يكي جواب بده لطفا !!!!
Printable View
يكي جواب بده لطفا !!!!
چون شماره سریال داره میتونن رد یابی کنن فکر کنم ایرانسل هم بندازی روش قابل رد یابی کردن باشه البته در صورد دزدی بودن!
یکی از دوستان ان78 داشت گم شد سه صوت دزد رو ردیابی کردن و گرفتنش !!!!!
salam man iphon daram be zodi mikham ye post rajebe iphon va ipod bezaram ta befahmid ina che chizai hastan onvaght dark mikonid in goshio
بله؟؟؟؟؟/نقل قول:
یکم بی ربط حرف زدیا......:31::27:
این جا فینگلیش نداریم باید فارسی بنویسی...
mishe begin man chejori mitonam roye goshim (iphone 8g) barname ya ahang berizam?!
به فروم p30 خوش اومدیدنقل قول:
فقط از این پس بی زحمت فارسی تایپ کنید
در مورد سوالتون شما باید برنامه آیتونز رو از سایت اپل بگیرید و بعد آهنگ ها عکسها فیلمها و بازیها رو اضافه کنید و با آیفون Sync کنید
کار سختی نیست
اگه به مشکل خاصی برخوردید مطرح کنید درخدمتم
يعني چون دزديه پس ردشو زود ميگيرن ؟؟؟؟؟؟ :41: :41:نقل قول:
قيمت شارژرش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره.ردشو میزنن.
شارژرش ۲۵ تومنه.
آیا قیمت های آیفون پایین اومده ؟
چون من اونور اب آشنا دارم ، برام پست میکنه ، می خواستم ببینم اگه 200 دلا و 300 دلار میتونم بخرم ، سفارش بدم
این لینک رو مطالعه کنید :
کد:http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=NzcwNjc0NQ
میگم فرق ایفون 3g با معمولیش چیه ؟
سلام دوستان سیبی من
من یه سوال دارم البته وقتی سرچ می کنم جواب های زیادی هست ولی همشون یا ناقصن یا عکساشون لود نمیشه - سوال من اینه که چطوری اینترنت لپ تاپ که ویندوزش xp به وسیله wifi وصل کنم به گوشی iphone و دوم این که از کجا بفهمم که گوشی من چه مدلی از iphone و نگارش فرمویر چنده؟
ممنون میشم اگه سوالات ابتدای منو جواب بدید
برو توی Setting بعد برو General بعد About اونجا Firmware رو نوشته.
اگه لپ تاپ داری توی خونه و مودم وایرلس و روتر هم داری با خود iPhone میتونی مستقیم از طریق WiFi وصل شی به اینترنت به لپ تاپ کاری نداری اصلاً.
سلا دوستان به امید خدا من تصمیمم برای خرید آیفون قطعی شده.
3g 16gb رو قراره بگیرم 780 که انلاک فکتوری هم هست.
فقط فروشنده میخواد هفتاد چوق دیگه هم بگیره واسه نصب برنامه که میگه 11 صفحه برنامه نصب میکنم. من خودم مطمئنم که نمیتونم روش برنامه بریزم وگرنه این پولو نمیدادم.
حالا یه سوال داشتم:
اگر من این پولو بدم اون طرف برای نصب برنامه هک و جیلبرک رو خودش انجام میده ؟
یعنی دفعه ی بعد که خودم بخوام برنامه روش نصب کنم فقط باید برنامه و بازی رو از طریق آیتونز کپی کنم؟ و احتیاج به هک و جیلبرک نداره؟
یه سوال دیگه:
صفحه اصلی یا دسکتاپ گوشی همون منوی اصلیه؟ یعنی والپیپر نمیشه واسه گوشی انداخت؟
مزاحمتام تازه شروع میشه از همه عذر میخوام.
ما شالله چه تاپیک فعالی...!!!
سلام به همه دوستان. يه مشكل اساسي دارم خواهش ميكنم كمكم كنين.من وقتي مي خوام نرم افزار يا بازي بريزم رو گوشيم اين error و ميده " the application was not installed on the iphone because an unknown error occurred(0xE8008001 وديگه اين كه نمي تونم روش video بريزم ولي آهنگ ميشه( با هر نرم افزاري convert كردم نشد)
يك ريالم واسه برنامه پول نده.نقل قول:
كلا هك و جيلبريك 2 دقه كار داره.يادش بخير اون زمان كه با داس آنلاك ميكرديم.
الان همش سريعا با نرم افزار انجام ميشه.
اگه به كامپيوترت وصل كني همش دوباره پاك ميشه
صفحه دسكتاپ منوي اصلي نيست ... ميشه والپيپر انداخت.
موفق باشي.
ورژن گوشيتون چنده؟نقل قول:
mobinstallation نصب كردي شما؟
اون بازي با فريمور گوشيت سازگاره؟
واسه ويدئو يه چيزي بهت ياد بدم كه فكرشم نكرده باشي
آخرين ورژن Jet Audio رو دانلود كن تو قسمت كانورت ويدئو ipod رو انخاب كن.يه طوري واست تبديل ميكنه كه صدا و تصوير هماهنگه كيفيتشم عاليه.
ورژنش 3.
mobileinstalation رو نصب نكردم ضروريه؟
آره بازي با ورژن گوشي سازگاره.
متشكرم از راهنمايت ولي قبلش با تمام فرمتهاي ipod تو jet audio امتحان كردم هيچ كدومش كار نكرد.
تو رو خدا يكي كمك كنه!
اقایون من امروز به وای فای دسترسی پیدا کردم 5,6 تا نرم افزار از توی cydia دان کردم , اولیش سریع بعد از دانلود اومد تو صفحه ی برنامه ها.ولی بقیش دانلود شد اینستال هم شد ولی تو صفحه ی برنامه ها ظاهر نشد , مشکل چیه؟
فقط وقتی توی خود گوشی میرم تو قسمت cydia و manage رو میزنم تو آیکون اول که packages هست , توی لیست اسم اون چند تا برنامه هم هست با تیک سبز کنارش ولی تو ی صفحه برنامه ها نیست , چیکار کنم؟
شما mobinstallation 3.0 يا app sync 3.0 رو از cydia نصب كن بعد يه بار ريستارت كن مشكلت حل ميشه.نقل قول:
گوشيتون حتما بايد جيلبريك باشه.
درمورد Jet Audio دوباره خودم چك ميكنم خبر ميدم.
1-ممكنه اون نرم افزار يا كامل نصب نشده باشه( بعضي مواقع مينويسه complete اما كامل نصب نشده - ممكنه يه ارور آخرش بده و ok كنيد )نقل قول:
2-يا اون نرم افزارا كه نصب كرديد با ورژن گوشي همخوني نداشته باشه
3-و يا اون نرم افزارا مربوط به فايلهاي سيستمي باشه مثلا همين App Sycn كه وقتي نصب ميشه در اصل كار خودشو انجام ميده روي سيستم گوشي اما آيكوني واسه اجرا شدن نداره.
گوشيو jailbreak كردم. فقط دليل اين كه بايد اين نرم افزار و دانلود كنم چيه؟ براي همهي گوشيا اين طوريه؟ اونايي كه به اينترنت دسترسي ندارن بايد چيكار كنن؟ ( البته منظورم خودم نيست)
نقل قول:
به همون دليل كه جيلبريك كردي اينم بايد نصب كني
نرم افزارايي كه شما داري نصب مي كني پولي بابتش ندادي و كرك شده هستن و اونايي كه كرك كردن گفتن كه اين نرم افزاري كه گفتم بايد نصب بشه.
آقا یه سوال دیگه من دو سه تا برنامه دیگه از سایدیا نصب کردم ولی تریال هست و هفت روزه برای activate چیکار باید بکنم؟
سلام و خسته نباشين .
من نميتونم آهنگ هاي توي گوشيمو به عنوان صداي زنگم انتخاب كنم
يعني جر آهنگ هاي خود گوشي آهنگ ديگه اي توش ديده نميشه
. و سوال ديگو اينكه عكس ميگيرم توي گالري اون ديده نمي شه و يا ذخيره نمي شه يا اگرم بشه عكسش سفيده !!!!!!!
تو این تاپیک میتونی مشکلت رو حل کنی :نقل قول:
کد:http://www.------------/forums/thread5294.html
سلام و احترامات خود را خدمت شما تقدیم میکنم و بعد من یک گوشی آیفون دارم که قفل شده و من چطور قفل این را باز کنم و از کدام نرم افزار استفاده کنم و چطور ورشن گوشی خود را بفهمم کی چند است لطف نموده معلومات بدهید چطور قفل گوشی خود را باز کنم تشکر منتظر پاسخ شما هستم .
سلام. این گوشی 3.2 میلیون دلاری آیفون رو تقدیم میکنم به هوادارن آیفون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی من همه صفحات رو خوندم
از اینکه تو این فروم عضو شدم واقعا خوشحالم
دم همگیتووون گرم
دوستان چطور میتونم روی آی فون آهنگ و ویدئو کلیپ و یا عکس بریزم؟
و اینکه این برنامه هایی که تو سایت اپل هستش رو میشه به گوشی انتقال داد یا پولین؟ توی این صفحه:
نقل قول:
کد:http://www.apple.com/iphone/apps-for-iphone/
این نرم افزارها پولی هستن ( 99 درصدشون ) اما کرک شده ی همشون موجوده!نقل قول:
برای ریختن موزیک و ویدئوکلیپ هم باید از نرم افزار iTunes استفاده کنی.
تو سایت خود apple هستش. فقط باید برای دانلودش از قیلترشکن استفاده کنی چون ip ایران از سوی آمریکا تحریم شده...
مرسی دوست من الان دارم دانلودش میکنم . یه سوال دیگه دارم آیا میشه به گوشیم برنامه ای بدم که بلوتوثش مثل گوشیهای دیگه کار کنه یعنی فایل بگیره و سند کنه؟ و برنامه ای هست که منوی گوشیمو فارسی کنه البته منو که نه همون انگلیسی رو ترجیح میدم ولی قسمت تایپشو فارسی کنه آخه الان عربی هستش که میدونین چند حرفو نداره . بازم ممنون
اگه گوشی شما 3g و یا 2g هست که برنامه بلوتوش واسش هست و میتونی بریزی و استفاده کنی ولی اگه 3gs هستی فعلا متاسفانه برنامه ای واسه بلوتوث نیست.نقل قول:
برای تایپ هم شما از همون کیبرد عربی استفاده کن و روی کلمه ک اگه مکث کنی میشه گ و روی ب مکث کنی میشه پ و روی ز مکث کنی میشه ژ و روی ج مکث کنی میشه چ.
مرسی مرسی و مرسی واقعا عالی بود دوست من و اینکه من گوشیم 3G هستش اگه ممکنه بگید برنامشو از کجا بگیرم؟ و اگرم ممکنه یه دیکشنری برای گوشیم بزارین و در آخرم اگه برنامه خاصی هست که به درد گوشیم میخوره معرفی کنین مرسی .
بلوتوث رو که باید از سیدیا بگیری ولی برنامه دیکشنری زیاده،من خودم از iDic_Pro استفاده میکنم،هم انگلیسی به فارسیه و هم برعکس،کارمو راه می اندازه.
من لینکی فعلا ازش ندارم،یه سرچ بکنی پیدا میکنی.
مرسی دوست گرامی ولی من تازه این گوشیرو گرفتم اگه میشه توضیح بده که چطور دیکشنری رو به گوشی بدم و چطور بلوتوثشو فعال کنم مرسی بازم
سلام من 2 تا دیکشنری به اسمهای iDic Pro و iDic 2 رو دانلود کردم و از طریق آموزشی که توی یه سایتب خوندم فایلا رو به گوشیم انتقال دادم ولی بعد از پایان عملیات یک ارور داد و دیکشنری نصب نشد ارور هم مضمونش این بود : که دیکشنری کامل روی گوشیتون نصب نشده و ... یه شماره ارور طولانی
شما کاملا طبق آموزشها پیش رفتی؟یعنی تمام مراحل هک و .... دانلود نرم افزار فری و ...... رفتی؟
اگه تمام مراحل کار هک و آماده سازی برای نصب نرم افزار رو رفته باشی پس مطمئنا مشکل از برنامته،احتمالا فایلش خرابه.
سلام ببین من گوشیم قبلا هک و اینجور کارا شده حالا دیکشنری رو بیخیال فقط اگه ممکنه روش فعال کردن بلوتوثمو بگو , ممنون دوست گرامی
شما اگه گوشیت هک شده باشه پس مطمئنا آیکون cydia رو توی منوی گوشیت داری.برو توی سیدیا و توی قسمت سرچش بزن ibluetooth و بعد از پیدا کردن برنامه گزینه نصب رو بزن و ....