميدونم روش بريج چي هست.واسه همين اصلا اين قسمتو نفهميدم
شما از امپتون راضي هستين؟امپاي كنوود بهتر از پايونير هستن؟