یعنی کسی نیست کمک کنه ؟ :41:
Printable View
یعنی کسی نیست کمک کنه ؟ :41:
سلام
من ميخوام adslبگيرم ؟ منطقه قاسام آباد .... (مركز تلفن خاتم )
نميدونيد چه شركت هايي اينجا سرويس ميدن ؟ و سبانت چه طوريه ؟
والا تا اونجايي كه من تو تايپيك هاي قبلي ديدم نوشته 1 مگابايت سرعت دانلودش 128 هستش !نقل قول:
تايم مجاني داره
کد:http://www.sabin.ir
سلام.
اکانت شبانه فن آوا مشهد رو لطفا برام بذارین.
نقل قول:
و كسي شماره سايترو نداره !کد:www.sabin.ir
سايتش Down شده
سلام...
ببخشيد دوستان من چنر وقتي هست كه سرعت دانلودم به شدت كاهش داره...7-8 كيلو بايت...
از صبانت اشتراك ميگيرم...مي خواستم بدونم مال همه همين طوري هست يا مشكل از من هست؟؟؟
ممنون دوستان...
مشكل از صباي
واسه من كه خوبه (سقه سياست ديگه الان ميبيني اينو گفتم دي سي شدم!) :دي
مرکز خاتم صبانت بگیر
خودم یک مدت تو اون مرکز کار میکردم
مرکز اشغالی است خیلی پرسنل تنبل و بدرد نخوری داشت
خدا به دادت برسه اگه با مخابرات به مشکل بخوری
سلام
من چند وقته شبانم(صبانت) وصل نمی شه .اشکال از چیه؟
من از مخابرات ای دی اس ال گرفتم .. باید بگم با دایل آپ خودمون هیچ فرقی نمیکنه ماهی ده هزار تومن هم پول گرفتن.... در واقع با این سرعت هم بخوای دانلود کنی پول برقت رو هم باید ماهی ده تومن زیاد کنی
adsl خوب میخوای از مرکز آزادی اونم شاتل
سلام دوستان
می خواستم بدونم شما چی جوری 512 برای خانه گرفتید تو سایت زده 512 اداری
کدوم منطقه ای ؟نقل قول:
مهر-شركت-امضا كلفتينقل قول:
اينارو رو كن بهت ميدن مثل من ك با شركتي گرفتم
بابا اين صبانت هم كه خودشو مسخره كرده
چهار ماه از عقد قرارداد گذشته هنوزم براي نصب مودم نيومدن.
بدبختي اينجاست كه قرارداد رو نميشه فسخ كرد
مهر-شركت-امضا كلفتي + دستمال :دينقل قول:
كي گفته نميشه قرارداد رو فسخ كني تنها راهش قال كردنه :46:نقل قول:
اين به خاطر خالي نشدن پورته
امروز از شركت زنگ زده بودن براي تمديد يارو هر چي ميخورد تا تمديد كنم فايده نداشت:27:
چند تا سوال داشتم :
اگه منطقه فیبر نوری بشه میشه با صبانت کار کرد؟ بعد سرعت چقدر میشه ؟
از کجا میشه فهمید که کی کجا رو فیبر نوری می کنند؟
دوستان از وقتيكه گفتن اختلال تمام شد تازه برا ما شروع شد براي شما هم اوضاع داغونه
این صبانت انقدر ادعا میکنه که بهترین adsl در ایران هستش
4 ماهه من رو الاف کرده امروز زنگ زدم قال کردم میگه تا اخر اردیبهشت پرت جدید بهمون میدن ,البته از این قول ها تا به حال زیاد دادن هر دفه هم میزنن زیر قولشون و بعد میگن تهران بدقولی می کنه
میگه قرارداد رو هم میشه فسق کرد , ولی ایا سود پول رو هم میدن؟؟؟
من 100 تومان دادم بعد 4 ماه میخوان دوباره پول خودم رو برگردونن؟؟
در کل توصیه من به همه ی مشهدی ها اینه:
از صبانت:2: ADSL نگیرید
دوست من همون پولوت بدن برو شكر كن كه اصلا ندن سود اينا پيشكش
سلام...نقل قول:
من هم فعلا مي گم به اين توصيه عمل كنيد...اما چون نميشه از حق گذشت بايد بگم كه من 9 ماه پيش كه از اين شركت اشتراك گرفتم بعد از 5 روز برام وصل كردن...كمتر از يك هفته اي كه خودشون گفتن...اين كه كي پرت آزاد ميشه بستگي داره كه تو ناحيه شما مشتركي از رانژه خارج بشه يا نه...در ضمن الان كه سرعت صبانت فرا افتضاح است نبايد اين رو از نظر بندازيم كه حدود همين 4-5 ماه پيش بود كه سرعت دانلود ( حداقل واسه من ) 90-100 كيلوبايت بود...
من حتي يادم هست كه يك بار از رپيد شير با سرعت 110 ( سرعت ثابت بود) دانلود كردم...
اما الان واقعا صبانت سرعتش افتضاح هست...من هم از روي اينكه اگه بخوام از اين شركت استفاده نكنم هم بايد چند ماه الاف بشم تا يكي براي من از يك شركت ديگه وصل كنه هم اينكه بايد پول نصب و هزار تا دنگ و فنگ ديگه...به همين دليل با اين صبانت مي سازيم...وگرنه من و همه دوستام از دست اين سرعت دانلود داريم ديونه ميشم...
ممنون:11::11::11:
موفق باشيد:11::11::11:
این ایمیلی هستش که تو سایت صبانت گذاشته برای شکایات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یک ساعت اومدم شکایت نوشتم فرستادم yahoo میگه همچین امیلی وجود نداره!!!
سلام محمد جون الان سرعت دانلودت
چنده مال من 128 زیر 2KB/s
زير 2
هميشه اينجوريه يا الان اينطوري شده؟
سلام
من منطقه مطهری هستم و میخوام adsl بگیرم تو این منطقه چه adsl بهتره ممنون از کمکتون
الان كه اوضاع شركتا مثل هم شدن
بهتره كه از كسي كه ت و منطقه شما داره بپرسي
همسايه-دوست و اينا
سلام...
من 128 هستم عموما زير 20-30 هست و گاهي قاطي ميكنه مير زير 8-6 ولي به صورت لحظه اي ( مثلا 5 ثانيه)...اما كلا سرعتش خيلي پايين اومده...
راستي من هم يك بار شكايت فرستادم اما كو از جواب:19::19::19:
موفق باشيد :11::11::11:
دوستان من یک سوال در مورد این صبانت داشتم
تو صبانت اگه اشتباه نکنم از ساعت 3 تا 7 صبح رایگان داره
میخواستم بدونم تو این ساعات سرعت دانلود چنده و آیا به سرعت اشتراکی که از صبانت دارید ربط داره یا نه
كسي اينجا از شركت فن اوا adsl گرفته؟
به هر حال با توجه به مجموع پست ها این طور مشخصه که صبا نت و شاتل بهترین ها هستن از بین این دو کدوم واقعا بهتره؟
من اولش می خواستم از فن اوا adsl بگیرم بعدش چند نفر بهم گفتن صبانت بهتره , منم گول خوردم و الان 4 ماهه الافم ولی یکی از بچه ها یک ماه پیش از فن اوا adsl گرفت , بعد از 5 روز براش وصل کردن الان هم خیلی راضیهنقل قول:
پست های قبلی !!!! کدوما؟؟نقل قول:
منظورتون پستهای اول تاپیکه
در حال حاضر همه از صبانت ناراضین:41:, شاتل رو نمی دونم ولی فکر کنم شاتل بهتر باشه
سلام..
ببخشيد باري استفاده از --- مي خواستم بدونم كه آيا سرويس صبانت از --- پشتيباني مي كنه؟؟من الان نمي تونم با --- وصل بشم..ارور 919 ميده...
ممنون...
کسی نبود جواب مارو بده :31:نقل قول:
ای بابا با این اوصافی که میگید تو شهر خودمون وضعیت خیلی بهتره جای ما یک شهاب رسانه داریم adsl که وصل شد بعد 1 هفته تازه میری پولشو میدی
تازه آخر ماهم که اشتراکت تموم بشه قطع نمیشه اگه تا 1 هفته نری تمدید کنی بعد تماس میگیرن میگن اگه نمیخوای که جمع کنیم
تنها مشکلی که دارند تو سرویساشونه چمن فقط سرویس های نامحدود دارن 64 کیلو ماهی 20 تومن 128 هم ماهی 30 تومن تو 64 سرعت داون 8 کیلو بایت تو 128 هم 13 کیلو بایت بیشتر نمیشه
حالا قرار تا یه ماه دیگه صبانت تو خراب شده ی ما هم نمایندگی بزنه حالا من میخوام برم از صبا بگیرم
به نظر شما ارزش داره برم از صبا بگیرم یا همینو ادامه بدم
اینم لینک این شرکت
کد:http://www.shahabnet.com/portal/tabid/55/Default.aspx
اول این که اینجا بحث در این مورد ممنوعهنقل قول:
دوم این که فقط باید اون آی پی که وی پی از اون هست قیلتر نشده باشه یا پورتش بسته نشده باشه و از لحاظ ساپورت همه شبکه ها ساپورت میکنن
در مورد ارور 919 اگه سرچ میزدی نحوه رفعش رو پیدا میکردی
چون گذاشتن لینک اینجا ممنوع من لینکشو با پیام خصوصی برات میفرستم
نميدونم اگه بخواد مثل اينجا باشه كه بهتره نگيري.نقل قول:
من الان 5 ماهه ثبت نام كردن هنوز ميگن پرت خالي نداريم.:41:
سلام...نقل قول:
اين كه پرت خالي گيرت بياد احتمالش زياد هست..چون اولش پرت هنوز پرت خالي داره و پرت هاش پر نشده كه بخواي توي نوبت بايش...
سرعتش هم بايد ازش يه مدت بگذره تا معلوم بشه چه طوري هست
موفق باشيد...:11::11::11:
نقل قول:
والا صبانت كه ديگه احتياجي به بد گفتن نداره و بر همه معلومه!! ولي شاتل هم يكي دو تا از دوستام داشتن ميگن آشغاله!